Geen klachten?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door allstar, 24 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. allstar

    allstar Actief lid

    29 mei 2012
    344
    6
    18
    Hallo allemaal,

    even een kort vraagje : zijn er hier ook mensen die toen ze zwanger waren totaal geen klachten hadden? En ook geen pijnlijke borsten?

    Lees dat pijnlijke borsten toch wel HET symptoom blijkt te zijn?

    liefs...
     
  2. Babii

    Babii VIP lid

    10 jun 2009
    11.520
    2
    38
    Verplaats naar eerste symptomen.
     
  3. Justy

    Justy Fanatiek lid

    12 jul 2011
    3.548
    0
    0
    Ik had ook geen pijnlijke borsten hoor, nog niet. Ik had het in mn cyclus altijd wel maar toen ik zwanger bleek het niet te verergeren en t nam na een tijdje helemaal af.

    Hoever ben je nu? Ik ben vanaf week 6 tot week 8 soms misselijk geweest een beetje en daarna eigelijk niet meer. Wel moest ik soms in de ochtend een klein beetje overgeven als ik te druk was geweest maar dat was ook maar eens in de 3 weken ofzo en na de 5e maand helrmaal weg...

    Veder ook geen klachten hier....
     
  4. allstar

    allstar Actief lid

    29 mei 2012
    344
    6
    18
    Oke...het hoeft dus niet ;) Ik ben nog niet zwanger hoor...althans... nog niet, misschien lukt het deze ronde ;)
     
  5. a1974

    a1974 Bekend lid

    5 mrt 2012
    540
    0
    0
    NULL
    Spanje
    Had steeds pijnlijke borsten en dacht steeds zou het .. Was 2 keer eerder zwanger geweest en had ik ook pijn in mijn borsten. Na mijn mk kreeg ik steeds na mijn ei pijnlijke borsten en echt vet veel pijn ! Deze ronde bleef die verschrikkelijke pijn uit .. en ben zwanger !!

    Dus eigenlijk zegt het voor mij helemaal niks die pijn . Had het ook dus na ovulatie . Nu alleen heel licht gevoelig in mijn tepels en dat is het ..

    Heel verwarrend maar ja haha .
     
  6. natascha25

    natascha25 Bekend lid

    1 nov 2005
    732
    0
    0
    Ik had heel erg last van PMS. Misselijk, zere borsten, moe nouja eigenlijk alle eerste symptomen van een zwangerschap. elke maand was het negatief. Toen ik wel zwanger was voelde ik mij kip lekker. Geen pijnlijke borsten, niet misselijk gewoon goed eigenlijk. Dus toen wist ik het haha. Grappig he dat het ook andersom zo kan zijn.
     
  7. Smile

    Smile Fanatiek lid

    11 sep 2008
    4.358
    0
    0
    De eerste weken nergens last van gehad.... Maar vanaf week 7 begon de afschuwelijke misselijkheid. Ook had ik last van vermoeidheid. Pijnlijke borsten nooit gehad.... Weet niet hoe ver je bent? Klachten kunnen dus nog komen!
     
  8. MinnieJ

    MinnieJ Niet meer actief

    Nou ik ben benieuwd, ik zit elke maand ook naar alle kwaaltjes te kijken en een paar dagen na mijn eisprong was ik zoals altijd weer ENORM pms-ig, gek genoeg is dit nu helemaal verdwenen terwijl ik normaal die laatste dagen van de cyclus niet te genieten ben:p !

    Ook snak ik nu niet naar chocola terwijl ik dit sinds ik borstvoeding gaf altijd de laatste week voor mijn NOD heb.

    Ik heb nu echt zoiets van; nou kom maar op met die menstruatie want zwanger ben ik duidelijk niet, ik voel me beter dan ooit, ik heb echt geen enkel symptoom!

    Ben overigens vergeten hoe het bij mijn zoontje was, ik was toen drukker met andere dingen of zo, ben er nu wat meer mee bezig..

    Nou nog een paar dagen en dan weet ik of ik op moet naar ronde 4..
     
  9. MinnieJ

    MinnieJ Niet meer actief

    @allstar, ik heb echt maar 1 week of zo last gehad van pijnlijke borsten toen ik zwanger was, maar dit was volgens mij (voor zover ik me kan herinneren) met 5/6 weken zwangerschap...ik had het ook altijd na mijn eisprong maar dit stopte volgens mij altijd weer voor NOD.

    Zo jammer dat ik me niks meer herinneren van hoe ik me voor mijn NOD voelde...!!
     
  10. Harvast

    Harvast Actief lid

    10 jun 2012
    243
    0
    0
    Ja hier eentje,

    Eerste zwangerschap totaal geen klachten. Pas later in de laatste drie maanden, maagzuur, tinteling en vocht vasthouden... . Maar in het begin, niks helemaal niks! En ik weet van meerdere mensen dat ze dat hebben. Ik zou er heerlijk van genieten, want misselijkheid wil je niet ervaren.
     
  11. natascha25

    natascha25 Bekend lid

    1 nov 2005
    732
    0
    0
    Wanneer kan je testen? Weetje wat ik ook zo raar vond. Toen ik mijn NOD naderde met PMS klachten teste ik een dag van te voren en de dag zelf. Toen ik wel zwanger was heb ik pas na een week overtijd getest. Had die drang gewoon niet haha terwijl ik het wel graag wilde (zwanger zijn)
     
  12. MinnieJ

    MinnieJ Niet meer actief

    Hier heb ik ook pas getest toen ik overtijd was bij zoonlief. Ook al was ik er erg mee bezig toch kon ik het misschien beter naast me neerleggen. Gek he? Maar opeens toen ik 1 dag overtijd was werd ik heeeeeeeeeeeel erg chagrijnig en dacht ik; pfff ik word hier gek van, ben het vast niet dus nog even testje er tegenaan gooien zodat ik het 100% zeker weet, en tot mijn grote verbazing was de test positief!!
     

Deel Deze Pagina