September 2007 mama's Deel 3

Discussie in 'De mama's' gestart door Imsala, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    ja het is wel stil de laatste tijd ja. wil best proberen wat vaker mee te kletsen.

    helaas gaat het met mijn gezondheid niet super goed. heb zware medicatie en daardoor veel moe. ondanks de pijnstillers verga ik nog van de pijn en sinds kort is fietsen zelfs een uitdaging. dagelijkse dingen als aankleden is een hele onderneming. ik werk nog maar 2 ochtende per week (omdat ik dit graag wil) en dan heb ik weinig tot geen taken. meer aanwezig zijn en leidinggevende functie vervullen. ben dan echt totaal gebroken naar een paar uurtjes.

    dan heb ik nog nando, ons zorgen kindje met zijn probleempjes. na flink wat onderzoeken en zijn nog niet klaar is het een en ander duidelijk geworden omtrend zijn achterstand. nando praat zeer slecht (2 a 3 woordzinnetjes) en ook nog zeer slecht verstaanbaar.ook zijn begrip bijv in en uit zijn voor hem gelijk. daarnaast is zijn grove motoriek erg slecht. zo kan hij zich zelf niet aan en uitkleden, fietsen of ballen vangen en is zijn evenwicht waardeloos. hij valt vaak tijdens lopen etc.

    als baby sloeg hij rollen en kruipen al over en is van billenschuiven naar lopen gegaan (wat hij dan wel weer erg vroeg deed). hij zal fysio nodig hebben en logepedie. we gaan hiermee starten na de zomer. screening van de fysio is achter de rug en nando heeft een verzwakte spierfunctie. zijn spieren zijn flink verslapt en we hopen met 12 wk fysio vooruitgang te krijgen. lukt dit niet dan moeten we gaan kijken waardoor zijn spieren slapper zijn dan normaal. ik hoop zo dat het aanslaat en het gewoon hierbij blijft. best stressvol dus.

    alicia doet het gelukkig super. wel nog logepedie maar op dat na is ze zo slim en bijzonder :). ze is nu 20kg en 1.12 de laatste meting. ze zit nu in 116 van broek en 116/122 van bovenkleding. ze is dus wel weer goed gegroeid.

    nando is nu 105 en weegt 19 kilo :) een beer van een vent dus
     
  2. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    zat net te lezen over nando in dat topic mbt achterstand inderdaad :)
    wat is hij groot trouwens.. Anne is maar 103cm en bijna 18kg
    Maar wel vervelend van die spierzwakte.. snap wel dat je eerst denkt van "tja, alicia is zo snel" maar uiteindelijk gaat het natuurlijk opvallen op kdv en met andere leeftijdsgenootjes.
    Maar goed dat je er achter aan bent gegaan :)

    overigens.. ik denk dat er hier meer mensen last hebben van kleinere en grotere zorgen... dus het is niet zo gek dat het hier niet zo heel druk is.. maar ik vind het wel echt heel erg jammer toch.

    ik hoopte dat het via de mail makkelijker zou gaan omdat je dan niet op het forum hoeft te kijken.. maar dat gaat ook maar met vlagen merk ik :)

    Hier hard op zoek naar nieuw werk, gedoe met school/anne.
    blijf erbij dat het een geweldige school zuo kunnen zijn voor Anne
    de dans/muziek/kunstlessen geniet ze enorm van.. maar de rest is gewoon veel te saai vind ze.
    en juf werkt niet echt mee... dus dat is "work in progress" hier.
    houdt ook de gemoederen redelijk bezig moet ik zeggen.
    gelukkig is het nu vakantie en heb me voorgenomen er niet te veel aan te denken.
    stilletjes zou ik het leuk vinden als ze na de vakantie kon schrijven.. (ze is al heel hard op weg namelijk) maar dan kan juf OOK zien hoe en wat.. en hopelijk kan ze dat dan op school doorzetten.. dat zou vast een hoop oplossen :)

    ze kan wel losse woorden schrijven als ze goed nadenkt overigens.. maar ze moet een reden hebben om iets te schrijven en dan is ze echt wel even bezig om het naar haar zin te krijgen.
    (ondertussen ligt er in de la een plastic bak met als opschrift "meloennnnnn" (omdat de N steeds niet mooi genoeg was)
    hangt er ergens een briefje waar zij een deel van heeft geschreven en ik ook.
    en staat de naam van papa trots boven een tekening te pronken
    Nu enkel nog beetje handiger er mee worden :)
     
  3. Patries81

    Patries81 Bekend lid

    9 nov 2006
    886
    0
    0
    dierenartsassistente
    Zaanstreek
    Hoi meiden,

    Ik hoor dat jullie willen stoppen met het forum. Ik kan het me wel voorstellen. Om heel eerlijk te zijn, heb ik ook gewoon weinig tijd en fut gehad de laatste tijd. Reageer ook meer via facebook of via sms/whatsapp. Dat gaat dan net ff sneller.

    @Saskia: vervelend dat het allemaal zo gaat op Anne haar school. Nu gelukkig lekker vakantie. En ik weet zeker dat alle kids zich dan weer meer gaan ontwikkelen. Ik merk het ook aan Jamie. Hij is zo toe aan groep 2. Hij vond groep 1 maar niets. In groep 2 mogen ze wat meer dingen zelf doen en dat wil hij ook! Dus ben erg benieuwd hoe hij zich in groep 2 gaan ontwikkelen en nu in zomervakantie. Enige wat ik erg jammer vind is dat in zijn groep maar 3 jongens zitten. Hij probeert zich overal tussen te boxen en vriendjes te maken, maar hij vindt het moeilijk. De meisjes willen toch liever met elkaar spelen. Ik hoop dat dat ook beter gaat in groep 2. In groep 3 komen de 2 kleuterklassen trouwens bij elkaar, dus dan zullen er zowieso meer jongens bij hem in de klas zitten.

    @ Darcy: lekker druk met sporten meid en natuurlijk vakantie!! heerlijk hoor meid. heftige tijd op school gehad, poeh is allemaal niet niks. Fijn dat het verder goed gaat. Zodra huisje beetje op orde is gaan we zeker meeten!! Miran, Joyce hadden hier ook wel oren naar. Mss nog meer??

    @Miran: jij bent ook al zo sportief de laatste tijd, leuk hoor. En ook veel uitstapjes op fb te zien. Leuk hoor meid. Gewoon heerlijk van het leven aan het genieten. Heeft Matt het nog naar zijn zin op BSO? We gaan snel meeten!

    @Lovewinnie: balen meid dat je gezondheid zo slecht is. En ook met Nando druk met testen en artsen. Heftig hoor meid. Fijn dat Alicia het zo goed doet en goed groeit. Je was toen toch ook spraken van een operatie aan je rug? of is dat niet doorgegaan?

    @all: hier gaat alles goed. Vorige weekend zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Heerlijk dat we hier eindelijk zijn. Maandag moeten we de flat opleveren en dat maar de zorgen over 1 huis. Dat zal me meer rust geven. Ik moet zeggen dat ik nu behoorlijk begin in te storten. Kwam vanmorgen om 10u mijn bed uit, maar ben zo brak. Gevoel dat ik niet geslapen heb. Zo beroerd. Ben ook nog heel erg misselijk. Eet dan ook de hele dag... lekker voor de kilo's, maar niet heus. Merk dat ik daar best moeite mee heb met het aankomen. Baal er eigenlijk een beetje van. Mijn zwangerschapskleding ligt ook allemaal bij vriendin in Dubai en die is nu ook zwanger. Dus ga maar snel op zoek naar wat nieuws, wordt tijd dat ik ga shoppen!! Even mijzelf verwennen. Lijkt mij zo heerlijk. Ik wil ook van deze zwangerschap genieten, maar dat is er nu echt even bij ingeschoten.

    Kids vinden het allemaal geweldig, vooral Senna is druk met de baby. Zij is vorige week alweer 3 jaar geworden, grote dame sinds maart overdag zonder luier en nu sinds 3 weken ook 's nachts. Heerlijk grietje. Ze moet woensdag voor haar neusamandelen, vind ik best wel eng. Marc is ook vrij, we gaan samen heen. Hij zal bij gasnarcose aanwezig zijn, aangezien ik dat niet mag. we gaan het zien. Heb donderdag ook nog lekker vrij, om bij de kids te zijn.

    Goed meiden dat was het voor nu. Ons topic moet blijven bestaan meiden!!

    X Patries
     
  4. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Saskia: idd balen dat het op school niet zo lekker loopt. Zijn de klassen gemengd? Of krijgt ze een andere juf en klas? Lekker genieten nu van de vakantie en als het weer zover is gewOon nog even aankijken. Patries; ik hoor graag je ervaring met het knippen van de neusamandelen. Nando moet waarschijnlijk ook en hoor dus graag hoe het is verlopen. Alvast veel beterschap voor de kleine hummel . En gefeliciteerd met de zwangerschap nog :). Ik ben trouwens in dec geopereerd. Alles leek goed te gaan tot ik in februari weer klachten kreeg. Mri blijkt een nieuwe hernia te zitten en veel litteken weefsel. Waarschijnlijk blijf ik eeuwig pijn hebben. De klachten worden ook steeds heftiger en bijv fietsen met 2 kinderen is onmogelijk waardoor Alicia veel zelf moet fietsen ( kan onze kanjer trouwens prima) . Werken gaat niet tot matig en doe dan ook nog steeds therapeutisch werken. Verder zit ik aan de tramadol 4x per dag vpor me rug en slik daarbij ook nog 6 paracetamol per dag. Voel je soms net een verslaafde. Verder vaak last van flauwvallldn en ben flink aan het afvallen zonder rede. Weeg nog 63 kg bij lengte van 180cm.
     
  5. miranda040172

    miranda040172 VIP lid

    19 mei 2007
    5.605
    0
    0
    secretaresse
    Zaanstreek
    Hoi meiden

    @ Lovewinnie: ja ik volg je al op FB van je herniaoperatie en dat je nog steeds last van blijft aanhouden....yoga is misschien een optie voor je?
    En hoop dat Nando's spieren sterker mag gaan worden, dan zou wel zijn..onzekerheid bkijven is ook niet fijn.
    Wat goed van Alicia dat ze zich verder ontwikkelt.

    @ groep 2: leuk dat onze sept kindjes over naar de groep 2 gaan na de zomer!

    @ Saskia; Matthew kan nog lang niet schrijven...hij begint er ook niet aan. Wel ben ik van plan als hij na de zomer naar school gaat. hem gaan stimuleren om eigen naam schrijven. Oefenen baart kunst.

    @ Patries: ik heb hier nog positiespijkerbroek met 3/4 pijpen, als je interesse hebt mag je het hebben, hoor. Ik whatsapp je wel!
    Verder is het wel spannend voor Senna op donderdag a.s. Nu je zwanger bent zal de emoties zeker losbarsten als Senna onder het mes gaat. Ik zie het al voor me, maar gewoon lekker laten gaan, dat is ook wel goed voor je.
    Ja meeting in de zomer moet wel gaan lukken, al is het maar 'n ochtendje of middagje...ff bijkleppen, is het altijd leuk.

    @ topic stoppen: no way...laat dit nog wel blijven bestaan...zodra onze kinderen wat ouder worden en zo, meer ruimte krijgen komen jullie wel terug op dit topic schrijven en/of via Saskia mailing. Ik kijk tegenwoordig 1x per week in dit topic om te kijken of er wat nieuws bijgekomen zijn.

    Fijne avond! Summer back!
     
  6. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    @patries: mja ik wil niet perse stoppen hoor.. vind het veel te leuk met jullie.
    Maar het is wel vaak erg stilletjes hier.
    Spannend met die neusamandelen trouwens... moet er toch niet aan denken hoor.
    Gelukkig is het voor de artsen een klusje wat ze al zo vaak gedaan hebben dat ze het bijna met de ogen dicht kunnen.. maarja als ouder voelt dat vast heel anders :)
    Alles goed gegaan inmiddels?
    @kleuterklassen: ja wij hebben een combiklas.. ze krijgt deels een andere juf.
    De ene juf blijft.. de andere juf heeft dr stage afgerond en gaat dus ergens anders werken.
    @lovewinnie: is het niet een idee om tijdelijk gewoon helemaal te stoppen met werken?
    om je lichaam de kasn te geven even bij te komen en dergelijke.
    al die pijnstillers kan ook niet goed zijn tenslotte...
    @miranda: mja op het moment "leest" ze veel... alsin ze zegt dat ze plaatjes kijkt
    en vaak zijn het plaatjesboeken.. of voorleesboeken met veel plaatjes
    maar 's avonds in bed leest ze vaak die beginnend lezen boekjes..
    dus ben benieuwd.. denk dat ze binnenkort wel een keer komt met de melding dat het lukt.
    zo gaat het steeds eigenlijk.. ze wil er niks van horen, oefent stiekempjes.. en dan ineens kan ze het.

    Sinds vorige week kan onze dame trouwens fietsen zonder zijwielen!
    maandag zei ze "pap, mogen mn wielen eraf?"
    en 20 minuten later fietste ze apetrots zelfstandig over de stoep :)
     
  7. miranda040172

    miranda040172 VIP lid

    19 mei 2007
    5.605
    0
    0
    secretaresse
    Zaanstreek
    Saskia, wat goed zeg dat ze zelfstandig kan fietsen!!!!
     
  8. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    @miranda: fietsen gaat nu beter dan met zijwielen lijkt het wel :)
    daarmee is nog een paar keer over de kop geslagen...
     
  9. darcy

    darcy VIP lid

    1 okt 2006
    5.715
    0
    0
    English teacher!
    Zaanstreek
    En hoppa! Even dreigen tegen elkaar en er wordt weer gepost :D
    Geintje natuurlijk.

    Hey Lovewinnie! Leuk om van je te horen *zwaai*
    Minder leuk van je lichaam, wat een pijn moet je hebben.
    Ben je ook al bij een chiropractor geweest?
    Mijn vader en opa zijn zo van hun hernia afgekomen!
    Wat Nando betreft ook zorgen dus - een heerlijke vent, maar met de nodige hulp erbij. Wat is het toch moeilijk als moeder en vader om je zorgen te maken over je kind... het is echt zo...

    Patries, ik bel je nog even over Okugest, dat homeopathische middeltje dat ik gebruikte. Helemaal weg ging de misselijkheid niet (bleef terugkomen), maar na de zuigtablet had ik er een paar uur rust van (en die polsband tegen wagenziekte werkte ook!)
    Verder goed rust pakken nu je verhuisd bent, heel fijn dat jullie er zitten (wat een mooi huis, zag ik op de foto!)

    Saskia, leuk dat Anne zonder zijwieltjes fietst! Ollie ook sinds kort, maar het gaat nog wat stijfjes en wiebelig. Geeft niks... het lukt toch wel uiteindelijk :)

    Miranda, zag laatst een foto op FB van jou en Matt op een bankje bij de Marktstraat, aan het water. Dagje Wormerveer gedaan?

    Groep 2 na de vakantie - ik vind het wel leuk voor onze kids. Ollie vindt het ook super, maar ik merk ook dat de jaren voorbij vliegen. Hoe bewust ik het voor mezelf ook doe (in schriftjes schrijven, foto's en filmpjes maken), het is waanzinnig hoe hard het gaat.

    Hier thuis gaat het weer enorm de goeie kant op, we hebben een weekje gekampeerd op de Veluwe met het gezin (Landal Rabbit Hill) en de badkamer aangepakt samen zonder strijd, juist heel genoeglijk. Da's op zich al een kunst, verbouwen met je man samen :D;)

    Einde zomer gaan we er even tussenuit met zijn tweetjes, een paar dagen een hotelletje pakken. Broodnodig, want zomervakantie is heerlijk, maar ook DRUK met die twee stuiterballen thuis ;)

    Ik kan dus zeggen dat het goed gaat, voel me ook erg goed en ontspannen. Het is hard werken als je al zo lang samen bent als wij en dat geldt voor veel jonge gezinnen immers...

    Sporten is ook heerlijk, 3x per week train ik (nu nog minder wijn en ZEKER geen snaaiwerk, dan zal ik vast wat resultaten gaan zien, ouwe snoepkont die ik ben :p). Heb in elk geval veel energie.

    Nou meiden, laten we blijven schrijven... ik zeg UP!!!!!!
     
  10. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    grrr 2x... heel verhaal getypt en foetsie.

    straks nog maar eens proberen, nu eerst even lunchen.
    heb zin in iets lekkers.... maar geen idee wat.
    het cijfertje op de weegschaal vanochtend stemde me dusdanig vrolik dat ik eigenlijk niet snoepen ondanks dat ik zin heb in wat lekkers.
     
  11. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Niet veel later ging de telefoon: bso.

    Dus ik in de metro gauw naar huis....
    Thuis een kind op de bank wat alleen maar op een propje lag te huilen over buikpijn...
    Beetje op dr buik geduwd om te kijken of dat meer pijn deed en mevrouw ging alleen maar harder gillen...
    Dus toch de huisarts maar gebeld zoals je begrijpt.

    Die constateerde al telefonisch dat het vast niet dr blinde darm was want ze had links het meest last en die zit rechts maar ze snapte dat ik me ongerust maakte dus half uur later was er een gaatje in de agenda...
    (liep wel 3 kwartier uit.. Maargoed)

    Nouja niks ernstigs dus maar wel flink besmettelijk: roodvonk.
    Flinke koorts vooral maar gelukkig goed te remmen met aspirine
    En nu uitzieken en penicillinekuurtje.

    Wel echt sneu hoor... Ze heeft heel de middag onder een dekentje gelegen en zelfs een glas water was te veel moeite.
    Avondeten was een zieke-kindertjes-cracker.
    Cracotte met kaas en een paar stukjes tomaat ernaast.
    En nu weer lekker in dr mandje dus.
     
  12. miranda040172

    miranda040172 VIP lid

    19 mei 2007
    5.605
    0
    0
    secretaresse
    Zaanstreek
    Ja we waren met de trein naar Wormerveer gegaan en op de terugweg met de Zaanhopper naar Zaandam tot aan de sluis. Super toch.

    Badkamerverbouwing, was er echt aan toe, he?

    Heerlijk op de Veluwe gekampeerd en eind van de zomer met jullie tweetjes tussenuit. Even als partners zijn en niet als ouders zijn. Heerlijk toch!

    Ben je nu al lekker volslanke dame geworden door het sporten??? Top zeg!

    X
     
  13. miranda040172

    miranda040172 VIP lid

    19 mei 2007
    5.605
    0
    0
    secretaresse
    Zaanstreek
    Saskia: Anne roodvonk??? Arme meis!!! Van wie zou zij dat meegekregen hebben? Omdat het besmettelijk is...

    Vroeger toen ik klein was kreeg ik prik tegen roodvonk...
     
  14. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    mja incubatietijd is 2-4 dagen
    en in die periode zijn we dus 2x naar Jeugdvakantieland in Ahoy geweest.
    4 hallen vol entertainment voor kidneren in alle leeftijden.. 3e per kind.
    Dus nogal een publiekstrekker zegmaar :)

    dat moet het haast wel zijn geweest....

    jongetje wat met ons mee was naar jeugdvakantieland is ook ziek bovendien... toeval? :)
     
  15. miranda040172

    miranda040172 VIP lid

    19 mei 2007
    5.605
    0
    0
    secretaresse
    Zaanstreek
    Saskia" hoe is het nu verder met je zieke kind of is ze weer de oude?
     
  16. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Ze was bijzonder snel weer op de been eigenlijk...
    ik zou zaterdags met mn moeder gaan winkelen en had dat afgezegd zo van tja.. het is nu dinsdag en ze ligt van ellende te huilen op de bank...

    en zaterdag zijn we uiteindelijk toch nog even wezen winkelen :)
    (wel in rotterdam.. ipv zoals gepland in utrecht maargoed)

    denk dat ze donderdag alweer redelijk op de been was en nukkig dat ze niet naar het buurmeisje mocht ivm besmettelijkheid :)
    ze is wel een week lang nog flink moe geweest... maar verder viel het wel mee.

    hier vandaag eerste schooldag weer
    anne had er weinig zin in... maar ondertussen had ze om half 9 al de eerste uitnodiging voor een verjaarsfeestje binnen en een complimentje dat ze zooo gegroeid was.
    (en ja we hebben dr vanochtend nog even opgemeten.)
     
  17. darcy

    darcy VIP lid

    1 okt 2006
    5.715
    0
    0
    English teacher!
    Zaanstreek
    Roodvonk: hier ook beide kinderen mee besmet geweest. Kuurtje en een paar dagen lamlendig, maar ook weer snel op de been. Fijn dat Anne zich weer goed voelt! Hoe is het voor haar om weer naar school te gaan? Wat zijn de eerste indrukken? Nieuwe juf ook?

    Meiden, heb genoten van de mini-meeting. Wat zijn onze kinderen al groot... Vond het echt leuk om zo even bij elkaar te zijn (we wonen echt achterlijk dicht bij elkaar in de buurt :$)!

    Vandaag langzaamaan het hoofd weer op standje 'werk' en heb dus, heel decadent, even de Smurfen-film aangezet. Zo kan ik een to-do lijstje maken, mijn hoofd zit nu al vol met taken voor het nieuwe schooljaar ;)

    Verder morgen even naar mijn oude werkplek, het dierenasiel. We hebben een kat op het oog... heel benieuwd!
     
  18. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    mja op de bso kreeg ik te horen "fijn hoor dat het toch geen roodvonk was.. daar ben je altijd weken ziek van"
    Mja dat klopt wel... week of 4 kan het duren zonder antibiotica
    maar onze huisarts was daar heel simpel in... wekenlang mensen kunnen besmetten is niet goed.
    en na de eerste AB ben je na max 48 uur niet meer besmettelijk en met ongeveer een week weer helemaal fris.

    tot nu toe gaat school goed... ze heeft er zin in want ze is de oudste nu echt.
    (ok.. niet echt.. maar wel een oudste kleuter natuurlijk)
    Maarja. maandag werd er uitgedeeld en kreeg ze uitnodiging voor een feestje.
    Gister was er weer iemand jarig en heeft ze 2x muziek geluisterd met een koptelefoon gewoon in de klas (dat vind ze heerlijk... kan ze thuis ook heel lang zoet mee zijn)
    En vandaag dus het feestje zelf... inclusief zwemspullen.
    Ze kon er helemaal niet van slapen :)

    dus tot nu toe gaat het prima.. hopen dat het zo blijft nu.
     
  19. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Hoi allemaal. Het gaat hier zijn gangetje. Ik ben nu 2 wk niet aan het werk, ook niet therapeutisch helaas. Ben erg ver achteruit gegaan en gebruik nu 2x morfine pleisters om te kunnen functioneren. Ik wordt er erg moe van maar probeer me er door heen te slepen. Oktober moet ik naar de neurochirurg en misschien zelfs een nieuwe operatie. In juni 2013 gaan we trouwen en hoop dat ik het dan lichamelijk wel aan kan. Nando is begonnen met 1x per week Fysio en 2x per week Logepedie. Drukke agenda maar voor een goed doel. Alicia gat ook nog steeds 1x per week naar Logepedie en ik maar Fysio. Weet gewoon niet meer hoe ik alles moet plannen. Alicia wordt volgende maand 5 en heeft gisteren kindjes mogen uitnodigen uit de klas. Totaal Inc neefje en nichtje aan we met 8 kindjes naar pukkemuk in Dongen. Erg leuk en kwa prijs net te doen. Dan nog de tractaties op school. Heb zelf fineas en ferb kleurboeken gemaakt en heb der een pakje stiften bijgedaan. Straks hebben alle kindjes uit haar klas een kleurboek met een foto van Alicia derop haha. Alicia fietst nu al ruim 1 jaar zonder wieltjes en rijdt elke morgen zelf naar school samen met mijn. Ritje van 5e 10 minuutjes. Gaat prima. Ga nog even genieten van de rust en even douchen en op de bank liggen. Heb dat wel nodig. 1 uur Nando ophalen, half 2 Logepedie en dan half 3 alicia ophalen. Hopen dat het droog blijft en dan misschien nog even met ze weg.
     
  20. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Saskia, leuk hoor der 1e uitnodiging :). Ben benieuwt wanneer Alicia uitgenodigd wordt. Der vriendinnetjes zijn n sept en oktober jarig dus spannend :)
     

Deel Deze Pagina