Maart mama's 2010, deel 7!

Discussie in 'De mama's' gestart door jedalin, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Ff vanaf me telefoon

    Eliesah gefrliciteerd met jullie mooie echo, leuk een meisje!!!

    Chantal succes morgen!!!

    Ik ksn volgende week niet mee met de meeting, sorry, jammer maar helaas

    Trustennn
     
  2. Boomie2012

    Boomie2012 Bekend lid

    3 jan 2012
    524
    2
    18
    NULL
    NULL
    Ik heb alleen de laatste pagina meegelzen, want ik ga zo werken, dus heb weinig tijd:
    @Eliesah: gefeliciteerd met de mooie echo! Wat super zeg! Valt er toch weer een last van je af he!
    En nog een meid, wat heerlijk ! Nog zo'n mooie speciale naam erbij, ik ben zo benieuwd! Hebben jullie al een idee?

    @Chantal; succes met de echo; ik duim mee voor jullie! beterschap nog.
     
  3. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Hee, wat jammer meis... Hoe komt 't?? :(
     
  4. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Wij gaan die dag met de schoonfamilie naar Beekse bergen, dit was de enige dag die de rest wel allemaal kon, anders werd t pas over 2 maanden ofzo...jammer, maar er komt vast nog wel s een meeting.
    En volgens mij kwamen er best veel??missen jullie mij vast niet
     
  5. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Kijken of ik het nog een beetje weet...

    Foto van Megan: mooiii :)

    Kussie: Wat balen zeg dat Stan zo huilt, lijkt me idd moeilijk :( Knuffel voor jou!

    Buikpijn: Esmay geeft ook steeds meer buikpijn aan maar ze houd haar poep ook op! Ze kan heel goed op het potje maar doet dat nog niet constant en de laatste dagen houd ze het echt op dus klaagt ze over buikpijn!

    Alies: Welkom terug van vakantie :) En wat een verhaal over dat poepen achter de boom haha!

    Jedalin: hopelijk is de nieuwe poethulp wel wat! en ik kan je frustratie over je man heel goed voorstellen...

    Eliesah: fijn dat de echo goed was :) Leuk nog een meid erbij, ik ben benieuwd naar wat voor naam jullie het meisje gaan geven! Wordt het weer zo origineel als jullie andere meid ?

    Chantal: succes met de echo!

    Lisil: ik las dat je kat terug was ? Super dat hij er weer is!

    HIer: Alles zn gangetje! Stijn doet het ook steeds beter.. hij ligt nu 3 dagen in de puck a baby en de laatste 2 avonden gaat hij ook slapen zonder mij in de buurt! Heel fijn! Nou ja gister huilde hij wel 1 x, toen ben ik even bij hem geweest en gezegd mama komt straks nog een x kijken! hij was rustig en ik ben idd na een kwartier weer gaan kijken, hij was nog wakker dus ik dacht: als ik weg ga wordt het weer feest! maar nee hoor... Ik zei "mama gaat nu ook slapen" en heb hem niet meer gehoord..... Dus volgens mij werkt die puck a baby wel!

    Verder is Esmay steeds moeilijker... wordt er soms zo moe van! maar ja zal wel wennen zijn voor haar al die veranderingen....

    Met mij gaat het goed, al heb ik de laatste dagen weer ineens meer bloedverlies soms ook met stolsels, gister liep het er ineens zo uit! Dus heb net even de HA gebeld, moest ik de Gyn bellen en die bellen me als het goed is straks terug... En de laatste dagen heb ik eigenlijk juist helemaal niet zoveel gedaan waar het aan kon liggen...

    Hier nog even een foto van onze 2 kindjes, we gaan hem in het zwart wit heel groot boven ons bed hangen, en ons mam krijgt hem voor haar verjaardag (die was gister jarig en ik had gehoopt dat de canvas al binnen was maar helaas... maar hij komt vandaag als het goed is! )
     
  6. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    En van Stijn (die doet volgende maand als het goed is trouwens mee met baby van de maand )
     
  7. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    En nog 1 om het af te leren:
     
  8. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Nou ik anders wel :(....

    Maar beekse bergen is natuurlijk ook leuk met de familie!
     
  9. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Ahhh mooie foto's kleintje!! Dat lachje van Stijn!! Wauwie!!
    (Trouwens SUPER Leuke naam, ERG leuk!! Had ik ook voorgesteld toen ik zwanger was maar Arno kende iemand van vroeger waar ie niet zo'n leuke herinneringen mee had haha)
    Echt leuk! Die samen met Esmay is ook erg mooi!!

    @ hier: Nou, haha Arno heeft gezegd dat hij voortaan boven gaat zitten, als dat voor mij beter werkt. Mooi!
    Tis alleen niet fijn werken door de hitte...dat weet ik ook wel, maar zo is het ook niet fijn. En als het echt warm is mag ie wel beneden zitten haha.
    En tis ook maar 2 dagen in de week...de andere dagen ben ik gewoon werken dus dan mag ie zitten waar ie wil haha.
    Hij zei dat hij ook al breder aan het solliciteren is. Dus gesprek lijkt geholpen te hebben... :)

    @ hier: SPANNEND! Heb net een mail naar nm leidinggevende gedaan dat ik graag een keer de mogelijk tot een opleiding doen wil bespreken met haar. duim duim duim!!!!
     
  10. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    kussie ik weet dat deze fase heel vervelend en vermoeiend is dus dikke knuffel meis.

    jedalin hihi toch de laptop ff voor jezelf. en meid echt jullie komen er wel. hij doet wat hij wilde en dat probeert hij een klein jaar. en wat je zegt het heeft ook voordelen maar ik begrijp je heel goed dat het gewoon thuiskomen rond etens tijd en een dag voor jezelf met de kids is ook erg fijn. maar wel frustrerend zeg dat hij nog niet een gesprek heeft gehad. pff ts ook moeilijk nu om aan een goede baan te komen. hopelijk helpt zn studie erbij. dikke knuffel meiss

    zazz wow wat een mooie nieuws meid gefeliciteerd hihi taleah vanaf t begin gelijk hihi alsof ze t aanvoelde hihi

    chantal hoe was de echo??

    ano sorry meis ik heb het geheugen van een dooie zee egel. hihi. Hoelang moet je vader de medicatie gebruiken voor hij resultaat ziet? ik hoop zo dat hij er baat bij heeft want er was 50% kans toch?

    veel plezier iig in beekse bergen en natuurlijk missen we je dan wel ook al zijn er dan veel

    kleintje mooie foto's van de kids en wat een mooi kereltje

    hier t gaat zn gangetje ik ben veel weg en steef ook dus we zien elkaar eigenlijk alleen aan tafel en sochtends met wakker worden. hihi. eind september ga ik met mn nichtje en haar vriend naar port selande met lisanne heb er nu al zin in.
     
  11. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    Bagger, ik had een heel verhaal getypt vanmiddag, en toen was dus alles weer weg, word ik zoooo sjagerijnig van, dus heb het toen opgegeven.. Dus zal nu opnieuw beginnen, maar wel een kortere versie...

    Vanacht een baggernacht gehad hier.. Tot 2 uur opgezeten met Stan, dat wil zeggen, nadat ik er weer was van Marcel, kon mijn auto op halen (heeft grote beurt gehad) Hij was klaarwakker, begreep er nix van, wilde nie slapen, eruit en tjah, we sliepen bij mijn ouders, want ik was tenslotte bij Marcel geweest... (vriend en automonteur) dus ik moest ook nog es zorgen dat Stan rustig bleef en niet ging krijsen... Dus die 10 minuten regel kon ik wel vergeten...
    Nu jah, ben maar blijven uitleggen en rustig praten dat iedreen slaapt etc. dat het midden in de nacht is, dat we zo niet uit bed kunnen... En vanmorgen was ie notabene al voor half 7 weer wakker... Pfff. En VERVEEELEND!! MY GOD!! Niet te krap!!! Janken om alles, krijsen, gillen!! Wat is dit nouw weer voor fase/sprong? Hij ging nu zelfs huilen omdat OMA wegging.. Pffff... MOE word je er van!!!
     
  12. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    kussie ow meis wat heb ik met je te doen pff hier heb ik ook een aantal weken zo gezeten met lisanne echt om gillend gek van te worden. weet dat t over gaat maar t vergt heel veel energie. dikke knuffel meiss.
     
  13. Alies05

    Alies05 Fanatiek lid

    5 sep 2008
    4.312
    0
    36
    @kussie heel bekend. In de vakantie ging het met Mel precies hetzelfde. Soms stonden we bijna alleen met de camper en dan lieten we haar huilen, maar soms stonden we bij meerdere campers en tja dan laten we haar niet krijsen, dus dan maar uit bed halen en haar zo snel mogelijk proberen rustig te krijgen.
     
  14. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    @ Lisil, is "jullie" vakantie dan geannuleerd (kon dat?) En wat fijn dat je met je nichtje mee gaat op vakantie! Toch nog lekker weg!! Als ik het iemand gun!! Je hebt het zo verdiend!! Even weg van alles!!! En leuk dat Lisanne lekker mee gaat!! Heerlijk!!
    Goed dat je nu ook veel op pad bent! Hopelijk wel naar leuke dingen toe? Of is het toch ook een soort van "vluchten" en steeds weer wat nieuws verzinnen?
    Hoe is het nu met je gevoel naar hem toe? -als ik vragen mag- Is het nu verdriet? Kwaadheid? Machteloosheid? Het lijkt me zo bizar.... :(

    @ Jedalin, ik kan me die frustratie wel voorstellen, tis wat je zelf ook wel zegt, Arno doet zijn best natuurlijk! Zet zich er heel erg voor in, maar je bent niet gewend om 24/7 (bijwijze van) op elkaars lip te zitten... Das dan wel even wennen zeg!! En dan krijg je ook gewoon op den duur die "irritaties" Het had beter "gewoon" uitgepraat kunnen worden, maar ach, wie lukt dat nouw, dat gaat toch bijna altijd in het heetst van de strijd met kreten en uitspraken die je achteraf liever niet of vooral "anders" wilt brengen!! :D:D

    @ Kleintje, die foto's zijn zooo mooi!! Echt prachtig hoor! En las dat Stijn inmiddels in de puck-a-baby ligt en nu ook lekker kan slapen! Fijn hoor meis! Was even opstarten heh begreep ik op FB? Wat zei de HA van de stolsels en het bloedverlies? Alles wel okeej met je?
    Gezien je wel rustig aan doet en dus niet echt weet waar het van komt?

    @ Chantal, ik ben ook heel benieuwd hoe de echo is geweest?

    @ Meeting, oww ik heb er zo'n zin in, maar Stan moet serieus wel beter in zijn fel zitten, want ga echt niet zo lang met zo'n dwars kind in de auto zitten, MY GOD!!!
    Ik wil wel heel graag komen! Zijn er ergens al adresgegevens enzo bekend, want eerlijk gezegd is me ontschoten waar en hoelaat het precies is?! *schaam*
    Ano, wat jammer dat je er niet bij kunt zijn met je kids!! Maar zo'n familie uitje is natuurlijk ook super leuk! En dat wil je ook niet missen, zeker niet nu je vader ook mee gaat!!!

    @ P&F, hoe is het met jou? En met de kids? En uiteraard ook met Manlief? Jullie zijn op vakantie heh? Nu eindelijk je hart op halen en quality-time met je gezinnetje!! Gun het je zo!!

    @ Zazz, ik weet niet meer waar ik gereageerd heb, of het hier was of op FB, maar ik vind het zo super dat jullie nog een meiske krijgen!! En wat de anderen ook al zeiden, hihi, ben ook nu al benieuwd naar de naam!! Hihi.. Word nu toch geen Roosje ofzo!! ;)

    Nouw meiden, ik heb weer lang genoeg getypt! Groetjess mij!!
     
  15. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    @ Lisil, Alies en Jedalin, ik vind het heel erg om te zeggen (voor jullie) maar ben toch zo blij dat jullie het wel herkennen... Hoort dan dus toch bij deze leeftijd??? Wat een narigheid... Pfff...
    Hoop indd dat het gauw weer overwaait!!! En dan ver weg ook!! Man o man!!
     
  16. Alies05

    Alies05 Fanatiek lid

    5 sep 2008
    4.312
    0
    36
    @kussie Ik denk echt dat het idd bij de leeftijd hoort. Gisteren moest ik Mel insmeren met creme tegen haar eczeem. Ze bleef maar trappen, huilen en krijsen. Toen heb ik haar benen langs mijn zij gezet en haar handjes gekruisd vast gehouden en ben ik tegen haar blijven praten, dat ik pas loslaat als zij rustig wordt en ophoudt met schreeuwen. Het duurde wel even, voordat ze rustig werd en toen meer naar mijn woorden luisterde. Ik bleef herhalen dat ik haar pas los zou laten als zij rustig is. En vroeg elke keer of ze nu rustig zou zijn. Op een gegeven moment zei ze 'ja mama' en toen liet ik haar gelijk los en zei daarna nog 1 keer 'kijk nu laat mama je gelijk los nu je ja mama hebt gezegd en rustig bent'. En ik merk wel dat ze dat sneller door krijgt.
     
  17. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Meeting is bij goed weer in de Torteltuin in Utrecht (zie google voor adres, weet ik zo even niet. Misschien janna :))

    En bij slecht weer in Ballorig in Houten.

    Tijd hebben we nog niet afgesproken, da's wel een mooi moment om te doen toch? haha.
    Wat vinden jullie van ongeveer 10 uur?
     
  18. Johannal

    Johannal Fanatiek lid

    28 jan 2009
    3.119
    0
    0
    Ik kom er een dezer dagen op terug... Het adres is kwartelstraat dacht ik zo uit mijn hoofd maar je kan ook op de grote parkeerplaats van het griftpark parkeren en dan even door het park lopen. Nu gauw slapen Selah is de laatste dagen steeds vroeg wakker...

    Daaaag
     
  19. Appel en Peer

    Appel en Peer Niet meer actief

    Even snel hihi.. Check privé forum ;)!
    Te grappig!
     
  20. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    Ja vind t ook super jammer dat ik niet mee kan, maar dit was de enige datum dat de rest kon, en tja zat dus weinig anders op....snel maar een nieuwe meeting plannen dan haha.

    Kussie ow vervelend meid, en idd dan ben je bij anderen dus je wilt er alles aan doen zodat ie maar stil blijft snachts .
    Lastig hoor zo,n fase.
    Zeker jammer dat ik niet kan, ti's trouwens met de schoonfamilie, niet mijn eigen familie haha.

    Lisil ow das een leuk vooruitzicht zeg!waar ligt dat?!enjullie eigen reis is geannuleerd?

    Jedalin, fijn dat hij nu boven gaat zitten,Kan me je irritaties helemaal voorstellen haha!al kun je natuurlijk ook weer niette boos zijn want hij doet het ookvoor jullie!!maar lastig is het wel...

    Xxx
     

Deel Deze Pagina