derde kindje.....

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Lov23, 11 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Liefoe

    Liefoe Niet meer actief

    Hoi ,

    Kimberly ,dat snap ik dus ook niet van je huisarts een bloedname kan ook hcg vinden en nog andere zaken waarop ze je screenen zoals CMV ,Toxo enz....:(
    Een echo is natuurlijk leuker maar toch als er op de echo wat te zien is ,is er hcg in je bloed zo simpel is dat.
    Veel succes met wachten tot vrijdag ;)

    Lov ,ik bewonder mensen die verbouwen ,wijzelf hebben dat 1x groots gedaan ,woning uiteindelijk verkocht ,dan erna kleinschaliger gaan wonen ,ook opgeknapt maar minder intensief (ook verkocht).
    En nu wonen we in een woning van '97 met alles erop en eraan enkel nog klinkers en een garage ontbreken (klinkers is voor ergens september/oktober).Garage zal langer op zich laten wachten.

    Morgen dus mijn onderzoeken ,hoop dat het niet te druk is en dat het vlot verloopt ,de kindjes blijven dan even bij mijn moeder.

    Liefs x
     
  2. kimberly22

    kimberly22 Fanatiek lid

    24 jan 2007
    1.039
    0
    0
    nimme succes vandaag met de onderzoeken. ik hoop ook dat het vlot verloopt voor je.

    de reden dat ik geen bloed hoeft te laat prikken is omdat ik bij vorige zwangerschappen ook geen hcg had ook niet in mijn bloed. en toen beweerde ze dus dat ik niet zwanger was. uiteindelijk met dikkere buik naar de verloskundige gegaan en ja hoor wel degelijk 11 weken zwanger.
     
  3. kimberly22

    kimberly22 Fanatiek lid

    24 jan 2007
    1.039
    0
    0
    love: ik had bij de vorige ook zo vroeg in de zwangerschap geen hcg pas echt veel later. en helaas had ik niet zo'n slimme huisarts die toen een aantal malen is gaan prikken alleen maar 2 keer en die waren laag dus was ik per definitie niet zwanger.
    met 11 weken bij de vk bloedprikken was die wel wat licht verhoogd. best vreemd lichaam heb ik hahahaha.
     
  4. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    wat gek kim...geen hcg in je bloed?! Dan zou je ook niet zwanger moeten zijn toch hahahaha....is niet dat ik je niet geloff he als dat zo overkomt maar je bent echt een gek verhaal hahahaha..


    @Nimme heel veel succes vandaag!


    Hier zijn de kids even naar opa en oma...kan er altijd even van genieten een dagje niks moeten!
     
  5. joel

    joel Fanatiek lid

    10 jun 2007
    1.162
    0
    0
    kapster
    best
    hoi

    ik kom meelezen en af en toe meeschrijven in dit topic

    hier ook twijfels.
    altijd gezegd 3 kids, manlief en ik
    maar nu begint hij ook van ja en kwa gezond heid, je hebt nu 2 gezonde kids en krijg vaak te horen, wil je door voor meid , maar vele weten dat we er al 3 wilden. nu ik da beetje uit zijn hoofd gepraat heeft begint hij over financieel en ruimte, was dat beter dan was er geen twijfel maar nu en ik denk kwa ruimte ken t hendig. hebben statione en willen toch x nieuwe maar t geld maar denk zo dat een derde wel meevalt toch op zich. ja later maar ja das zorg voor later denk ik dan,

    nu slik ik al bijna 2 jaar geen pil, na bevallig van jongstge want had geen lontje meer haha maar nu dus condoom en al vaak genoeg te laat geweest of ja t kan van voorvocht toch al. en dan denk ik ja dan wil je toch, helllup

    wil als hij 3 is echt weten hoe of wat maar nu ben ik pas zzp maar van verzekering mag ik pas over 2 jaar na begin datum verzekering bevallen en die gaat pas mis jan. of april 2013 in. en daar willen we ook niet op wachten.

    weet iemand hoe da zit, heb al zovaak gebeld met uwv en weet ik wat dat zelfs mijn tel rek. 3 dubbele van normaalwas. pff 0900 nr.


    mijn wens is zo sterk en vooral omdat ik bijn de 2e echt niet aan dacht dit was t en om me heen zijn er meer die er de 3e krijgen maar oh bij ons in groep of ja manlief in groep verklaren ze ons voor gek.

    lees hier met jullie mee als dat mag.

    wel spannend , heb sommige blz meegelezen
     
  6. Maris22

    Maris22 VIP lid

    7 aug 2007
    5.402
    2
    38
    Vrouw
    Assistent Manager Horeca
    Zuid holland
    Hoiii Meiden,
    ook ik wil hier ff meekletsen....
    Mijn oudste is 3 mijn jongste bijna 11 maanden en
    eerlijk gezegt gaat het alweer kriebelen en ga ik erg twijfelen...
    Ik heb van mijn gyn nog 1x groen licht gekregen voor een zwangerschap,en mijn gevoel word steeds sterker dat ik die kans moet benutten...Mijn mannetje wil er nog even niks van horen,want dan moet er een dakkapel aangebouwd worden willen we de kids allemaal een eigen kamer kunnen geven en dat kost allemaal weer geld zegt hij.... En hij vind 2 kkids voldoende,maar na een gesprek zei hij,misschien wel,we kijken volgend jaar wel hoe het loopt.
    Mijn gevoel is zo sterk voor nog een kindje... Moet ik dit negeren,over laten waaien of er aan toe geven???
    Ik vind dit erg moeilijk,er zijn zoveel voor en tegens...Maar als ik zie hoe mijn 2 jongens nu met elkaar omgaan,dat is het moooiste wat er is in het leven!!
    Graag jullie reactie's!
    Groetjes Mariska
     
  7. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    welkom Joel en Maris22....

    Ja die mannen he die zijn zo`n denkers aaahhhh...hier zegt ijn man dus ook dat hij nu nog banger is dat er iets niet goed zou zijn. Lekker dan hahahaha niet overdreven maar ook in de zin van, we hebben al 2 gezonde meiden en zouden we dan nog een keer geluk hebben?

    @Joel snap de helft even niet van je zzp verhaal hahaha sorry.
    @Maris ik wilde ook al vorig jaar.....en het leek wel alsof het gevoel nog sterker werd omdat hij toen nog niet wilde. Dus ik zou eveb proberen het te laten bezakken nu. Ik ben wel blij dat we nu nog niet zwanger zijn of al zelfs bevallen.....is toch wel druk 3 jonge kindjes hoor. Ook snap ik je man dan wel als er nog eerst een hoop moet gebeuren. Wij gaan nu ook verbouwen.....maar ik vindt omdat ik niks kan doen kan ik ook zwanger zijn in de tussentijd hahahahaha.
    Ja moet eigenlijk al blij zijn dat hij wilt.....er zijn er genoeg waarvan de man gewoonweg niet eens meer wilt. Dat zou pas erg zijn he....moet er niet aan denken. Dus ik zou je als tip willen geven...wacht even rustig af...die derde baby komt er wel....hi wilt toch al. Dat heb je al gewonnen hahahahaha
     
  8. Maris22

    Maris22 VIP lid

    7 aug 2007
    5.402
    2
    38
    Vrouw
    Assistent Manager Horeca
    Zuid holland
    @lov23
    Denk ook dat datidd de beste manier is,genieten van wat we wél hebben en we zien volgend jaar nog wel of het gevoel er nog is,maar het is wel moeilijk...
     
  9. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.996
    5.822
    113
    Ah een medelotgenoot :D:(

    Wij zitten nog in de wel/niet fase (verstand/gevoel), maar wij hebben het sowieso tot volgend jaar zomer geparkeerd. En dan nog maar even kijken hoe de zaken er dan bij staan.

    Maar vind het hier wel leuk om mee te lezen met de dames die wel 'mogen'. Soort zelfkastijding :)
     
  10. Maris22

    Maris22 VIP lid

    7 aug 2007
    5.402
    2
    38
    Vrouw
    Assistent Manager Horeca
    Zuid holland
    @mmeke
    Leuk,ook al zo'n twijfel geval...
    Wat zijn jullie redenen? Ik zou dan wel weer willen proberen zwanger te worden zo begin voorjaar 2013 dus misschien dan eind 2013 nog een kleintje erbij,is mijn oudste naar school,en mijn 2e ruim 2 jaar oud... Nadeel is alleen voor mij dat ik niet weet of mijn lichaam het aankan (BI bij allebei en 2 KS bij allebei)
    Mijn gyn heeft nog 1x groen licht gegeven voor nog 1 zwangerschap,dus ik weet niet wat ik moet doen??
    We laten het de tijd maar leren denk ik........................
     
  11. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.996
    5.822
    113
    @Maris, goh dat zijn ook wel redenen om goed over na te denken ja.

    Qua zwangerschap twijfelen we niet en ook een derde kindje zou in principe hartstikke leuk zijn..als we het eerste jaar zo ongeveer konden overslaan ;)
    Ik ben chronisch vermoeid, en ben nu net weer in balans zeg maar. Mijn vriend werkt 60 uur per week, soms iets minder, maar soms ook meer. Ik werk parttime en heb daarnaast dus voor het grootste deel de zorg voor de kinderen. Hulp is er wel, maar niet naast de deur (1 uur rijden minimaal), dus mijn vriend is voornamelijk bang dat ik het niet ga trekken.

    Onze oudste was een huilbaby en nu nog steeds een pittig mannetje waar ik mn handen aan volheb. En vlak onze dochter ook niet uit, daar zit ook een kop op. ;) Hartstikke leuk natuurlijk, fijn dat ze lekker voor zichzelf kunnen opkomen, maar wel vermoeiend als ouder. Zij sliep overigens pas na 2 jaar echt door, erg pittig.

    Dus wij wachten sowieso totdat onze dochter naar school gaat, tenminste, dat zij naar school is als er een evt baby geboren wordt. En dan komen we dus uit op volgend jaar zomer om te starten (op z'n vroegst). En dan weet ik niet of ik nog terugverlang naar weer luiers/gebroken nachten etc. (maar ik denk dat ik dan nog wel steeds verlang naar nog een kindje, nog zo'n uniek wezentje van onszelf:))
    Twijfeltwijfel..
     
  12. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    oh ja is zeker moeilijk! Ik had het vorig jaar ook veel moeilijker ermee en nu heb ik echt zo`n rust!
    Soms wil ik stoppen met de pil en dan denk ik...ach we zien wel:D gek he. Maar klets gewoon lekker mee hier joh! En tussendoor moet je je man even met rust laten denk ik...heb ik hier ook gedaan anders worden ze gek:D
     
  13. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    whahahahaha:D nopu als je hier kan meelezen zonder jaloers te zijn heb je idd nog niet je keuze gemaakt he:D
    Nou hier weten we wel dat we het willen maar wanneer? Gek he dat je zo`n rust kan hebben ermee hahahaha
     
  14. masami

    masami Fanatiek lid

    27 jul 2011
    4.213
    769
    113
    Vrouw
    Hier weer op de wachtbank, gisteren de vruchtbaarste dag gehad en voel mijn ei altijd. spannend alweer.
     
  15. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    dat is spannend maar ook zooooooo zenuwslopend he masami hahahaha.....

    Succes!
     
  16. claudia1976

    claudia1976 Bekend lid

    8 nov 2010
    744
    0
    0
    Wachten, wachten en nog eens wachten, wil vandaag al testen maar weet dat het geen zin zou hebben. Het ei zou zich vandaag moeten innestelen als het raak is? Ben toch zo benieuwd en een beetje ongeduldig
     
  17. Pindaatje

    Pindaatje Niet meer actief

    Leuk, jij ook een Silvijn!! Mochten wij er ooit nog een jongetje bij krijgen, staat de naam Julian in het lijstje hihi.

    Verder snap ik je wens voor een 3e heel goed!! Ons hoofd staat er nu niet echt naar (zie onderschrift) maar aan de andere kant blijf ik er toch aan denken, juist omdat het me blij maakt om erover te fantaseren.

    Dus ik zou zeggen, ga ervoor ;)
     
  18. masami

    masami Fanatiek lid

    27 jul 2011
    4.213
    769
    113
    Vrouw
    Dank je :D wachten duurt alleen zo lang jammer genoeg.
     
  19. zeester

    zeester Bekend lid

    28 jun 2012
    780
    0
    16
    Ik ben een weekje op vakantie geweest, maar ik ben er weer. Ga mijn best doen om iedereen te antwoorden:

    @ Lov, nog steeds condooms omdat we nog even willen wachten,hihi! Wow jullie gaan echt goed verbouwen zeg!
    @ masami! Fijn dat je bloeduitslagen goed zijn! Oei wachten duurt altijd zo lang. Mijn duimen draaien vast!
    @ nimme, ja de oudste is en blijft ook wel een beetje een zorgenkindje, maar we zijn druk bezig om het telkens een beetje beter
    te laten gaan. Spannend de 14 e naar de gyn!
    @ladybabs, druk zal het inderdaad zijn, maar wel gezellig. Mijn kindjes zijn hopelijk straks 4 en 6 als de baby (hoop ik) komt.
    @kim, wha!! Weer een week wachten!! Nou ja als het hcg niet te zien is bij je, dan is dit het meest logisch. Ik hoop zo voor je dat er wat te zien is volgende week
    @ joel, welkom!
    @ maris, welkom! Moeilijk he!! Tja twijfel twijfel. Ik herken het wel hoor
    @ mmeke, welkom! Ja nogmaals ik herken het gevoel dat je hebt heel erg hoor! Ik zit ook nog even op het wachtbankje, maar bij ons is de knoop wel doorgehakt....wij gaan er nov/dec voor.
    @ claudia, tja wachten he....ik duim voor je!!

    Ik geloof dat ik iedereen gehad heb...

    Ik ben vandaag ongesteld geworden, joepie. Condoom heeft zijn werk gedaan hahaha!! Wat een klunzen zijn we toch. Grote lamp aan gebruiksaanwijzing erbij hihi, maar uiteindelijk toch redelijk gelukt hihi.
    Ik ben blij dat mijn lijf het weer redelijk oppakt na 3 jaar pil weer. Ik zat bij de jongens ook zo rond de 30 dus met 33 ben ikheel tevreden haha.
    Morgen nog een nachtje met mijn schounouders mee en dan zit het echte op vakantie gaan erop!

    Liefs zeester
     
  20. joel

    joel Fanatiek lid

    10 jun 2007
    1.162
    0
    0
    kapster
    best
    maris ja krijg je vanwege de ks nog 1 x groen licht of zo erge bi. ik snap je helemaal. succes en t is vaak overal t zelfde he met die mannen maar dakkapel kan later toch ook of niet? hier zouden wij da
    ook t liefst willen maar ja centen.. .

    mmke ja das wel zwaar geweest dan ja,hoop voor je dat t allemaal mee zal vallen met de 3e dan

    pindaatje heel veel sterkte met je mannetje, is ook niet niks en een wens of gedachte mag er altijd wezen he

    zeester geniet nog van je laatste dag en hopelijk goede cyclus of niet hihi

    ja ik was zo snel met mijn verhaal. maar wil t zo graag. nu is niet handig met net eigen zaak maar oh ik wil nog x testen, x baby voelen en x bevallen. 1x ks en hoop zo nog een x zo te mogen bevallen. en jongen of meid, geef ik niks om en laat anderen lullen maar toch denk ik dan van gun ons t gewoon en wij willlen t toch.
    maar ff goed sparen,verbouwen en alles komt goed, we hebben elkaar toch
     

Deel Deze Pagina