met uitparkeren zachtjes tegen auto gebotst

Discussie in 'De lounge' gestart door bunchy, 30 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    sorry maar ik vind het eigenlijk gruwelijk asociaal. en dan ook nog niet eens even kjken of er schade is? of een briefjes onder de ruitenwissen doen. nee dat gaat er bij mij niet in.stel dat iemand het had gezien en de politie had gebeld dan had je toch echt een fiks probleem gehad nee ik kan er met mijn hoofd niet bij.
     
  2. Sila24

    Sila24 Niet meer actief

    Nou laatst hebben wij ook een briefje onder ons ruitenwissers gevonden, mevrouw had ons aangereden op de parkeerplaatst en ze heeft haar gegevens achtergelaten. Wij hebben gekeken en konden geen schade vinden dus we hebben haar opgebeld en gezegd dat we het zo laten ( ik had daar ook een topic over gestart haha) maar wij hebben er iig geen misbruik van gemaakt hoor
     
  3. KatrienDuck

    KatrienDuck Actief lid

    26 feb 2011
    267
    0
    16
    NULL
    NULL
    Oh dus hier zitten ook mensen die geen briefjes achterlaten. Namens mij en anderen met een deuk: hartelijk dank.

    Vorige week, kwam ik bij de Gamma vandaan. Zit een enorme put in mn deur. En ja, ik weet zeker dat die er niet eerder zat, ik ben heel zuinig op mijn auto. Dit is een put waar je ook echt iets mee moet, gezien het feit dat de lat eraf is, dit gaat roesten. Gaat me vele euro's kosten.. Lekker dan!

    Voor mensen die dan doorrijden heb ik echt maar een woord: asociaal!! Nee fijn, ik moet zulke mensen ook niet tegenkomen hoor.....
     
  4. conny75

    conny75 Fanatiek lid

    18 jan 2007
    1.881
    0
    0
    tilburg
    Het is wel zeker doorrijden na een ongeval. Ze voelt zich helemaal niet zo spijtig hier over, anders was ze wel gestopt en had ze gekeken naar de eventuele schade.
    Maar goed het blijkt dus "normaal" te zijn om andermans auto te beschadigen en niets te doen.
    Daar staat bij als je haar eerste berichtje leest dan is ze er echt tegen aan gereden en bij haar laatste berichtje heeft ze de auto amper geraakt.
    Sorry hoor maar dit zijn juist de dingen wat mensen asociaal maken.
     
  5. twinkle star

    twinkle star Niet meer actief

    Hier wordt ik echt zo kwaad van! Hoe kun je dat nou weten, je hebt niet eens gekeken!! Dan vinden mensen het vreemd dat er van die harde, boze reakties geplaatst worden. Sorry hoor.......

    En wie blijft beweren dat doorrijden na een ongeval niet van toepassing is, wettelijk gezien is dit dus wel zo en...strafbaar dus je hebr geluk dat niemand het heeft gezien!
     
  6. KatrienDuck

    KatrienDuck Actief lid

    26 feb 2011
    267
    0
    16
    NULL
    NULL
    Weet je wat je in de hand werkt... dat mensen die altijd eerlijk briefjes achterlaten, ook gaan denken 'laat maar' waardoor het steeds erger wordt. Enige wat ik kan zeggen is: ik hoop dat de aso's die doorrijden, zelf eens hun auto terugvinden met een fikse deuk. En dan geen briefje.
     
  7. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.463
    1.642
    113
    Brabant
    hier laatst ook, boos dat ik was!
    mijn mooie, lieve autootje..
    ging maar zachtjes, maar mooi 1500 euro.
    Gelukkig daders kunnen achterhalen en nu is het dus verzekeringswerk.
     
  8. Locusta

    Locusta Niet meer actief

    Ik vind het erg onbeschoft. Blijkbaar had TS ook wel ergens door dat niet misschien niet helemaal netjes was, aangezien ze er een topic over opende. Dat ze dan tóch niet gaat kijken, ook al weet ze dat het niet klopt, vind ik nog het allerergste.

    Vervolgens krijg je kritische reacties op je topic, maar ga je lopen brullen dat er geen schade was (dacht dat je niet meer wist welke auto je had geraakt en waar het was?) en dat de reacties allemaal overdreven zijn? Beetje apart.

    Ik ben geen topcoureur en heb in mijn 10-jarige loopbaan als automobilist hier-en-daar een krasje of een deukje veroorzaakt en altijd netjes contact opgenomen met de eigenaar van de auto. Aangezien je verzekerd bent, kost het je hoogstens een keer je eigen risico of gaat je verzekering wat omhoog. Ik beschouwde dat dan als een lesje in het beter uitkijken ;)
     
  9. Springmuis

    Springmuis VIP lid

    19 aug 2008
    7.043
    0
    0
    Nou ik kan maar 1 ding zeggen..

    Wat ben jij asociaal zeg!

    Tsssss.....

    En dan al die goed maak praatjes..
    En ineens is er geen schade, terwijl je helemaal niet eens de moeite hebt gedaan om even te kijken!

    Nee hoor, heb geen goed woord voor je over.
    Maargoed dat is mijn mening :)
     
  10. moontje2008

    moontje2008 VIP lid

    7 aug 2008
    9.366
    87
    48
    Vrouw
    Docente Engels
    Achterhoek
    Had even gekeken, kleine moeite toch?
     
  11. LittleMonsters

    LittleMonsters Niet meer actief

    beetje simpel.. jou kan het niets schelen.. maar een ander heeft misschien wel jaren gespaart voor een.auto en kan het wel iets schelen...
     
  12. Doula

    Doula Fanatiek lid

    24 mei 2010
    1.155
    0
    36
    NULL
    NULL
    Daar ben ik het mee eens...
     
  13. Yvon1893

    Yvon1893 Fanatiek lid

    24 jun 2011
    2.177
    0
    0
    De kempen
    Ik vo d laatst ook een briefje onder mijn ruitenwisser dat iemand zacht tegen mijn auto was gereden, een licht krasje dachten ze. Na onderzoek bij een schadeexpert bleek het een schade post. Van 1400 euro te zijn omdat er ook een lichte deuk in zat op een heel onhandige plek.
    Laatst reed er iemand bij mijn vriend achterop tegen zijn trekhaak op het eerste oog was er geen schade, we wilden hem wel laten nakijken maar dame ik kwestie weigerde adres gegevens door te geven omdat er niets te zien was, dus we hebben toen haar kenteken opgeschreven. En maar goed ook want deze was ontwricht dus ook weer een behoorlijke schade post.

    Ik vind het niet meer dan normaal dat je even een berichtje achterlaat. Iedereen in nl is daar toch ook voor verzekerd! En het kan iedereen gebeuren maar ik zou er enorm van balen als ik schade zou ontdekken zonder melding.....
     
  14. brigges

    brigges Niet meer actief

    Ik ben nu al twee keer slachtoffer geworden van zo'n "geintje"...

    De 1e keer had er iemand tegen mijn linkervoorbumper gezeten... Geen grote schade, maar toch een deuk. geen briefje niets!

    De 2e keer had ik een deuk ter grootte van een voetbal in mijn achterklep zitten. En weer geen briefje.

    Het huilen staat je nader dan het lachen als je bij je auto komt en je ziet dat er weer zo'n ahum &%^%&%%^ tegen je auto heeft aangezeten en weer eens niets heeft achtergelaten.

    Iedereen kan schade maken...niemand doet het express..maar laat wel ff een briefje achter als je ziet dat er schade is.
     
  15. mamamadelon

    mamamadelon Fanatiek lid

    13 aug 2007
    4.077
    5
    38
    wordt het nou niet eens tijd voor een slotje?
     
  16. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ;) ja als het hier niet naar iemands zin is moet er maar weer een slotje op
     
  17. Locusta

    Locusta Niet meer actief

    Waarom?
     
  18. Gooischemama

    Gooischemama Fanatiek lid

    4 aug 2010
    1.642
    1
    0
    Hilversum
    Omdat de waarheid word gezegd


    @yvon1893
    Nou dat is idd een flinke schadepost ja
     
  19. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.861
    7.624
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    #99 Devilschase, 4 okt 2011
    Laatst bewerkt: 4 okt 2011
    Ik koop ook geen postzegels, ik zeg gewoon: nee sorry
    Zou niet weten waarom ik me moet verantwoorden waarom ik iets niet wil kopen, en al helemaal niet met een leugen. Totaal geen meerwaarde.

    En moraalridder? Nee, als er iets gebeurt waardoor er spullen van mensen zijn of kunnen worden beschadigd, en waarin je een ander kan of gaat benadelen, vind ik dat je verplicht bent dat te melden, dat heeft niets met moraalridder te maken, maar met inlevingsvermogen in een ander en eerlijkheid. Een moraalridder staat niet eens open voor iemand anders zijn mening en verlangt ook van iemand anders dat diegene zich aanpast.

    Moraalridders kunnen we daarentegen prima gebruiken in deze huidige egoistische geldbeluste opgefokte steeds oneerlijk wordende samenleving, het is goed dat er mensen zijn die vertellen dat iets niet mag en mensen met hun kop op de waarheid drukken, dat zouden we vaker moeten hebben, misschien dat mensen dan eens gaan denken voor ze doen en zich wat meer kunnen inleven in een ander en een keer niet alleen maar aan zichzelf en hun eigen eigendommen denken.

    Iedereen die tegenwoordig zegt wat ie van iets vind, en aangeeft dat het niet zo netjes is, wordt een moraalridder genoemd. Terwijl diegene helemaal niet zegt dat je je moet aanpassen of iets moet doen. Nee, er wordt alleen maar gezegd dat het niet zo netjes is en je dat niet had moeten doen. Dat heet vrijheid van het uiten van je mening en heeft niets met moraalridder zijn te maken.

    Iemand die een ander een moraalridder noemt, weet zelf dondersgoed dat diegene ergens wel gelijk heeft maar verschuilt zich achter het woordje moraalridder om zichzelf stoerder en beter te laten lijken.

    Mensen moeten eens een keer worden opgevoed, met hun asociale zelfingenomen gedrag.

    Moraalridders zijn tof.

    +10
     


  20. Moraalridders zijn tof.

    +10........*LOL*
     

Deel Deze Pagina