partner vindt het wel goed zo.

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Quincy23, 8 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    hallo allemaal,

    ik heb 2 zoontjes van 1 en 3 jaar. heb altijd al gezegd dat ik 3 kindjes wilde. nu is het bij mij zover dat ik er echt weer aan toe ben een derde kind. alleen mijn man wil niet meer als ik vraag waarom dan niet dan zegt hij alleen ik vindt het wel goed zo.
    financieel hoeven we niet te klagen en wb ruimte, auto enzo ook niet. het kan allemaal en het past ook in het gehele plaatje.
    wij zijn natuurlijk heel blij dat we gezegend zijn met 2 kindjes dus sommige zullen wel denken zeur niet je hebt er 2 maar op de één of andere manier voelt het niet compleet. Heeft iemand hier ervaring mee, moet ik daar dan maar in mee gaan. ik ben best wel lullig daar in en zeg ook gewoon. ja jij bepaalt je eigen leven maar voor mij wordt het bepaalt.

    zo even mijn verhaal kwijt. groetjes en alvast bedankt voor de reacties
     
  2. Mariebel

    Mariebel Fanatiek lid

    10 jan 2006
    2.373
    0
    0
    Drenthe
    Hier bijna het zelfde verhaal..
    Als het een maal begint te kriebelen gaat het al snel jeuken.. he?

    Ik hoop voor je dat je man/vriend zich nog bedenkt.. Succes..

    groetjes,
     
  3. Alita

    Alita Niet meer actief

    Al heb je al 2 kindjes je hebt gewoon recht erop dat je nog een kindje wilt hoor....

    Ik herken het helemaal! Ik wilde ook erg graag maar mijn vriend vondt het ook wel goed zo.....ik heb hem toch goed duidelijk gemaakt dat ik het wel heeeeel erg graag wilde en gevraagd of hij er niet nog eens over wilde nadenken. Nu was het hier nooit een nee.....maar meer van....hmm ik weet het niet.

    Nu hebben we samen besloten om toch nog voor een derde te gaan....alleen weten we nu nog niet wanneer hahahaha
     
  4. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.984
    5.816
    113
    Wat heel erg jammer! Natuurlijk mag je hier boos om zijn of verdriet van hebben. Een wens voor een kind, of het nou de eerste is of de zesde, kan zo groot zijn.

    Ik zou toch misschien wat doorvragen, of ie bang is dat het financieel minder wordt, of dat het te druk wordt of dat ie bang is dat het kindje misschien niet gezond is.

    Mijn vriend vond het ook wel goed zo, maar achteraf komt dan de aap uit de mouw: hij denkt dat het te zwaar wordt voor mij, omdat hij veel weg is voor zn werk en hij graag zijn eigen dingen wil kunnen blijven doen. Daardoor komt er een hoop op mijn schouders. En aangezien ik chronisch vermoeid ben is dat best een pittige taak. Maar diep in zn hart zou hij nog best open staan voor een kindje als ik en hij het vertrouwen hebben dat ik het aankan. Vandaar dat wij nog wel even wachten, maar als de jongste naar school gaat willen we toch kijken of we ervoor kunnen gaan.

    Ik hoop dat je man van gedachten verandert. Succes!
     
  5. Alita

    Alita Niet meer actief

    Lief van je man mmke!
     
  6. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.984
    5.816
    113
    Ja maar voordat ik dat eruit had, was ik wel bijna een jaar verder met praten ;). Daarvoor wilde hij het er eigenlijk ook niet over hebben.
    Dus ik hoop dat dat ook voor Quincy23 geldt eigenlijk.

    Jij hebt het ook wel even moeten laten weken voordat je man een ja gaf toch?
     
  7. Alita

    Alita Niet meer actief

    :D....;)...:D ja

    Ja soms moeten de mannen wennen ofzo....en wij denken meer vanuit ons hart ...
     
  8. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    bedankt voor de reacties. als hij vanavond thuis komt en de kindjes slapen ga ik er nog eens goed over praten met hem en vragen waar hij dan bang voor is. hij is ook veel aan het werk en soms ook nachten van huis, de zorg is eigenlijk alleen mijn ding geweest door de weeks dan. ik werk drie dagen en straks over 6 maanden gaat mijn oudste naar school en ga ik drie dagen onder schooltijd werken.mijn man is een voetbal fan dus gaat in het weekend vaak naar de voetbal toe. ik vindt dit helemaal geen probleem ik zeg ook vaak jij werkt erg hard en daarom hebben wij het financieel erg goed. ik zeg ook tegen hem voor jou verandert er niks net zoals we van 1 naar 2 gingen, voor mij zal het wat zwaarder worden maar dat heb ik er voor over. onze oudste is een heel makkelijk kind en is met alles erg snel bij de andere is dat wat minder daar liggen we vaak nog snachts mee in bed omdat hij niet zo een slaper is. ik zal hem ook wel zeggen dat voordat de derde er is de oudste al op school zit en de jongste al 2,5 jaar is.
     
  9. Mariebel

    Mariebel Fanatiek lid

    10 jan 2006
    2.373
    0
    0
    Drenthe
    ik merkte toen we het over een 2de hadden, dat je er niet TE vaak over moet beginnen.. Mannen moeten er inderdaad even aan wennen op hun eigen manier..
    Hier ligt het helaas wat anders, maar toch probeer ik het af en toe weer wat aan te kaarten.. En de voordelen aan te dragen..

    Mannen weten wel heel goed dat het moedergevoel heel sterk is.. en als het er een maal zit gaat het ook echt niet meer weg..
    Bij ons was het ook eerder heel sterk Nee.. Is het nog, maar eergisteren kwam er wel bij hem uit dat hij er wel over nadacht omdat hij wist dat ik het graag wou..

    Kan je niet anders wensen dan heel veel succes..
     
  10. Alita

    Alita Niet meer actief

    Ik zeg altijd idd dat ik toch het meeste werk doe dus hij heeft er geen last van hahahaha...maar ja zo werkt het ook niet natuurlijk...

    Het probleem is dat wij er de hele dag mee bezig kunnen zijn en zij niet!
     
  11. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.984
    5.816
    113
    Nee idd, je moet ze wel de kans geven om er over na te denken, hihi.
    Dus niet avond aan avond erover beginnen. Ik heb het meestal na aanleiding van iets aangegeven (of van een opmerking die hij dan maakte, dat ging altijd beter ;)) en dan weer een maand/paar maanden bewust laten rusten (=moeilijk :().
     
  12. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    ik heb gewoon echt een slecht gevoel erbij en denk dat hij echt niet meer wil. als ik dan zeg nou laat je dan maar helpen want ik ga niet tot mijn 55ste aan de pil dan zegt hij gelijk van moet je even het telefoonnummer van de dokter geven kan ik een afspraak maken. kan ik zo boos om worden echt zo een man actie dan
     
  13. sandy89

    sandy89 Lid

    11 mrt 2012
    51
    0
    0
    NULL
    Amsterdam
    Ik denk dat ze hier gelijk hebben en je gewoon moet peilen waarom hij het niet zou willen. Vraag hem hoe hij dat zou voorstellen met drie kindjes, en kijk of er wat negatieve punten zijn die je kunt wegwerken. Ik denk dat je voor jezelf ook moet nagaan of je misschien nog even kan wachten, of dat je dit echt het liefst op korte termijn zou willen.
    Probeer er niet over te "kibbelen", want dat kan er toe leiden dat hij alleen maar verdedigt uit koppigheid.
     
  14. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    hai hai

    nou heb toch gister avond met mijn man gepraat en we zijn eruit gekomen. Hij wil nog wel een kindje alleen niet gelijk. Hij dacht als ie zou zeggen ja ik wil dan dat ik direct zou stoppen met de pil. we wachten gewoon af wanneer hij er klaar voor is. dus een derde komt er maar wanneer??
    bedankt allemaal voor de reacties, is toch fijn om je verhaaltje kwijt te kunnen. thanks
     

Deel Deze Pagina