Maart mama's 2010, deel 7!

Discussie in 'De mama's' gestart door jedalin, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    die is wel leuk alleen jammer dat het roze is hihi
     
  2. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Jedalin die is gaaaaffff die had ik wel willen hebben:)) ik wil ook een steviger keukentje hebben, had er toevallig gister naar gekeken, idd 100,- bij Ikea, bah ik kijk nog ff rond.

    Lisil jeetje meid heftig hè als die meiden zo.n bui hebben, ken het hoor, maar meestal heeft het bij haar wel een grens, heb r gelukkig nooit onder de douche hoeven zetten, maar kan me voorstellen dat je dan niks anders meer weet,kloote hoor.knuff

    Boomie haha lef je aanbod, zal erover denken:) jullie alweer aan de klus?nog ovulatietesten gekocht?

    Kussie las t van je auto, balen hoor grrrr dat zijn echt rot dingen hè.....succes ermee!

    Xxx
     
  3. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    @ Lisil: Hele dikke knuffel meid!! Ook alleen ga je het echt redden met de driftbuien! Gaat helemaal goed komen.

    @ Jedalin: Wat een gave schoentjes hebben D&J!!!

    Gaaf keukentje!!! Daar zullen de heren veel plezier mee gaan beleven.

    @ Kleintje: Hoe was de CTG vandaag?
     
  4. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    Vandaag in het ZKH geweest met Jaëlian om een echo van zijn heupen te maken: Alles zag er goed uit!! Volgende week nog wel even contact opnemen met de HA voor de zekerheid.
    Moet volgende week toch weer contact opnemen met de HA om de flixotide te bespreken.

    Vannacht weer een drukke nacht gehad. De afgelopen paar nachten, maar 3 keer wakker geworden, maar afgelopen nacht ieder uur wakker.......... Snap er werkelijk geen ene moer van waarom hij wakker word. Iedere keer lag hij een half uurtje te kletsen, dan weer een slaapje van een half uurtje en weer kletsen.
     
  5. Boomie2012

    Boomie2012 Bekend lid

    3 jan 2012
    524
    2
    18
    NULL
    NULL
    @Jedalin; Leuk keukentje inderdaad!! Haha, wel uberroze :p
    Hier hebben we ook een keuken, een plasticke (of hoe je dat noemt haha). Fenna is dol op dat ding en maakt telkens boterham met wordt en appel en eieren enzo, keigrappig.

    @Kleintje; en zijn de cupcakes gelukt? Ik vind het altijd best veel werk, laatst heb ik ze met Fenna eens gemaakt, ze vond het helemaaaal geweldig.
    Hopen dat je voor het weekend nog bevalt dan!! Sowieso volgende week dus.

    @Ano; ja inderdaad, had een familypack ovulatie en zwangerschapstesten besteld ja :) Ovulatie was allemaal goedgelukt, maar gisteren al een vroege test gedaan, maar helaas pindakaas.... :(
     
  6. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    haha ja maar dat verven we dan wel, komt goed hihi :p

    @ ano: haha dankje..hijs leuk he :)
    Hij staat er ook nog in bruin tinten op, zelfde keukentje, maar dan wel 75 euro. Dan krijg je wel een hoop keuken-spul en gerei erbij...maar goed, dat hoefde we niet erbij want hebben al een hoop en scheelt nogal wat geld met dit keukentje dus

    @ Lisil: Hoe is het vandaag met Lisanne gegaan?

    @ kleintje: Fijn dat er een datum geprikt is voor de ks indien nodig. Dat geeft toch rust lijkt me.

    @ Seanli: En...heeft het zwemmen nog wat voorweeën veroorzaakt? ;)

    @ elisah: Al iets minder misselijk nu? Of nog steeds allemaal niet zo heel erg lekker..?

    @ gwen: fijn dat alles goed was! wel weer jammer van die beroerde nacht :(....dat is echt geen pretje zeg :(

    @ hier: alles goed. haha, niets te melden eigenlijk :)
     
  7. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    ohjaa nog wel iets te melden trouwens!! :D
    Zaterdag waren we wezen uit eten bij een restaurant. Voor 70 euro gegeten. Arno heeft gepint...en dat geld is dr nog steeds niet afgeschreven?! Terwijl allerlei andere transacties wel eraf zijn gehaald.
    Dussss wij zijn erg benieuwd of we gratis gegeten hebben of niet! hahaha :)
    We wachten ;t af ;)

    Roze keukentje, haha ja idd uber rose. Ach...wie weet laten we hem gewoon lekker zo.... Daan en Jesse vinden dat vast een prachtige kleur :p haha.
    Moet het even in het echt zien om 't te beoordelen denk ik ;)
     
  8. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Jedalin haha dat zou een lekker etentje zijn!!wel lef als je m rosé laat :)

    Boomie welk merk?ik had ze altijd van sensietest, ovutesten waren super!maar toen ik bij Daan n zwtest deed was ie negatief, ik balen, savonds een cb, dik positief!!
     
  9. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Haha helaas, vanmorgen toevallig is het er toch afgeschreven Hihi m
    ABN lag er uit met internet bankieren en had al wel gelezen dat er problemen waren Marja alles werd afgeschreven verder dus ik dacht wie weet. Helaas haha

    Jeeeetje wat een rot weer!!! Gisteren zon mooie dag en nu dikke regen! Bah

    Dadelijk bezoek van oud collega met 2 kids, 1 leeftijd d en j en 1 8 maand! Leuk leuk
     
  10. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Gister mooie dag?!!?nou hier niet hoor, gewoon grijs en veel wind en later regen.....Jammer van t niet gratis eten maar ach, smaakt er vast niet minder om!
     
  11. vriendlief

    vriendlief Fanatiek lid

    25 apr 2009
    1.982
    0
    0
    toekomstig huismoeder
    zaanstreek/waterland
    ik probeer Michiel ook mee te krijgen......ben bang dat het niet gaat lukken
     
  12. seanli31

    seanli31 Fanatiek lid

    19 apr 2009
    1.213
    0
    0
    Brabant
    hier nog gn nieuws hoor :)

    zwemmen hft niks veroorzaakt jedalin, alleen een harde buik s avonds en moeheid hahaha. gister was t idd prachtig weer, dus zijn nog naar de beekse bergen geweest.. jawel ik heb een halve ronde volgehouden :D wel veel gezeten tussendoor en continu gesteund aan de kinderwagen maar dan nog, best trots op mezelf hahaha vannacht alleen weer shit geslapen.. iets voor 12en plassen, 5uur plassen en vanaf 5 uur slechts 30 min geslapen tot sem weer om 7.30 wakker werd.. maar ja, voel me nu niet echt moe ofzo..

    gister nog controle vk gehad, alles was goed. ze zei alleen, ik denk niet dat ie binnen nu en een paar dagen zal komen :( nou dat wilde ik dus niet horen maar goed, volg wk nieuwe controle en dan zullen we weleens kijken want heb gn zin om nog heel lang door te lopen.. uk is ieder geval wel ingedaald nu dus hoef niet meer plat mochten mn vliezen breken :)

    @jedalin, balen dat t toch afgeschreven is hahaha ik was vd wk in de supermarkt, had lekkere harde broodjes en 2 croissantjes meegenomen, slaat ze die croissantjes verkeerd aan, corrigeert de cassiere het maar slaat ze niet opnieuw aan, dus had mooi 4 gratis croissantjes dr bij hahaha altijd leuk ;) :)

    @weegschaal, moet t toch ff kwijt maar ben morgen dus 40 wk en "slechts" 10,5 kg aangekomen :) bij Sem was dit 15,5 dus das weer een meevaller haha ben alleen nu de laatste 4 wk niks meer aangekomen, zelfs 300 gr afgevallen maar goed, kleine doet t goed dus das t belangrijkste!!

    @kleintje, alles nog rustig daaro?

    @ano, gister was t hier dus ook mooi weer maar tot nu toe nog niet :( regen regen en nog eens regen en volgens buienradar komt dr zo nog een plens aan maar ja, zitten lekker in joggingbroek binnen haha hoe gaat t met sporten? neem je de kids mee eigenlijk of is jeff thuis dan? ik wil ook zsm weer gaan sporten na de bevalling, ik mis het zooooooooo haha maar goed eerst ff bijkomen en dan hup, er tegenaan maar ja, we hebben daar een goede opvang maar ja, een kindje van een wk of 8 meenemen zie ik dan weer niet zo zitten? anders ga ik s avonds gewoon of in t wknd.. maar was ff benieuwd hoe jij t doet.
     
  13. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Gwen: fijn dat de echo goed was! Balen dat je zo n nacht hebt gehad :(
    knuffel

    Jedalin: jammer dat het er toch afgehouden is!

    Boomie: ja cupcakes zijn gelukt, doe altijd alle imgredienten zelf en niet uit een pakje ofzo.. Ik had alleen geen zin om ze te decoreren en toen ze op het kdv zeiden dat ze daar niet getrakteerd mochten worden heb ik vanmorgen mn vriend maar een stapel in zn broodtrommel meegegeven voor hem en zijn collega haha wilde ze invriezen voor kraamvisite maar doe het toch niet...

    Seanil: nee hoor niks aan de hand hier, wel nog af enoe gerommel maar nog potdicht... Bij jou dus ook niks? Balen!

    Hier: gister ctg gehad, was weer goed.. Alleen nu zei mn eigen gyn ineens "zullen we dat wel doen die ks?" Terwijl zij voor haar vakantie ook zei dat we anders een ks moesten doen en nu was ze ineens van gedachten veranderd..
    Maar heb gezegd dat hoe groter hij wordt hoe moeilijker het gaat worden omdat Esmay ook niet pastte en deze groter wordt geschat.. Dus we laten hem staan!
    Moet maandag wel terug om te kijken of er ontsluiting is zo ja dan worden vliezen gebroken en ga ik het zelf proberen zo nee dan blijft de ks nog staan.. Maar het kan nog altijd spontaan beginnen dus wie weet....

    Met Esmay gaat alles goed, die is druk bezig met grote zus worden haha, gister heeft ze zichzelf aangekleed op het kdv en gisteravond en vanmorgen heeft ze zichzelf ook uit en aangekleed! Ze is ook volop met baby s en haar poppen bezig dus die is er klaar voor ;)
     
  14. nijnja

    nijnja Fanatiek lid

    2 mei 2007
    1.177
    0
    0
    docent
    Haarlem
    Jedalin: Roze is toch mooi? Karel heeft gisteren een vriendenboekje ingevuld en daarin was zijn antwoord op de vraag: wat is je lievelingkleus? "roze, dat weet je toch!" Hij mocht ook zelf laarsjes uitzoeken en die zijn, je raadt het al: roze! Ik probeer het wel een beetje binnen de perken te houden. Niet voor mezelf, maar omdat ik niet wil dat hij erom gepest wordt op school, maar verder ben ik een beetje tegen roze=meisje.

    Sorry, hele tirade, haha, is niet zo bedoeld, hoor. Ik ben er alleen zelf wel bewust van en probeer mijn mannetjes niet zo in hokjes te plaatsen, maar ja, hier wel een huis vol autootjes en maar één pop. Die vinden ze gewoon niet leuk. En een keukentje valt natuurlijk al buiten het jongenshokje voor veel mensen, wat voor een kleur het ook is! Het ziet er in ieder geval heel leuk uit!

    Seanli: Spannend! Hoe kijk je aan tegen de bevalling? Sorry, ik weet niet meer hoe het bij Sem ging. Wil je thuis bevallen?

    Ano: Hoe is het met je vader? Wanneer hoor je ook alweer of hij geopereerd kan worden?

    Hier: Ik moet eigenlijk heel hard aan het werk om het computersysteem aan te vullen om mijn mentorleerlingen over te dragen en ik moet nog herkansingen nakijken en mijn mailbox opruimen... Ik heb een beetje last van uitstelgedrag!
    Gisteren naar het Graceland concert van Paul Simon geweest: was echt super! Hij had heel veel goede artiesten mee en Ladysmith black mambosa waren er ook (die akapella zangers, van oa het liedje "diamonds on the soles of her shoes"). We hebben echt genoten. We waren daarvoor al eerder naar A'dam gegaan en we hebben een museum bezocht (ook wel eens leuk met zijn tweetjes, kun je ook eens naar een schilderij kijken, haha) en lekker gegeten en rondgelopen in ons oude buurtje. Weer afgesproken zo iets vaker te doen, hopen dat het er ook van komt!

    Mag ik nog afsluiten met een mooie Tonequote? "En dan lig ik in bed, en dan is het nog licht en dan ga ik luisteren naar het merelen."
     
  15. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Oh haha ik ben er ook helemaal niet tegen hoor, roze voor jongens.
    Hihi helemaal niet zelfs aangezien Daan en Jesse vorige Sinterklaas ieder nog een roze pop gekregen hebben van mij :)
    Vind het juist prima...dus daarom kijken we ook gewoon even zaterdag; als ze en we hem zo mooi vinden, vind ik het ook wel prima hoor.
    Ik zou nieuw uiteraard geen roze keuken kopen, maar op deze manier...ach, als ie in het echt super mooi is laten we hem gewoon zo :)

    Dus kan me helemaal aansluiten bij je tirade ;) hahaha

    Gaaf, Paul simon!! Heb 1 liedje van hem op een cd staan die ik ooit in de auto draai als ik zo'n mee-blèr-dag heb haha. Kei hard meezingen met de muziek. En dan heb ik van Paul Simon: The Obvious Child. ZOOO mooi!! Deden ze die gisteren ook? Oh ik hou van dat nummer. Die trommels, en die 'woooooeeehh, woehoehoeeee' op het einde haha Zo mooi

    Ahhh die Toon, haha wat schattig :)
     
  16. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    @ kleintje; Hmm nog weinig verandering dus. Blijft spannend... wel fijn dat de ks datum gewoon blijft staan.
     
  17. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Ha dames,
    Krijgen jullie ook die Lekker in het Leven bonnenboekjes?
    Zijn volgens mij 1.5-2 weken geleden bezorgd...
    Kun je nu heeele leuke kortingen mee scoren!!

    Zo heb ik zojuist: 2 flessen Ariël wasmiddel, 1 fles Ariël vlekkenreiniger, 1 scheermesje+gratis handdoek, 1 olaz dagcreme en een tandpasta voor in totaal: 3,50 gekocht! hihi.

    Hoe? Als je even roept dat je het bonnenboekje nog hebt wil ik het met liefde uitleggen haha, maar als jullie die al niet meer hebben dan wordt 't zo'n verhaal waar niemand iets aan heeft ;)
     
  18. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Extreme couponning!!!!




    Ik krijg t volgens mij niet, jammer
     
  19. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    seanli en kleintje suc6 met de laatste loodjes
     
  20. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    hier vandaag een lekker rustig dagje gehad!

    Wel krijgen steef en ik meer gedoe on de financiën meneer denkt dat ik eet wel goed uit kom en hij niet pff we zullen het wel zien

    Nu eerst babyboom kijken
     

Deel Deze Pagina