het gaat zo snel! hoe is het bji jullie?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door meissie28, 16 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mexico

    mexico Actief lid

    2 mrt 2007
    340
    0
    0
    Ik krijg echtnooit iets te horen over mijn gewicht bij de vk dus ik denk dat het gewoon per vrouw verschilt. De een komt veel aan en de ander weer niet, je kan ook veel vruchtwater dragen. Want ik krijg zoveel verschillende reacties maar vaak wel dat ze me echt nie dik vinden. Al vind ik dat zelf van wel ,maar die kleine is nu geschat op 4 pond dus best een kleintje....

    xxx
     
  2. Ireen79

    Ireen79 Actief lid

    4 jun 2007
    109
    0
    0
    Ik wou dat ik het net zo makkelijk naast me neer kon leggen als jij ;)

    Ben nu 26 weken en 10 kilo aangekomen. Vanmorgen zei de vk tegen me dat als ik zo doorga, ik eens moet overwegen om advies te vragen aan een dietiste...of ze gaan mijn bloed testen op zwangerschapssuiker. Terwijl ik helemaal niet zo ongezond eet!

    Ik zie andere zwangere vrouwen om me heen veeeeel meer snoepen dan ik, en ze komen allemaal minder aan. Het is gewoon niet eerlijk...
     
  3. fietsspecialist

    fietsspecialist Niet meer actief

    Dat bedoel ik dus...zolang jij van jezelf weet dat je gezond eet en af en toe snoept net als ieder ander doe je het gewoon goed hoor! Ik vind het wel goed dat ze er ons voor waarschuwen hoor, maar kom op er zijn ook zwangere dames die 20 of 30 kilo zijn aangekomen en die misschien niet opletten. En een beetje aanleg heeft er ook wel mee te maken. Dus je zelf niet druk maken, maar lekker genieten hoor! ;)
     
  4. Lara11

    Lara11 Niet meer actief

    ik ben nu ruim 32 weken en 11 kilo aangekomen. Schrok er wel een beetje van, want een maand geleden woog ik 3,5 kilo minder! Bijna een kilo per week erbij! Maar ik heb wel het vermoeden dat ik nu echt vocht vasthoud, want ik krijg dikke vingertjes en enkels...
    Ik blijf gewoon normaal eten en veel drinken. Ik plas trouwens ook minder, terwijl ik veel drink. Hebben jullie dat ook? (ik geef het weer de schuld!)

    Amber
     
  5. Grassprietje

    Grassprietje Fanatiek lid

    3 dec 2006
    2.328
    0
    0
    tukkerland
    amber herkenbaar hoor!
    drink ook genoeg echter plas niet veel en heb donkere urine/...
     
  6. Juud

    Juud VIP lid

    21 nov 2006
    9.608
    0
    0
    Ben ruim 36 weken en ongeveer 9 kg aangekomen. Ik ben 1.78 cm. Volgens mij heeft het met hormonen te maken, met je activiteit/baan en met aanleg.

    Als je kindje het goed maakt en jij kunt het aan, dan moet het niet uitmaken. Ik ken echter ook iemand van 1.60 cm die 30 kg aankwam en die kon niet meer lopen. Dan is het wel erg vervelend.

    Succes!
     
  7. Lara11

    Lara11 Niet meer actief

    Nog meer drinken dan maar en gewoon niet meer op die weegschaal!
    Amber
     
  8. marlin

    marlin Lid

    2 jun 2007
    62
    0
    0
    verkoopster
    ik ben vorig jaar op 4 augustus bevallen van een kerngezonde dochter. ik was in totaal 25 kg aangekomen! hield echt heel veel vocht vast.
    ik was de meeste kilo's al heel snel weer kwijt, heb er niet echt iets voor gedaan en ik heb met laatst een keer weer gewogen en toen was ik een kilo zwaarder dan voor mn zwangerschap.
    ben trouwens 1.83 en dan valt het minder op dat je veel bent aangekomen. ik was tot 7 maand echt mooi zwanger, kreeg veel complimentjes. maar daarna veranderde ik in een wandelende zeekoe.
    als ik de foto's van de laaste dagen van mn zwangerschap terug zie, schrik ik echt.
    maar ik heb een fantastische, gezonde dochter en dat vind ik echt veel belangrijker dan die kilo's

    groetjes marlin
     
  9. zonneschijntje

    zonneschijntje Actief lid

    13 jul 2007
    105
    0
    0
    NL
    ik ben met bijna 20 weken nu 8 kilo aangekomen, vind het zelf te veel maar VK zegt dat dit juist prima is, ben wel in één week tijd ineens 1 kilo aangekomen poeh..
     
  10. Dushi

    Dushi Niet meer actief

    :( ben nu 20 kilo aangekomen *slik*


    Ik hoop dat het echt waar is dat je al dat vocht in enkels, handen en voeten etc. direct na je bevalling kwijt bent....alles gaat me zo dwars zitten nu.

    Sterkte dames.

    Groetjes,
    Danielle
     

Deel Deze Pagina