Zwangere Dames van het PCO-clubje Deel 4

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door DebJes, 12 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Vervolgstoel, Tygo heeft net 2 maanden een nieuwe. Zit nog een heel verhaal achter. We hadden de ferofix gekocht was net zo duur als de fero en wij dachten als we dan in een evt, andere auto isofix krijgen is dat mooi handig. WIj die stoel in de auto ook genomen om advies verkoopster maar Tygo ging in iedere bocht heen en weer en je kon hem niet anders bevestigen. Ik boekje gelezen en daaar stond dus in dat de gewone fero een band heeft om hem aan de hoofdsteun te bevestigen dus een miskoop toch gemaild naar de prenatal en nu mogen we een nieuwe gewone fero komen halen. Dus al met al zit Tygo heerlijk in de vervolgstoel, ook een ligstand en hij kan wat meer bewegen.

    Ac: Ik ben sinds een maand weer aan de pil omdat ik met geen ac zo ontzettend vloeide, zere borsten had en alle klachten die ik had toen ik 16 was dus geen zin in en de ha adviseerde dan de pil. Tot nu toe reageer ik er goed op. Ik wil nog niet dat mijn man zich laat helpen we zijn nog jong, je weet nooit of we ons bedenken of dat er wat anders gebeurd dus voor nu nog niet.

    Debjes is je fles bitterlemon al leeg? Hoop dat je snel bevalt!
    Geniet nog even van het mooie getrappel in je buik!

    Vandaag eindfeest gehad voor dit schooljaar nu nog 1 dagje werken op de psz en dan kan ik dat afsluiten, ben er wel aan toe gewoon weer 1 baan en ik weet het al even dus dan is het ook fijn als het zover is. Volgende week nemen de kinderen afscheid op het kdv erg raar dat ze dan gewoon niet meer gaan, nog even een traktatie en een kadootje voor de leidsters bedenken.
     
  2. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    sas, gefeliciteerd!!! waar ga je werken??

    lot, ja, idd, leeftijd is hier ook een issue.. maar mijn man is 5 jaar ouder. en stel dat we over 4 jaar nog een kleintje mogen krijgen, dan is mijn man 36, ik denk dat we het dan wel prima vinden..
    fijn dat je goed op de pil reageert! slik hem door of braaf elke maand een stopweek?
    raar verhaal trouwens van die stoel! wij hebben idd een steun voor aan de hoofdsteun. Alleen heeft mijn altootje achter geen hoofdsteunen en staat hij dus "los", vooralsnog geen probleem. maar isa wil toch graag voorin, dus zal de stoel eens omzetten, toch een fijner idee, die hoofdsteun.

    debjes?
     
  3. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @lot inderdaad een raar idee dat je kids straks niet meer naar het kdv gaan. Ik weet precies hoe je je voelt, want Thijs is volgende week voor het laatst. Sluiten we weer een hoofdstuk af.
    @taliaa bij brabantzorg in st oedenrode als roosteraar. Erg leuk daar, ik heb er echt zin in, maar eerst vakantie en mn contract uitdienen bij mmc.
     
  4. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Ben er nog hoor. Zo naar de vk voor controle
     
  5. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    #3485 Makkie, 4 jul 2012
    Laatst bewerkt door een moderator: 4 jul 2012
    Hee meiden,

    Debjes, spannend hoor, wachten duurt lang hĆØ....zie je tegen de bevalling op of denk je, kom naar op!!

    Sas, gefeliciteerd meid!! Wat een heerlijk gevoel!

    @autostoel, seth heeft nu sinds twee maanden een andere stoel, vind ie kei stoer!
    @ anticonceptie, hier straks lekker niets haha. En wie weet ooit weer een leuke vent in mn leven....en wie weet week ooit nog een kindje...ik sluit nog niets uit. Ben pas 29 en er kan nog zoveel gebeuren en zo niet, dan ben ik de gelukkigste mama met mn drie heerlijke kindjes!!!!

    Ik woon/ slaap nu tijdelijk hij mn ouders, even de boel o de rit kroegen, toch week pittig drie kleintjes alleen...tis zo fijn bij mn ouders! Overdag zijn de jongens bij ons hier, gedo is de avonden, nachten, ochtenden bij ze. Als ik me wat sterker voel ga ik weer lekker naar huis.

    Nova is een heel lief makkelijk meisje! En ze lacht al breeduit!!!! Super genieten, vooral met de rust bij mn ouders.

    Denk veel aan jullie allemaal, kus!!
     
  6. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Makkie ik zag well optegen de bevalling. Maar nu heb ik sinds drie dagen zoiets van kom maar! Hij moet er toch uit. En het idee dat jess nu gewoon all waas geboren blijft wel in je hoofd.

    Gister ontsluiting gemeten maar niks. En heb zoveel voorweeen. Welsinds gisteravond wat slim met sinds licht bloed maar kan natuurlijk zijn van het meten van gister.
     
  7. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    spannend debjes.. ben zo benieuwd naar jullie kleine man!

    makkieeeee, daar was je weer!!! we missen je hoor:) Heerlijk bij je ouders en fijn (ja toch?) dat G 's avonds bij ze is. voor de jongens ook rust en duidelijkheid! en jij geen moeilijke energieslopende dingen icm G!
    En heerlijk, ik ben blij dat jij zulke ouders hebt!!!!
    hoe was je bijstandsgesprek gegaan? en heerlijke meid heb je!!



    ff ego: ik ben vandaag bij orthopeed geweest, zij kan niks meer doen voor me. Ik had 2 opties: naar de orthopedisch chirurg om te kijken wat chirurgisch de opties zijn , optie 2 is naar de pijnpoli om te kijken of ze iets aan de pijn kunnen doen.
    de tweede optie vond ze eigenlijk niks, ben veel te jong om alleen de symptomen te bestrijden en niet de oorzaak.

    dus.. nu bibberrrr wachten op de oproep van het andere ziekenhuis!
     
  8. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    jeetje taliaa wat heftig!

    sas wat een super nieuws, van harte! dat zal een zorg minder zijn, zijn het vergelijkbare uren als nu?

    debjes, ik ben zooooooooooo benieuwd, sterkte met de hitte of valt het aan zee mee?

    makkie, klinkt als een mooie oplossing en voor de jongens wel fijn dat ze nu gewoon nog elke dag zowel papa als mama zien, toch? accepteren ze het wel als ze 's avonds van jou uit vertrekken? heerlijk dat het zo goed gaat met je meisje. gaat de bv nog goed? hoe vinden de jongens hun zusje? en hoe gaat g met haar om, dat lijkt me wel erg lastig, die jongens gaan zelf naar hem toe natuurlijk maar de kleine meid is natuurlijk steeds bij mama. we denken aan je!!!

    hier alles goed, nog even flink bikkelen want krijgen pas vakantie in de 2e week van augustus maar goed, ook super veel zin in.

    kindjes zijn onwijs 'peuterig' driftbuien niet echt maar ik voel me wel de hele dag een soort nanny/opvoedpolitie... pppfff aan het einde van de dag heb je soms geen zin meer om wƩƩr door de knieeen te gaan en wƩƩr te zeggen dat iets niet mag en dan ondertussen zo goed mogelijk proberen alles positief te benaderen. nouja het heeft wel effect, Evy zei toen ze naar bed ging: Evy goed geluisterd... lekker madammeke maar heb mn handen er aan vol maar ze is ook erg zorgzaam en weet precies waarneer ze haar armpjes om je heen moet slaan.

    Timo is al wat minder verlegen, hij blijft de stillere maar gaat ook echt wel op zaken af, dat vind ik wel leuk.

    Nou ik ga nog ff wat in huis doen, ze slapen nog. Heerlijk dat ga ik zo lang mogelijk vol houden, ze slapen nog zo lekker 's middags :)
     
  9. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    oja en een vriendin van mij zwanger spontaan van de 2e, na een mmm traject voor de 1e, zo erg, voelde ik tocheen steek jaloezie, stom he, nouja hoort erbij denk ik, heeft denk ik te maken met het feit dat het spontaan was.
     
  10. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Taliaa jeetje heftig om te horen. En spannend om nu door te gaan naar een chirurg. Hopelijk kunnen ze je daar wel helpen.

    Linda ja kan best een 'zware' leeftijd zijn nu en soms is je geduld even op voor het goede benaderen he, succes.
    Het gevoel is niet vreemd hoor, na zo'n lange weg voor jullie.

    Zo mijn laatste dagje psz, nu wat meer rust thuis heerlijk!
     
  11. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    linda, heftig he, die peuterterror? ;) en jij maal 2.
    en ik snap die steek van jaloezie hoor!
    hoe is het nu met je endo? is de pijn te hebben??

    lot, heeeeeerlijk. je hebt je laatste dagje gehad!!!! geniet van meer vrijheid en je nieuwe werk!

    debjessss????:)
     
  12. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Niks aan de hand hier. Was blij dat de baby vannacht nog besloot om niet te komen. Enorme noodweer hier. Was echt eng. Nog nooit zo erg mee gemaakt. Gelukkig geen water schade. Maar de buren wel helemaal onder gelopen.
     
  13. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Lot, lekker zeg, straks wat meer (welverdiende) rust!

    Linda, hihihi wat heerlijk toch die verschillen tussen jongens en meisjes... en wat leuk dat timo wat minder verlegen is, niet dat dat erg is natuurlijk... je snapt me wel he!

    debjes, goed van de kleine man dan, vannacht was niet handig geweest haha. Vanavond dan maar beginnen he?

    taliaa, oei okee.... maar wat kunnen ze dan precies doen? en is pijnbestrijding dan wel okee als je ouder bent? Tjee, je bent juist te jong al zoveel pijn te hebben, zo zie ik dat dan... sta je zelf achter deze beslissing?

    Gister is de bom gebarsten bij mn ouders toen G de jongens kwam halen. Hij gaf aan vanaf nu niet meer te willen helpen, hij woont niet meer thuis en de constructie zoals het nu is (hij de jongens savond/snacht/smorgens) vind hij niet meer nodig. Hij is er te druk mee en kost hem teveel energie...????????? tuuuuuurlijk joh! En dat ik me zo voel en nu het even niet alleen kan, is niet meer zijn verantwoordelijkheid en wil me niet meer steunen helpen, hij heeft nu zelf immers een nieuw prive leven. En vind sowieso dat ik me aanstel, ik moet gewoon mn schouders en onderzetten.

    vervolgend werd hij kwaad om wat mijn vader zei, weet niet eens meer wat precies, pakte kai en seth beet en ging met een hoop geschreeuw weg.... seth en kai helemaal huilen en over de zeik... snapte er niets van... konden mama niet eens meer een kus geven... pfff echt zo erg...

    hij gaf aan 1 of 2 uurtje in de avond te willen komen (eens per week) en 1 dag van het weekend... het wordt dus al minder dat hij zijn eigen kinderen wil zien/opvangen. Hij is echt echt echt heeeeeel narcistisch bezig.....bah, echt eng gewoon.

    Echt meiden, dit wordt nog een hele lange en onprettige reis voor me....
     
  14. nijntje1

    nijntje1 Bekend lid

    25 apr 2010
    951
    0
    16
    Limburg
    Makkie wat een eikel, sorry voor mijn taal gebruik. Hoe is hij voor je meisje.

    Gisteren naar de neuroloog geweest, ik moet een mri laten maken. En mijn spieren moeten in top conditie komen want stel dat ik een operatie krijg dan is het herstel sneller. En ik moet afvallen met hulp van een diƫtiste.
     
  15. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Makkie hele hele dikke knuffel. Waar is hij mee bezig zeg, wat een gedrag en waar is zijn respect voor de vrouw met wie hij jaren samen is geweest. Vind je het fijn dat je bij je ouders bent? Geeft het je verder iets rust?

    Nijntje aan het trainen dus om alles sterker te maken, succes!

    Debjes spreek even met je kleine man af dat hij voor woensdagavond komt hihi dan gaan wij op vakantie en wil natuurlijk wel graag weten als jullie een wereldwondertje rijker zijn dus voor woensdag ok :)
     
  16. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    Makkie wat een lul......
    Aan de andere kant wel goed dat je vader erbij was.
    Kan je altijd gebruiken !
     
  17. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Makkie jeetje wast is dit!!! Waadt een l......u.......l sorry. All die beloftes heeft hij dus voor niks gemaakt dat hij je zou helpen na de bevalling. Meid leef met je mee. Lot anders even je nummer sturen stuur ik je sms.
     
  18. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    Oh makkie, moet er echt eventjes van huilen... Voor jou, maar nu vooral even voor s. En k. Jeetje, die snappen er toch helemaal niks van??

    Kunnen de kids ook bij je ouders slapen? Of je ouders bij jou?
    Is er iets wat wij kunnen doen? Echt, ik doe het zo hoor! Even de kids naar de speeltuin ofzo, of je huisje even poetsen? Zodat jij even me-time hebt?


    Nijnje. Wat gaan ze precies bij jou doen?
     
  19. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Jeetje makkie ik ben in shock!!!!!!!!!!! En dat hij zelf zo weinig bij zijn kindjes wil zijn. Ik vind het echt zo heftig en erg voor s en k en n !!! Zij hebben hier niet om gevraagd, en het doet me pijn dat hun papa hun nu eigenlijk ook verlaat!

    Voor jou. Je kan iig veel vangen van hem. Als hij alle verantw. bij jou lwgt kan hij dokken ook voor de kinderen!!!!!! Denk ook aan de toekomst als alles duurder wordt! Studie enzo.

    Pppfff niet normaal waar jij nu in zit. Ik denk aan je en stuur je alle sterkte toe die er maar te bedenken valt!!!
     
  20. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Oja by the way evy heeft geen kinkhoest gelukkig
     

Deel Deze Pagina