Oktober 2011 mama's deel 2!!!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door suuszwanger, 1 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. CaatjeM

    CaatjeM Fanatiek lid

    25 feb 2011
    1.665
    0
    36
    Vrouw
    Lokale gids (Jerez, provincie Cádiz, Gibraltar en
    Jerez de la Frontera
    Pffffff, dat was vroeg wakker worden! :$ ;) lol Kan het nog niet over m'n hart verkijgen om nu al "goedemorgen" te zeggen! :p Maar vooruit, voor later dan wel alvast! ;)

    Heb eerlijk gezegd best goed geslapen. Koffers staan klaar, heb zojuist braaf m'n yoghurtje gegeten en m'n pilletje ingenomen (gisteren ook een nieuw doosje gekocht). Dus..... We zijn er klaar voor! Nederland: here we come! ;) :D

    Oh ja, en vandaag natuurlijk: 26 WEKEN ZWANGER!!! :D Gisteren was het trouwens precies 6 MAANDEN! Ook een mooie mijlpaal! :)

    Nou, fijne dinsdag allemaal! Tot later in Nederland! ;) :D

    Liefs,
    Caroline
     
  2. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Goedemorgen dames,
    Sahi: Ik weet niet of het door de baby komt, zou heel goed kunnen hoor maar het deed echt zo’n pijn. Had ik bij Esmee helemaal niet… zo gek… Leuk dat jullie baby kamertje ook geverfd is nu, succes met de baby kamer jacht :)
    Steen: Toppie ! En heeft ze lekker geslapen ?
    Caatje: Goede reis meis ! En alvast welkom terug in Nederland ;):D
    babykamer: Is iedereen hier al met de kamer begonnen of klaar ? Wij moeten nog beginnen :) hihi maar denk dat we dat in onze vakantie gaan doen (mits de "oude" babykamer van Esmee verkocht en opgehaald is...)

    Hier heerlijk geslapen, maar nog steeds moe... haha moet echt vroeger naar bed...
    Fijne dag meiden ! Het zonnetje schijnt zowaar dus wie weet een mooie dag vandaag...
     
  3. Emma29

    Emma29 VIP lid

    30 mei 2007
    10.467
    0
    36
    carnavaller !!
    caatje goede vlucht en fijne vakantie !!

    mariel jij ook een fijne dag hier schijnt idd ook de zon al lekker ..

    hier als eerste uit bed tim en man liggen er nog in maar ik moest ff eten ! zo douchen en vanmiddag een verjaardag
    had gister een slechte dag veel pijn gehad dus vandaag maar rustig aan doen
     
  4. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Caatje goede reis en veel plezier in NL.

    Vrienden van mij zijn in Frankrijk hebben ook bagger weer. Buren naar Oostenrijk en belde op dat ze ook regen hadden en 14 graden. Dan is het hier tenminste nog warmer...


    Emma; let goed op jezelf!

    Babykamer... volop mee bezig (nou ja mijn ouders en man ik niet hihihi ;)) Ik moet werken :) Maar de muren en vloer is klaar. Nu de meubels nog schilderen. Het schiet dus op. Sahi, succes met het jagen !
     
  5. Sahi

    Sahi VIP lid

    4 apr 2010
    5.186
    0
    0
    Dordrecht
    goeiemorgen allemaal. Ik heb echt belachelijk lang op bed gelegen, maar ik vond dat het mocht. hoef pas om 12 uur te beginnen, dus het kon wel.

    steen: tsja, je zal vanzelf wel merken wat er met je meisje is, komt vast goed :)

    caatje: wat een mijlpaal he?! Er zit gewoon al een half jaar een baby in onze buiken!!
    Veel plezier in NL

    mariel: ik kreeg gewoon de kriebels dat we nog niks hadden gedaan, vandaar dat ik dit weekend vriendje aan het werk heb gezet. Nu alleen nog sierplintjes, gordijnen en de meubels. Het lucht me zo op. Die plinten kunnen ook als de meubels er zijn en de gordijnen ga ik zelf voor neuzen komende weken. En ondertussen neuzen we naar leuke kamertjes.
    Ik zou zo blij zijn als de meubels er zijn, heb zin om de kleertjes te wassen en in de kast te leggen, het ligt nu zo zielig in een doos. En wil het gewoon even goed uitgezocht hebben allemaal.

    emma: wat vervelend dat je zoveel pijn hebt.

    ellenk: heel europa is bagger op t moment, dus we zitten hier niet eens zo slecht...
    schiet bij jou ook op met de kamer.

    zijn er hier ook meiden al klaar met de kamer? Ben wel benieuwd hoe ver iedereen nu is.
     
  6. Princi

    Princi Fanatiek lid

    30 dec 2008
    2.377
    0
    0
    Trainster/Muziektherapeute
    Oss
    Hey caatje, welkom in NL ;).

    Mariel, dat kunnen ook steken va bekkenpijn zijn. Koken en stofzuigen is wat dat betreft het ergste wat je kunt doen voor je bekken omdat je dan licht voorover gebogen staat...
    Stofzuigen is hier al ruim twee jaar de taak van manlief dus....
    Ja zo'n cursus wil ik eigenlijk ook altijd nog eens doen maar het geld houdt me idd wel tegen...

    Babykamer, tja, ligt een beetje stil. Mara haar kamer moet eerst af en ik begin daar nu wat onrustig over te worden. Ze moet wel ruim op tijd over voordat Tinus (werktitel...) komt. Ik ben nu princiman zachtjes aan het aansporen. Ik heb niet heel erg veel last van nesteldrang maar dat beetje dat ik heb vind ik maar moeilijk in toom te houden. Maarja ik kan moeilijk verlangen dat princiman dat hij naast het hele huishouden draaiende houden, een baan zoeken en zorgen voor mij en Mara; ook nog mijn nesteldrang oplost....
    Oja hij is vandaag meelopen in het bedrijf waar hij vrijdag op gesprek is geweest. Ik ben benieuwd. Oja iemand vroeg dat hier toch? Mijn man is I-phone app programmeur. Hij heeft er zelf een aantal gemaakt in zijn vrije tijd (bijvoorbeeld You Earned It! for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store)
    En wil nu graag een baan in die richting vinden.

    Sahi, leuk joh, babykamertjesjacht :D.

    Emma, doe maar rustig aan vandaag ja! Ben je weer helemaal bijgekomen van je val eigenlijk?

    Ik ben vandaag dus alleen thuis en ik evrveel me nu al te pletter en wil dus van alles doen. Ik heb er wel al een was ingegooid. Dat kan ik nu weer :D. En E.R gekeken en gitaar gespeeld. Ik ga zo maar even een dutje doen of zo. Beetje een rommelige nacht achter de rug. Ik sliep pas laat en Mara huilde me twee keer wakker (ik kan wel niets doen maar ja ik word toch altijd wakker als ze huilt...) en toen een mug...bah. En de dag begon natuurlijk vroeg omdat manlief weg moest.
    gelukkig schijnt vandaag de zon hier.

    het is best een heel verhaal geworden geloof ik...
     
  7. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    @Sahi: wij doen niks aan de babykamer, we hebben hem nog helemaal netjes van Jarno en we houden de kamer toch neutraal. Daarbij komt dat we geen extra kamertje hebben voor de baby (omdat we een 'te klein' appartement hebben), dus moet alleen nog een wieg regelen ;)
     
  8. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Sahi: haha goed hoor dat je je vriendje aan het werk heb gezet ! Zo hoort het ook. Leuk hè om alles dan te wassen en klaar te gaan leggen voor het kleine moppie. Ik heb daar ook zin in hoor, maar kan me nog even inhouden
    Princi: Hmm dan moet manlief hier ook maar aan de stofzuig en koken denk ik… bedankt voor je reactie. Wat leuk zeg dat jouw man I-phone app programmeur is, hoop dat zijn meeloop dagje goed bevalt ! Succes vandaag en slaap lekker.


    Bijna lunchen !! Woehoe !! HONGER :D
     
  9. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Hihi gelukkig hebben wij ook een poets die doet stofzuigen, alleen hebben we natuurlijk ook nog Peppe dus waar zij overal gelegen heeft moet wel elke dag gestofzuigd worden. Dat doet mannetje ;) (of mijn moeder als die bij ons is want die moet ook altijd schoonmaken)

    Voor Princiman: succes! Ik hoop dat het wat wordt.
     
  10. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Edit: mijn moeder moet dit van haarzelf hoor niet van ons... staat er een beetje raar ;)
     
  11. lolly

    lolly Fanatiek lid

    20 sep 2006
    3.475
    0
    0
    @ellen heerlijk zo'n moeder. Hier komt m'n schoonmoeder morgen helpen met poetsen.

    Ik heb niet bij gelezen alleen de laatste pagina. Hoe gaat het met iedereen? Ik begin de zwangerschap nu echt zwaar te vinden. Ik heb nu ook steeds meer last van m'n schaambot en heupen. Vanmiddag weer naar de vk.

    Wij zijn nu aan het kijken naar een goede en goedkope energie leverancier. En dan willen we het vast laten zetten voor 3 jaar. Maar pff wat een zoektocht. Ik kan geen cijfertje meer zien.
     
  12. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    @Lolly: succes met speuren, persoonlijk zou ik het nooit zolang vastzetten, je hebt geen idee wat de markt gaat doen en dan zit je er wel lang aan vast!
    Nog 10 weken aftellen ;) Gelukkig heb ik zelf nog nergens last van, maar kan me voorstellen dat het lastiger wordt inmiddels!!
     
  13. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Lolly: Succes met speuren !
    Hier ook meer kwaaljes hoor, merk echt wel dat het anders is als toen ik van Esmee zwanger was en nog geen kleine peuter had rondlopen :D Ach we slepen elkaar er gewoon doorheen !
     
  14. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Mariel: dat merk ik idd ook wel, dat je sneller moe bent omdat er al een kleine rondloopt. Vooral met aankleden e.d. van hem en speelgoed opruimen enz. :D Maar verder heb ik lichamelijk eigenlijk weinig klachten!!
     
  15. Sahi

    Sahi VIP lid

    4 apr 2010
    5.186
    0
    0
    Dordrecht
    lolly: succes met zoeken naar een energie maatschappij. Ik ben zo'n ouderwets iemand die liever bij een bekende naam zit, dan bij zo'n prijsvechter, maar we betalen dan inderdaad wat mee denk ik.
    3e trimester is voor jou echt aangebroken, dus neem lekker je rust meis!

    mariel: vriendje doet echt een hoop hier, fijn hoor! Maar vanaf september gaat hij weer 3 avonden naar school, naast zijn werk, hij heeft nu zomervakantie. Dus dan kan hij niet meer zoveel bijspringen. Maar eind september heb ik verlof en kan ik alles lekker op mn eigen tempo doen. Komt dus vast goed hier in huis.

    @poetsen: mijn moeder wil altijd wel van alles doen, maar daar houd ik zelf nooit zo van. Maar eind september tot de kraamtijd zal ze vast wat bijspringen, maar dat zien we dan wel.

    @lichamelijke klachten: ik ben nu bijna 26 weken en merk wel dat het zwaarder wordt, maar wil ook niet te veel klagen. ik kan mn rust pakken wanneer ik wil en heb lichamelijk geen zwaar werk, dus vind dat ik het maar een beetje moet nemen zoals het komt. Maar ik merk ook wel dat het aftellen al is begonnen ;)
    wij hebben al wel bedacht dat deze eerste wat ouder zou moeten zijn voor er een tweede komt (voor zover je zulke dingen kan plannen natuurlijk). Want ik kan gewoon weinig aanpakken, dus een peuter in huis zou nu echt te veel zijn voor me. Maar dat zien we allemaal dan wel, eerst deze maar eens veilig en gezond op de wereld zetten.

    all: een afbeller op werk, dus weer even een uurtje vrij :D Ga wel even wat in huis doen, anders voel ik me zo'n luilak.
     
  16. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Gejanne: Fijn dat je nog weinig lichamelijke klachten hebt joh, houden zo ! :)
    Sahi: Tuurlijk komt het helemaal goed. Knap dat je vriend weer naar school gaat, vind dat altijd zo knap van mensen als ze gaan leren naar hun werk.

    Zit even een bakje vanillevla weg te werken, schijnt te helpen tegen maagzuur... ik hoop het anders gooien we er ook nog even een rennie tegen aan :p Fijne avond meiden !
     
  17. steen

    steen Fanatiek lid

    16 jul 2007
    3.507
    0
    0
    Limburg
    Hallo dames!
    Vanmiddag een paar uurtjes gewerkt en morgen nog een dagdienst en dan ben ik weer twee dagen vrij, dan mag ik het weekend weer.
    Ik ben ook weer goed gekeurd door de vk. Bloeddruk netjes 115/70 en de baarmoedergroei ligt mooi op schema.
    Ik heb trouwens op het werk nog goede afspraken kunnen maken. Omdat ik het rustiger aan moet doen, en ik volgende week een reeks van vier dagen werken had staan, leek me dat neit zo'n goed idee. Dus zonder problemen is er een dienst afgehaald, dus dat is echt super.
    Gelukkig zijn ze erg begripvol en weten ze natuurlijk nog goed hoe het in mijn vorige zwangerschap ging. Ik hoop ook gewoon zo lang mogelijk te kunnen werken, met een wat aangepast tempo ;)
    @Mariel, ja Femke was om half acht wakker, prima dus!
    Vanillevla werkt inderdaad meestal wel tegen maagzuur. Ik moet zeggen dat hier de rennies goed werken.
    Babykamer: Femke slaapt al bijna een jaar op haar nieuwe kamer, de babykamer hebben we gewoon gelaten zoals die was, we hebben nu alleen een muur geverfd. Straks alles nog goed poetsen en misschien wat kleine dingen kopen, maar geen grote dingen dus.
    @Emma, rustig aan hoor!
    @Sahi, vandaag lijkt er niets meer aan de hand, dus het zal toch wel vermoeidheid geweest zijn.....Lekker uitgeslapen dus, heerlijk hoor, lekker van genieten!
    @Princi, spannend voor je man, succes! Lekker zo'n dagje aanrommelen.
     
  18. karine

    karine Fanatiek lid

    13 mei 2007
    3.694
    0
    0
    Hey meiden... Ik ben wel bijgelezen, maar ik zou het eerlijk gezegd allemaal niet meer weten... Sorry!!
    Wordt volgende week wel beter als ik dan vakantie heb :D ;)
     
  19. Sahi

    Sahi VIP lid

    4 apr 2010
    5.186
    0
    0
    Dordrecht
    mariel: ja vind het ook knap van m, die opleiding erbij. maar hij werkt als monteur en heeft alleen een havo diploma, dus hij moet van zijn werk. Werk betaalt ook alles. Maar vriendje heeft wel moeite met leren, dus hij vindt het best lastig, maar het moet wel.

    steen: fijn dat het weer beter gaat met Femke! Tsja, soms weet je ook niet waar het vandaan komt...
    En goed dat je weer goedgekeurd bent.

    karine: doe maar lekker rustig aan hoor!

    princi: saai he, alleen thuis als je gewend bent om samen thuis te zijn.

    gejanne: dat kan natuurlijk ook, de kamer van de oudste gebruiken. En ruimte in huis, je wordt vanzelf creatief. Ons huis is ook niet groot, maar we maken er wel wat van.

    all: nou lekker thuis en ik ga lekker niks meer doen :D
    fijne avond nog allemaal!
     
  20. lieke1979

    lieke1979 Fanatiek lid

    13 okt 2008
    1.438
    0
    0
    hoi allemaal

    Ik wil ff laten weten dat ik nog leef. Gisteren op controle geweest bij vk: alles was goed, maar ik krijg toch vrijdag een echo en consult bij gyn ivm ongerustheid over te veel vruchtwater bij pretecho. Voel me dus niet zo lekker en probeer de dagen tot vrijdag door te komen. Als alles goed is laat ik het vrij zsm weten en ga ik weer meelezen....

    groetjes,
    Lieke
     

Deel Deze Pagina