baby 7 weken nooit stil in bed!

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door kissie, 6 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    Mijn zoontje is bijna 7 weken. Al vanaf de geboorte kreunt hij erg, ook in zijn slaap. Hij huilt alleen als hij honger heeft. Maar als ik hem tussen de voedingen door in bed heb hoor je hem continu over de babyfoon. Hij kreunt echt heel hard en is in zijn slaap eigenlijk nooit stil. Ik heb dit ook op het cb verteld, maar daar wisten ze het niet. Wie herkent dit?
     
  2. eefje85

    eefje85 Bekend lid

    28 dec 2009
    592
    4
    18
    Zijn het geen krampjes die hij "wegkreunt"? Julian heeft dit ook gedaan, met name 's nachts (ik lag hele nachten wakker van zijn gekreun, hij lag nl. bij ons op de kamer).
    Niet iets om je veel zorgen over te maken, maar als je het idee hebt dat hij last van zijn buikje heeft helpt het goed om bijv. te fietsen met zijn beentjes, of om zijn buikje met de palm van je hand te masseren in ronddraaiende bewegingen.
     
  3. Faith88

    Faith88 Fanatiek lid

    7 jun 2008
    1.037
    0
    0
    friesland
    mijn zoontje deed dit ook heel erg, waarschijnlijk doordat hij teveel voeding (borstvoeding) binnen kreeg, nu geef ik hem namelijk minder en is hij veel rustiger in bed. Waarschijnlijk had hij gewoon last hiervan. Ook heb ik hem een tijdje in een swaddle me gelegd en hierdoor werd hij ook veel rustiger.

    als je het niet vertrouwd het kreunen zou ik naar de huisarts gaan.
     
  4. Samy84

    Samy84 Bekend lid

    29 mei 2011
    789
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mijn kleintje had dat ook heel erg waarschijnlijk waren haar darmpjes de oorzaak en wat je zegt ze bewoog erg veel in haar bed.

    Sinds ik haar inbaker gaat dat redelijk goed denk niet dat het iets ernstigs is bij pijn huilen baby´s en zijn ze ontroostbaar als je ze optilt.
     
  5. typje

    typje Fanatiek lid

    14 dec 2009
    2.683
    0
    36
    Verzorgende IG in een verpleeghuis met een suppper
    Hier.....Grunnen
    sluit mij bij samy aan...Onze zoon had dit ook erg de eerste weken, nu af en toe nog. Inmiddels ingebakerd en we horen hem nauwelijks meer, alleen voor een vieze luier of voeding.

    Nu zijn wij ook overgestapt op Omneo voeding, en dit heeft bij ons enorm geholpen.
     
  6. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    Mijn zoontje krijgt sinds kort forte omdat hij erg hongerig is. Hij komt elke 2,5 uur voor een fles, hij is ruim 6 kg nu. Hij slaapt sinds 4 dagen nu niet meer 's avonds, maar huilt de hele avond!
     
  7. dolfijn1982

    dolfijn1982 VIP lid

    1 apr 2010
    7.023
    0
    0
    NULL
    Flevoland
    Herken het kreunen heel erg, Beau had er ook veel 'last' van.. we zijn er nooit achtergekomen wat het nu is geweest.. maar met een maand of twee was het ineens verdwenen en ligt mijn boefje eindelijk rustig te slapen :)

    Heb hem wel sinds die tijd ongeveer in een slaapzak, dus misschien dat het met onrust te maken heeft gehad ;)
     

Deel Deze Pagina