augustus 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Silly43, 19 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. maro

    maro Actief lid

    1 aug 2007
    300
    0
    0
    maastricht
    ja ik heb inderdaad even geslapen voel me niet echt optimaal. maar veel is er neit van gekomen..

    ze zijn het huis naast ons aan het opknappen.. het lijkt wel of het in mn eigen huis gebeurt.. pffffffff allemaal zo gehorig.. wordt er echt neit goed van.

    heb echt de neiging om nu om te lopen en er wat van te zeggen... whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    als dat maar neit zo is als ik dadelijk hier lig e bevallen... maak die mensen een voor een af.

    sow ben ik weer even kwijt..

    en dames.. zullen we gewoon die anderen mutsen (oeps ga ik nu buiten mn boekje) die denken nog op dat ene te moeten reageren gewoon negeren. we weten beter he... en wij aug mama's hebben belangrijke zaken nu aan het hoofd..

    wanneer mogen we gaan bevallen.. !

    dus raccon.. kop omhoog en boven staan... laat ze maar. schijnbaar hebben hun geen belangrijke dingen aan hun hoofd maar kinderachtige dingen..
     
  2. Tanja20

    Tanja20 Fanatiek lid

    6 sep 2006
    2.958
    0
    0
    Vind ik geen slecht plan! :)
     
  3. maro

    maro Actief lid

    1 aug 2007
    300
    0
    0
    maastricht
    ik kon ook net moelijk inlogge. volgens mij weer een kleine storing hiero..

    dus laten we hopen dat dat de rede is..
    zoniet dan ben ik owk weg hier want het is toch allemaal heel kinderachtig..
     
  4. mvamberenkeenan

    mvamberenkeenan Fanatiek lid

    29 mrt 2007
    3.135
    0
    0
    Assistent-aangiftemedewerkster
    Assendelft
    Joehoeeeeeee, ik ben er gelukkig weer ! Ik weet niet wat er precies aan de hand was, maar ik schrok me het apelazerus ! Was even bang dat ik misschien buiten mijn boekje was gegaan........
     
  5. Mist

    Mist Fanatiek lid

    18 dec 2006
    1.201
    1
    0
    Brabant
    Je krijgt vast wel een bericht als je gebanned bent neem ik aan? Gewoon onderwerp nu laten rusten denk ik, was niet lelijk bedoeld is wel zo opgevat door sommige excuses aangeboden en nu weer vrolijk met elkaar wachten tot we eindelijk mogen bevallen... nou ja vrolijk... IK BEN HET ZAT! het is wat he, ik heb zoonlief meteen vanuit bed weer bij de tv gezet :oops: ik had geen zin in gesleep en gedoe bovendien wilde hij perse ind e zandbak en aangezien het pijpestelen regent en ik geen zin in een discussie heb.. het is even ik maak het mezelf even makkelijk dagje, morgen zal ik wel weer een poging doen echt op te voeden ;) (vind dit weer ookw el sneu voor het mannetje, we gaan altijd naar buiten, maar het is zulk K weer..)

    Nou ja een hoop gezever..

    Euh stephanie fijn dat het ernaar uit ziet dat het het begin is, ik zal voor je duimen dat het doorzet!
     
  6. o0Noa0o

    o0Noa0o Actief lid

    22 jan 2007
    125
    0
    0
    Den Helder
    [/quote]

    Ik meld mij na een paar dagen ook maar weer even. Alles gaat hier nog goed. Heb echt megaveel last van me bekken en van mijn hormonen. Ik kan echt om alles wel janken en dat de hele dag door.
    Gister op controle geweest bij de VK, alles was goed. Babytje wordt geschat op 6,5-7 pond. Dus dat vond ik een mooi formaatje.

    Ik ben het eigenlijk wel een beetje zat allemaal. Kan savonds niet meer normaal slapen van de pijn. Draaien kan amper meer in me bed. Heb gister wel met hulp me bed op klossen gezet, zodat ik er makkelijker in en uit kan.
    Daarna ben ik begonnen aan de grote schoonmaak in mijn kamer (woon bij mijn vader) en vandaag heb ik de babykamer grondig onder handen genomen..... en dat is best wel uitputtend. Maar dan is het wel schoon! :D

    Gister kwam mijn vader met de mededeling dat er over 2 weken een BBQ is! daar wil ik dus ook heen... alleen dan het liefst met een baby in een wagen ipv een baby in me buik! :) Ze moet er nou toch wel een keertje uit.
     
  7. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    26 okt 2006
    3.346
    0
    0
    zuid holland
    Jet ik ben blij dat je terug ben. :) :) :)
     
  8. mvamberenkeenan

    mvamberenkeenan Fanatiek lid

    29 mrt 2007
    3.135
    0
    0
    Assistent-aangiftemedewerkster
    Assendelft
    Ikke ook :) :) :)
     
  9. missgroovy

    missgroovy Niet meer actief

    Even een update van onze Fibi


    Hé hoi,

    Bedankt voor je krabbeltje. Zal je maar even zo een berichtje sturen, wel zo handig (je mag het eventueel ook wel op het forum doorgeven als je wilt, dan zijn ze daar ook op de hoogte).

    Het gaat hier nog steeds niet zo lekker. Er is wel belangrijk nieuws: Ik wordt zoals het er nu naar uitziet aanstaande maandag ingeleid (of het moet er al heel druk zijn en geen plek zijn dan kan het een dag later worden maar dat komt bijna nooit voor aldus de gyn). Ik moet maandag om 7.15 uur bellen om te vragen of ik mag komen.

    Met beeb gaat alles perfect (heb meerdere CTG's gehad), bloeddruk is goed (vandaag wel iets hoger trouwens maar niet erg). Hij ligt erg diep ingedaald en ik heb al last van ongipijnen en krampen. Volgens gyn is dit allemaal erg gunstig voor de inleiding en hij hoopt zelf dat het óf tussentijds nog doorgaat zetten (voor maandag) of dat hij anders maandag alleen maar de vliezen hoeft door te prikken (anders moet je nog met veters en zo klooien om de baarmoedermond te laten rijpen). Dus ik hoop zelf ook dat het nog doorgaat zetten voor maandag.

    Ik lig echt de hele dag op bed nu (benen beginnen zelfs te verkrampen)heupen doen zo'n pijn (en kan alleen maar op mijn zij liggen) en ben echt uitgeput. Vind het echt jammer dat ik geen puf meer heb om te forummen want ik vind dat echt geweldig. Ik kom ook bewust niet want ik ben namelijk best een junk, begin ik weer te reageren dan kan ik niet meer ophouden . Ik moet even aan mezelf denken. Nu helemaal, krachten opbouwen voor maandag!

    Je ziet het al wel, nu ook al weer een beste lap tekst geneuzeld. Ik krepeer dan ook al weer van de buikpijn (tja, moet ook niet zo lang rechtop zitten ) dus ik ga weer plat.

    Hopelijk gaat het met jou ook allemaal goed en heb je niet al te veel kwaaltjes. Heb geen idee wie er allemaal al bevallen zijn en hoe of wat maar gezien het feit dat er nogal wat voorkruipers in ons clubje zijn, vast wel al een aantal!

    Nou, meid... jij ook rustig aan, doe de groeten aan iedereen op het forum en ik laat zo snel mogelijk van me horen als er nieuws is hoor!

    Liefs Fibi




    Heb haar uiteraard ook even bijgepraat van al het beebnieuws
     
  10. jumde

    jumde Actief lid

    5 okt 2006
    466
    0
    0
    Voor de vrouwen die nu al willen bevallen: mijn moeder kwam met het verhaal dat ze bij ons in de familie weeën kregen na het drinken van een bessenjenever. Ik ben niet echt voor het begrip alcohol en zwangerschap, maar voor de wanhopige onder ons... je weet maar nooit!
    Die kleine van mij mag overigens nog wel even blijven zitten hoor... ben er nog niet helemaal klaar voor!
     
  11. Hoi meiden

    Nou gelukkig is Jet weer terug :confused:
    Ik hoop dat het onderwerp nu dan eindelijk gesloten kan worden, want hier worden we nie blij van zeg

    Hier gisteravond zette het ongigevoel op een gegeven om in kramp die later 's avonds om de 10 minuten kwam. Hubbie en ik blij dat het dan misschien eindelijk zou gaan gebeuren.... Vroeg naar bed gegaan zodat we nog een beetje uitgerust zouden zijn als het dan écht zou gaan doorzetten......... :)

    En vanmorgen om 7 uur weer wakker geworden..... niets nakkes nada meer. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH wat een ellende :evil: . Ik word daar zó verschrikkelijk moe van zeg, wat een ge-owh :(

    En dat geblablablablabla dat die voorweeën zo ontzettend goed zijn, nou daar word ik onderhand pislink van. Misschien dat ik nog wat in die theorie zie als ik straks in 3 minuten beval en er zonder kleerscheuren vanaf kom, maar anders..... wat een bullshit :( .

    Ik bedoel maar: Waarom zou het lichaam van Jet moeten oefenen, die heeft het al een keer eerder gedaan. Nee hoor gewoon PECH, dikke vette pech :rolleyes:

    Vandaag nog steeds doodmoe trouwens. Vanmorgen was mijn moeder hier om schoon te maken. Ben 's middags even meegegaan voor een paar boodschapjes. En heb vanaf 14.00 uur weer liggen slapen tot daarnet 16.30 uur.

    Het goede nieuws is dus dat ik wél lekker uitgerust ben :p

    Fijn joh voor Fibi als ze maandag geholpen kan worden. Maar misschien zet beeb zelf wel eerder door, je weet het maar nooit met die eigenwijze smurfjes

    Fijne avond allemaal
    Kirsten
     
  12. kiki80

    kiki80 Fanatiek lid

    6 sep 2006
    3.967
    0
    0
    Centraal
    Hopla, ik moet zo om je lachen, geweldig, kan ik wel even gebruiken. Stomme krampjes...they better be good for something :(

    Jet, gelukkig niets ernstigs aan de hand. Nu relax, en hier met die baby van je...persen kreng ;)

    Son, hoe was het bij de arts, of moet ik nu ook maar weer eens het mamatopic gaan bezoeken :p

    Hier helemaal weer oke, lekker aan het knutselen voor beeb...benieuwd of het wat wordt, maar schoonmaken heb ik vandaag even geen zin meer in. Morgen weer een dag.
     
  13. Juul76

    Juul76 Bekend lid

    20 nov 2006
    768
    297
    63
    Dag dames,

    Hier weer een 'inbreker'! Ben ook een augustus-mama, en ben destijds heel dapper begonnen aan het meedoen aan dit forum, maar moest het al gauw opgeven....... ik was in het begin zó moe en jullie schreven zóveel.......! Niet bij te houden!
    Maar nu ik met verlof ben dacht ik: laat ik eens kijken of er al augustus mama's bevallen zijn. Maar wat ik zo terug gelezen heb, zijn er al heel veel dames bevallen. Allemaal zo vroeg! Dat belooft niet veel goeds voor de overgebleven mama's, want wij moeten flink overtijd gaan om een beetje op het gemiddelde uit te komen!

    Nou moet ik zeggen dat het van mij ook wel nog even mag duren. Ik ben het zwanger zijn nog helemaal niet zat. Ik heb een relatief kleine buik voor 38 weken en kan eigenlijk nog alles, ik houd weinig tot geen vocht vast, ik voel de kleine vaak maar hij schopt me niet bont en blauw.... heb wat dat betreft (fysiek) dus niets te klagen. Vind het eigenlijk wel gezellig zo met z'n tweetjes!

    Ik probeer vanaf het nu weer bij te houden hier, maar volgens mij ligt het tempo nu nog hoger dan in het begin.... Maar goed, nu heb ik verlof en dus alle tijd!

    tot gauw!
     
  14. kiki80

    kiki80 Fanatiek lid

    6 sep 2006
    3.967
    0
    0
    Centraal
    Hoi Juul, welkom terug!
    En je hoeft ook niet alles bij te houden hoor, gewoon reageren wanneer je wilt en waarop je wilt. En af en toe even voldoen aan je meldingsplicht ;)
     
  15. Mist

    Mist Fanatiek lid

    18 dec 2006
    1.201
    1
    0
    Brabant
    Pff ik riep tot 36 weken ook dat ik er nog helemaal niet aan toe was om te bevallen, mara heb nu al 2 dagen echt iets van Eruit eruit ERUIT! het is genoeg geweest basta ben er klaar mee wil hem in mijn armen houden etcetc
    Oh ik ben vandaag echt in een slecht humeur, sorrie dames :oops:
     
  16. kiki80

    kiki80 Fanatiek lid

    6 sep 2006
    3.967
    0
    0
    Centraal
    Nergens voor schamen Mist, misschien is het morgen allemaal weer anders.
    Maar voor nu roep ik met je mee, eruit, eruit, eruit. En morgen waarschijnlijk neeeeee, niet nu ;)
     
  17. daantje78

    daantje78 Fanatiek lid

    23 aug 2006
    1.714
    0
    0
    zuid holland
    Ben er weer even hoor, eigenlijk nix te melden :oops: :oops:

    Voor iedereen, dikke knuf enne zet um op he :) :)

    Ga denk maar weer eens eten, vanaaf weer visite dus word denk pas morgen weer dat ik ff langs kom....

    Dusse rustig aan he ;)
     
  18. Lintje

    Lintje VIP lid

    9 okt 2006
    6.218
    1.423
    113
    Nederland
    Hee Mist, ik had dat ook met 38 weken en 1 dag! Morgen ben je weer blijer hoor! ;)

    Raccon, werkelijk? Wat raar.. Je bent zo lief en aardig etc. ik heb mijn mailbox maar even leeggehaald om te kijken of er een bericht op mij stond te wachten... maar nee. Het is bij die ene reactie gebleven en laat ik maar zo wijs zijn om niet te reageren, ook al vind ik dat mijn berichten verkeerd geinterpreteerd zijn. Maar tjonge, om jou nou aan het huilen te maken.. idioterie hiero.. ik vind het wel wat ver gaan.. Ik weet zo even niet wat ik voor je kan betekenen. Hoop dat je tranen gedroogd zijn en je weer met een blij gezicht achter de comp zit.. straks of morgen. knuf.

    Steph, ik ben blij dat alles goed bleek te zijn.. nu wachten of het doorzet.. spannend hoor.

    Fibi, ik heb aan je gedacht en ik hoop dat het nog uitzichzelf voor maandag begint en anders dat je maandag een ontzettend fijne bevalling hebt. Al genoeg pijn geleden lijkt me.

    Juul.. ja doe je mee met de "overtijdmama's"?

    Hopla.. hihihi.. dat lukt je vast in drie minuten ;)

    Jumde... ik heb alleen Beerenburg hier.. of geldt dat drankverhaal alleen in jouw familie. Ik hoor het wel als je het ooit gaat testen. ;)


    Net woning bezichtigd.. man alleen.. en typische vieze geur.. ah.. ben zo misselijk ervan. Woning was compleet k*t. er lagen geen plinten in, dus overal halve vloeren, en ook nog drie verschillende soorten (restlaminaat?), de achtertuinvlonder was voor de helft gelegd, de muren waren niet goed afgewerkt en wit, zalm en donkerblauw geverfd (in 1 ruimte jah). In de nieuwbouwkeuken zat geen vriezer.. huh? De vloerverwarminggaten lagen 1cm bovenop het laminaat.. echte teenstoters. De badkamer was voor een nieuwbouwhuis niet oke. Boven op zolder geen dakramen. En alleen al door het missen van de plinten en de kalkaanslag door de hele badkamer kwam het niet echt verzorgd over. Het gras was voor de helft gemaaid maar was niet "mooi gras" maar voornamelijk onkruidgras.. Nee, niet in orde.
     
  19. wannabe

    wannabe Fanatiek lid

    17 dec 2006
    1.493
    1
    0
    accountmanager
    Deventer
    Dat kaartje van jou Alic was inderdaad heel erg mooi. Begon ook ernstig te twijfelen over die van ons

    Jouw moeder klinkt een beetje eng Lint, is ze dat ook of heeft ze een luguber gevoel voor humor....
    Kiki : mijn mams past ook niet op hoor en schoonmams ook niet, wel eens een weekendje of een avondje, maar die hebben ook hun werk. Mijn schoonpaps daarentegen gaat tot eind van het jaar 1 dag per twee weken oppassen ( die had nog veel vrije dagen en wij nemen pas 3 dagen kdv per 1 jan)

    Raccon, wat is er aan de hand, ik heb helemaal geen PB gehad ( ja even met de moeder zelf, maar dat was mijn initiatief).
    Meid , wat een onzin allemaal...knuffle vanaf hier hoor.

    Steph heel goed dat je naar de VK bent gegaan, en de oorzaak is nog gevonden ook, mooi dat het wel allemaal goed is met kleine.

    Leuk om wat van Fibi te horen, fijn dat ze ingeleid wordt

    Hopla: het goede nieuws dat je lekker uitegerust bent is mooi :) Fijn he voorweeën, hier ook veel vandaag. Ik zie wel een verband hoor met wat ik doe. Als ik de hele dag me gedraag alsof ik niet zwnager ben, komen er vee lvervelende voorweeën, houd ik me koest dan is er niets aan de hand.. Bij jou ook zo'n verband of is er geen peil op te trekken?

    Lintje : leuk huis :) kun je fijn wat aan opknappen, tijd genoeg voor met een kleine erbij :)

    Jumde en Juul Welkom terug bij de augustus meiden.

    Vandaag met dochter wezen shoppen en naar manege voor haar gaan kijken en lunchen bij een echte tearoom ( nog beter dan die bij ons uitje ). Dat eindigde in heel erg harde buiken. Maar het was het waard. Was erg gezellig. Morgen komen er vast weer vriendinnetjes langs, of gaan we iets rustigs doen.
     
  20. demi26

    demi26 Niet meer actief

    Stefanie ik hoop dat het doorzet!

    Juul welkom terug!

    Hier erg veel last van mijn buik, dus ik stop ermee voor vandaag.... Krijg hem niet ontspannen als ik rechtop blijf... Ga gewoon op mijn zij op de bank...

    Jullie zien me vast morgen wel weer verschijnen!
     

Deel Deze Pagina