Kinderen alleen laten spelen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Shaddixxx, 17 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Even snel; In de Ballebak in Zoetermeer, en volgens mij ook bij elke Ballorig, mogen alleen kinderen t/m 12 jaar in het speelgedeelte komen. Kun je je kinderen daar inderdaad een beetje safe alleen laten spelen? Kun je ze vanaf de zijkant goed in de gaten houden? Worden ze niet omver gelopen door oudere kinderen?

    Heel ernstig, maar ik ben in de afgelopen 3 jaar nog niet 1 keer naar een binnenspeeltuin geweest, en kan me er dus moeilijk iets bij voorstellen ;)
     
  2. mave1978

    mave1978 Actief lid

    7 okt 2008
    181
    0
    0
    Papendrecht
    Wij gaan alleen op donderdagochtend of zondagochtend voor 12.00 uur. Dan is het nog heerlijk rustig. Na zo'n 2 uur rond gebanjerd te hebben is m'n dochter dan ook wel total loss. Bij Ballorig hebben ze trouwens donderdagochtend speciale peuterochtend, dan zijn er helemaal geen grotere kinderen. Veel plezier!
     
  3. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Ik ken de specifieke binnenspeeltuin niet, maar degenen waar ik ben geweest hebben een apart gedeelte voor de hele kleintjes. Ik hou hem wel altijd in de gaten, maar hoef er gelukkig niet de hele tijd achteraan te lopen.
     
  4. mamamadelon

    mamamadelon Fanatiek lid

    13 aug 2007
    4.077
    5
    38
    Doordeweeks is het rustig en kunnen ze makkelijk alleen spelen. In het weekend en op woensdagmiddag is het hier (oud beijerland) een drama!!!
     
  5. Hmm, in het weekend dus beter niet.. Dan slaan we maar even over vandaag.. Denk dat we dan maar naar kinderboerderij 't Geertje gaan. Iemand anders nog leuke tips omgeving Den Haag?
     
  6. Tuti80

    Tuti80 Fanatiek lid

    20 dec 2010
    3.855
    24
    38
    Zuid Holland
    Ben een x op zondag gegaan toen m'n zoontje net 1 was. Ook in Zoetermeer. Veel te druk en inderdaad veel rennende oudere kindjes.
     
  7. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Ik mag hopen dat je als ouder vanaf de zijkant of wat dan ook nog een oogje in het zeil kunt houden. Anders zou ik het heel apart vinden en mijn kind daar dus niet heen brengen.
     
  8. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    wil daar ook eens heen, is het leuk daar?
     
  9. Dat leek mij ook, maar als je dan die foto's ziet, waarop allemaal speeltoestellen in honderdduizend kleurtjes door elkaar staan, met klimtouwen hier, klimblokken daar en glijstukken everywhere, lijkt mij niet dat je je kind echt in de gaten kunt houden.. Vroeg me daarom ook af hoe dat precies zit..
     
  10. angel77

    angel77 Fanatiek lid

    29 mrt 2008
    1.428
    0
    36
    oosten van het land
    Als ik hier in de achterhoek naar een soort ballorig ga (meestal woensdagochtend niet zo druk) klim ik vaak een paar rondjes mee zodat hij de weg een beetje weet. Hier kun je ook om het klim en klauwter toestel lopen. Je kind redt zich echt wel en de meeste oudere kinderen helpen de kleintjes ook.

    Maar voor een 1e keer zou ik voor een doordeweekse ochtend kiezen.
     
  11. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Die van mij 2,5 ,0dendert gewoon alleen in zoetermeer rond hoor, ga af en toe kijken waar ie is of stuur één van de meiden haha.
     
  12. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    in het wateringse veld (volgens mij heet dat zo)zit wel een leuke binnenspeeltuin. Kom daar niet uit de buurt maar ben er toevallig een keer geweest.
     
  13. femmy

    femmy Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.061
    0
    0
    Administratie
    ken je het ezelsbruggetje bij de rottemeren? ook leuk en kunnen ze ook een ritje op een ezel maken, we waren een keer meegeweest met iemand en toen was er ook een springkussen dat doet het ook altijd goed!

    peuterochtend is ook leuk bij de ballenbak dan heb je voor 5 euro toegang en een patat met limonade erbij! wie liepen daar ook weleens rond en we gingen ook mee klimmen (en zelfs van die dichte glijbaan maar dat doe ik niet meer haha) of dan gingen we bij de trampolines zitten zodat we zien wat er gebeurd omdat het daar ook altijd druk is!
     
  14. stef25

    stef25 Bekend lid

    9 mrt 2010
    500
    0
    0
    NULL
    NULL
    in het babygedeelte van Ballebak zoetermeer kun je je kind goed in de gate houden hoor! Ik ga ook vaak door de weeks voor 12 uur. Ben er zeker wel 1x per 14 dgn te vinden met mijn jongste. Hij heerlijk even ravotten met een vriendje en mama even 2 uurtjes aan de koffie, boekje en ook lekker mee ravotten natuurlijk
     
  15. marieke3

    marieke3 Fanatiek lid

    11 dec 2009
    1.785
    0
    0
    purmerend
    Die van mij laat ik sinds haar 4de alleen los in ballorig. Ik let er op dat ze niet naar het kleine kinderen gedeelte gaat maar verder is het moeilijk in de gaten houden dus ik loop zo nu en dan een rondje om te kijken waar ze zit en wat ze doet.
    Voor die tijd ben ik maar 2 keer met haar naar zoiets geweest en dan bleef ik bij haar zitten
     
  16. Mamanama

    Mamanama Fanatiek lid

    10 apr 2009
    4.080
    65
    48
    Zoetermeer
    In Zoetermeer heb je een heel leuk gedeelte voor kinderen t/m 4 jaar. Hier zit je als ouder omheen, dus kan je het goed in de gaten houden. Het is ook omheind, dus ze zijn niet snel weg...
    De werknemers houden vrij goed in de gaten of er geen grotere kinderen komen.
    Het grote gedeelte is wel een beetje onoverzichtelijk, maar dat kan je kleine wrs. ook nog helemaal niet alleen. Mijn oudste is nu dik 4,5 en vrij lang en lukt het pas een paar maanden om helemaal zelf boven te komen.
     
  17. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Wij hebben in ehv ook een indoorspeeltuin. Het peutergedeelte vindt mijn oudste van bijna 3 allang niet meer interessant. Sinds kort kan hij zelfstandig door het grote kinderen gedeelte heen, hij wordt ook regelmatig geholpen door oudere kinderen al is het niet nodig. Ik zie hem dan niet zo goed, maar hou mezelf voor dat ik hem zijn gang moet laten gaan. Hij vindt het fantastisch en ik mag ook echt niet mee van hem.
    Van de week kreeg hij per ongeluk een voet in zijn gezicht en hoorde ik hem ineens brullen terwijl ik hem niet zag, maar hij kwam gelijk naar het gedeelte toe van waar hij me wel kon zien waardoor ik hem naar beneden kon leiden en kon troosten :)

    Maar het zelf laten spelen gaat echt prima, maar we zijn daar bekend en het is niet al te groot, dat scheelt!
     
  18. Aloe

    Aloe Niet meer actief

    Er zijn 2 gedeeltes. Een voor kids onder 4 jaar. Daar kunnen ze wel prima alleen in. En een gedeelte van 4 tot 12. Daar zou ik een 3 jarige nog niet inlaten. Lukt ook niet hoor. Ze komen de volgende etage nog niet op want dat is te hoog.
     
  19. Sweetlakecity

    Sweetlakecity Niet meer actief

    je hebt in delft ook een kids playground. Die heeft 1 ingang waar ze in en uit kunnen. Die is wel beter dan de ballenbak in zoetermeer.
     
  20. bruce2004

    bruce2004 Bekend lid

    12 okt 2008
    708
    0
    0
    hoogvliet
    Persoonlijk vind ik Oud beijerland leuker dan Rotterdam!!
     

Deel Deze Pagina