oktober 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Naomy, 1 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    hallo,

    Ik moet dinsdag voor de 2e keer naar de vk. De eerste keer hebben we het hartje niet gehoord, dus ik hoop dat ik het dinsdag wel te horen krijg. Kan niet wachten en ben erg benieuwd. Dan hoop ik ook snel mijn 20 weken echo te krijgen en er achter te komen wat het wordt. Nog spannender. Jullie horen het snel.

    Knuf Juud
     
  2. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Succes dinsdag bij de verloskundige juudje, en ik hoop dat je het hartje zult horen het is zo een mooi geluid. En ik zit ook een beetje te wachten tot de 20 weken echo, wil ook zo graag het geslacht weten haha!
    Nou veel plezier en succes een dinsdag bij de verloskundige!

    Liefs, misspuma
     
  3. Suusje03

    Suusje03 Actief lid

    11 feb 2006
    362
    0
    0
    Full time mamma
    Zaanstad
    Juudje, veel succes bij de vlk!
    Ik ben ook zo benieuwd of het een jongetje of een meisje is, kan bijna niet wachten! Heb ook helemaal geen voorgevoel ofzo. Ik heb al een meisje, en zou het ook erg leuk vinden als het weer een meisje zou zijn, maar een jongetje is ook van harte welkom hoor. (met name met de kleertjes zou het ook makkelijk zijn want ik ben in dezelfde tijd zwanger als bij de vorige) Iedereen in m'n omgeving zegt, het wordt vast een jongetje, omdat je zo anders zwanger bent. (veel kotsen en moe, veel meer dan de vorige keer) Het valt me op dat mensen al gauw de neiging hebben om te zeggen dat het een jongetje wordt als je al een meisje heb.
    Zijn er hier op het forum nog meer mensen die zo nieuwsgierig zijn? Of juist die het niet weten willen? Wie gaat het voor zichzelf houden en wie kiest ervoor om het te vertellen? Ben benieuwd ;)

    Groetjes Suus
     
  4. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Wij willen het geslacht allebei graag weten, en wij vertellen het de andere mensen ook, want voor ons houden kunnen we het dan toch niet haha!

    Liefs, misspuma
     
  5. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Ik zou het ook niet voor me kunnen houden, weet ik nu al. Als ik het weet, zal ik meteen mensen gaan bellen en het vertellen, haha. Is toch makkelijker met cadeautjes kopen!!!! hihi. :oops: ;)

    Knuf Juud
     
  6. melissa

    melissa Actief lid

    28 mrt 2006
    219
    0
    0
    ik ook de 5e uitgerekend!!!!

    groetjes melissa
     
  7. ambertje

    ambertje Lid

    22 apr 2006
    16
    0
    0
    gezin-bejaardenverzorgster
    West-vlaanderen
    ik ben uitgerekend voor 25 oktober!
    groetjes ambertje
     
  8. Elina

    Elina Actief lid

    2 mrt 2006
    184
    0
    0
    huismama
    Friesland
    Nou het buikje begint al aardig te groeien nu. Ik voel ook af en toe wat plopjes. Ik ben nu niet meer angstig. Ik geniet enorm. Heb wel last van misselijkheid en migraine. Maar ik ben zo enorm blij dat het me toch nog een keer is gegunt.
     
  9. Jill76

    Jill76 Actief lid

    30 mrt 2006
    194
    0
    0
    Jeetje wat veel nieuwe berichten als je een weekje niet kijkt op het forum. Wat ontzettend leuk dat het met iedereen zo goed gaat. Ik kan niet wachten tot mn buikje verschijnt. Ik kan wel een buik maken, maar dat is nog niet echt van de zwangerschap dan. Totdat je het echt kan zien hou ik em lekker in zoals altijd, maar zodra het echt een flinkere buik wordt mag de hele werled em zien. Over ruim een week 1e echo. Erg spannend want we weten nogsteeds niet hoever ik ben aangezien we het hartje al 2 weken geleden hebben gehoord. Waarschijnlijk dus al 13,5 week nu maar kan ook weer 9,5 zijn en dat ze het hartje al bij 8 weken hoorden. Jammer als ik al verder ben, want dan komen we niet meer in aanmerking voor de nekplooi meting, omdat ik dan al te ver ben en de wachtlijsten enorm zijn. Nou ja dan maar ervan uitgaan dat het gezond wordt :)
    Volgende week ga ik een weekje op kamp( ik ben gymlerares), maar doe wel rustig aan. Ben eigenlijk alleen erg moe en slaap zo 14 uur achter elkaar.
    Ik wens jullie allemaal hele veel succes en plezier de komende week en tot forums dan maar!!

    Liefs Zaphra
     
  10. Kitty

    Kitty Actief lid

    10 nov 2005
    442
    0
    0
    Opvoeder-begeleidster
    Willebroek
    Hey dames,

    Ik ben enorm aan het worden lijkt me wel! ben ondertussen 2 kg bij, kan dit kloppen?

    In België is eht zo dat je vanaf 8 weken op controle gaat en zo om de 4 weken tot je bevalt. Telkens met een echo, die drie maal wordt terugbetaald door de mutualiteit. Een afdrukje op eigen kosten kies je zelf. Breng je een videoband (of bij sommige een dvd) mee, dan zetten ze de beelden er gratis voor je op. Gewoon effe op record duwen en de familie en vrienden kunnen later thuis meegenieten. Echt super wanneer je je omgeving er extra wil bij betrekken.

    Een gewone consultatie betaal je 25€ (na tussenkomst 10€ zoiets) en met een echografie 50€ (na tussenkomst 20€ zoiets)

    Wat het geslacht betreft: bij ons is een groot vermoeden voor een jongen (gynaecoloog meende een piemel te zien) maar de gynaecoloog zei me nog niet te gaan shoppen voor jongenskleren. Ik had een lichte voorkeur voor een meisje, maar ben in de wolken met ons jongetje. Iedereen weet dat het Maxym zal zijn en bij een meisje was dit Myrthe geweest. Ik ben zowieso een flapuit, dus hou me er neit mee bezig bewust te zwijgen. Wel valt me op dat veel mensen de spanning errond meer nodig hebben dan ikzelf en ze schrikken dan ook wanneer ik hun vragen doodleuk beantwoord. Meestal zijn ze achteraf niet tevreden dat ze alles al weten... Echt grappig !!

    Tja, iedereen een beetje anders, bij mijn zus bleef alles dan weer geheim tot hij een uur op de wereld was. Ik bel de familie van zodra ik natigheid voel (letterlijk :p )

    Liefs
    Kitty
     
  11. Hier alles goed,
    heb ons wondertje vandaag voor het eerst gevoeld.
    Zit nu te wachten maar nu is dat heel af en toen he.
    Binnenkort zal het wel meer zijn.
    Jonas voelde ik ook redelijk vroeg maar niet regelmatig in het begin.
     
  12. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    dadelijk naar de vk, ben ze benieuwd.....
    Buikje begint gelukkig langzaam te groeien, mag ook wel onderhand, met 17 weken, maar pas nog steeds mijn broeken. Ik drink even mijn koffie op en dan ga ik. jullie horen het wel.

    Knuf Juud
     
  13. Aquarius

    Aquarius Bekend lid

    13 aug 2005
    912
    0
    0
    "Limbo"
    Ik heb sinds gisteren de eerste positiekleren aan, is wel 3de zwangerschap.
    Suc6 bij de vk. Vergeet niet een afspraak te maken voor 20 wkn echo, bij ons waren de 20 wkn echo's de vorige week al helemaal volgeboekt. Het is hier een echte babyboom in september-oktober.
     
  14. diana1982

    diana1982 Actief lid

    25 okt 2005
    425
    0
    0
    nabij zwolle
    ik ook met precies 13 weken. werd vannacht wakker van de kleine. die gaf volgens mij zon flinke schop dat ik ineens nodig naar de wc moest. maar eenmaal op de wc kon ik niet plassen hahaha. voel het nu ook wel eens overdag maar dan moet ik lekker rustig gaan zitten. de mensen zijn verbaasd als ik zeg dat ik zwanger ben. ben nog niks gegroeid en heb nog geen buik. wel zit mn baarmoeder nu al vrij hoog. een hand onder mn navel. alleen als ik lig kun je iets zien.

    mn mannetje moest wel ff wennen aan het idee dat er weer een kleine aankomt. en hoopt dat het niet een huilbaby wordt. omdat de jongste dat ook was. hij sliep pas met een jaar de nachten door. en omdat ik toen die tijd fulltime werkte moest hij elke nacht uit bed. (zat toen nog in de ww) maar hij begint toch al dingen te verzinnen voor de babykamer en voelt zich erg trots.
     
  15. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Hallo allemaal,

    Goh ik wist niet dat sommige vrouwen met 13 weken hun kindje al voelen. Lijkt me echt heel bijzonder. Kijk er nu al naar uit.
    Ik voel me eigenlijk prima, ook minder vermoeid. Heb het gevoel alsof ik de hele wereld aan kan. Is dat normaal? Ik had echt verwacht dat je je wel minder zou voelen. Maar ik gelukkig dus niet.
    Pas al mijn broeken ook nog. Zit wel iets strakker, maar voor anderen is er nog niets zichtbaar. Vandaag kraamzorg aangevraagd, is dat ook maar weer gebeurd.

    Succes allemaal, en geniet van jullie zwangerschap.

    Liefs Sämira
     
  16. diana1982

    diana1982 Actief lid

    25 okt 2005
    425
    0
    0
    nabij zwolle
    dit is ook mn derde hoor de eerste voelde ik bij 16 wkn de 2e bij 14wkn en deze met 13. maar je weet ook hoe het voeld. bij een eerste is het allemaal afwachten.
     
  17. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Dit is m'n tweede maar heb hem/haar helaas nog niet gevoeld.
    De 1e voelde ik met 18 weken dus hoop deze wat eerder te voelen.
    Ben bijna 16 weken dus zit er eigenlijk een beetje op te wachten ;) .

    Silly
     
  18. Suusje03

    Suusje03 Actief lid

    11 feb 2006
    362
    0
    0
    Full time mamma
    Zaanstad
    Ik voelde m'n eerste al met 14 weken, en nu de tweede heb ik voor het eerst gevoeld met 15 weken en gisteravond weer. Dat maakt het toch allemaal weer een stukje echter. Tis zo gezellig dat gefriemel in je buik. Toen ik bevallen was voelde het ook heel erg leeg en stil. Kan dus bijna niet wachten tot het weer volop feest is in m'n buik :)

    Groetjes Suus
     
  19. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    mmmmmmmm dit is mijn 3e zwangerschap maar ik voel nog niks :(
    nog maar even geduld hebben .
    Hoe verloopt jullie zwangerschap aandeze kant super .
    Mijn buik groeit nu ook flink je kan nu echt zien dat ik zwanger ben. :D
     
  20. diana1982

    diana1982 Actief lid

    25 okt 2005
    425
    0
    0
    nabij zwolle
    nou bij mij begin je wel wat te zien maar voor de buitenwereld is het nog niet te zien en als ik zeg dat ik al 14wkn ben dan kijken ze naar mn buik en vinden ze het raar dat ze nog niks zien hahahaha. maar het begint nu wel in razend snel tempo te komen.

    moet 9mei weer naar de verloskundige. voor de rest niet misselijk en blijf nog steeds op gewicht ondanks dat ik toch al naar de vette hap grijp.
     

Deel Deze Pagina