Charlottes Angels (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 4 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @Pluis; Hm.. Dat zou nog kunnen, van dat liedje. Ik zal 'm eens opzoeken en afspelen, kijken of het bekend voor komt bij hem! Bedankt voor de tip! Edit; Dat klinkt echt zoals Mick het zegt! Heb het net opgezocht. Morgens eens uitvogelen bij 'm :D

    Het is super om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren! Nog iets meer dan 5,5 maand! ;) :D

    Ik was er bij Mick zolang van te voren mee bezig in mijn hoofd, ik kan niet wachten tot de volgende verjaardag! Heb je al een idee over Roos' haar verjaardag?

    Over dat snoepen.. Mick was eerst wat mopperig toen hij niets meer kreeg, maar daarna was het over. Lekker spelen.. Tot m'n stiefoma dat zei.

    Ik persoonlijk vind het gewoon echt niet nodig dat Mick steeds wat eet; hetzij een worstje of komkommer.. Dat maakt voor mij geen verschil in mijn (onze) mening.. Maar doordat mijn stiefoma dat zo zei, vroeg ik me af of ik nu echt zo'n zeur was/ben..
     
  2. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag meiden,

    Dus tot nu denken jullie een jongen! We zullen zien.

    Sasje hele fijne vakantie hoop dat je het nog leest.

    Pluis gefeliciteerd meis.

    Fioontje jeetje jij hebt het nog even druk zeg. En ben je zo handig dat je zelf die kussentjes kan bekleden knap hoor.

    Xvlindertje gaat idd snel hè al weer 2 maanden.

    Neeltje heel veel succes met je sollicitatie gesprek duim voor je.
    En geef je helemaal gelijk hoor wat betreft snoepen op een verjaardag jennely moet het nog steeds vragen en heb er een hekel aan als er kinderen de hele tijd bij de tafel staan om de bakjes leeg te eten net of ze nooit wat krijgen. Was laatst hier nog jen kwam aan en had een rolletje fruittella in haar handen en ze had er een in haar mond nou dan zal ik wel ouderwets zijn maar dat moet ze dan van mij uitspugen want ze heeft het niet gevraagd. ( of ben ik dan ook erg?)

    Weltrusten meiden.
     
  3. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    vind ik niet neel, mijn mama zei altijd vreetzakken worden niet geboren, die worden gemaakt. mijn kids mogen zoiezo niets zelf pakken, ze moeten eerst vragen (lars) of het aangeboden krijgen van mij of r. bij ons in de families is het ook heel normaal dat gastvrouw/heer eerst aan de ouders vragen of de kinderen iets mogen, ook opa en oma.
    elin krijgt meestal een eigen bakje met wat lekkers erin, dat is van haar en verder moet ze er afblijven :D

    en helaas, nog geen vakantie, lars moet nog een week naar school, ik moet ma en di nog werken en dan heb ik wel vakantie. dan alles inpakken en vrijdag gaan we weg, eerst naar utrecht, voor een bruiloft, en dan door richting noorden (denemarken/zweden)
    t is dus bijna zover :) vanmiddag de gordijnen en de kussenhoezen af gemaakt, ben best trots op mezelf, dat ik dat helemaal zelf genaaid heb (mijn vader heeft mij leren naaien, maar veel verder als rechte naden kom ik niet haha)
     
  4. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    @wjb, haha, die fruittella, ik zou t ook uit laten spugen, eerst netjes vragen :)
    ik vind zelfs al met broodbeleg, als lars ontbeten heeft met zoet, moet hij tussen de middag kaas of vlees
     
  5. handbalster

    handbalster Fanatiek lid

    7 nov 2009
    1.129
    0
    0
    juf
    Zwolle
    @Neel: helemaal eens dat jij bepaalt wat Mick eet. Kan best iets meer zijn op een feestje, maar dat bepaal jij!!! Belachelijk dat iemand anders zegt: doe maar lekker Mick, ook zegt mama nee. Vind ik echt niet kunnen.

    @WJB: mijn gevoel zegt ook een jongen. Dus ben benieuwd!

    @Fioon: leuk dat je zo handig bent. Ik heb zelf een hele crea fam, helaas lijk ik de enige zonder dat gen haha.
    Je zult wel veel zin hebben in de vakantie, echt topbestemming, staat nog op mijn wenslijstje.

    @hier; al een paar dagen ziek. Donderdag eerder weggegaan van mijn werk, s avonds flinke koorts (39.4). Verder erg misselijk en knallende koppijn. Vandaag nog steeds niet aan het werk en ik krijg die stomme koppijn niet weg. Bleh ben er klaar mee!
    Goede vooruitzicht: ga vrijdag met mijn lieve mannen op vakantie, weekje Vogezenn, zo'n zin in!

    Wat denken julie trouwens wat mijn nieuwe wondertje is? Jongen of meisje? Ben zelf eeeerg nieuwsgierig!
     
  6. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @WJB; Ik zou denk ik hetzelfde reageren op dat fruitella voorval als jij.

    @Fioon; Idd! Ik vind het gewoon echt niet nodig dat ze continu eten. Een bakje vind ik voor Mick (nog) niet nodig. Hij vraagt het eerst op zijn manier.
    Maar als ik dan nee zeg, moeten anderen hem niet wat in zijn handen duwen. Ik heb het nu niet afgepakt omdat hij hier niets aan kon doen. Wel aangegeven aan stiefoma dat ik het niet tof vind.

    Petje af, dat je kan naaien. Ik kan het helemaaaaal niet! Nog even doorbikkelen en dan hebben jullie lekker vakantie!

    @Handbalster; Wat naar dat je zo ziek bent.. Hopelijk knap je snel op! Enne.. Ik denk een meid!

    @Hier; Vandaag m'n vader en broertje geholpen met de verbouwing in hen huis. Morgen nog een dagje helpen..
     
  7. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    @Handbalster: Voel je je alweer wat beter? Enne...ik denk dat het een meid wordt :)

    @All: Hoe is het met jullie allemaal ? Het is de laatste tijd weer rustig hier op het forum ;)

    @Hier: Vanmorgen ons meisje maar om 9.00 wakker gemaakt, ze lag gewoon nog te slapen :p [soms twijfel ik wat ik dan moet doen, moet ik haar wakker maken of niet..:) ] Maar ik ga anders nooit 5 flessen op een dag redden, want ze laat gemiddeld 4 uur tussen een fles. Dus ik probeer vandaag wat korter tussen de flessen te laten, zodat ze rond 22.00 laatste fles krijgt, kijken wat ze dan de volgende ochtend doet met slapen. Want de laatste dagen is het elke keer zo rond half 9 - 9 uur.
    Donderdag moet ik naar CB, krijgt ze haar 1e prikjes... de arme schat :( [ misschien vind mama het wel erger dan zijzelf ] Wel erg benieuwd hoelang ze nu is en hoeveel ze weegt.
     
  8. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    He meiden!

    Ik ben al een tijdje niet geweest, en moet zeggen dat het dan steeds lastiger wordt om weer online te komen, omdat je zoveel te reageren hebt.. :) Ik hoop dat ik het weer een beetje bij kan houden! Als het goed is de komende tijd weer wat meer rust.

    Hier verder alles goed! Heel veel in het huis aan het opruimen en schoonmaken, voelt erg lekker. En Melle vindt het heel interessant om me te helpen, haha (alles gaat echt 3x zo langzaam.. :p maar wel erg gezellig!)

    Zal gauw weer reageren!

    Knuffel!
     
  9. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Ik ben er gelijk maar even voor gaan zitten en heb alles teruggelezen :)

    @ fioon:
    @ Stoere Elin: die steeds meer gaat stappen! Had het filmpje gezien idd, leuk!
    @ vakantie: Wat hebben die basisscholen laat vakantie dit jaar he, in onze streek! Maar heerlijk meis, je laatste werkdagje zit erop en nu lekker aftellen naar jullie vakantie! Succes met de laatste voorbereidingen!

    @ sasje:
    @ vakantie: Hoop dat je lekker geniet van je vakantie, maar dat zal vast wel! :)
    @ L: Hoe is het met hem? Is hij al op nacontrole geweest? Wat een raar verhaal over die pluisjes.. jeetje zeg! Om boos van te worden!
    @ IVF: Ik vind het heel begrijpelijk dat je er erg tegenop zit dat het hele ZH-circus na je vakantie weer gaat beginnen hoor. Lijkt me ook heel zwaar allemaal! Ik vind het heel knap hoe je erover praat! Toch blijf ik keihard voor je duimen en hopen!

    @ Neel: Wat vind ik het heerlijk om te lezen dat jij ook zo onwijs verliefd bent op je kleine mannetje :) Onbeschrijfelijk he, zulke liefde..
    @ je mams: Wat schrikken, maar gelukkig geen kanker.. Spannende tijd voor jullie! *knuf*
    @ sollicitatie: Super dat je donderdag op gesprek mag meis! Ik ga voor je duimen, klinkt erg leuk :D
    @ snoepen: Ik snap je helemaal hoor! Het is ook niet goed om de hele tijd door maar te blijven eten, ook al is het een gezond hapje.

    @ xVlindertje: Wat fijn dat je zo lekker geniet van je vrolijke meid! En wat slaapt ze super! Ik snap trouwens dat je haar om 9u 's morgens maar wakker maakt hoor, anders passen die flessen niet meer in de dag idd ;) En een beetje het ritme erin houden is goed. Wij hadden dat ook, dat we steeds afspraken dat ie tot uiterlijk 9u mocht slapen. Nu improviseren we wat meer, omdat het schema er anders uitziet en we ook wat kunnen schuiven :) Ben je trouwens lichamelijk alweer helemaal hersteld? Of merk je nog wel wat van hechtingen oid?

    @ Mol: Wij hadden elkaar al gesproken tussendoor :) Maar vind het zoo leuk voor je dat je weer zwanger bent! Hoe voel je je nu? Snel daten en lekker bijkletsen!!

    @ wjb: Wat fijn dat de uitslag van Jace z'n scan goed was, opluchting voor jullie! En wat lekker dat Jenn het zo goed doet op school! Wow, jij zit alweer bijna op de helft van je zwangerschap, super! Jammer dat de gyn het nog niet kon zien. Ik denk weer een meisje :)

    @ Pluis: Alles goed met jullie verder?

    @ handbalster: Beterschap meis! Bijna vakantie, dan ben je hopelijk weer opgeknapt! Geniet er lekker van met je gezinnetje!! Ben ook heel benieuwd wat het gaat worden, ik denk weer een jongetje bij jou :)
     
  10. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    hier nogsteeds druk haha, maaaaar, ik heb vakantie, nu heb ik 2,5 dag de tijd om alles in te pakken/klaar te maken en dan gaan we lekker weg :D daar zijn we aan toe, even lekker niks moeten
     
  11. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    ohja, babypoll, ik denk handbalster en wjb een jongen en mol een meid :D
    maar ik heb nog geen foto van jullie gezien, dus t kan nog veranderen :D
     
  12. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    Alvast een fijne vakantie Fioon! Geniet er lekker van!
     
  13. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    @MamaC: Haha wel erg gezellig zo'n kleine man die je wil helpen met alle klusjes :D Hier gaat het lichamelijk prima, geen last meer van keizersnee, hechtingen zaten alleen maar van binnenuit, maar ook daar geen enkele last van gehad. Dus als het op deze manier gaat, teken ik voor nog een keizersnee :p
    Ja zal morgen wel eens overleggen met CB, want was zo blij dat ze 4 uur tussen de flessen liet nu ze meer dronk. Maar als ze dan tot zo laat slaapt, dan moet ik soms wel na 3 uur bijv weer geven omdat het anders niet in de dag past. Dus zit te denken of ik bijv die fles niet kan verdelen over de andere flessen van die dag zeg maar..
     
  14. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ fioon: Maar dat is wel lekker om druk mee te zijn toch, vakantievoorbereidingen :D Succes, gaat je vast lukken allemaal!

    @ xVlindertje: Wat heerlijk dat je zo weinig last hebt gehad!
    Je zit nu op 5 flessen toch? Tja, jouw meid slaapt gewoon ontzettend goed 's nachts :) Wij deelden elke dag weer opnieuw in met de flessen, soms hadden we dan ook 2 flessen waar dan 3,5u tussen zat bijv. Maar misschien goed om te vragen of ze ook naar 4 flessen mag, voor jullie wel lekker!
     
  15. miracle of love

    miracle of love Bekend lid

    17 apr 2010
    679
    0
    16
    Zoooo even tijd om te kletsen :D

    @Neeltje: Ben heel blij te horen dat je moeder er op tijd bij is, gelukkig maar!!
    Verder ook super dat je bent uitgenodigd voor een sollicitatie ben benieuwd, morgen mag je toch op gesprek?
    En wat betreft verjaardag ik vind het ook altijd super irri als sommige kids constant met hun handen in de bakken met lekkers zitten..Tuurlijk op een verjaardag mogen ze wat meer dan normaal, maar groot gelijk heb je hoor zou het net zo doen als jullie :)

    @WJB: jammer dat je het geslacht nog niet kon zien op de echo..!! Ik denk ook dat het een jongen word spannend afwachten maar ;)

    @Sasje: Ik weet niet of je dit nog leest gezien je vakantie hebt, maar wil je nog even een hele fijne vakantie wensen. Geniet er lekker van meis :D

    @Vlinder: Je lieve meisje alweer 2 maanden wat gaat dat toch snel!! Heerlijk van genieten (en ik weet dat je dat volop doet) want het gaat zoooo snel!! Heb je ondertussen al een geschikte tattoo gevonden?

    @Handbalster: Ben je alweer beter? Hoop het wel voor je!! Ik vind het heel moeilijk maar ik denk dat het ook weer een jongen wordt, weet niet waarom maar is een gevoel :) al ben ik niet zo goed in voorspellen hihi .. Nog 2 dagen en dan lekker vakantie, lekker!!!

    @Fioon: Knap van je zeg dat je dat allemaal zelf hebt genaaid!! Respect hoor, ik kan net een knoop ergens aan zetten :) En leuk dat elin zo lekker aan het stappen, ben benieuwd wanneer liam los gaat lopen!

    @MamaC: Leuk dat je er weer bent !! Hoe gaat het met afstuderen? En wat lief dat melle wil meehelpen met opruimen, hier een jongetje die alles omgooid en er een troep van maakt ;) En moeten zeker even snel afspreken van de week ff bellen.

    @Pluis: Hoe gaat het met knappe roos? En natuurlijk met jou?

    @Hier: Alles goed alleen wel nog steeds kots misselijk en op dagen dat ik moet werken hang ik steeds boven de pot, wordt er een klein beetje moe van..Ach nog 30 weken :p Hier ook benieuwd wat het word al zit ik te twijfelen of ik het dit keer wil weten lijkt me ook zo leuk om het bij de bevalling pas te weten...Nou ja nog tijd zat om erover na te denken.
    Liammetje gaat alles goed mee, meneer gaat steeds meer los staan krijg af en toe een rol beroerte als hij vervolgens achterover duikelt...zucht....Maar verder heerlijk ventje ben zo blij met hem :D
     
  16. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @vlindertje; Succes met de prikjes van Noa morgen! En lekker he, dat ze zo uitslapen :D Ik zou even vragen of Noa al naar vier flessen kan, want al dat gepriel met tijden etc maakt het voor jezelf niet echt rustig in je hoofd..

    @MamaC; Haha dat mee helpen schoonmaken herken ik. Heerlijk om te zien! Doe rustig aan, wij lopen niet weg ;)

    @Fioon; Geniet van je vakantie!!

    @MoL; Wat rot dat je zo misselijk bent.. Hopelijk is het na de 3e maand voorbij! Ik zag van de week een foto voorbij komen op FB, wat een knapperd is het toch! Ik zou het denk ik wel willen weten, maar dat komt meer omdat ik gewoon onwijs nieuwsgierig zou zijn.. :)

    @Sollicitatie; Ik begin me toch zenuwachtig te worden! Ik had na de sollicitatie expres niet op de website gekeken. Vandaag toch gedaan om me wat voor te bereiden.. En het lijkt me zo leuk!! Hoe hen naar een cliënt staan spreekt me enorm aan, maar ook de arbeidsvoorwaarden zijn prima. Morgen om 09.15uur mag ik..

    @Klusjes in en om huis; Van de week toch besloten dat we boven kastjes wilden aan 1 kant. Die hebben we gehaald en opgehangen.
    Verder veel mijn vader en broertje aan het helpen met hen verbouwing, waardoor mijn eigen klusjes een beetje stil liggen..
    Zondag kan ik mijn glasgordijnen naar de coupeuse brengen, als het goed is zijn ze dan na ong. 1 week klaar.

    Kwam erachter dat ik glasgordijnen over hield, denk dat ik die ga gebruiken om nieuwe gordijntjes te maken voor in de caravan van L's vader. Dingen die er nu in hangen zijn zou oud en vies.. M'n stiefvader helpt me mee, want ik heb nog nooit achter een naaimachine gezeten.. Gelukkig hoef ik geen plooien te maken, dat scheelt! :D

    @Mick; Gisteravond was zo sneu.. Hij werd na een uurtje slapen wakker, ontroostbaar! Mee naar beneden genomen, maar hij wilde niet bij ons zijn maar ook niet zonder ons.
    Opeens zit hij te krijsen met zijn hand in zijn mond en vervolgens duwt hij kei hard met zijn mond open tegen de leuning.. :(
    Na een kwartier gelukkig rustig gekregen, god wat voelde ik me machteloos.. Vanmorgen zagen we een stukje van zijn derde kies, dus dat was de boosdoener..

    @Aanslag Waalre; Ik vind dat zo freaky! Dat is hier nog geen 5 km vandaan! :$:(
     
  17. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ Mol: Haha, klinkt bekend! Hier nog zo'n banjertje die soms even vergeet dat ie nog niet zo goed los kan staan en het toch doet ;) Pff, misschien moeten we ze maar zo'n sumo-pak aandoen, tegen de blauwe plekken :D
    Vervelend dat je zo misselijk bent.. hoop dat je er gauw vanaf bent! Denk dat jij ook weer een jongetje krijgt, hihi :)

    @ Neel: Wat ben je lekker aan het klussen geweest meis, heerlijk dat je daar dan even de tijd voor hebt!
    Knuffel voor Mick, sneu dat ie zoveel last heeft van z'n kies..
    En jij heel veel succes voor morgenochtend! Ik zal voor je duimen!

    @ xVlindertje: Succes morgen bij het CB met Noa! Lekker vertroetelen na die vervelende prikjes!
     
  18. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    even snel, neel succes morgen,zal voor je duimen.
    enne, plooien in gordijn is niet zo moeilijk, je hebt namelijk van dat plooiband wat je er gewoon aan naait, en daar doe je de haken in, en dan sla je gewoon steeds een aantal vakjes over en dan heb je plooien. kleine tip, heb ik zelf ook gedaan, als je de zoom afgespeld hebt, even persen (strijken met natte doek) dan heb je al een mooie scherpe zoom, die je dan alleen nog vast hoeft te naaien. heb je ook gelijk een strakke lijn om langs te naaien. en niet te snel willen, dan ga je slingeren haha
     
  19. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    Noa is weer goedgekeurd bij het CB. Ze was netjes gegroeid in gewicht : 4575 gram.
    Lengte wordt de volgende keer pas weer gedaan jammer genoeg.

    Ach en toen de 1e prikjes, echt zo zielig ! Ze huilde echt onwijs hard. Daarna was het gelukkig wel snel weer goed, en kon er alweer een lach vanaf ;) Nu ligt ze al een lange tijd te slapen, dus ga haar toch zo maar even wakker maken denk ik. Ze heeft namelijk nog maar 1 flesje op tot nu toe.. om 9.15 alleen.

    Ik kom straks hopelijk nog even reageren op de rest ! X
     
  20. handbalster

    handbalster Fanatiek lid

    7 nov 2009
    1.129
    0
    0
    juf
    Zwolle
    @mol; bleh misselijkheid is stom! Hoop voor je dat het snel over is! Ik denk dat jij nog een jongetje krijgt.

    @MamaC: nog veel moeten doen voor school?Gaan jullie ook nog weg? (sorry als jehet al verteld had, weet het niet meer)

    @XVlindertje: mooi gewicht, jammer dat ze de lengte niet hebben gemeten, dat vind ik altijd leuk. Wat zeiden van het aantal voedingen van Noa?

    @Neel, hoe ging je sollicitatie? Mijn duimen draaie voor je!

    @Wjb, wanneer heb je 20weken echo? Ik denk dat jij nog een jongetje krijgt.

    @hier: nou bíjna beter. Nog wel steeds hoofdpijn en misselijk,maar dat laatste zal wel bij de zwangerschap horen haha.
    Volgens mij heeft Stijn enorm last van zijn tandjes, hij. Is al 2 avonden/ nachte
    n krijsend wakker geworden. Zo sneu. Vrder is hij helemaal aan de wandel, in huis kruipt hij al bijna niet meer. En hij vindt het zooo leuk!!
     

Deel Deze Pagina