(klachten)na je eisprong deel 5 SKSB

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door rosa08, 5 jun 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    thanks dat ik even mijn ei kwijt kan. Wij gaan niet van t ergste uit maar we houden t wel in ons achterhoofd. We denken zelf aan een infectie ofzo. We zullen zien.
    Sorry dat ik niet meteen kwam reageren maar ook Divano is zo hangerig en moe en ziek... ik ben met Divano op de bank gaan liggen en ben een uurtje in slaap gevallen. Heb hier boven wel 6 kinderen zitten maar kon toch heel goed slapen hahahaha
    Even verstand op nul!
     
  2. Melanina

    Melanina VIP lid

    20 mei 2008
    9.070
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Spijkenisse: Eindelijk na 13 rondes zwanger !!!!
    Miranda we duimen dat het zeker alleen een infectie is . Wel fijn dat ie morgen al gelijk terecht kan.
     
  3. Juffie1984

    Juffie1984 VIP lid

    16 nov 2007
    10.986
    115
    63
    fijn dat hij morgen terecht kan in het zkh miran. We hopen met jullie mee dat het allemaal mee valt!
     
  4. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    Daar gaan wij wel vanuit hoor... ik heb sterk t gevoel dat CHris oud wordt dus dit zal denk ik wel loslopen en anders hoop ik t heel snel te horen!

    Kom straks nog ff tokken moet nu frietjes gaan maken!
     
  5. yojo66

    yojo66 VIP lid

    27 okt 2007
    8.608
    0
    0
    Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang
    Noord-Brabant
    Miran ik ga duimen voor je!
     
  6. Dagdromer

    Dagdromer Fanatiek lid

    29 feb 2008
    4.010
    0
    0
    miran, dat is toch wel een beetje schrikken. Veel succes morgen en laat je ons weten wat ze gezegd hebben?? Ik duim voor jullie.
     
  7. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    Meiden... fijn dat jullie mee duimen. Ik ben ook heel benieuwd en laat zeker morgen wel iets weten ik denk alleen dat ze morgen nog niks doen als alleen maar een gesprekje. Tenminste... Chris belde vanmiddag op (puur zenuwen hoor) en vroeg aan de assistente: wat moet ik meenemen omdat de afspraak via de ha is gemaakt? Niks meneer, alleen uw ziekenfondspasje en t mapje met gegevens van het zkh ( wat eerst altijd t ponsplaatje was). Morgen is toch alleen maar een intake-gesprek zei die vrouw. Dus wij verwachten nog niet veel morgen maar goed... toch wil ik erbij zijn.
    Chris heeft wel t werk op de hoogte gesteld... doet ie altijd als ie ziek is of ineens van t werk wegblijft. De baas wenste Chris sterkte en zei: je houdt ons wel op de hoogte he?!!
    Chris zei: ik kom vrijdag gewoon nachtdienst draaien hoor... lukt t niet omdat ik te moe ben dan doe ik gewoon rustig aan of ik ga ff slapen. Maar ik ben er gewoon. Iedereen op de werkvloer vraagt aan de baas hoe t met Chris gaat. Hij is gewoon moe maar meer niet. Tuurlijk maakt ie zijn eigen wel wat druk omdat én zijn bloeddruk niet goed was én zijn temperatuur ineens 2 graden gezakt is én zijn zuurstofinhoud niet goed is én omdat er gewoon niet veel uit zijn handen komt doordat ie heel de dag zo moe is. DIt zit je natuurlijk niet lekker dan komt daar nog eens bij dat ze "iets" gezien hebben op de longfoto's maar niet weten wat t is! Tja... hoe onzeker kan een mens dan zijn toch???

    Maar goed... morgen hopelijk iets meer duidelijkheid. Ga nu slapen
     
  8. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    Even kort;

    @ Miranda, jeetje meis wat een schrik! Ik denk aan jullie en we zullen hopen dat het mag meevallen voor Chris! Dikke knuffel meis!
     
  9. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    Goedemorgen meiden...

    Jeej wat heb ik geslapen zeg... rond half 11 werd divano wakker... ik dacht: ojee, daar gaat mijn nachtrust. Om 11 uur werd ie weer wakker... heb hem toen even gewiegd en terug in bedje gelegd. Ik zei tegen Chris: dit wordt een lange nacht.
    Maar Divano is een voorbeeldig kindje en ondanks dat ie echt ziek is heeft hij papa en mama heel de nacht laten slapen. Om 7 uur werd ik wakker van de wekker en die heb ik 2x uitgezet... puur omdat ik zo moe was/ben.
    Nu nog steeds erg moe maar de kleine ligt nog prinsheerlijk te slapen al hoor ik hem nu wel hoesten boven dus ben benieuwd tot hoe laat hij doorslaapt.

    Chris ligt nog te slapen en die laat ik gewoon liggen anders gaat ie toch maar lopen ijsberen totdat we moeten gaan.
    Het is spannend maar verwacht er nu nog niet veel van en we gaan uit van een infectie misschien stom maar goed... beetje bescherming nu anders wordt ik echt gek in mijn koppie.

    Mup/Liena... hoe gaat t met jullie meiden met de babytjes????
    Foto's? Bevallingsverhaal? hahaha zit te wachten op jullie!

    Yo... had begrepen op fb dat jij de film hebt gekeken en Dag ook. Ik was hem dus vergeten te kijken en ben hem nu dus aan t downloaden. Ik móet hem dus gewoon zien he... hij lijkt mij op zich heel mooi.... ik zou denk ik ook wel kwaad worden en gaan huilen maar dat was met die film van "er komt een vrouw bij de dokter" ook. Ik was ook boos en verdrietig!
     
  10. QueenBee

    QueenBee VIP lid

    9 dec 2005
    11.098
    0
    0
    Momenteel in between jobs..
    Er gaat niets boven
    Kippiezz!!!

    ff een teken van leven van mij! ik hobbel er nog heur! ik weet niet waarom ik niet meer heel veel hier te vinden ben, denk dat het er wat bij in is geslopen ofzo... solly..

    Met de kids gaat het super, Jamie doet super z'n best op school, heeft net CITO toetsen gedaan voor Taal en Ordenen en had op beiden een A, helemaal trots natuurlijk!

    Britt is een echt tutje.. altijd met make-up bezig, zingen, dansen, en ze begint zelfs al letters te schrijven en ze te benoemen en bij welke woorden die letters horen, vind het zo leuk!

    Met mezelf gaat het ook super, ik heb nog een maandje 'vakantie', vanaf 2 april mag ik aan de slag bij het UWV als klantadviseur voor 24 tot 32 uur.. zal best pittig worden denk ik, elke dag met de trein naar Groningen vv, maar ik ga er voor. Ben allang blij dat ik weer aan de slag kan straks!

    Hoe gaat het hier verder met iedereen? Met een aantal van jullie heb ik nog wel regelmatig contact op Facebook en Twitter, Hyves zit ik eigenlijk amper meer op.. denk dat ik m'n account daar ook wegdoe binnenkort..
     
  11. yojo66

    yojo66 VIP lid

    27 okt 2007
    8.608
    0
    0
    Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang
    Noord-Brabant
    Miran succes straks!
    Film was heel heftig. Ben boos en verdrietig geweest en regelmatig buikpijn....
    Volgende week komt Komt een vrouw bij de dokter.

    QB jeej! Je bent er weer eens! Fijn dat je een nieuwe baan hebt!

    Ik lig ziek op bed. Joep is huis dus kan nu echt rusten. Vanmorgen moest hij echt werken. Dus Max tussen zijn rolletjes in t groe bed. Ben zo misselijk, overgeven en diarree dat ik niet met hem durfde e lopen. Dus in bed wat ik eigenlijk echt niet wil. Was blij dat Joep er weer was. Net lekker kopje bouillion gehad met een beschuitje. Ot nu toe is t blijven ziten.... Max ligt nog naast me te slapen. Dadelijk mag hij in bad en dan na zijn fles hoppa in zijn eigen bed!
     
  12. rosa08

    rosa08 Niet meer actief

    Hoi meiden

    Jeetje miran wat schrikken zeg heftig hoor hopelijk is het indd een infectie.hoe is chris er verder onder? hoe voel jij je?
    heel veel sterkte en een dikke knuf

    Yojo beterschap meis en wat een heerlijk mannetje is max!!

    Liena hoe is het bij jou meis?

    @all zwaai kom vanavond even spieken.
    queen hoiiii dat is lang geleden fijn dat alles oke gaat
     
  13. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    Hoi meiden...

    QB... hahhaha leuk om je weer te horen meis. Hoe kan ik je aanmelden op fb?

    Yo... beterschap meis... hopelijk snel weer opgeknapt. Gelukkig was Joep thuis vanmiddag. En de film volgende week is ook heel pittig hoor. Ik ben kwaad geweest 2/3 van de film. De laatste deel ben ik in huilen uitgebarstte. Is een mooie film echt waar maar kan er met mijn pet niet bij hoe en wat die vent flikte. Maar goed... zal niks verklappen.. je moet t maar voor je eigen kijken. Heb de film van gisteravond gedownload dus die kijk ik van de week wel een keer.

    Rosa... hoe t met Chris is?... hij zegt dat ie er nuchter onder is maar ondertussen blijft ie piekeren net als ik!!!
    Zie verhaal hieronder....

    All... vanmorgen dus naar de longarts. Chris en ik dachten aan intake-gesprek maar dat was iets meer dan gesprek.
    De wachtkamer was goed vol en je hoorde de mensen afspraken maken aan de balie voor over 3 maanden of zelfs al voor volgend jaar dus wij dachten: ooow dat gaat niet zo snel hier.
    Ik dolde nog met Chris en zei: zul je zien... jij krijgt volgende week een afspraak. Op een gegeven moment worden we naar binnen geroepen en chris ziet op beeldscherm 2 foto's en hangt gelijk met zijn neus tegen t beeldscherm. De arts komt erbij en zegt: dat is idd jouw longen. Hij legde ons uit dat de foto's van juni vorig jaar en van nu verschil in zat. Er zat n vlekje in de aders in de longen. Nu kan dat een verdikking van de aders zijn.. kan een infectie zijn... maar kan ook iets ernstigs zijn. Dus er werden vragen gesteld en geluisterd naar de longen. Eenmaal gedaan zei de arts: ik ga jouw helemaal door de molen trekken van top tot teen. Op zeer korte termijn. Dit is iets wat je serieus aan moet pakken en dus niet nu deel A en volgende week deel B en dan maar eens naar deel C overgaan. Nee nu de hele mikmak mocht t verkeerd zijn zijn we er op tijd bij... op tijd in de zin van "snel gehandeld". Oke... dat doen we maar.
    Chris vertelde dus dat temperatuur gezakt was en de bloeddruk is lager en zuurstofgehalte was laag. Hij zei: dat dit allemaal laag is duidt op een infectie/bacterie. Dus dat klonk al positief in mijn oren. De arts schreef op wat voor onderzoeken hij allemaal bij chris gezien wil hebben. Het was/is een hele waslijst. Eenmaal aan de balie viel t niet mee om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Wij konden iig gelijk door naar hartafdeling om een hartfilmpje te laten maken. Dat deden we ook maar gelijk dan hadden ze dat maar binnen. Daar weer van terug gekomen had de assistente de afspraken met de andere dingen al gemaakt. Dat ziet er als volgt uit:
    Maandag a.s.: 11.30 uur CT-scan
    13.45 uur bronchoscopie (gaan ze met een slangetje in de longen kijken)

    Woensdag a.s.: PET-scan (die kan kijken of er iets kwaadaardigs zit)
    Donderdag a.s.: 8.15 uur longfunctie
    10.15 uur longfunctie
    Vrijdag 16-03-12: 14.30 uur terug naar de longarts voor de uitslagen.

    Dit gaat vrij snel en ik was "nuchter" ingesteld TOTDAT de assistente aan de balie tegen medewerkster aan de telefoon zei: "t gaat om een vermoeden!!!" Sindsdien is het erbij gigantisch ingehakt en ik zit de hele dag al te piekeren. Ik moet vanavond school gaan bekijken voor Gyani maar ipv dt ik kan luisteren zit ik steeds aan alle onderzoeken te denken denk ik zo maar. Ik wou vanmiddag ipv bord bij de afwas zetten mijn bord in de prullenbak gooien. Ik ben echt helemaal afwezig!!!
    Ik hoop dat de dagen heel snel voorbij gaan en dat t heel snel 16 maart is!!!
    Ik ben de 20e jarig en ik wil maar 1 ding voor mijn verjaardag en dat is een positieve uitslag!!! Ik wil nog heel lang van mijn ventje genieten. Ik moet er echt niet aan denken alhoewel ik me er nu op betrap dat ik me nu steeds meer ga afvragen "wat als..."
    Ik probeer er niet mee bezig te zijn maar t lukt me niet... ik moet afleiding hebben!
     
  14. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    Lieve Miranda, het vermoeden dat die assistente uitsprak kan ook betekend hebben het vermoeden dat er een bacterie of ontsteking zit, je weet niet wat ze daar precies mee bedoelde toch? Ik snap je heel goed hoor, ik zou ook schrikken en mijn hoofd zou ook op hol slaan denk ik maar ik hoop dat jullie een hele goede uitslag krijgen! En het is super dat ze zo snel handelen en alles goed controleren! Knuffel!
     
  15. miranda200375

    miranda200375 VIP lid

    29 okt 2006
    5.973
    0
    0
    mama en huisvrouw
    Oud-Vossemeer
    Deli... dat kan idd hoor ik weet echt niet wat zij bedoelde met "vermoeden" maar er gaan allerlei scenario's op dat moment door je hoofd. Ik hoop echt van ganzerharte dat t MAAR een ontsteking is. Ik ben zo gelukkig met chris en ik wil nog heel lang van hem genieten maar toch ga je je druk maken want t idee dat er iets zit is gewoon eng!
     
  16. yojo66

    yojo66 VIP lid

    27 okt 2007
    8.608
    0
    0
    Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang
    Noord-Brabant
    Miran dikke knuffel voor jullie!

    Film van volgende week heb ik in de bios gezien maar ga em volgende week nog es kijken.
     
  17. rosa08

    rosa08 Niet meer actief

    Pfff Miran heftig middagje wel goed dat ze alles meteen goed aanpakken. Knuff van uit hier!!
     
  18. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Miran, natuurlijk spookt er van alles door je hoofd! Logisch toch! Ik hoop dat de uitslagen van de onderzoeken snel komen en jullie gerust gesteld worden. Volgens mij hoor je het heel snel als er iets niet goed is! Kuffel meis!

    @ de films; gister niet gekeken, echt geen behoefte aan zo'n Nederlandse tranentrekker :S zag de voorstukjes en dacht "die gaan we niet kijken"! "komt een vrouw bij de dokter" heb ik in de bios gezien en ben er een week ziek van geweest. Dat was net voor mijn moeder snel achteruit ging dus hoef 'm niet meer te zien.
     
  19. Melanina

    Melanina VIP lid

    20 mei 2008
    9.070
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Spijkenisse: Eindelijk na 13 rondes zwanger !!!!
    Miran fijn dat jullie wel snel terecht kunnen en dat hij gelijk goed onderzocht word dat is wel fijn en ik ben ook zo hoor dat ik me op het ergste voorbereid kan het dalijk alleen maar mee vallen.
    IIg heel veel sterkte de komende tijd gewenst.
     
  20. Juffie1984

    Juffie1984 VIP lid

    16 nov 2007
    10.986
    115
    63
    miran: pff heftig dagje zo zeg. Hoop nog steeds van harte dat het allemaal een onschuldige ontsteking is ofzo..

    Film: Stukje gekeken maar snap nooit zo goed waarom er zo gevloekt moet wordne in Nederlandse films;) Houd ik gewoon niet van. Tijdens de bevalling ben ik weggezapt. We hebben hem wel opgenomen. Misschien dat ik ooit nog eens kijk heo het afloopt..
    Komt een vrouw naar de dokter ga ik i.i.g. niet kijken. Kan daar echt niet tegen.
     

Deel Deze Pagina