Tweede helft van augustus mama's 2011 deel 2

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door angel229, 4 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Suzanne1

    Suzanne1 Bekend lid

    28 nov 2010
    932
    0
    0
    NB
    *breekt in*

    Wij hebben een nieuw forum geopend voor alle augustus 2011 mama's, aangezien er 3 forums waren, waaronder dit forum.
    Sommige dames, kletsen met 2 of zelfs 3 forums mee, misschien leuk om alle forums op slot te zetten en samen een nieuwe te starten voor de Augustus mama's.

    Bij deze de link: Augustus 2011 mama's ~Deel 1~

    We hopen dat jullie ook met ons mee gaan en jullie snel daar te zien!

    Zo niet, al het beste gewenst voor jullie en je kleintjes in 2012!
    *Breekt uit*
     
  2. Bika

    Bika Niet meer actief

    Hoi Suzanne,

    Lief initiatief, maar wat mij betreft blijf ik gewoon lekker hier kletsen met de meiden hier. Wie weet kom ik nog een keer kijken, maar vind dit groepje erg gezellig en heb er op dit moment geen behoefte aan.

    Allemaal een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen natuurlijk!! Zijn er nog kindjes wakker geweest?
    X. werd 10 voor wakker en heb ik 5 min mee naar buiten genomen voor er overal dampen hingen. Hij vond het echt prachtig hahahaha!
     
  3. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Ik sluit me bij Bika aan. Blijf gezellig hier kletsen.

    S ging om 23.45 of zo naar bed. Ze was over dag nogal moe/vervelend dus over dag hebben we haar lekker laten slapen. Toen ik haar om 21.00 uur uit bed haalde was ze vrolijk! Lachen en vertellen. Dus lekker op laten zitten en toen wij moe waren haar in bed gelegd. Daarna nog even vuurwerk vanuit bed gekeken en gaan slapen. Hier in onze straat was niks te doen. Geen vuurwerk, niemand op straat. Paar straten verderop daarin tegen was heel veel vuurwerk met het gevolg dat er vanmorgen een auto is uitgebrand. Hoorde de brandweer redelijk dichtbij maar was te moe om me er druk om te maken. Kleine meid sliep ook lekker tot 9.45 uur! Vandaag ff bij schoonouders geweest en verder genoten van mijn gezinnetje. Vandaag zijn man en ik vijf jaar samen. Na 5 jaar hebben we zoveel moois! Ik geniet elke dag. Morgen weer werken :(. Ga maar ns slapen.
     
  4. mamapatricia

    mamapatricia Bekend lid

    5 feb 2007
    966
    0
    0
    friesland
    hallo dames heb weer even een stukje terug gelezen..
    ik heb heel weinig tijd voor de pc en daarbij ben ik hem ook een maand kwijt geweest hij was kapot..
    het gaat hier nu allemaal weer een stuk beter dus hoop nu echt wat meer langs te komen..
    we hebben heel wat gehad met lizzy het was echt een meisje dat alleen maar huilde en waar ik dus moedeloos van werd.. nu gaat het echt super ze is bij fisio geweest en het kwam blijkbaar door haar voorkeurshouding want sinds die weg is huilt ze eigenlijk niet..

    maar ik las dat sommige kindertjes al bijna uit 68 waren en maat 17 18 van schoenen..
    ik denk dat wij dan maar een ienie minie hebben mevrouwtje zit nog steeds in 56/62 en schoenmaat 15 ..

    ik wou jullie allemaal een heel goed gezond en liefde vol 2012 wensen
     
  5. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Whow maat 56-62!mis het aan de ene kant wel, al die schattige kleertjes. Maar helaas, das war einmahl.
     
  6. mamapatricia

    mamapatricia Bekend lid

    5 feb 2007
    966
    0
    0
    friesland
    ja het is wel leuk dat ze zo klein blijft maar er wachten nog zoveel leuke kleertje op haar .. en de kleding die ik dacht dat ze in de winter zou dragen daar gaat ze denk ik deze zomer in passen dat is dan wel weer jammer
     
  7. mamapatricia

    mamapatricia Bekend lid

    5 feb 2007
    966
    0
    0
    friesland
    hier ook 2 tandjes onder en boven komen ze denk ik ook..
     
  8. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Hier is Mare niet wakker geweest, heeft als een blok er doorheen geslapen.

    Ik klets ook mee in het andere topic maar blijf hier uiteraard ook komen.

    Dat is zeker een kleintje mamapatricia, gelukkig gaat het nu weer beter met haar!
     
  9. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Ik mis aan de ene kant ook wel die kleine maatjes, gaat zo snel allemaal. Ze heeft alleen kleine voetjes, zal eens kijken welke maat het is.
     
  10. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Happy Newyear!!!! :D

    Wij hebben een goeie jaarwisseling gehad, en Hidde heeft het super gedaan! Zit me sowieso elk jaar op 31 Dec. al de hele dag op te vreten omdat ze zonodig de godganse dag al moeten knallen. want onze hond is zoooooooooooooooooooo bang. En ja, nu was het dus afwachten hoe de kleine man het ging doen met al dat geknal.
    Nou, hij sliep gewoon O-ve-ral doorheen, lekker man!!!

    Paar aso's van hier tegenover hebben verspreid over de dag de hele tijd van die 1000-klappers af lopen steken, en meer van die zware knallen, wat nog geen 100 m. van ons vandaan is, maar ons ventje liet zich lekker niet kennen!:p

    's Avonds zijn we naar vrienden (op redelijke loopafstand) gegaan, maar op de heenweg wel met de auto, want er werd gewoon veel te veel geknald naar mijn zin (waarom niet, net als vroeger, gewoon alleen tussen 22:00 en 02:00???). Hidde daar laatste flesje gegeven en hoppa, lekker in zijn Travel Cot boven gelegd; hij sliep meteen, en is ook niet wakker geweest tot we naar huis gingen (nu wel lopend, met maxicosi op het onderstel, maar was lekker rustig toen).

    As. zaterdag gaat hij voor het eerst echt logeren, hihi, dus zonder dat papa en mama erbij zijn; we gaan samen op stap, joehoe!!!:D

    We zitten de laatste dagen een beetje te kloten met de papfles hier... Niet dat manneke die niet wil of niet lust, maar de rijstebloem mengt niet goed/mooi met de Allergy Care-voeding die we nu hebben. Heb al wat minder warm geprobeerd en juist wat warmer, maar helpt allebei niet; de spenen schieten steeds sneller dicht en Hidde trekt zich een ongeluk. duurt een half uur voordat de fles enigszins op is, en dan nog blijven er een hoop vlokken aan de binnenkant van de fles plakken.

    Wat voor fles/speen gebruiken jullie voor de pap? Weet niet of het met een andere fles beter zal gaan, want de rijstebloem mengt gewoon niet fijn, maar ja, misschien even proberen?
     
  11. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Ik gebruik een l speen van difrax.
     
  12. Karen1974

    Karen1974 Fanatiek lid

    29 mrt 2010
    1.229
    0
    0
    Ook ik wil jullie graag een gelukkig nieuwjaar wensen... en alle geluk in 2012!!!

    Hier ook een klein meisje dat nog steeds in maatje 56/62 past, al heb ik maatje 56 nu aan de kant gelegd omdat ik het nu wel onderhand gehad heb met die maat. Ze draagt nu dus volop maat 62.

    Wat schoenmaatje betreft, weet ik het niet precies, ze draagt geen schoentjes, maar enkel nog sokjes.

    Ze weegt nu 5.900 gr en is 61 cm groot.
     
  13. Bika

    Bika Niet meer actief

    Wat een verschil he hihi, hier al grotendeels 74 en de kleinste hier nog 56.

    Ik gebruik voor de papfles een 123 speen. Merk wel bij mn andere Difrax spenen dat er maar met moeite voeding door kwam, nu de spenen vervangen en opeens drinkt hij een stuk sneller.

    Overigens weer een Difrax (zo een met gaatje in het midden dit keer) kapot! Snap het niet hoor, ik doe er echt helemaal niets raars mee!

    Vandaag beetje hangdagje, man had vannacht nachtdienst en ik was voor het eerst sinds de inbraak alleen thuis. Nauwelijks geslapen. X. en man vanmorgen lekker samen op de bank in slaap gevallen en X. was daarna heerlijk wakker. Lekker om aan het rollen, door de kamer aan het stappen (vind hij zo mooi hihi) en in de Jumperoo aan het springen, heb filmpje van gemaakt zo grappig, zal hem binnenkort op zijn FB zetten. Hij springt echt wild alle kanten op hihi.

    Wil kleinere blokken voor in de box, hij heeft de spijlen ontdekt en aangezien hij zich ook aan onze vingers optrekt (zit en sta zonder hulp van ons) ben ik een beetje bang dat hij binnenkort ontdekt dat de spijlen ook helpen en dat hij er uit kiepert. Blijkt alleen dat deze box maar 2 standen heeft dus wil een standje lagere blokken laten bijmaken, kan vast wel ergens. Bedje wil ik ook een standje lager doen. Beter mama dr rug naar de jeweetwel dan X. die zijn bed/box uitvalt. Zal vast niet zo'n vaart lopen nog, maar het zit me niet lekker als ik daar niet vast al mee bezig ga.
     
  14. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Haha echt kleine voetjes, nog geen schoenmaat voor. Voorlopig lekker in de slofjes.
     
  15. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Wat gaat hij vlot Bika, dat hij al zelfstandig zit enzo
     
  16. Bika

    Bika Niet meer actief

    Ja hij zit echt al zelf gewoon helemaal los, staat ook helemaal zelfstandig, kan alleen natuurlijk geen evenwicht bewaren. Dus dan trekt hij zich op aan onze vingers en houdt hij die vast (en dan dus ook regelmatig stappen) of hij blijft staan en leunt dan tegen me aan en blijft zo rechtop staan. Zo knap al!! Was een beetje bang dat het allemaal erg slecht voor zijn botjes zou zijn, maar heb het nagevraagd bij de huisarts, het cb en de kinderarts en die zeiden allemaal dat als hij het wil dat het mag. Laat hem wel grootste deel van de dag op zijn rug liggen nu hoor, ik stond ook met 7 maand los en heb nooit gekropen en wil eigenlijk wel dat hij dat gaat doen. Enige manier waarop je dat kunt stimuleren is schijnbaar veel liggend laten spelen. Nu met de reflux gaat het wel als ik niet te snel na de voeding al wil doen, denk ook dat de reflux de reden is dat hij constant wil zitten en staan, dan komt het niet zo makkelijk omhoog.
     
  17. mamapatricia

    mamapatricia Bekend lid

    5 feb 2007
    966
    0
    0
    friesland
    jeetje dat is indd heel snel .. lizzy is nu 5 en halve maand en die draait zich nog net eens om ze pakt wel der voetjes nu eindelijk maar ze gaat nu wel met sprongen vooruit toen ze zo huilde kwam ze aan zulke dingen niet toe haha..
     
  18. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Hidde heeft denk ik zijn 19 wkn-sprongetje bereikt... pffff...:$ Hij is erg hangerig, huilerig en we hebben een roerige nacht achter de rug. Ook weer problemen met het inslapen aan het einde van de middag/begin van de avond. Gisteravond om 21:45 laatste fles (pap), en om 01:45 werd hij gillend wakker. Toen een half uur op en neer gelopen om hem de speen te geven, en om 02:15 was ie effe stil, om om 02:30 weer uit volle borst te huilen. Kom je op zijn kamertje en hang je boven zijn bedje; stil :(:$:), lachen, pruttelen etc.... Om 03:00 uur weer in slaap gevallen, tot een uur of 6 en tussen 6 en 8 vanmorgen nog een paar keer voor de speen weggeweest... pfff.....
    Vanmorgen 09:15 de fles, en daarna was hij zo moe (duh...) dat ie om 09:50 alweer in bed lag; helaas maar een 45 min. slaapje. Daarna tot voor kort wakker geweest, half 2 de volgende fles, maar nu viel hij dus ook weer halverwege in slaap (ja, die mistte nog een paar uurtjes). Pfff... zie alweer een beetje op tegen het einde van de middag en de nacht. Tis eigenlijk tegen mijn principe om af en aan te lopen met de speen, maar ben dan gewoon ten einde raad. En daarnaast is hij sinds zijn ZH-opname van 3 weken terug erg bang om ons uit het oog te verliezen:(. Hoe lang duurt zo'n sprongetje, weet iemand dat?
     
  19. Bika

    Bika Niet meer actief

    Uhm ik had er nog nooit van gehoord...

    Vervelend dat hij bang is dat jullie weg gaan sinds zijn zh opname :( Gelukkig was X. te klein om het echt te beseffen denk ik die had alleen moeite als we daar weg gingen, hier thuis gelukkig nooit. Heeft hij er elk moment last van?
     
  20. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Dat ie ons niet uit het oog wil verliezen, dat is vooral overdag een issue, 's avonds en 's nachts ging goed, tot vannacht dus... Hij is behoorlijk moe, dat zie je, maar in bed leggen lukt niet, dan krijst hij alles bij elkaar. Dus nu zit meneertje een dvdtje te kijken (heeeeeel verantwoord) terwijl mama de kerstzooi aan het opruimen is. Net nog mooi efkes de nageltjes kunnen knippen, is dat ook weer gebeurd...
     

Deel Deze Pagina