Bijwerkingen Mirena

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Nemo1984, 6 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nemo1984

    Nemo1984 Actief lid

    19 apr 2009
    267
    25
    28
    Zuid holland
    hallo meiden,

    ik ben even benieuwd wat jullie ervaringen zijn met de mirena.. ik heb nu de mirena sinds maart dit jaar. op zich was ik best enthousiast, mn ongesteldheid komt elke maand netjes en had eigenlijk geen klachten.. maar ik heb al zo lang hele vage klachten; geen zin in sex, humeurig, veel huilen, heel snel onzeker en nog een paar van dit soort klachten. ik ben gaan kijken op de bijsluiter en daar staat idd precies mijn klachten! wat moet ik nu? dit was voor mij de meest veilige anticonceptie. (aangezien ik hele zware zwangerschap heb gehad, en dus verstandig is om niet weer zwanger te raken.) ik zit helemaal in de knoop.. hoop dat jullie mssn mn verhaal herkennen? of tips voor een andere anticonceptie?

    groetjes Nemo
     
  2. Nemo1984

    Nemo1984 Actief lid

    19 apr 2009
    267
    25
    28
    Zuid holland
    heb trouwens mn mirena sinds maart 2011. was ff in de war
     
  3. JenniferM

    JenniferM Lid

    24 nov 2010
    70
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster (kinderdagverblijf)
    Zuid-limburg
    Hay hay

    Ik had de mirena vorig jaar na mijn bevalling laten plaats en heb hem 3 maanden geleden laten verwijderen omdat ik ook geen zin in sex had, steken in mijn buik en humeurig.. Had al een echo laten maken van mijn buik maar alles was goed.. De reden om de mirena te nemen was dat ik zwanger ben geraakt door de pil (microgynon 30) zonder vergeten, ziek of antibiotica etc.. Maar de klachten door mirena waren te erg dus heb hem laten verwijderen en na 5 dagen voelde ik al verschil een heel ander mens! Verhoogd libido, geen steken meer en ik was weer vrolijk :) heb nu de microgynon 50 en ben helemaal tevreden! :)
    Hoop dat je er wat aan hebt ;)
    Groetjes Jen
     
  4. dreamcatcher

    dreamcatcher Niet meer actief

    Ik heb precies dezelfde klachten en ik heb m nu pas 5 maanden. Als het nog een paar maanden zo doorgaat haal ik m er ook uit
     
  5. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Helaas heb ik ook klachten gehad met de mirena. Ik kreeg er depressieve klachten van. De ha kon niet met zekerheid zeggen dat dit door de mirena kwam dus hem eruit gehaald om het aan te kijken en binnen een maand voelde ik me veel beter, dus het kwam bij mij door de hormonen in de mirena.
     

Deel Deze Pagina