Wie ook huis te koop en hoelang al??

Discussie in 'De lounge' gestart door Skye, 17 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ananas89

    Ananas89 Fanatiek lid

    31 mei 2010
    1.188
    0
    0
    Hier een huis wat nu 4,5 maand te koop staat. We hebben nu 3 kijkers gehad (1 via de makelaar, 2 'los') We hebben het te koop gezet onder de taxatiewaarde om het wat meer in een goede prijscategorie te laten vallen. En volgende week gaan we flink zakken met de prijs.
    Reden is dat we al een ander huis hebben. Wel gekocht onder voorbehoud van verkoop eigen woning, dus we kunnen er nog wel kosteloos vanaf! Maar het is echt ons droomhuis voor een fijn prijsje.
    We hebben niet veel meer keus dan afwachten!

    En ik blijf gewoon denken: We hebben er maar 1 nodig :cool:
     
  2. Ni84

    Ni84 Fanatiek lid

    6 dec 2011
    1.143
    1
    0
    Ambachtelijke huisvrouw
    omgeving arnhem
    Ons huis staat nu 6 maanden te koop, met de open-huizen-route van oktober 4! kijkers gehad maar geen 1 bod. Onze overburen hebben zo'n zelfde huis en hebben 'm een week voor ons te koop gezet. Dus dat is wel balen. Zij hebben er veel meer aan gedaan, die van ons is een stukje goedkoper. Nu maar hopen dat wij eerst zijn ;)

    We moeten ons huis sowieso met verlies verkopen omdat we het net voor de 'crisis' gekocht hebben en dus de hoofdprijs hebben betaald. Nu is het zoveel minder waard dat we bijna de kk helemaal zelf moeten betalen. Dus we hebben ook geen geld om een nieuw huis een beetje in te richten :(

    Gelukkig hebben we nog niks nieuws gekocht, maar we zitten inmiddels wel een beetje op de schopstoel. We hebben geen kamer voor het kindje waar ik nu zwanger van ben. De eerste tijd kan het nog bij ons op de kamer, maar daarna is er geen plek.

    In maart maar weer meedoen... pfff...
     
  3. Kwek

    Kwek Fanatiek lid

    16 mei 2009
    3.052
    1.163
    113
    Centrum België
    Onze loft heeft bijna dag op dag 1 jaar te koop gestaan. Bij elk bezoek zag het er hier uit als een foto uit een magazine; het blonk als een spiegel en alle overbodige spullen of dingen die de ruimtes te veel vulden, zoals speelgoed van onze oudste dochter of het babybed van de jongste, zetten we telkens bij de buurvrouw binnen.
    O, wat haatte ik het als het bezoek dan ook nog eens last .minute niet kwam opdagen, zeker als je 2 dagen bezig geweest was met een toeter van 39 weken! :x

    Uiteindelijk een 2e immokantoor aangesproken, met een ander clienteel om toch de poel om uit te vissen te vergroten, en bij het 2e bezoek was het verkocht! En dan nog maar een ietsiepietsie onder de prijs!
    En vandaag bericht dat ons bod op een huis (dat maar 3 weken op de markt heeft gestaan) aanvaard is!!
    Redelijk veel gebeurd de laatste 4 weken bij ons dus! :)
     
  4. Ananas89

    Ananas89 Fanatiek lid

    31 mei 2010
    1.188
    0
    0
    Hier ook niet hoor! Wij hebben ook geen extra kamer voor de 2e. Maar ik heb me voorgenomen om me daar niet druk om te maken. Dan komen ze op een gegeven moment met zijn tweeën op kamer.
    Hoop alleen wel dat dat van ons snel verkocht wordt. Anders zijn we per 1 juni ons nieuwe huis kwijt... Achja, we moesten wat.
     
  5. kersje

    kersje Fanatiek lid

    4 jul 2011
    1.594
    1
    36
    Noord-Holland
    Wij hadden 14 kijkers en nog eens 8 op de openhuizenroute en dat in een krappe twee maanden tijd (toen was het verkocht!) wij werden toch ook wel gek van elke keer het huis aan kant maken aangezien we al aan het verbouwen waren in onze nieuwe woning, pfffffffffff als ik daar aan terugdenk maar ben wel blij dat het zo snel was verkocht. dat is nu 1,5 jaar terug.
     
  6. Kwek

    Kwek Fanatiek lid

    16 mei 2009
    3.052
    1.163
    113
    Centrum België
    Au, zou wel balen zijn...
    Wij wilden eerst het onze verkocht hebben vooraleer een nieuw huis te kopen. Heb in dat jaar toch ook wel veel leuke woningen gezien die te koop stonden, maar dus naar iemand anders gegaan zijn omdat we die dubbele last wilden vermijden...
     
  7. frommel

    frommel Fanatiek lid

    26 apr 2010
    1.042
    0
    0
    Tja, het is een lange zit...
    Hier staat ons huis al 10 maanden te koop. 2 keer een kijker gehad, vol lof, maar heeft niet tot een bod geleid. Wij rekenen sowieso op flink verlies, maar dat moet dan maar... willen hier graag weg ivm ruimtegebrek. Zou graag meer kijkers willen, ookal moet ik dan elke keer ook een kleine volksverhuizing houden om het hier begaanbaar te maken. Wanneer we kijkers hebben ziet het hier overigens top uit, zo uit een woonmagazine.. Als ik alleen was zou ik het zo kopen...
     
  8. Diddlmouses

    Diddlmouses Fanatiek lid

    Zo herkenbaar!!
    Ons huis staat nu een half jaar te koop.
    Dinsdag krijgen we onze 4e kijker.
    De 1e 2 zijn 2x wezen kijken maar is toch niks geworden.

    Maar idd elke x weer ALLES aan kant, al het speelgoed weg beneden, hond moet idd weg.
    Tuurlijk ben ik blij als er een kijker komt, maar het is wel een gedoe en kan me voorstellen dat je er na 14x in 4 maanden wel een beetje klaar mee bent. Maar goed, zonder kijkers geen koper!
     
  9. titus

    titus Fanatiek lid

    6 dec 2006
    1.300
    0
    0
    kinderverpleegkundige
    ons massionette staat nu 26 mnd te koop max 5 kijkers gehad.
    om gek van te worden.maar snap je ook wel wat betreft het schoonmaken hoor, werk 4 dgn en kreeg dus laatst tel om 1330 dat de volgende dag om 1230 een kijker zou komen. dus ik moest toen echt als een gek opruimen en schoonmaken.
    nu moet ik tot 28 feb wachten of deze man nog een keer komt of een bod wilt doen want het is nu carnaval en mijn makelaar gaat op vakantie grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    ik zit hier dus echt te duimen. deze zullen wel pijn doent tegen de tijd van 28 feb:D
     
  10. Happy1980

    Happy1980 Fanatiek lid

    14 jun 2007
    2.015
    0
    0
    verpleegkundige
    Gelderland
    Hier een huis wat al ruim een jaar te koop staat. En maandag krijgen we de 4de kijkers. En dan hebben we bij een openhuizen route nog 2 kijkers gehad. Meer niet.

    Het is echt balen, want we wonen inmiddels al in een ander huis. Een half jaar voor dat wij ons huis te koop zette gingen ze nog als warme broodjes. Een huis heeft niet eens te koop gestaan. En nu staan er 3 te koop. Wij zijn inmiddels al ruim gezakt in prijs en staan het goedkoopste.
    Dus hoop maar dat het maandag iets wordt, zou niet verkeerd zijn.
     
  11. Kimba

    Kimba Actief lid

    11 sep 2011
    203
    1
    18
    Gelderland
    Hier nu anderhalf jaar ons huis in de verkoop.
    Ik denk rond de 15 kijkers en tijdens de open dagen ook nog wel wat kijkers. Twee keer een bod maar beide ruim 35.000 euro onder de vraagprijs.
    Ach we zitten niet met dubbele lasten en zitten niet verkeerd, maar toch....
     
  12. Cookie

    Cookie Bekend lid

    25 jun 2007
    705
    0
    0
    En nu even een positief verhaal!
    Ons huis is net verkocht, het heeft 4 maanden te koop gestaan. We zijn wel erg gezakt in de vraagprijs, maar toen we dat gedaan hadden, kregen we wel ineens een heleboel meer kijkers en was het snel verkocht.
    Niet voor de prijs die wij in gedachten hadden toen we het te koop zetten, maar overal zijn de prijzen gedaald en wij wilden er erg graag van af, omdat we al een ander huis hadden gekocht.
    Tegenwoordig krijg je gewoon moeilijker een hypotheek en als mensen het geld niet kunnen lenen, kunnen ze ook geen huis kopen.
    Gelukkig hebben we toch nog wat overwaarde, dat valt dan toch weer mee.
    Maar ik leef met je mee, want iedere keer je huis spik en span maken en de stress van "zouden ze het willen kopen?" is niet leuk.
    Succes!
     
  13. Locusta

    Locusta Niet meer actief

    Ook hier een positief verhaal: huis heeft nog niet eens één dag in de (stille!) verkoop gestaan en we hebben bijna de vraagprijs ervoor gekregen. Hoezo ingezakte huizenmarkt? ;)
     
  14. Kwek

    Kwek Fanatiek lid

    16 mei 2009
    3.052
    1.163
    113
    Centrum België
    Even vraagje tussendoor: als je zo snel verkoopt, vraag je je dan niet af of het mss wat te laag geprijsd stond?
     
  15. Tjilpje

    Tjilpje Fanatiek lid

    3 mrt 2010
    1.950
    0
    0
    NULL
    NULL
    Nou wij hebben hetzelfde gehad, oke wel zeven jaar terug;)

    Op advies makelaar de prijs erop gezet. De eerste kijker betaalde bijna de vraagprijs. Binnen twee weken was ons huis verkocht. Achteraf vraag ik me dus nog wel eens af, was het niet te goedkoop? Maar verlies hadden we niet gelukkig;)
     

Deel Deze Pagina