ervaring makelaarsland?

Discussie in 'De lounge' gestart door tico, 9 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    hoi dames,

    Is er hier ook iemand die ervaring heeft met makelaarsland? Dit is een makelaar waar je voor 995 euro je huis te koop kan zetten. Ze doe verder alles voor je je moet alleen zelf bezichtigingen doen en zelf foto's maken. Nu heb ik een vriendin die fotograaf is dus dat is geen probleem. Maar nu vraag ik me af of iemand er ervaring mee heeft.
    groetjes
    tico
     
  2. Wij hadden er goede ervaringen mee! Alles wordt vanzelf duidelijk. Inderdaad fotos moet je zelf maken en de rondleidingen zelf geven. Dus er kan wat tijd in gaan zitten. Maar wie kan je huis beter verkopen, dan jij zelf! Wij waren er iig tevreden over!
     
  3. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    bedankt voor je antwoord!
    hoelang heeft je huis te koop gestaan? en kreeg je veel kijkers?
    Doen ze wel voor je onderhandelen enzo? en is de afwikkeling met alle papieren goed geregeld? wat een vragen he? sorry hoor!
    erg nieuwsgierig hahah.
     
  4. Ons huis stond niet lang te koop en we hadden redelijk veel kijkers. Maar het waren toen op zich wel betere tijden. Maar ik denk dat dat niet dat het een koper uitmaakt of je via makelaarsland verkoopt. Alles is voor hen in principe hetzelfde.
    Onderhandelen doe je zelf met de kijker. Wel is het zo dat ze van tevoren komen taxeren en dat je een adviesprijs krijgt om t huis te koop te zetten. De afwikkeling met de papieren was prima, geen probleem!
     
  5. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    25 feb 2009
    6.014
    140
    63
    R'dam
    Ik lees even mee....
     
  6. naadje53

    naadje53 Bekend lid

    23 mrt 2011
    975
    0
    0
    wij hebben ons huis ook via makelaarsland te koop staan
    vie de site is het erg overzichtelijk wat je moet doen
    op zich hebben wij er goede ervaringen mee
    nu weer wachten totdat de tijden wat beter worden
    ons huis staat nu namelijk al een jaar te koop, en langzamerhand gaat het weer wat beter bij ons in de buurt
     
  7. Tinkerbell81

    Tinkerbell81 Fanatiek lid

    20 dec 2005
    3.152
    0
    36
    wij hebben dat 2 jaar geleden ook gedaan...de hoeveelheid werk valt op zich wel mee; verhaaltje schrijven, er komt iemand langs die de boel opmeet, fotos heb ik zelf gemaakt met een groothoeklens. Bezichtigingen vond ik wel doodvermoeiend; er kwamen echt superveel mensen op af ik had regelmatig 3 bezichtigingen op een dag en die dag erna gerust weer (3 was mijn max)... Het resultaat was dat het binnen 6 weken verkocht was, dus kost ff wat meer moeite dan als je het laat doen; maar ben helemaal blij met d ebeslising die we gemaaky hadden op t zelf te doen (uiteindelijk ist ook best leuk om te doen hoor allemaal)! Onderhandelingen verliepen ook via makelaarsland en dat was ook helemaal super, had een heel leuk mens van makelaarsland zelf die ons echt supergoed hielp! ik zou het dus doen als je geld wilt besparen en wel de puf hebt om er wat energie in te stoppen...
     
  8. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    ik las alleen dat je vooraf je courtage moet betalen, is dat niet raar? dat gaat normaal toch als je huis verkocht is. Ik vind het zo raar om vooraf te betalen voor hetzelfde geld verkoop je je huis niet en dan?
     
  9. koala28

    koala28 Niet meer actief

    Dan is het jammer als je je huis niet verkoopt en het uit de verkoop haalt. Maar bij een makelaar moet je dan ook afrekenen, die doet het ook niet voor niets.

    Wij hebben ons huis ook via Makelaarsland te koop staan. Ben er erg blij mee. Manlief doet de bezichtigingen. Ook al aan enkele open huis dagen meegedaan via Makelaarsland. We zitten nog te twijfelen of we in oktober weer meedoen.
     
  10. San76

    San76 Actief lid

    2 jul 2007
    240
    0
    16
    Ik lees even mee, ben ook benieuwd naar ervaringen!
     

Deel Deze Pagina