7 weken en ander kind!

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door kissie, 11 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    Mijn zoontje is nu 7 weken en was altijd een hele makkelijke baby, huilde alleen als hij honger had. Nu is hij sinds 4 dagen de hele avond aan het huilen terwijl hij voorheen altijd in bed sliep. Ook is hij overdag onrustig. Is er wild en trapt en zwaait met zijn armpjes. Slaapt hoogtens een uurtje na de fles terwijl hij eerst dik 3 uur sliep. Hij wil ook na 2,5 uur een voeding elke keer. Ze zeggen dat kindjes na 6 weken een stuk rustiger worden, nou hier is het andersom. Ik weet niet wat er is maar mijn gevoel zegt dat er wel iets met hem is. Het is toch niet normaal dat hij dik over een liter voeding wil als ik hem op verzoek zou voeden? Terwijl hij al forte krijgt...
     
  2. Rianne 85

    Rianne 85 Bekend lid

    8 feb 2011
    501
    0
    0
    Soms hebben ze van die periodes, moet je even doorheen.
    Google maar eens op 'regeldagen' dat hebben ze rond de 6 weken. Ook last van krampjes misschien?? Als je net bent overgestapt naar andere voeding zou dat ook nog kunnen.
    Maar goed als je het niet vertrouwd en je denkt dat er iets is zou ik je huisarts of vk bellen hoor!! Succes!
     
  3. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    Twee weken geleden overgegaan op de forte voeding. Regeldagen zouden ook kunnen... Het is lastig. Hij is ook onder behandeling bij een chiropractor voor een gedraaide nekwervel. Hij heeft nooit krampjes gehad, ik geef wel infacol ter voorkoming van...
     
  4. adi

    adi Niet meer actief

    Rond de 6 weken komt de eerste sprong, beginnen de regeldagen en begint meestal de heftigste krampjes-periode. De krampjes zijn meestal heftigst tussen 6 en 12 weken.

    En eigenlijk zul je na ong elk sprongetje het gevoel hebben dat je 'een ander kind' hebt. Ze veranderen zoveel en zo snel. Het rimte van vandaag hoeft niet te betekenen dat ie morgen ook hetzelfde ritme heeft.

    s avonds huilen is vaak dat de baby wil clusteren bij mama en papa. Gewoon bij je houden en vaak kleine beetjes laten drinken ipv 1x een grote fles.
     
  5. Juul84

    Juul84 Niet meer actief

    Hier merk ik sinds een week dat mijn zoontje zich veel meer bewust wordt van de wereld om zich heen en daardoor ook onrustiger slaapt en moeilijker in slaap komt. Sinds een paar dagen baker ik hem in en slaapt hij weer goed en merk ik ook dat hij echt veel baat heeft bij regelmaat.

    Op marktplaats heb ik voor 10 euro een swaddle me gekocht, echt een ideale inbakerdoek.
     
  6. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    ik heb voor 70 euro een schommelstoel van fisher price gekocht op marktplaats haha. Zou nu niet meer weten wat ik zonder zou moeten!
     
  7. aggy

    aggy Bekend lid

    15 jan 2010
    884
    1
    0
    Verpleegkundige/Docent
    Inbakeren doet soms ook wonderen hoor! Ons meisje was ook erg huilerig 's avonds en hield zichzelf wakker. Na het inbakeren een heel ander kind er voor terug gekregen!
    Wil niet zeggen dat dit voor jou de oplossing is maar misschien het proberen waard?
     

Deel Deze Pagina