Vandaag 40 weken zwanger!!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Minnie78, 15 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lauw

    Lauw Fanatiek lid

    8 jan 2009
    1.475
    0
    0
    @ Kwek: wauw.. al 2 weken met 3 cm ontsluiting.. Ik hoop dan maar voor je dat die uk toch nog even blijft zitten en zich pas meld na de verjaardag van je dochtertje.. (en zeker niet op de dag zelf) .. Of hij/zij moet zich vandaag nog ff melden haha.. succes..

    @ slijmprop: deze ben ik vorige week dinsdag verloren. Ben toen 's morgens gestript en 's avonds de slijmprop verloren.. maar niets dus..

    @ Kellox: vond het ook wel grappig van dat Draakje.. zag het ook pas gisteren.. Bij jou nog alles rustig??

    @ Minnie: pfff een aantal uurtjes aan de CTG. Hier doen ze dat ongeveer een half uurtje. Maar fijn dat alles goed was.. heb je een beetje kunnen slapen?? ik hoop het zo voor je.. want niet slapen is ook niets..

    @ Slapen: het slapen bij mij gaat de laatste weken ook erg moeizaam vanwege bekkenpijn en hoofdpijn. Moet zeggen dat ik zo af en toe voor het slapen een paracetamol neem, en dat ik daar een stuk beter op slaap over het algemeen..

    In ieder geval mag ik dadelijk weer naar de gyn.. ben benieuwd..
     
  2. kellox

    kellox Fanatiek lid

    25 apr 2007
    4.533
    544
    113
    Vrouw
    Succes bij de gyn Lauw! ben benieuwd meis!
    Hier alles nog rustig ;)
     
  3. Kwek

    Kwek Fanatiek lid

    16 mei 2009
    3.054
    1.164
    113
    Centrum België
    Lauw, succes bij de gyn!

    Blijf hier maar stukjes slijmprop verliezen (sorry voor de ranzige details), maar voor de rest ook nog steeds rustig.
    Dochter vandaag thuisgehouden van het KDV, want ze had om 7h30 al 38.7° koorts - nooit goed zo vroeg in de ochtend al :(
    Heb haar net in bed gelegd - zonder ook maar 1 milliseconde protest - en heb zelf even de tijd op op te ruimen en verder te strijken...
     
  4. loona123

    loona123 Lid

    21 okt 2010
    29
    0
    0
    Leiden
    Ik zit in het zelfde schuitje als jij, vandaag ook 40 weken zwanger. Heb al veel telefoontjes en berichtjes gehad, maar de baby zit nog op de plek. Als het maandag nog niet is geboren gaan ze kijken bij de gynaecoloog. Het blijft wel heel erg spannend! Ik heb ook nog helemaal geen pijntjes of zoiets.
     
  5. Minnie78

    Minnie78 Actief lid

    16 jan 2011
    254
    0
    0
    Noord Brabant
    Hallo allemaal,

    Hier dankzij het pilletje wat ik gisteren in het ziekenhuis heb gekregen eindelijk weer eens een keer fatsoenlijk kunnen slapen!

    @Lauw: vorige keer heb ik ook maar een half uurtje aan de CTG gelegen. Gisteren was het erg druk op de kraamafdeling dus ik had het idee dat ze me gewoon maar even hebben laten liggen aan dat ding. Mijn vriend is op een gegeven moment gaan vragen of ik er vanaf mocht, want ik moest ontzettend plassen...!

    Verders alles redelijk rustig hier. Nog dezelfde pijntjes als een paar dagen geleden.

    Groetjes, Minnie
     

Deel Deze Pagina