Augustus 2008 mama's deel 13

Discussie in 'De mama's' gestart door Delilah, 13 dec 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. QueenBee

    QueenBee VIP lid

    9 dec 2005
    11.098
    0
    0
    Momenteel in between jobs..
    Er gaat niets boven
    Hoooooooi pipeloi!!!

    ff een teken van leven van mij! ik hobbel er nog heur! ;) ik weet niet waarom ik niet meer heel veel hier te vinden ben, denk dat het er wat bij in is geslopen ofzo... solly..

    Met de kids gaat het super, Jamie doet super z'n best op school, heeft net CITO toetsen gedaan voor Taal en Ordenen en had op beiden een A, helemaal trots natuurlijk! :)

    Britt is een echt tutje.. altijd met make-up bezig, zingen, dansen, en ze begint zelfs al letters te schrijven en ze te benoemen en bij welke woorden die letters horen, vind het zo leuk! :)

    Met mezelf gaat het ook super, ik heb nog een maandje 'vakantie', vanaf 2 april mag ik aan de slag bij het UWV als klantadviseur voor 24 tot 32 uur.. zal best pittig worden denk ik, elke dag met de trein naar Groningen vv, maar ik ga er voor. Ben allang blij dat ik weer aan de slag kan straks!

    Hoe gaat het hier verder met iedereen? Met een aantal van jullie heb ik nog wel regelmatig contact op Facebook en Twitter, Hyves zit ik eigenlijk amper meer op.. denk dat ik m'n account daar ook wegdoe binnenkort..

    Xx
     
  2. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @Juud, ohh wat een ellendelingen, grrrr. Heb ze ook wel eens nodig gehad, kan het een hele tijd duren voordat je de juiste persoon spreekt en dat ze door hebben wat er niet goed gaat, bah!! Nou succes deze maanden, pfff.
     
  3. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.333
    250
    83
    Noord-Brabant
    QB gefeliciteerd met je baan. Ik heb er ook eens op gesolliciteerd, maar nooit iets gehoord.
     
  4. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Juud, irritant zeg! Voortaan maar meteen een brief schrijven ipv bellen. Maar wat PP ook al zei; dat moet nu toch ook nog kunnen?

    Ik had vorig jaar aanslag over 2010 kdv, bezwaarschrijft geschreven en vd week werd er ruim 500 bij geschreven omdat we in ons gelijk zijn gesteld. Kreeg ik alleen een brief vd week dat we recht hebben op 1800 en dat ze dat overmaken of wat overblijft na verrekenen, dus nu snap ik er weer niets van...

    @ QB, zwaai! Gefeliciteerd met je baan!

    @ Lique, oh beter een goede nacht! En tja, dat geld dat is wat he :( voor je het weet is het uitgegeven!

    Mijn man kreeg eerder een eindejaarsuitkering maar nu hebben ze dat bij het salaris getrokken, dit incl. loonsverhoging zorgt hier voor maandelijks een paar honderd euro extra en dat is wel super lekker moet ik zeggen. Beetje jammer van dat extraatje in december maar goed, heb het toch liever maandelijks ;)

    @ Snottebellen, hier ook! Kan de hele dag wel vegen :( Ik heb net met Wes een schaap geknutseld met lijm, papier en watjes :D nu wachten tot Thyrza wakker is want we moeten naar de winkel, heb geen brood meer in huis... En we moeten lopen dus ik hoooooop dat het droog blijft.
     
  5. marleen2109

    marleen2109 Fanatiek lid

    13 jan 2010
    2.575
    0
    0
    @ Lique: Ik heb pas geleden ook eens alles financieel op een rijtje gezet en daar schrok ik vreselijk van. Een paar dingetjes aangepast en nu komen we een stuk beter uit. Alleen nu heb ik echt weer teveel kleding voor de jongens en dingetjes voor in huis gekocht en moet ik echt even normaal doen. Ik let nu ook veel meer op in de supermarkt. Ik plan nu ook wat we doordeweeks eten zodat ik niet van alles weg hoef te gooien. Misschien een beetje saai, maar scheelt toch best wel. Ook koop ik wat minder dingetjes voor de jongens. Ik neem altijd veel te snel iets mee bij het kruidvat of Bas v/d Heijden omdat ik het zo leuk vindt voor die mannetjes.

    Ik ben net op zolder even achter het schot gedoken om te kijken wat ik nog aan pas spulletjes had. Het zat in een klein tasje en heb het hele schot van voor naar achter overhoop gehaald, ligt het al die tijd gewoon naast me en heb ik er overheen gekeken.... Pff, zulke actie heb ik toch zo vaak...

    Oja Juud, wat een gezeik met de belastingdienst. Kun je geen betalingsregeling treffen, zodat dat je die 2e 800,- in 8 termijnen mag betalen?
     
  6. miepie28

    miepie28 Fanatiek lid

    13 aug 2008
    2.687
    0
    36
    intercedent
    Ff nieuwsgierig wat zijn jullie kwijt dan aan boodschappen per week? Wij tusssen de 75 en 100 euro inclusief luiers en drogisterijartikelen.

    Hier financieel ook moeilijk gehad doordat ik een jaar in de ww heb gezeten. Nu gaat het supergoed weer sinds ik weer 3 dagen werk! In principe zouden we het ook van een salaris kunnen doen hoor maar goed ik en mn dure smaak helpen jammer genoeg niet mee.
    Heb nu ook zon zin om het voorjaar in huis te brengen......hmm kost wel weer centjes en eigenlijk heb ik net alles uitgegeven aan schoenen/jassen en kleding voor de kids...(moet alleen nog een verjaardagssetje voor jens)

    Juud: ik vind het nog al wat zoveel geld dat zomaar wordt afgeschreven! Heb je geen rechtsbijstandverzekering ofzo? Dat je het daar eens navraagt?

    Setteke: hoe gaat ie? Is je kaak nu ook ontstoken of valt het nog mee? Hoop het niet voor je meis!

    Lique: Haha dus jij hebt ook zon kwebbeltante? Je kan er idd soms behoorlijk moe van worden! Pff pokkenacht gehad lees ik bah vervelend zeg!

    Duster: hoe gaat het daar bij jou?
     
  7. miepie28

    miepie28 Fanatiek lid

    13 aug 2008
    2.687
    0
    36
    intercedent
    Wij gaan straks ff naar hengelo naar de ikea en naar toysxl een loopfiets voor jens uitzoeken. Fijne dag allemaal!
     
  8. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @QB, gefeliciteerd, zal zeker heftig worden in het begin! Komt vast goed!!

    @Marleen, herkenbaar, haha!! Maar je hebt het! Ben bang dat als ik het op een rijtje zet, ik er helaas niets aan kan veranderen... Tips??

    @Miepie, succes. Laatst zijn alle kosten van boodschappen hier voorbij gekomen. Maar denk dat ik rond de 100 eu kwijt ben. Excl luiers, incl eten voor Vince.

    @Delilah, oehh bedragen die niet kloppen, daar kan ik zenuwachtig van worden... bij de BD dan. Heerlijk zo'n maandelijkse verhoging. Ja das hier niet aan de orde. Er komt momenteel minder binnen, wegens ziektewet. Maar kosten en uitgaven worden daar niet minder om...
     
  9. PieterPost

    PieterPost Fanatiek lid

    21 nov 2007
    1.149
    0
    0
    Briljant berichtje Marieke, je geeft teveel uit en vliegt naar de Ikea, dat tovert weer een glimlach tevoorschijn hier.

    Hoe is het met je kat?

    Wij zijn ca. 75 a 80 euro per week kwijt.

    Marleen: ik herken dat wel hoor vooral de Kruidvat heeft allemaal van die leuke prullen, als je er een maand niet komt hou je geld over vlgs mij. Fijn dat jullie ook allemaal op speklapje met bietjes zitten, ben ik niet de enige. Wil teveel in te korte tijd en ook Eurodisney nog in vooruitzicht.

    Delilah zit er warmpjes bij, het is je gegund!

    Lique: Heb je weleens Miconazolnitraat geprobeerd van de apotheek? Dat heelt de billen heel snel samen met zinkzalf. Sterkte met je mannetje,...
     
  10. sjudith

    sjudith VIP lid

    19 dec 2007
    13.031
    0
    36
    Ziekenverzorgende
    Rotterdam
    Wij zijn tussen de 50 en 80 euro per week kwijt incl luiers.
     
  11. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    Wij zijn rond de 100 euro kwijt elke week, incl. luiers en melk voor Thyrza. Dan halen we alleen nog tussendoor een keer brood of iets.

    @ PP, ik gun het onszelf ook wel ;) Gezien de jaren die wij achter de rug hebben. Maar goed, het gaat altijd allemaal OP!

    @ Marleen, herkenbaar... Zoeken, zoeken en het ligt voor je neus :D
     
  12. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    Grrrrrrrrrr ging net met de kinderen naar de winkel, wat een drama! Wesley vliegt in de winkel altijd alle kanten op en ik dacht; "laat maar gaan" toen ik richting de kassa ging riep ik 'm dat ik naar huis ging dus hij kwam er aan. Hij pakte een ei bij de kassa en wilde die hebben. Dus ik zei, als je nou netjes bij mama blijft nu we bij de kassa zijn mag je een ei. Hup, weg was hij... Ik 'm nog 4 x gewaarschuwd en toen dat ei maar terug gelegd. Stond hij op een plank waar je de boodschappen kunt inpakken voorbij de kassa's. Kei druk en ik stond in de rij. Gleed dat ding weg, het was geen plank maar een rijdende stellage dus hij lag heel lullig en toen *bam* Vrouw voor me begon te gillen omdat hij heel naar viel, ik eigenlijk alleen maar boos op 'm omdat hij NOOIT kan luisteren. Sta ik te betalen begint hij nog te gillen om dat ei, nou mooi niet dat je die krijgt! Bah, wat een gezeur toch altijd als je kinderen hebt met "sier-oren"
     
  13. sjudith

    sjudith VIP lid

    19 dec 2007
    13.031
    0
    36
    Ziekenverzorgende
    Rotterdam
    @delilah oeeeh kan je frustratie voorstellen :p en nu is ie zeker poeslief?

    Ik zit opgesloten in huis...Angelo heeft mijn sleutel in zijn zak :(
     
  14. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Juud, nou poeslief.... Hij heeft heel erg streken op het moment. Nu zit hij lief te knutselen. Maar hij is heel moeilijk op het moment. Slecht luisteren en constant Thyrza plagen :( hij trekt zich ook nergens wat van aan, zit dus veel op de gang. Oh lekker handig van Angelo :(
     
  15. sjudith

    sjudith VIP lid

    19 dec 2007
    13.031
    0
    36
    Ziekenverzorgende
    Rotterdam
  16. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Juud, ahhh leuke foto meis!!! Dit is ook een moeilijke leeftijd :(

    Ik ben net m'n geduld verloren en Wesley heeft een tik gekregen, voel me zo klote! Ik zat de was te vouwen en Wesley hielp wat mee en zat in mijn nachtkastje te graaien en haalde er wat dingetjes uit. Geen probleem tot hij een scheermesje pakte waar geen beschermkapje op zat dus ik zeg tot 3 x toe dat hij die moet terug leggen en wil 'm niet uit z'n hand graaien omdat ik bang ben dat hij zich snijd, maar natuurlijk luistert ie weer niet. Tot hij 'm overpakte in z'n andere hand en bij het mesje pakte, toen gaf ik 'm een tik. En nu zit ik te janken omdat het zo vermoeidend gaat en hij zit allang weer te kleuren...
     
  17. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.333
    250
    83
    Noord-Brabant
    Juud wat een schatje.

    Delilah dikke knuffel.
     
  18. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @Juud, wat een lekker moppie!!!! Beertje!! Hmmm, altijd fijn. Daarom hebben wij ook reservesleutels in huis, haha!

    @Delilah, knuffel voor jou. Zou me niet te lang schuldig voelen hoor. Ok het is een uiting van onmacht, maar dat heb je soms. Hopelijk levert het ook wat op!
     
  19. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Sjorsje, Lique bedankt! Het ergste schuldgevoel is alweer voorbij...

    Tis gewoon knudde op dit moment, echt waarom dat ventje oren heeft is mij een raadsel, hij heeft ze niet nodig voor een bril en luisteren doet ie niet ;) tis gewoon een moeilijke fase nu. Hij is heel erg aan het uitdagen en jennen elke keer. Thyrza duwen en pesten etc. dus hij zit vaak op de gang. Hij gaat gewoon steeds over grenzen door te schreeuwen, schelden of door te gaan met wat niet mag. En van de week zaten we heel leuk met de auto's te spelen op de grond en ineens gooit hij er een in m'n gezicht?!?! Vorige week zwaait ie met z'n vuist en slaat m'n man in z'n kruis met alle kracht. Ik had het niet door en zie ineens m'n man op de grond liggen kermend van de pijn dus ik schrok me wild. :) Allemaal rare dingen, hij is toe aan school..........
     
  20. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.333
    250
    83
    Noord-Brabant
    Delilah haha van dat kruis (wel pijnlijk). Maar het klinkt eigenlijk wel als Yosyp. 't is dat die z'n oren heeft voor z'n bril, maar voor de rest doet ie er ook niks mee.
     

Deel Deze Pagina