Maart mama's 2010, deel 7!

Discussie in 'De mama's' gestart door jedalin, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. vriendlief

    vriendlief Fanatiek lid

    25 apr 2009
    1.982
    0
    0
    toekomstig huismoeder
    zaanstreek/waterland
    kussie leuke foto's!!!!
     
  2. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    jedalin hahahah lig helemaal in een deuk, die Arno, prachtig!!!
    maaruh 6,7,8,9,10 juni???om langs te komen bedoel je??ja 1 van die dagen moetr vast lukken, maar ben jij dan niet op vakantie??

    gwen nou dat zou mooi zijn als dit beter werkt, misschien scheeld het dan toch weer!

    alies gecondoleerd, wel een mooie leeftijd, maar blijft toch rottig.en je meiden dus lekker dwars, haha hier ook Neomi hoor, soms idd best vermoeiend!

    kusse fijn dat het wegbrengen goed ging, is idd toch een stuk prettiger weggaan he!

    hier alles goed, neomi is al goed aan Daan gewend en nog steeds erg trots op hem!!Daan doet het goed, eet goed slaapt goed, niks te klagen.Soms is ie overag wat meer wakker, maar nou ja, niks aan te doen haha.
     
  3. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    @ Gwen; fijn dat je nu forlax voorgeschreven hebt gekregen. Dat heeft Daan inderdaad ook een hele tijd gebruikt en ik kan je vertellen: Dat werkt perfect.
    Hoeveel moet je geven? Half zakje ofzo?

    Wat SUPER dat hij uit die fles dronk! Sja, kan goed zijn dat deze speen lekkerder drinkt. TOP!!

    @ Vriendlief: Wat een mooie foto's. Die eerste is echt heel lief ook met Jan.

    @ ano: Oh Daan doet het perfect dus! Wat heerlijk!!!

    Jaa om langs te komen idd! We gaan pas 13 juni op vakantie en naja tot die tijd heb ik dus alle tijd! :D
    En daarna duurt nog veel te lang!!! :D (Dadelijk loopt ie al!! ;))

    Mij maakt de dag dus niet zo veel uit; ben vrij. :)
    Dus zeg jij maar! :D

    @ kussie: was nog vergete nterug te reageren op je kdv-reactie.
    Jammer dat het vaak nog huilen is...wel fijn dat je eruit bent dat je hem daar op het kdv laat. Hoef je daar niet meer over te peinzen! :)

    En goed te horen dat Stan lekker happy was op het kdv vandaag! Dat gaat een stuk relaxter weg he.
    Hier nooit trubbels gehad, maar juist sinds een weekje of 2 heeft Jesse het er ineens moeilijk mee. Gaat ie mij helemaal vasthouden en als ik wegloop huilen huilen.

    @ hier: Morgen werken, niets bijzonders.... maar donderdag jurk weer passen :D:D Heb er zooon zin in!!
    Dan is het echt compleet passen: ik neem mn schoenen mee, doe tijdens het passen mn haar een beetje zoals het gaat worden, lenzen in.... SPannend!!
    Alleen make-up is dan nog niet erop, maar dat maakt niet uit; wordt het alleen maar mooier van hahaha :D

    Hoop zo dat ie goed past!! Ben een beetje huiverig omdat ik de vorige keer met passen ongeveer 1.5 kilo lichter was. Het zal wel niet veel uitmaken, want mn broeken zitten ook gewoon hetzelfde..mja, toch ff spannend of ie gewoon perfect zit :D
     
  4. Johannal

    Johannal Fanatiek lid

    28 jan 2009
    3.119
    0
    0
    Jeeeeej Zazz gefeliciteerd!!!
    Spuit 11 ik weet het maar ik kom hier eigenlijk nauwelijks nog...:)

    Hoop over een tijdje weer in te stappen alsof ik nooit weg ben geweest maar dag die ik nu nog niet gebeuren hihi Druk!!! Gelukkig heb ik jullie bijna allemaal op Facebook (maakt 'druk' om hier te reageren ook iets minder)

    Maare MAM spenen??? En dan bedoel ik de fopspeen ?!?! Tell me all About It! Ik ga thuis meteen naar de drogist... Selah wil nl ook geen fopspeen en dag vinden wij rete-onhandig! Voornamelijk omdat ze heel slecht slaapt in de maxi cosi... Selah is een buikslaper en komt nauwelijks in slaap in de auto.... Maar zijn het speciale spenen? Kan er niets over vinden online
     
  5. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    gwen sterkte meid. nu merkt ook jorgen hoe zwaar het is om constant een huilende baby omzich heen te hebben ts heel vermoeiend en frustrerend. heb je al een schommelstoel geprobeerd?

    als die andere fles ook niet werkt misschien die van tommy tippie proberen?

    ano haha neomi stout hihi dat ze dat zegt zo schattig hihi

    zazz hopelijk kun je snel weer normaal eten t scheelt iig dat je wel fruit kunt eten maar ja daar ga je van aan de rees als dat t enige is wat je binnen houd. tja t gaat over maar wanneer ik hoop voor je dat t snel over gaat. en je strakjes lekker kunt genieten van de zwschap

    kussie gelukkig gaat t redelijk met zn kleine neusje de arme schat. gek he dat ze steeds ander gedrag kunnen vertonen en t met de dag verschillend kan zijn

    alies nogmaals gecondoleerd meid en hoe was de begravenis?? pff ik geloof t graag dat je dan nergens meer zin in hebt als beide dames vervelend zijn

    gwen owww meid ik hoop zo dat t geen toeval was dat hij gelijk goed uit de fles dronk en ik hoop dat hij ook goed reageeerd op de forlax

    vriendlief wow wat een gave foto's nog van de zwangerschap zeg echt heel mooi

    jedalin hihi gekke jongens toch hihi. leuk zeg donderdag weer passen. persoonlijk denk ik niet dat t echt uit maakt hoor die 1.5 kilo

    hier gister lekker uit eten geweest bij de italiaan met mn collega's als afscheid van een collega. was erg gezellig. verder is die draak van ons lekker bezig met van alles uit proberen zo staat ze in eens halve wege de poort en is ze dus gewoon omhoog geklommen hihi. ze heeft ook een zandkasteel dvd gesloopt gewoon de dvd doormidden ik heb geen idee hoe ze t voor elkaar gekregen heeft. en heeft ze op t kdv dr vriendinnetje gigantisch in dr schouder gebeten en nog lachen erom ook he!! draak. verder is ze erg lief hoor en leert ze elke dag bijna nieuwe woordjes zoals kabouten of helicopter ;hihi
     
  6. superb

    superb Fanatiek lid

    20 jul 2009
    1.120
    0
    36
    NULL
    NULL
    @ Johannal; 2-6 Maanden | MAM fopspenen: MAM Perfect, MAM Air, gepersonaliseerde fopspenen: BPA vrij. Op de site zie ik dat je ze zowel met een siliconen speen of een speentje van natuurlatex kunt kopen. Deze laatste variant gebruikte ik altijd bij Morris toen hij nog zo klein was. Dit is volgens mij nog iets soepeler dan de siliconen variant. Het Kruitvat verkoopt de speentjes ook, maar zij hebben alleen de siliconen variant.

    @ Vriendlief; Mooie foto's en wat is Jan een heerlijk wijs mannetje.

    @ Setti; Oei, Lisanne is dus echt aan het peuteren. Vervelend dat ze een ander kindje gebeten heeft. Gelukkig bijt Morris niet maar hij slaat wel en ook trekt hij aan haren als iets hem niet zint. Knap hoor dat ze al zulke moeilijke woorden gaat zeggen.

    @ Jedalin; Spannend om je trouwjurk weer te passen. Is dit dan ook de laatste keer voor de bruiloft?

    @ Kussie; Ik was helemaal vergeten te reageren op je foto's. Ze zijn heel leuk. Jullie zijn een mooi stel zo samen.

    @ Gwen; Succes vandaag met werken. Het al vast weer wennen zijn maar misschien is het ook wel fijn om je gedachten even te kunnen verzetten. Hoe is de nacht gegaan? Drinkt Jaëlian nog steeds goed uit de nieuwe fles?
     
  7. Boomie2012

    Boomie2012 Bekend lid

    3 jan 2012
    524
    2
    18
    NULL
    NULL
    @Alies; gecondoleerd nog met je oma! Een respectabele leeftijd, 99 jaar. Mijn grootoma is ook 100 jaar geworden.
    Je zal wel wat te stellen hebben inderdaad met die dames! pittige dames zijn het.

    @Jedalin; ja lastig he, dat typen op de pad, ik hou er ook niet van, duurt zo vreselijk lang.
    Haha, midden in de nacht een boekje lezen, hoe verzinnen ze het, ook allebeid dan he haha. Gelukkig hebben ze nog geslapen.

    @Gwen; ben ook benieuwd hoe de florax werkt dan!! Ik duim voor je !
    Jammer dat je verlof voorbij, ik hoop echt dat het nu allemaal beter wordt nu je weer moet werken.
    Met ons gaat het verder goed, Fenna is heel erg ziek geweest weer de afgelopen week, zijn er zelfs mee naar de huisartsenpost gereden om half 3 's nachts omdat ze woensdagnacht maar bleef overgeven, iedere paar minuten, maar bleek dus 'gewoon' een buikvirus te zijn. Dat hebben wij ook geweten. IEdereeen, ik, manlief, oma's zijn allemaal ziek geworden daarna. overgeven, diarree, krampen. Verschrikkelijk. Nu gaat het weer gelukig. Fenna is ook weer lief en de nachten zijn weer beter.

    @Zazz; Sterkte met je misselijkheid! Ik weet hoe erg het is, maar heb nooit medicijnen gehad. Er zit tenminste vgeel hcg in je lichaam!

    @glow in the dark; bedankt voor de tip! Ik verslijt inmiddels spenen, bijten ze bij jullie ooik die tutten kapot?

    @vriendlief; wat een prachtige foto's zeg!

    @Ano; fijn dat het zo goed gaat bij jullie. Geniet ervan zou ik zeggen, heerlijk hoor zo'n mooi gezinnetje

    @jedalin; veel plezier vandaag! EN die 1,5 kilo doet er niet toe :p

    @Setti; Nu kun je nog een wijntje bij dew italiaan drinken, straks misschien nie meer! Hoe gaat het nu met de regenmutsen? :)
     
  8. Alies05

    Alies05 Fanatiek lid

    5 sep 2008
    4.312
    0
    36
    #1488 Alies05, 9 mei 2012
    Laatst bewerkt: 9 mei 2012
    De begravenis was mooi. Heb toch nog even bij de kist gekeken. Alies wilde het ook zien. We hebben dit gewoon gedaan, want je kan de nieuwsgierigheid van zo'n kind toch niet bedwingen. Gewoon gezegd dat oma voor altijd zal slapen. De tranen goed kunnen bedwingen, maar komt omdat er niemand echt in tranen uitbarste, anders deed ik zo mee....
    De oudste dochter en oudste kleindochter van mijn oma hebben nog wat verteld over mijn oma. Met de (achter)kleinkinderen hebben we nog een kaarsje aan gestoken. Na het zakken van de kist heeft iedereen nog wat rozenblaadjes over de kist gestrooid.
    Daarna met de hele familie naar een wokrestaurant geweest. Dit zal gelijk ook de laatste keer zijn dat we de familie van mijn moeders kant in deze complete formatie zullen zien....het contact met een groot deel was altijd al bagger. We hebben ook gezegd dat bij de volgende begravenis we pas iedereen weer zullen zien....tja klinkt hard, maar is wel zo.

    Gelukkig ging het met de dames redelijk goed tijdens de dienst. Ze waren wel af en toe mot met elkaar aan het maken, dus dat vond ik wel heel irritant. :x Om Mel stil te houden hadden we haar maar een pakje zakdoekjes uit elkaar laten halen. Achteraf bedachten we dat we haar misschien toch bij onze schoonouders hadden moeten laten. Maar goed, we stonden er op dat moment niet echt bij stil.

    @gwen succes weer op je 1e werkdag.

    @setti whaha die van jou is dus ook een aardige draak. Hier heeft Mel een dvd van little people er helemaal onder gekrast en al een paar keer op onze dressoir, stoelkussens en stoelpoten gekliederd met stift. En dan probeer ik er nog zo goed op te letten dat ze die stiften niet in handen krijgt, maar ja als Alies alles laat rond slingeren... ;)

    @jedalin heel veel plezier vandaag. :)

    @vriendlief mooie foto's hoor. :)

    @kussie hoe gaat het nu met Stan zijn neusje?

    @zazz hopelijk ben je snel weer over de misselijkheid heen.

    @spenen tjonge wat ben ik blij dat Mel er vanaf is. Ze vraagt er nooit meer om.

    @boomie gelukkig dat Fenna weer aan de beterende hand is.
     
  9. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    haha goed hoor we willen er echt pas rond juli voor gaan dus scheelt dat we er beide overeens zijn ;)
     
  10. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    klinkt als een hele mooie dienst en mooi gebaar om met elkaar te eten. en tja als je mel niet had meegenomen had je spijt kunnen krijgen dus misschien maar goed zo.
     
  11. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    Hoi hoi

    @ Vriendlief, aaah leuk dat je ook foto's spamt! :):)
    En ook nog zulke mooie!! Ik vind die foto van Jan tegen je (zwangere) buik aan zooo mooi!! Wauw!
    Wat heeft hij toch een lief koppiej! *smelt* Die ander had ik ook al gezien op FB en ik meen ook op gereageerd (toch?)
    Hoe gaat ie verder bij jullie?

    @ Alies, was de kist dan open? En hoe reageerde Alies dan verder?
    Vind het heel goed dat jullie het zo aanpakken... Gewoon zo rustig/nuchter mogelijk zeg maar...
    Denk ook dat dit de beste manier is?
    Hmm, je hebt je handen dus flink vol aan de beide meiden begrijp ik?
    Dat valt dan nog nie mee.... Maar es even een dikke knuf voor jou!
    Hier trouwens ook de tafel al onder gekliederd en her en der op het behang en de bank ook wat strepen!! :( Flink sund natuurlijk.. Maar hiervan wel geleerd dat ik voorlopig nog "ruimte/excuus heb om geen nieuwe meubelen aan te schaffen" Hihi... (want dat kladdert hij er waarschijnlijk in een onbewaakt ogenblik ook wel weer onder....
    Hoef ik me tenminste niet tegen mensen te verdedigen dat ik geen spaargeld heb! ;)

    @ Jedalin, hihi, die Arno, "tis al ochtend", om 4 uur 's nachts, grapjas! Wonderlijk dat ze toch nog wilden gaan slapen!!
    Gelukje hoor! :D
    Oeeeh spannend!! DONDERDAG weer in de jurk!! LEUKK!! Owww wat word ik toch steeds benieuwder!! En joh, die ene kilo zit natuurlijk verspreid over het hele lichaam heh, daar merk je natuurlijk nix van!
    (Althans, dat hoop ik voor je! :):D:p)
    Nee ik denk dat dat wel meevalt hoor!
    Leuk hoor dat jij en P&F steeds zoveel hetzelfde hebben! :)
    Best bijzonder...

    @P&F, hoe gaat het bij jullie nu meis? Al wat dingen uit kunnen zoeken? En hoe voelt Don zich nu? Kan hij het wat naast zich neerleggen en toch nog wat genieten van de voorpret van de bruiloft die nu toch wel heeeel erg nadert?
    En is het met de trouwauto nu ook helemaal geregeld? :)

    @ Gwen, oeehh, je eerste werkdag vandaag!! SPANNEND!! Ik ben zo benieuwd hoe het is gegaan! Of je je in ieder geval weer wat beter voelt vandaag?
    En hoe het is gegaan met de kids?
    Heb aan je gedacht hoor!!!

    @ Boomer, jaiks, dat was me dan een flink gemeen buikvirus! Je kan je dan niet voorstellen als je bij de HAP staat dat het dan een "gewoon" buikvirus is heh?
    Geloofde je de artsen wel?
    En daarna ook nog es jullie allemaal ziek, wat een toestanden! Gelukkig dat het nu weer wat beter gaat!! Maar wel even rustig aan doen en goed aansterken!!
    *knuffel voor jullie*

    @ Zazz, hoe is het nu bij en met jou?
    En hoe gaat het met Marc en Taleah?

    @ Setti, hihi, Mooi heh, die moeilijkere woorden nu ook!!
    Stan probeert hier nu ook "brandweerauto" te zeggen (das toch maar even gewoon 3 lettergrepen!!!)
    WAUW!
    En och, hij zegt al zoveel.... Ik vind het nie meer normaal hoor soms!! :$

    @ Superb, hoe gaat het met jou dan? En met je kanjers?
    Je reageert wel zo lief, maar las geloof ik niet hoe het daar is? Of heb ik daar nu overheen gelezen? :)

    @ Boomer, hier bijt Stan zijn foppers niet stuk, maar ik wil er eigenlijk wel heel graag vanaf.. Ik begin me er voor te schamen dat hij ze nog in heeft.. Voel me er echt een beetje een slechte mama erdoor.... Het is mijn schuld als hij strax naar een orthodontist zal moeten, maar ik zie er *Schaam* zo tegen op als hij dan niet gaat slapen en ik zo mogelijk nog meer migraine ga krijgen... (hoe egoïstisch) Ik weet nog niet zo goed hoe ik het het beste aan kan gaan pakken.... :(:):)

    @ hier, Stans neusje is al weer aardig opgeknapt, maar vanmorgen viel ie weer van de bank, nu zat ik naast hem, dus ik dacht ook, nix aan de hand, want eigenlijk had ik hem half vast dus ik meende dat hij zich geen zeer deed, maar hij had natuurlijk net weer een trekker in zijn hand waar hij zijn wang aan schramde, dikke kras (met bloed) over zijn wang..
    Dus hij komt het KDV binnen lopen en roept, BLOED BLOED...
    Ik schaamde me rot! Maandag z'n neus paars en blauw en nu een dikke schram op zijn wang...
    Ze zullen wel denken...
    Kan er nu wel om lachen, maar vanmorgen vond ik het wel zuur... :);)

    Komende zaterdag mag ik er een dagje op uit!! (voor moederdag, van mijn moeder....) Hihi.. Even een dagje weer San zijn!! Jeujj! Heerlijk! Kijk er helemaal naar uit!

    Liefsss San
     
  12. Alies05

    Alies05 Fanatiek lid

    5 sep 2008
    4.312
    0
    36
    Ja de kist was nog aan de bovenkant 'open' met een glasplaat, zodat familie en uitgenodigden mijn oma nog konden zien en nog afscheid van haar konden nemen. Vlak voordat de dienst begon werd de glasplaat verwijderd en kwam er een houten plaat voor in de plaats en zo werd de kist definitief dicht gemaakt.
    Ik vond gewoon dat ik Alies er niet van moest weerhouden om haar niet te laten kijken. Dan kan je er op latere leeftijd alleen maar last van krijgen, doordat je het dan misschien eng kan gaan vinden om naar een overleden iemand te kijken.

    Ja ik heb thuis regelmatig de handen vol aan beide dames. Het is soms weleens flink gemopper hier in huis tussen die 2. Vooral als er ruzie om speelgoed is. Soms wordt je er gewoon gestresst van en ben ik blij als Alies ff op school zit... ;)

    Het is idd gewoon doodzonde om nieuwe meubels te kopen met de kans dat het er onder geklaait wordt. Alies heeft nooit zo vaak ondeugd gehad als Mel doet. Bij Mel kan ik wel 100 keer zeggen dat ze niet op meubels e.d mag tekenen maar dat dat alleen op papier mag. ;)
     
  13. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    @ Vriendlief: Mooie foto's!!
    Heb je ook nog een foto van je kleine meid?

    @ Ano: Fijn dat het allemaal zo goed gaat met Daan!! Lekker genieten!

    @Jedalin: Ja, inderdaad half zakje. Lees hier op het forum hele goede verhalen over forlax. Hopelijk is dat bij ons ook zo.
    Bleef Daan zijn ontlasting echt zacht? Gaf jij het ook met water?

    Veel plezier morgen met je jurk passen!!! Nou die 1,5 kilo echt zoveel uitmaken?? Denk het niet;)

    @ Johannal: Leuk om hier weer wat van je te horen!!
    Inderdaad, zoals Superb al aangaf zijn ze bij het kruidvat te koop, maar ook bij Speencompany

    @ Setti: Nee, nog geen schommelstoel geprobeerd. Op het KDV hebben ze hem wel, dus morgenavond weet ik of het hem bevalt en of hij erin slaapt. Als dit zo is, schaffen we er ook 1 aan.

    Hahahahaha, echt leuk zoals Lisanne bezig is:D:D Oké, je mag niet bijten, maar ach, het klinkt heel leuk;)

    @ Superb: Bedankt voor de uitleg voor het verschil tussen de 2 MAM spenen. Wist dat er verschil tussen zat, maar niet wat het was.
    Dan heb ik de silicone variant (bij het kruidvat gehaald)

    @ Boomie: Zo dan hebben jullie het allemaal flink te pakken gehad.

    Heb je nog wat gehad aan het boekje wat je in de bieb geleend had?

    @ Alies: Tja, dat heb je vaak dat je bepaalde familieleden alleen op trouwerijen en begrafenissen ziet.
    Zo te lezen heb je wel mooi afscheid kunnen nemen van oma.

    Gelijk heb je dat je Alies mee hebt genomen. Zo kan zij ook op haar manier afscheid nemen van oma, en krijg ze geen rare dromen of iets dergelijks omdat ze het nu zelf gezien heeft.

    Hahahahaha, die Mel, lekker ondeugend:cool:
     
  14. Appel en Peer

    Appel en Peer Niet meer actief

    Gwen; hoe was je eerste werkdag?? Ben erg benieuwd, en hoe deed je mannetje het op t kdv?

    Kussie; wat knap van Stan zonder te huilen op t kdv! :) Ga je ook veel geruster aan t werk.
    Och die Stan, stunt piloot haha!

    Alies; lekker druk dus met 2 dametjes in huis. Haha zie het al helemaal voor me dat gekat samen :p!
    Gecondoleerd met je oma meis, een hele mooie leeftijd. Vind het ook knap en goed van jullie dat je de meiden hebt meegenomen.

    Johannal; spuit 11!! Wuhahhaa.. Maar super bedankt voor je felicitatie! Zag dat jullie op vakantie waren of nog zijn, super leuk!

    Jedalin; veel plezier morgen! Oeh t is gewoon bijna zover!! :)
    Ben zo benieuwd hoe knap juie eruit zien :D!

    Ano; fijn dat alles zo goed gaat met jullie!

    Vriendlief: prachtige foto's! :) nu nog 1 van Sophie of is het Sofie? Haha sorry.. ;)

    Spenen; hier ook nog steeds! Vind het niet zo storend, al doet ze het nu steeds meer overdag. Moeten we weer even afleren. Ik vind het soms ook wel voor schut als ze m op straat of met winkelen in heeft. Maar ja... Durf het ook nog niet aan om te stoppen. Misschien straks als de baby komt. Dat ze m aan de baby geeft ofzo? We zien het wel.

    Hier; tsja gaat al wel wat beter. Zolang ik er niet heel de dag mee bezig ben (met de misselijkheid) gaat t redelijk. Moet gewoon echt op tijd eten. Op t werk gaat t juist erg goed, maar heb dan gewoon genoeg afleiding.
    Slapen geef ik gewoon aan toe, als het even kan lig ik in bed of op de bank. :)

    Met Taleah alles goed! Ook steeds meer aan t kletsen. Zo leuk!
    En ze heeft ontdekt dat ze scheten kan laten, haha zie je dr helemaal persen voor een scheet. Echt prachtig! :D
    Ze is ook steeds meer aant knuffelen met ons, kusjes geven etc.
    Ze speelt het liefst heel de dag met duplo, met haar baby's en met t winkeltje en centjes.

    Boomer; pff die Fenna zo ziekjes geweest. Niet leuk! :(
    Gelukkig is t over. Hopelijk kunnen jullie er nu even tegen aan.
    Hoe gaat het in deze ronde, duimen draaien zo rond voor je op een mooi beebje voor jullie! Knuff
     
  15. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Ha dames,

    Even zwaaien vanuit hier. Druk dagje gehad op het werk, jesse poepie-chagrijnig vanmorgen en ook weer vanmiddag toen ik thuis kwam.
    Hij huilt echt om álles, en ook echt meteen. Echt weer even een fase.
    Daan daarentegen is juist super lief en schattig. Apart!
    Mgoed, beter als 2 jengelende kinders.

    Verder nu voor 2 woorden zinnetjes hier; leuk leuk.
    Alleen nog niet echt even veel als leeftijdsgenootjes volgens het kdv...ze hebben nu al 3x een opmerking gemaakt dat ze wel wat achter liggen met taal. Euhh...ja? prima dat ze het constateren, maar dan is 1 keer wel voldoende.
    En vandaag gingen ze er ook nog eens over beginnen tegen opa en oma die de kids kwamen ophalen?? Beetje onzinnig, lijkt me zo.
    Mgoed...verder niets te klagen hoor over het kdv want is super, maar dit irriteert me wel.
    Ik vind het fijn dat ze mee opletten, maar tis na 1x aangeven toch voldoende.

    Mgoed...ik heb ff gekeken naar de richtlijnen op internet en ze zeggen meer dan genoeg.
    Ze begrijpen overigens echt álles en ze kennen ook alles. Als ze een boek vol dieren hebben en ik vraag wie de wolf is, of de giraf, olifant ofzo weten ze het precies. Ze zeggen het alleen niet na, haha.
    Dat is het denk ik vooral: ze praten weinig na.


    Nou ik ga weer filmpje volgen! :) doeidoei!

    OEHHH morgen jurk passen!! :D:D:D
     
  16. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    De nieuwe MAM flessen zijn echt een zaligheid!!! Geen "gevecht" meer om de fles te geven. Het is gewoon weer leuk om de fles te geven:). Door dat vele vechten en gewouwel was er geen ruk meer aan:(.

    Vandaag heerlijk gewerkt!! Na 10 minuten op kantoor leek het wel alsof ik nooit weg was geweest.
    Wel vond ik het moeilijk om Jaëlian achter te laten, terwijl mijn schoonmoeder super is!!
    Tussen de middag even thuis geluncht en mijn kleine vriendje naar bed gebracht. Hij schijnt daarna nog wel een half uur gehuild te hebben voordat hij ging slapen:(. Daarna wel dik 2.5 uur geslapen.

    Thuis gekomen, eten gemaakt, gegeten, met Joënna gespeeld, samen douchen en zij lekker slapen.
    Kleine vriendje ligt nu heerlijk in mijn armen en ik geniet ervan;)
     
  17. Boomie2012

    Boomie2012 Bekend lid

    3 jan 2012
    524
    2
    18
    NULL
    NULL
    @Gwen; ooh wat fijn deze dag voor jou!! Wat lekker dat tie de speen goed pakt en trouwens ook super dat je in de pauze even kan knuffelen met hem! Het is je gegund in ieder geval!

    Het boek ben ik nog aan het lezen. Ben nog niet zo ver moet ik zeggen. Nu ligt Fenna ook weer in ons grote bed te slapen. alleen in het donker...
    Ze wilde absoluut niet in haar eigen bed en bleef er maar uitklimmen en krijsen. Opeens hoorde ik kloppen op de deur, maar er stond niemand voor.. :( Ik vrees dat het de onderbuurvrouw is. Uiteindelijk maar in ons bed gelegd, wat ze zo graag wilde. Ik wil ook geen mot met de buren.. echt verveldend om in een flat te wonen.
    Maar ja, heeft Fenna dus wel dr zin gekregen! :x

    @Zazz; ik hoop ook dat het lukt voor ons ja haha. Dit weekend mogen we weer aan de bak. We gaan een weekend weg met vrienden, dus het moet stiekem ;)
    Haha, scheten ? grappig zeg. Fenna moet ook zo lachen als ze er een laat, maar vaak zit dr broek dan al vol!
    Heb je het al aan iedereen verteld of is je zwangerschap nog top secret?

    @Kussie; Hier ook nog tutten en ik voel me totaal geen slecht moeder hoor!! Ik vind alleen dat het alleen bij het slapen nog mag. Ze mag er niet de hele dag mee rondlopen van mij!

    @Jedalin; ja, drie keer zeggen is best irritant ja! En dan nog, jij weet er toch van, so what dan? Moet je dan meer oefenen ofzo? Daar kunnen jullie toch ook niets aan doen! Veel plezier morgen!

    @Hier; vanochtend bikini's gepast. Wat een drama is dat toch telkens!! Gelukkig ben ik 14 kilo afgevallen dit jaar, dus het zit allemaal veel beter dan vorig jaa,r maar toch, hele slappe borsten nu en veel binini's vallen slecht. Had ik eindelijk een mooie, was tie 60 euro.. dat kan ik helaas niet betalen nu :( Nu heb ik niets. En vrijdag gaan we een weekend naar Center parcs. dus moet ik vrijdagochtend toch nog terug om een andere te halen... balen!!!
     
  18. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    Nou de Forlax begint goed te werken!!
    Hij heeft vandaag op het KDV 5x (!!!) gepoept en echt flink hoeveelheden. Tja wat wil je als je al bijna 3 weken slecht poept.

    Verder is het heel goed gegaan en heeft hij heerlijk liggen slapen. Ze vinden hem echt een slaapkoppie:D
    Is een hele last van mijn schouders gevallen
     
  19. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    ff s nel

    gwen wat fijn dat de forlax aanslaat zo krijgt t kleine ventje en jij meer rust.

    hier gister bij de monsterverkoop geweest van supertrasch, anna nog iets en blue concept heb ik ff een leuk tshirt en spijkerbroek gescoord voor 25 euries

    verder grote verhuizing op t werk. hihi mn functie gaat inhoudelijk veranderen en daarop heb ik aangegeven dat ik graag bij de ander wil zitten die t werk doet en er komt er maandag over een week een nieuwe bij die ik moet inwerken dus ik ruil met een collega van plekje maar dat neemt een hoop zooi met zich mee dat verplaatsen de werkplek ondersteuning moet de computers verplaatsen ivm de c schijf hihi. de kasten worden opgeschoont dus er staan mega veel kratten hier om oude mappen naar t archief te brengen.
     
  20. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    @ Gwen, wat een super nieuws!! De Forlax die zijn werk doet!! Dat ie zowaar slaapt op het KDV! Maar ook slaapt bij schoonmoeder! Owwww zou het nu dan toch?
    Ik spreek nix uit! Ik ga niet de goden verzoeken! Maar wat zou het fijn zijn!
    Verder heb ik een andere "forum-vriendin" gevraagd naar een schommelstoel, maar, ik zie dat Setti ook al die tip heeft gegeven, en ze op het KDV één hebben, ik wilde je het nu dus ook al gaan voorleggen! Hihi...
    (we blijven allemaal meedenken!:))

    @ Boomer, dat jij nog een bikini aandurft! Hihi! Respect! Ik met mijn tijgerprint en slappe hap waag me er nie meer aan.... Dan zie je het broekje haast nie meer, want daar hangt buik overheen :(
    Maar wel jammer heh, dat dan de meeste bikini's het NET NIET meer zijn.... AARGGGHHH..
    Ik heb trouwens merk ik, nu ik ben afgevallen ook een hele cup-maat minder.. Daar baal ik van, nie zo zeer om die cup-maat, vind D ook prima... Maar wel dat daardoor mijn buik ook weer meer opvalt, eerder stonden mijn shirts wat meer vooruit zeg maar, whahahahaha! ;):D:D

    @ Setti, oeehh, grote verbouwing dus! :) Goed bezig! En dat je functie gaat veranderen betekend dat nog iets (gunstigs) voor je loon ;) :D Zou altijd welkom zijn toch?

    @ Speen, hmm, jullie denken er dus nie zo moeilijk over... Zou het dan toch nie zo heel veel schade kunnen toebrengen, want de logopediste die we laatst hadden op de ouderavond, zei dat het echt heeeeeel dramatisch was!!!! Die maakte ons echt "bang" ook!!!!
    Gegarandeerd bezoeken aan orthodontist en grote beugels etc! :(

    @ Jedalin, hmm, ze hameren er dan indd wel heel erg op, misschien elke keer een andere leidster, dat ze het van elkaar nie weten?
    (Beetje suffig, maar het zou kunnen)
    Want anders is het inderdaad wel erg veel van het goede!
    Ik zou het me ook gewoon laten ontvallen, zo van, ja ja, nou weet k het wel?
    Althans, denk dat mij dat er wel zo uit zou floepen, want ik kan niet tegen kritiek over mijn mannetje, hihi... (althans geen 3x achter elkaar hetzelfde, en al helemaal nie als je er ook nog nie barre veel aan kan veranderen)
    Het ene kind is nouw eenmaal sneller als het andere, en Daan en Jesse zullen hun interesse nu wel op andere dingen storten dan op het praten! Klaar!

    @ Johannal, hoe was jullie vakantie???

    @ Zazz, hahaha, Taleah aan de scheten, Stan zegt hier dan zo mooie, mammaaaa, sjeetieeej daan....... En dan smelt ik dus helemaal, kan er nix aan doen, maar klinkt zo liefff.. *ruikt overigens minder lief!!* Jeutje! M'n kind kan stinken alsof hij een complete giertank in de broek heeft! :D:D:D

    @ all, verder geen gezinskiekjes, om te delen??? *snif*

    @ hier, vandaag is mijn msn/whatsapp vriendin geweest! Zo bijzonder! We kennen elkaar al jaaaaren (had toen nog verkering met T.)
    En ik had haar toen mijn telefoon verkocht.. En eigenlijk altijd contact gehouden. En nu gingen ze een weekendje weg in Drenthe! En stelde ze voor om langs te komen!
    Was zooo leuk!!
    Zo fijn om haar, haar man en kids te zien!
    Uiteraard zag ik er weer als een berg tegen op (ik en visite blijft een moeilijk iets, haha)
    Maar het was zooo fijn! En hun jongste zoontje, jeutje, die is vrolijk joh! Die blijft lachen!! Vind alles prachtig! Is Enthousiast! En blij, en beweeglijk! ZOOO BIJZONDER!!
    Echt wauw!



    Liefss
     

Deel Deze Pagina