huh, heeft de titanic echt bestaan?!

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door Chilleke, 5 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Melanina

    Melanina VIP lid

    20 mei 2008
    9.070
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Spijkenisse: Eindelijk na 13 rondes zwanger !!!!
    Ik weet dat wij het wel op school hebben geleerd in de tijd dat de film voor het eerst uitkwam.

    Maar je had toen ook allemaal dingen erover op tv en daar keek me moeder dan naar. Dus als onze dochter oud genoeg is zal hier ook vaak discovery channel enz aanstaan.
    En gaan we ook samen de krant nou ja de site van de krant doornemen.
    Ze hoeft van mij niet alles te weten maar belangrijke dingen is toch wel echt van belang en dan mag ze zelf uitzoeken wat zij interesant vind om zich in te verdiepen.
     
  2. Tsja, ik zit thuis met een ega van 28 jaar, die van niks weet. Vietnam is een communistisch land en die leren daar vrij weinig over de geschiedenis. Sterker nog, de Vietnamoorlog wordt deels verzwegen en alleen maar wat ze zelf (Noord-Vietnam) deden wordt verteld. Als ik aan haar vraag, of ze weet wat de Titanic is, zal ze dat niet weten.
     
  3. sweetchocolate

    sweetchocolate Niet meer actief

    Niet alles hoeft op school vertelt te worden hoor! Ik heb nog nooit van de Titanic gehoord op school. Mijn moeder heeft mij ook geschiedenis bij gebracht, kort voordat wij de Titanic op VIDEO gingen kijken.

    Ik weet het nog zo goed. We huurde die film in de videotheek. Ik was bijna 12, mijn zusje bijna 9. We hadden er nog nooit over gehoord. Dus wou mijn moeder ons eerst wat uitleg geven over wat de Titanic was, zodat wij het beter zouden begrijpen de film.

    Ach er zijn ook UNIVERSITEITSstudenten die denken dat Suriname een eiland is. Dat vind ik ook nogal vreselijk dom. En dat doet Universiteit. Die kunnen wat mij betreft terug naar de basisschool want als jij denkt dat Suriname een eiland is, hoor jij niet thuis op een Universiteit.
     
  4. Babystew

    Babystew Niet meer actief

    Kennis heeft niet zoveel met intelligentie te maken.. Je kan ongelooflijk slim zijn en op de universiteit thuisbehoren, maar als jou nooit geleerd is waar Suriname ligt dan weet je het niet. Zelfde als met de Titanic. Gebrek aan kennis is betekent lang niet altijd dat je ook meteen dom bent.

    OT: Vind het wel grappig haha, best begrijpelijk eigenlijk dat ze denken dat het alleen een film is. Als er geen film van gemaakt zou zijn zou het ook een stuk onbekender zijn gebleven en zouden meer mensen er niets van afweten gok ik zo.
     
  5. Storm

    Storm Niet meer actief

    Tja, ik snap ook niet dat ze niet gewoon ff een tweet gestuurd hebben. :cool:
     
  6. FinleyenMilan

    FinleyenMilan Actief lid

    11 nov 2010
    368
    0
    0
    NULL
    NULL

    Ik dacht ook juist dat het echt was. Ik was 'teleurgesteld' toen ik te weten kwam dat het verhaal van Leonardo en Kate verzonnen was. Ik heb de film wel maar één keer gezien, en dat is al heel lang geleden. Kan me der niet veel van herinneren.
     
  7. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    Hele korte samenvatting: de boot vertrekt en zinkt. ;):p
    Even zoeken op youtube naar een stukje van: Wat Als..... De Titanic nooit gezonken was.

    Groetjes van Kiki.
     
  8. fidel2010

    fidel2010 VIP lid

    26 aug 2010
    6.659
    212
    63
    t zet je wel aant nadenken, zal over 20 jaar de de 2e wo ook alleen in de film gebeurt zijn.. of de aanslagen op 11/9 een leuk filmverhaal... soms lijkt ook de logica er uit te zijn verdwenen, bij de jeugd van tegenwoordig.. eens een stageloper moeten begeleiden, kwam bij me, kreeg de kraan niet open... ehhh ja dan moet je de andere kant opdraaien. of zo'n last had van zijn voeten, ( laarsen verkeerd aan om)...
     

Deel Deze Pagina