Charlottes Angels (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 4 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    @handbalster, ja kan heel goed hoor, nichtje weigerde zelfs verse prakjes tenzij ze onherkenbaar gepureerd waren. gewoon af en toe een proberen en verder lekker de 6+ blijven geven, komt vanzelf goed, het verschil in 6 en 8 zit alleen maar in de struktuur, 8 is groffer, maar er zit t zeflde in

    ben met elin bezig met rietjesbeker en gewone beker, maar over t algemeen gewone fles (heb wel een harde drinktuit, maar dat vind ze maar niks, en ik weet dat lars die ook niet fijn vond, te groot en te hard.

    @jarig, ach ja door alle toestanden voel ik met niet erg jarig, vier t ook pas eind van de maand als r ook jarig is.

    @moeder, mijn ma heeft ms, al jaaaaren, maar ze word steeds zwakker en ze kan steeds minder. ze is gewoon op. tis triest, maar ik hoop dat ze niet al te lang meer hoeft te lijden, dat verdient ze niet
     
  2. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @Vlindertje; Gewerkt en Mick vermaakt. Verder niets :D (ojawel.. gekookt!)

    @Handbalster; Mick krijgt nu drinken uit een rietjesbeker, tuitbeker, gewone beker.. Net waar 'ie zin in heeft. maar hij is ook dik 6 maanden ouder dan Stijn..

    @Fioon; Jeetje.. Heftig! Vooral als je beetje bij beetje 'toe kijkt'.. Kan me voorstellen dat je je niet echt jarig voelt..

    @All;
    Zouden jullie allemaal even willen stemmen op onderstaande fotolink?
    Onze tuin kan voor Mick wel een opknapbeurt gebruiken ;)

    Fotowedstrijd
     
  3. sasje24

    sasje24 VIP lid

    30 mrt 2010
    14.319
    0
    0
    fioon dikke knuffel meid!!
     
  4. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Goeie morgen meiden!

    Weer even mn kladblokkie erbij gepakt!

    @MamaC: Meid je doet het hartstikke goed. En idd zoals Neel al zegt ze worden eerst een beetje mollig en dan pas als ze gaan lopen wordt t minder!
    En je mag idd gewoon diksap geven in een flesje of een tuitbeker!

    @Neel: OH WAT GAAF! Ik had al gerageerd op FB, maar wauw (ik wil ook)!

    @xVlindertje: Hoest meid, trek je t nog niet laatste loodjes? En volgens mij heb je al alle tips gehad voor je vluchttas!

    @Schema: Evi zit nu momenteel op:
    7:30 Papfles
    9:30 Fruit
    12:00 Boterham (1 hele) + een fles (180+6)
    +/- 15:30 Diksap en een koekje
    17:30 Avondeten
    En af en toe krijgt ze nog een papfles als ze moeite heeft met in slaap komen!

    @Fioon: Nog van harte met je verjaardag! Snap dat je je nu niet jarig voelt met alles in de familie. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, maar wil je wel heel veel sterkte wensen!

    @Sasje: Ik hoop echt voor je dat het de eerste keer raak mag zijn! Je hebt al zoveel keer teleurstelling gehad, nu is het echt jouw tijd!

    @Pluis: Geniet van je vrije dagen en doe t rustig aan meid!

    @Annekeloes: Meid wat fijn om weer iets van je te lezen! Ik hoop echt dat 2012 jullie jaar wordt en dat het nu eindelijk mag lukken!

    @handbalster: Heel herkenbaar van die potjes. Evi wilde ze in het begin ook niet, toen heeft ze ze uiteindelijk toch gegeten en sinds ze met de pot meeet vind ze er helemaal niks meer aan! Dus als het echt nodig is haal ik wel een potje, maar dat is dan meestal bruine bonen omdat ze dat nog wel eet!
    En voor Evi heb ik het in het begin gewoon in een flesje gedaan, nu drinkt ze het uit een tuitbeker en sinds vorige week zijn we aan t oefenen met een gewone beker, maar dat is nog wel effe wennen aangezien ze die beker uit mn handen trekt en alles dan onder zit!

    @Pasen: Anouk is naar een vriendinnetje geweest, Evi naar mn s-zus en wij hebben eerste paasdag heerlijk doorgebracht in Schijndel! PAASPOP! Dat was wel even heel fijn om er een dag compleet tussenuit te zijn!
    Tweede paasdag hebben we heel rustig aan gedaan, Evi hebben we om 10 uur opgehaald en Anouk kwam pas om half 4 thuis!

    @hier: Evi is flink verkouden en ligt 's nachts af en toe echt te blaffen! Zo zielig, heb nu wel iets verzachtends gehaald bij de apotheek en daar doet ze het gelukkig goed op!
    Anouk hoeft morgen pas weer naar school, maar door t slechte weer verveelt ze zich en wordt ze dus vervelend! Gisteren is het op zich wel goed gegaan, maar op het moment heeft ze het hele huis op z'n kop gezet en is de eerste ruzie al een feit! Ach ja, straks lekker een filmpje opzetten en hopen dat het dan even wat minder wordt!
    Verder zit ik ook nog niet lekker in mn vel, misschien dat ik daarom wat feller op Anouk reageer (gerum meske).

    Goed ik ga weer even afsluiten en eens kijken wat ik kan gaan doen met mn meisjes!
    Fijne dag allemaal!

    Liefs,
    DD
     
  5. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    Hoi meiden!

    @DD; Thnx! Het begint nu ontzettend te jeuken, dus het geneest goed!
    Was het leuk op paaspop? Ik wilde ook gaan, maar helaas.. Wel lekker dat jullie even een dagje voor jezelf hebben gehad!
    Zielig he, als die kleintjes verkouden zijn..

    Hopelijk zit je snel zelf weer goed in je vel. Dat gevoel is niet tof..

    @Hier; Vanmorgen cursus gehad en snel wat broeken/slaapzak/rompers bijgehaald voor Mick. Nu lekker middagje thuis..
     
  6. sasje24

    sasje24 VIP lid

    30 mrt 2010
    14.319
    0
    0
    oh vanmorgen bij lieve lukas geweest en heb hem mogen verschonen en nieuwe kleertjes mogen aantrekken!!!
    wat ontzettend mooi!!!!!
     
  7. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    Ow wat leuk Sasje ! :D
     
  8. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    @Fioon: Jeetje heftig !!

    @DD: Wat fijn dat jullie een geslaagd dagje hadden bij Paaspop, even er tussenuit :) Hopelijk is Evi snel weer de oude, zo zielig als die kleintjes verkouden zijn ! Met Anouk nog een beetje de middag doorgekomen ? Hoop dat je snel weer lekker in je vel zit, dat gevoel is ook niks :(
    Hier inderdaad de laatste loodjes, opzich gaat t nog prima. Zit wel eens een dag tussen, dat ik denk pfff !! Maar over het algemeen mag ik echt niet klagen hoor.. :)

    @Neeltje: Geniet van je middag, lekker samen met Mick :D Ik heb gestemd op je foto !!
     
  9. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    He meiden!

    Ik kom me ook weer even melden.. Ik heb het zo druk en ik ben zo onwijs gestrest dat ik vermoed dat ik er de komende tijd ook niet veel kan zijn.. Ik reageer even uit mn hoofd, dus kan zijn dat ik niet alles onthouden heb.

    @ xVlindertje: Lekker een volle toilettas inpakken idd! Ik heb toen ook echt alles ingepakt (was lekker gaan shoppen bij de Kruidvat en Etos, daar hebben ze van die mini's :D) en heb misschien 2 flesjes gebruikt met douchen na de bevalliong, maar dan heb je het iig bij je! Je weet nooit hoelang je er bent. Voor de rest had ik ook geen tijdschriften nodig, was maar een paar uurtjes in het ZH.. maar zou ze toch inpakken. Qua telefoonnummers heb je denk ik de goede.

    Mooi dat het verder oke gaat met je! Ja, die buik zit dan zo in de weg soms he.. maar dat getrappel is echt nooit vervelend, was ik ook nooit zat, heerlijk! Ik mis het echt :D

    @ AnnekeLoes: Leuk dat je weer even komt buurten meid! Wat jammer dat er nog steeds geen blijvende zwangerschap mag zijn voor jullie. Maar wel errug fijn dat er niks raars is gevonden verder. Hoop blijven houden! Hoop dat het gauw raak mag zijn!

    @ sasje: Leuk dat je weer even wat quality-time met Lukas hebt gehad!

    @ Neel: Lekker middagje gehad? Mooi dat je tattoo goed geneest!

    @ Pluis: Goed dat je weer aan het werk bent! Zeker zwaar, weer even erg wennen voor jullie. Succes meis!

    @ DD: Jammer dat je nog niet helemaal lekker in je vel zit.. Hoop dat je je gauw wat beter voelt! Beterschap voor Evi en succes met Anouk!

    @ fioon: Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :D En ook gelijk sterkte voor de situatie met je mams :( Klinkt naar! Zo rol je van 't een in 't ander he..
     
  10. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Met Melle gaat het verder ook oke trouwens, die ontwikkelt zich nog steeds keihard. We hebben nu denk ik wel een mooi schemaatje voor hem waar 'ie het goed op doet. Alleen heeft ie af en toe dagen dat ie slecht slaapt overdag, of slecht eet en drinkt. Maar dat hoort erbij ;)
     
  11. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ handbalster: Misschien moet Stijn inderdaad even wennen aan de nieuwe structuur? Krijgt ie alleen potjes, of maak je ook dingen zelf? Ik wissel de structuren een beetje af, geloof dat Melle het zo prima vindt.

    Wat betreft het andere drinken dan melk: Ik had een paar dagen geleden precies dezelfde vraag gesteld hier :D Dus als je iets weet, hoor ik het ook graag ;) Melle weigert alles verder ook een beetje, maar het gekke is dat ie het uit een gewone beker wel lekker wil opslurpen! Dus dat zijn we nu af en toe maar een beetje aan het doen.
     
  12. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    blz ...

    met mam nog t zelfde, s-vader krijgt morgen uitslag van onderzoek van vandaag, ze hebben wel iets gevonden, dus dan kunnen ze er ook wat aan doen.
    lars vanmiddag naar oogarts geweest, was iets achteruit gegaan, moet weer 3 uur plakken ipv 2 (mocht kiezen, 5x3 of 7x2)
    daarna nog even snel de zeeman leeggekocht, lars had nog 2 broeken zonder gaten of hoog water :D en elin groeit gewoon in notime overal uit :D
     
  13. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    Bladwijzer..
     
  14. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    Ehh, hoeveel berichten mag en topic hebben ?? Moeten we al naar een nieuwe ?
     
  15. sasje24

    sasje24 VIP lid

    30 mrt 2010
    14.319
    0
    0
    nee hoor 5000 mag een topic er hebben
     
  16. handbalster

    handbalster Fanatiek lid

    7 nov 2009
    1.129
    0
    0
    juf
    Zwolle
    @Fioon; weet niet hoeveel, maar volgens mij 5000 ofzo. Hoest met je?

    @MamaC: geef eigenlijk 's avonds vooral potjes, soms worteltje of boontje. Fruit wel altijd vers. Wat voor mixjes heb jij eigenlijk allemaal gemaakt?
    Stijn drinkt nu uit klein flesje, anti-lek tuit of gewoon bekertje. Maar ik wil graag dat hij leert zelf te drinken, maar dat lukt hem nog niet.

    @Sasje; lekker knuffelen met je neefje, leuk! ..

    @Neel; wanneer hoor je iets van je sollicitatie?

    @hier; nog een keer advies nodig:
    Sinds een aantal weken zijn de nachten hier echt een drama. Het begon toen Stijn zo erg moest hoesten 's nachts, daarna kwam zijn tandje door en nu...? Ik weet het niet, maar hij wordt elke nacht wakker en komt dan helemaal niet meer in slaap. Na 1 á 1 1/2 uur geven we toch maar een fles en als we geluk hebben valt hij daardoor weer in slaap. We hebben al van alles geprobeerd;
    - speentje geven en weer weggaan
    - even knuffelen en weer weggaan
    - op schoot in slaap laten vallen en in bed leggen
    - zolang hij brabbelt laten liggen
    - tandendruppeltjes geven, luier verschonen, neus sprayen
    Lukt het wel een om hem zonder fles weer te laten slapen, wordt hij alsnog om half 6 weer wakker om te drinken.
    Als hij eenmaal huilt, moet hij echt getroost worden. Oh ja, hij gaat nu dus ook staan in zijn bedje, dat helpt natuurlijk niet echt om zelf weer in slaap te komen.

    Wie heeft er goede raad?
     
  17. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Hi! :D

    @ fioon: Gelukkig hebben ze iets gevonden bij je s-paps, dat er wel wat aan te doen valt. Hoe is het vandaag met je mams? Ligt ze in het ZH eigenlijk?

    @ berichten: Inderdaad 5000, dus we mogen nog even ;)

    @ handbalster: Wat balen dat de nachten weer een drama zijn.. Ik kan je helaas niet helpen, jullie proberen al zoveel. Hoe gaat het overdag met slapen? Zou ie dan misschien teveel slapen? Of zou ie gewoon onwijze honger hebben? Nieuw doorkomend tandje? Beetje ziekjes, dat er misschien veel snot in z'n hoofdje drukt? Of moet ie 'gered' worden als ie weer is gaan staan?

    @ eten:
    Dit heb ik tot nu toe vers gegeven, los of in combinatie:
    - banaan
    - mango
    - peer
    - appel
    - broccoli
    - wortel
    - witlof met appel
    - erwt
    - bloemkool
    - groente ook gecombineerd met rijst en aardappel

    Valt eigenlijk nog wel mee. Ben nu bijna door de vriezer-voorraad heen (was voorraad voor 24 dagen), dus binnenkort weer even een nieuwe voorraad maken met wat nieuwe smaken, zoals vlees en pasta enzo :D Heb zo'n boek met allemaal recepten, leuk! Alleen ben ik niet zo'n keukenprinses, haha. Dus had het ook maar lekker simpel gehouden voor mezelf ;) Maar zo'n blender is ideaal, kan je ook zelf bepalen hoe fijn je het eten maakt (helemaal zonder stukjes, of met nog een klein beetje structuur en stukjes).

    Verder wissel ik vers fruit en potjes af, die van 4+ kent hij wel, dus we zijn al een tijdje aan de 6+ fruitpotjes. Groentepotjes 6+ staan ook klaar in de kast, maar wil eerst die voorraad in mn vriezer opmaken ;) Is uiteindelijk ook maar beperkt houdbaar.

    Ben erg bezig met zijn eten. Ik wil hem zoveel mogelijk laten proeven, maar wil ook dat er steeds smaakjes terugkomen (zeker als ie iets minder lekker vindt de eerste keer, dan wil ik het wel blijven aanbieden en proberen). Hij eet in ieder geval wel elke dag weer een ander smaakje (niet bijv. 4 dagen achter elkaar hetzelfde). Ik wil er alles aan doen dat hij niet zo'n lastige eter wordt als ik.. :)

    Hoe doen jullie het allemaal, eigenlijk? En wat maken jullie? Ben wel benieuwd!

    (Jeutje, tis wel een heel verhaal geworden :D)
     
  18. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Is het hier altijd zo rustig tegenwoordig, of durft niemand meer te reageren na mijn enorme post? :D

    Welterusten iig allemaal! De kleine ligt weer op bed, dus wij gaan ook even van ons avondje genieten, lekker filmpje kijken op bed!
     
  19. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    als het even kan eet elin met de pot mee, ze lust eigenlijk alles, omdat wij vaak laat eten (7 uur) krijgt elin het meestal de volgende dag, dus eigenlijk is ze onze kliko haha. als we iets met varkensvlees eten krijgt zij meestal gekookte vis of rundergehakt, dat vries ik in kleine porties in (rauw)
    eerder pureerde ik alles, maar nu prak ik t gewoon

    @hier, mama heeft wat gekregen waardoor ze wegzakt, en nu is t eigenlijk wachten op het einde.
    s-vader word dinsdag geopereerd, krijgt 3 omleidingen, dus das ook vrij heftig, maar gelukkig helpen de kindjes ons overal wel doorheen.
     
  20. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag meiden alles gelezen!

    Maar niet zoveel puf om tereageren.
    Fioontje nog gefeliciteerd meis en heel veel sterkte moeilijk hoor.
    Mc zou nog even antwoord geven op je vraag. Jace zijn ontlasting is ook hard maar komt nu wel dagelijks eruit soms nu zelfs 2 keer. Maar in het verleden niet hoor.

    Hier joehoe ik heb werk!!
     

Deel Deze Pagina