Oktober 2011 mama's deel 2!!!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door suuszwanger, 1 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Goldduke

    Goldduke Bekend lid

    29 jan 2011
    873
    1
    18
    ZO!

    Vanmiddag krijg ik een groei echo. Was het helemaal zat.

    Stad en land afgebeld, "nee ik hoef geen 3/4D beelden en ook geen DVD en geen kleurenplaatjes, ik wil alleen weten of alles goed gaat" Ja maar mevrouw dat moet via de verloskundige....

    grrr... Gelukkig heeft de echoscopiste die ook een pretechoburo heeft mij teruggebeld en zei: "Meid, je komt naar IJmuiden vanmiddag, je krijgt van mij een factuur, declareert hem zelf en wij gaan kijken naar je kleine meid"

    Geen gezeik meer van Goldduke over de 30 weken something echo :D
     
  2. Misja

    Misja Fanatiek lid

    8 jun 2008
    1.001
    0
    0
    Verzorgende
    Zuid-Holland
    Hoi Allemaal,

    Hier een nachtje heerlijk geslapen! Dat was al even geleden. Dat pijnlijke gevoel in me buik en rug lijkt verdwenen en heb ook nog geen hoofdpijn vandaag! Hopen dat zo blijft!

    Heb even opgezocht over kraamgeld. Dacht he das leuk, maar dat geld niet voor ons Nederlanders! Is alleen in belgie!! balen dus, want dat bedrag is voor een eerste kindje 1175 euro!!!

    Caatje: Welkom in Nederland, het weer valt echt mee he! Maar je bent nog niet weg he, dus kan nog zat regen vallen. Gefeliciteerd met je vader! Fijn hoor om hem weer te zien! Fijne verjaardag.

    Worst: Ik maak me zorgen om de groei omdat ik ook me buikomtrek bij houd en die staat al een paar weken stil. Dus vandaar. Dus krijg ik gelukkig ff een echo! Heerlijk om weer even binnen te kijken.

    Gejanne: Heerlijk vooruitzicht hoor je vakantie! Hier zit er bijna een week op en dan nog een weekje. Maar we gaan hard naar het verlof toe! Fijne vakantie hoor!

    Sahi: Ik heb ook helemaal nergens zin in hoor! Merk echt dat ik me klusjes aan het bewaren ben voor me verlof, denk dan heb ik nog alle tijd! haha. al is dat niet altijd zo, collega van me ging met verlof en die nacht is ze bevallen, die had ook nog zoveel plannen! je ziet maar, niet alle kindjes blijven zitten tot 40 weken.

    Nou ben geloof ik de helft weer vergeten, maar goed iedereen een fijne dag toegewenst. Ik ga zo ff om stofjes om weer es wat te naaien.
     
  3. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Sahi: Goed zo lekker rustig aan doen vandaag ! Geniet er lekker van .
    Goldduke: YOU GO GIRL ! :D haha je hebt groot gelijk, fijn dat je vanmiddag een echo krijgt.
    Misja: Fijn dat je zo lekker geslapen hebt meis, kan een mens van opknappen of niet…

    HEB GEEN ZIN VANDAAG HAHAHA HEB NU AL ZIN OM BANANENCAKE TE BAKKEN !!!!
     
  4. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Ooooh bananencake met chocolade... Mmmmmmm

    Verd* ik denk dat ik maar snel ff een boterham moet smeren ;) Krijg spontaan trek.

    Zwitserland. Mijn zwager woont daar. We zijn er al 2 keer geweest. Mooi bij Lutzern. En je rijdt er echt makkelijk naar toe.

    Verlof: nog 16,5 daagjes werken. Het begint nu lekker op te schieten. Als iedereen hier weer moet werken begint mijn verlof.

    Misja: mijn vriendin ook na 1e verlof dag bevallen. Ging die dag nog ff klossen halen en lag 's avonds al te puffen....

    Hier Ty ook druk in de buik. Echt wel met vlagen. Soms kriebeltjes helemaal onderin en dan weer een vette stomp....
    Bijna dat je het gevoel hebt dat ie een cursusje anger-management nodig heeft :D

    Hoe zit het met jullie namen? Hier schiet het niets op... we zitten nog steeds op 3-4 namen. Ik heb al gezegd dat we anders het kind gewoon Junior gaan noemen :) Ik weet niet of we er uit komen ;) Er is er geen een die er "uitspringt" ..
     
  5. Misja

    Misja Fanatiek lid

    8 jun 2008
    1.001
    0
    0
    Verzorgende
    Zuid-Holland
    @ Ellenk: Ja het kan maar zo hoor! Maar hoop toch dat ik nog even van me verlof mag genieten. Hier ook geen naam nog hoor. Hebben ook 3 namen die we mooi vinden, maar blijft lastig!! Balen he!
    @Mariel: Ja kan een mens zeker van opknappen. Heerlijk hoor. Slapen begint echt een crime te worden hier!! Maar goed, nog minder als elf weken als het goed is.

    Ik moet na mijn vakantie nog 8 diensten werken, en daarna heb ik verlof!! Tgaat nu echt opschieten hoor!! Al kan er tussen sommige van ons wel paar weken verschil zitten, als je eind oktober uitgerekend bent dan kan et voor je gevoel nog best lang duren!!
     
  6. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Ellenk: Hier ook nog steeds geen "ja dat is 'm" naam ;) ook een aantal die wel wel leuk vinden maar we springen nog geen gat in de lucht.... moeilijk hè ?! haha als wij nog geen naam hebben blijf ik hem wel baby Herman noemen denk ik :D
    Misja: Het schiet inderdaad op ! Helemaal als de vakanties achter de rug zijn en iedereen zo langzamerhand met verlof gaat...

    Nog 3 uurtjes werken sjalalala nog 3 uurtjes werken sjalalala sorry hoor meiden maar heb echt voor geen meter zin meer :D
     
  7. lolly

    lolly Fanatiek lid

    20 sep 2006
    3.475
    0
    0
    @caatje gefeliciteerd me je vaders verjaardag.

    @mariel hier ook een zeer beweegelijk kindje. M'n buik lijkt af en toe wel een golfslag bad :$

    @misja hier nog 11 dagen werken. dan 2 weken vakantie en dan 4 weken verlof voor de uitgerekende datum.

    @ellenk een jongens naam is nog steed lastig hier. Ik vind 1 naam erg leuk, manlief vind het hmmm. Maar zei hij laatst ik vind het niet gek nu ik het vaker gehoord heb. Dus wie weet wordt h'm dat wel.

    vandaag alweer 30 weken zwanger. vanmorgen even bloed wezen prikken. daarna nog een paar ecco schoenen gehaald met 60 % korting. Leuk winkelen zo met al die korting.

    foto rechts onder is van vandaag.
    Bekijk bijlage 168591
     
  8. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    hier zijn we al een tijdje uit de namen.
    en mocht het plots toch een jochie zijn wat er uit komt, dan hebben we ook daarvoor een naam! haha

    mooie reeks buikfoto's lolly!
     
  9. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Lolly: Mooi buikje hoor ! Begint nu echt lekker te groeien hè ? Jeetje jij kan echt beginnen met aftellen, nog maar 10 weekjes...
    Sjoon: Heerlijk dat jullie de naam al hebben ! Voor een meisje had ik het ook wel geweten ;) maar voor een jongetje vind ik het zo lastig... Ach we hebben nog even.

    Nog 30 minuten.... en dan

    WEEKEND !!!!! :D
     
  10. FmT

    FmT Fanatiek lid

    24 jan 2011
    2.860
    0
    0
    @caatje gefeliciteerd met je vader, en hier schijnt de zon heerlijk, bedankt dat je hem hebt meegenomen. Als het nu zo doorzet kunnen we zaterdag eindelijk ons gras maaien :). Geniet van die worstenbroodjes haha..

    @gejanne alvast een fijne vakantie toegewenst.

    @mariel wat een leuk kleurtje gebruik je :), de baby is hier op zijn drukst als ik mijn middagdutje doe, maakt me steeds wakker haha.. Wow wat een lekkere cake ga je maken, hier een hoop marsepijn weg kunnen gooien die over de datum is.. Lekker balen kwam het gisteren helemaal verstopt in een van de keukenkastjes tegen..

    @goldduke, wij hebben ook een lijst gemaakt voor onze inboedel bij de notaris, een xbox voor mij de andere xbox voor mijn vriend haha. Een tv voor mij de andere tv voor mij vriend. Sloeg werkelijk nergens op, de notaris moest wel lachen om de spelcomputers omdat de ene net even een andere versie is :D!... Voogdij voor als ons beide iets overkomt is nog niet geregeld maar we hebben wel iemand op het oog, moeten we natuurlijk wel met die persoon bespreken voordat we dat gaan vastleggen.. Dat zullen we na de geboorte doen, deze zal dan ook het beheer krijgen over al het geld wat vrijkomt..

    @misja oke hier staat de buikomtrek ook wel stil naar mijn mening maar mijn navel komt steeds meer naar buiten, mijn rug groeit daarin tegen ook dus ik denk dat mijn buik meer naar achteren groeit hahaha... Fijn in ieder geval om je kindje weer even te mogen zien.

    @ellenk dat is zeker aftellen nog 16,5 dagen werken.. Wij hebben een meisjesnaam, maar vinden het wel verstandig om ook een jongensnaam te hebben voor het geval dat. ( je hoort het weleens ). Ik denk dat je vanzelf de naam tegenkomt.. en junior vind ik ook wel leuk hoor haha...

    @lolly wat een mooie buikenparade, je hebt een mooi rond buikje :) en shoppen met korting is altijd leuk.

    Hmmm ik wilde dus echt een volgende kwart van de keuken gaan doen, maar heb een dutje gedaan van ruim 3 uur :D. Zo maar de was wegdraaien, heeft vriendlief weer sokken... hahaha...
     
  11. Goldduke

    Goldduke Bekend lid

    29 jan 2011
    873
    1
    18
    Dames, dank voor de feedback over het notaris geregel, het is dus niet stom dat wel alles onder huwelijkse voorwaarden doen geloof ik.
    Worst, ik moet ook echt lachen om de spelcomputers ... hahahaha
    Zo'n notaris moet maar begrijpen dat verschillende versies echt wel belangrijk is :D

    Net terug van de groei echo. Ze doet 't prima, voldoende vruchtwater, billetjes boven, kopje beneden en handjes/voetjes trappelen lekker ergens tussen mijn ribbe, precies zoals ik d'r voel. Hoofdje wordt op 30wkn gemeten en buikje+bovenbeen 30 wkn en 6 dgn. Gewicht is nu +/- 1600 gram en ca. 40cm.
    En ze heeft heel veel haar......
    Ik ben gerustgesteld en helemaal happy!!!!

    Vriend is blond, ik donkerblond, baby rood? Wat denken jullie?

    Lolly.... heel erg mooie buik!!!
     
  12. Sahi

    Sahi VIP lid

    4 apr 2010
    5.186
    0
    0
    Dordrecht
    meiden ik doe even een bliksem bezoek, mijn vriendinnetje is bevallen, dus daar gaan we zo heen en daar ben ik vast het hele weekend aan het rondhangen :)
    Hij heet Kyran en ik weet nog niet hoe knap hij is ;)

    Dus ben helemaal hyper de pieper, hihi

    spreek jullie later!
     
  13. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    @gold: volgens mij heb je de meeste kans op rood haar als iemand een roodharige in de familie heeft...

    @sahi: gefeliciteerd met de kleine van je vriendin.
    zal vast wel een knappertje zijn!
     
  14. FmT

    FmT Fanatiek lid

    24 jan 2011
    2.860
    0
    0
    Sahi Gefeliciteerd met de zoon van je vriendin! Wat een leuke naam Kyran :)!.

    Sjoon op welke pagina kan jij babykleding vinden in de H&M catalogus, het boek al 3 x doorgebladerd maar het staat er niet in hoor :(:(..

    Hier toch nog even een wasje gedraaid en de afwasmachine uitgepoetst en het schoonmaakkastje. Morgen verder met het ventilatierooster het keukenraam en dan zaterdag de ijskast en de overige 4 kastjes..
    En dan ben ik zoooo blij dat het schoon is.. :D:D.. Mijn moeder is helemaal verbaasd haha..
     
  15. steen

    steen Fanatiek lid

    16 jul 2007
    3.507
    0
    0
    Limburg
    Goede avond allemaal!
    Hier was het vanmorgen mooi weer, dus we hebben genoten van de vierdaagse wandelaars, die hier door het dorp kwamen. En vanmiddag gezellig met z'n drietjes naar Nijmegen geweest, was erg leuk! Even een hapje gegeten en door de stad gelopen.

    @Caatje, welkom in Nederland (als ik het goed begrijp?)
    @Gejanne, goed vooruitzicht dus van de week op vakantie! Lekker genieten.
    @Mariel, ja ik heb ook een kleine beweeglijk kindje ;) Die kan de hele dag trappelen!
    @Goldduke, dat zeg je goed inderdaad. Ik heb een prachtjob, maar soms echt wel heftige momenten. En het is nu toch anders nu ik zelf moeder ben, je kan je meer inleven in de ouders zeg maar.
    Fijn dat de echo goed is, en je weer helemaal gerustgesteld bent!
    Wij zijn in gemeenschap van goederen getrouwd, dus daar hoeven we verder niets voor te regelen. Wel laatst ons testament op laten stellen, met name voor de voogdijregeling. En dat is ook al lastig om over na te denken.

    @Suuszwanger, hihi grappig om je kleintje zo te zien spelen met de navelstreng!
    @Misja, fijn dat het vandaag weer beter met je gaat!
    @Ellenk, wij hadden eigenlijk al heel vroeg dé naam, dus dat is wel fijn. Succes!
    @Mooie buik Lolly! En al weer 30 weken, schiet op!
    @Sahi, leuk een kleintje bij je vriendin! Geniet er van.

    Fijne avond allemaal!
     
  16. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    @worst: pagina 324 t/m 337
    en anders stuur ik je mijn boek op als je het echt niet kan vinden! haha
     
  17. Female

    Female Niet meer actief

    @ Kraamgeld; Krijg je hier in Belgie als je zwanger bent om spulletjes aan te schaffen voor de baby. Vanaf de 6e maand kun je het aanvragen. Zoals iem. hier zei is het idd 1150 euro ongeveer voor een eerste kindje. Voor ieder volgend kindje is het 850 euro per kind. Heel luxe dus...

    @ Gejanne; Veel plezier alvast op vakantie! Werk je niet helemaal over de kop he, vlak voor je gaat ;). Geniet ervan!

    @ Mariel; Herfstsferen... Ik heb er ook al zo'n last van (en zin in herfst en winter :)) maar probeer het te onderdrukken :D.
    Leuk toch dat de baby zo druk is. Hier niet zo, ik voel het ook gewoon nog steeds veeel lichter doordat de placenta al een flink stuk van de voorkant van mijn buik in beslag neemt...

    @ Sahi; idd we hebben nog heel veel spullen. En inmiddels weet je ook precies wat je gebruikt en wat niet.
    Heb je lekker rustig aan gedaan vandaag?
    Gefeliciteerd met de nieuwe baby, leuk!

    @ Ellen; wij zijn er uit, de naam.
    Gewoon steeds blijven zoeken. Internet en boekjes vd bieb. ;)

    @ Lolly; Leuk zo die buikfoto's naast elkaar!

    @ Worst, 3 uur, heerlijk :D

    @ Gold; Goed dat je gerustgesteld bent!

    @ Steen; lekker dagje gehad zo te lezen :)
     
  18. Melek42

    Melek42 Fanatiek lid

    21 okt 2008
    1.434
    0
    0
    Hoi dames,

    Ik kom mezelf ook aanmelden :)
     
  19. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Ha iedereen, bedankt voor de 'goede wensen' voor de vakantie :)
    Vandaag heel druk geweest, morgen nog een vrij drukke dag, maar dan heb ik heerlijk 2 weken rust :D
    Had vanavond flink last van mn rug van al dat gepoets, maar het moet gewoon allemaal schoon ;)
    Vanavond bij mn ouders geweest, nu zit ik de administratie van klant van mn man te boeken, zal wel latertje worden voordat we liggen ;)

    Melek, welkom en natuurlijk ook gefeliciteerd met je zwangerschap, gaat het goed!?

    Kga gauw weer verder met werken :D
     
  20. Princi

    Princi Fanatiek lid

    30 dec 2008
    2.377
    0
    0
    Trainster/Muziektherapeute
    Oss
    Jippiedepippie....
    Het gips is er af en de zelf te zetten -spuitjes zitten erop.

    Pfieuw :D

    En dan nu....revalideren....
     

Deel Deze Pagina