Vaders met nesteldrang?!?!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Itsmemarrie, 25 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Itsmemarrie

    Itsmemarrie Bekend lid

    15 jan 2012
    958
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb zelf nergens last van, normaal ruim ik wel op maar t kan me nu echt niet boeien...
    Maar mijn vriend moet van zichzelf op de valreep ineens nog van alles klussen. Nu heeft ie bedacht nog even een ooievaar voor in de tuin te maken en nog even wat ramen te schilderen en een plafonnetje te witten en plintjes e plaatsen etc.
    Zou graag samen op de bank hangen maar ja.... Soms kan ik m wel even een avondje overtuigen maar nu hoor ik ook weervgetimmer van zolder (de waslijn moest toch echt steviger, er was een haakje gebroken dis moeten ze allemaal vervangen)

    Hebben er meer vaders last van? En wat doen jullie ermee? Lekker laten gaan of toch beetje motiveren om me gezelschap te houden?
     
  2. Anno niem

    Anno niem VIP lid

    28 okt 2007
    34.502
    3
    0
    Herkenbaar! Hier ook 2x een vader vol nesteldrang. Lekker laten gaan! Is dat allemaal ook maar weer gedaan :D
     
  3. Bertha

    Bertha Bekend lid

    13 okt 2010
    850
    1
    18
    NULL
    NULL
    Ik kan alleen maar zeggen: Wees er blij mee!!

    Hád mijn man maar nesteldrang..!
     
  4. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Zo één wil ik er ook wel, haha.

    Ik ben nog maar net zwanger, maar er moet nu toch echt een dakkapel komen! En dan moet er daarna nog flnk wat op zolder gebeuren. Nu wil ik alvast flink gaan ruimen, zeker omdat we het de komende weekenden vrij druk hebben en die zolder gewoon zo ver mogelijk leeg moet zijn voor ze aan die dakkapel beginnen. (Ik wil niet alles 16 keer heen-en-weer schuiven.) Maar manlief kijkt me aan of ik gek ben. Ik ben toch pas in april uitgerekend?? Zucht.

    Maar ja, ik snap wel dat het andere uiterste (pietluttige dingetjes doen en daardoor geen tijd samen) ook weer niet fijn is.

    Als jij nou de jouwe een paar keer naar mij stuurt, mag jij dan wel met de mijne op de bank zitten. :D Daar is hij best goed is. ;)
     
  5. Meijtje

    Meijtje VIP lid

    24 nov 2011
    5.086
    187
    63
    Hier ook echt een man met nesteldrang, whahaha dacht dat ik het kon, mijn man kan het heerlijk. Alle spullen naar het vuil, trap moest nog gedaan worden, kamertje afgemaakt Echt vanalles aan het doen en af aan het maken. Ik ben echt heel blij met mijn man. Alles wat hij overhoop haalt maakt hij ook gelijk af.

    Ik vind het geweldig :D Ik doe de kleine klusjes en hij de grote klussen. Perfect evenwicht!
     
  6. Behappy

    Behappy Niet meer actief

    Idd had mijne maar die nesteldrang ..
    De babykamer is nog niet af ZZzz.. Echt helemaal niet zeg maar dus ga denk ik zelf maar beginnen -_-
     
  7. Itsmemarrie

    Itsmemarrie Bekend lid

    15 jan 2012
    958
    0
    0
    NULL
    NULL
    Er zijn er dus wel meer maar lang niet allemaal, gemiddeld genomen is t wel fijn dat er een hoop wordt afgemaakt... Maar soms denk ik, avondje samen op de bank ik ook wel fijnn! Geloof dat vandaag project ooievaar aan de beurt is...
     
  8. Bob1981

    Bob1981 Fanatiek lid

    7 mrt 2011
    2.253
    26
    48
    Vrouw
    @hier samen hard aan het klussen, heerlijk!!
    Ik verlang zo hier en daar ook naar een avondje samen op de bank maar vind het ook super fijn dat alles straks af is en we de laatste loodjes heerlijk samen kunnen genieten...
    Mijn mans motto is op dit moment; alles wat nu gedaan is hoeft straks niet meer te gebeuren....uhm tja...prima Johan Cruijff :D
    Succes met project ooievaar :D
     
  9. wolchu

    wolchu Bekend lid

    6 dec 2011
    918
    2
    18
    hier het zelfde. alleen is die van mij nu af aan het studeren en heeft zelf weinig tijd om alles af te maken. gelukkig is hij erg goed in het motiveren van anderen (icl. mij ;)). dus nog volop werk!!
     
  10. LieveMamaTrix

    LieveMamaTrix Fanatiek lid

    12 mrt 2012
    2.806
    0
    36
    Nesteldrang komt niet voor in het boekje van mijn vriend. Tot wanhoop van mij, want ik wil duidelijkheid en straks een kamertje inrichten. Hij kan maar geen besluit vormen over verhuizen. Ik wil heel graag, maar dan moeten we wel doorpakken. Over een paar weken hak ik de knoop door en dan blijven we gewoon in ons appartement. Daar hebben we wel een 'extra' kamer, maar daar zit een inloopkast in. Er zou prima een bedje/commode inkunnen, maar ik wil wel dat het er uit ziet als gezellige kamertje voor die kleine. Maar vriendlief ziet daar het nut geloof ik minder van in...

    Word echt gek van 'm. Wacht maar... Dadelijk gaat de tijd dringen en ik in protest!!! :D
     
  11. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Ne, want dat ziet die baby toch niet. En daar hebben ze dan verdorie nog gelijk ook, haha. Mijn man heeft vorige keer de box pas neergezet toen mijn vliezen waren gebroken. Dat vond ie al vroeg, want eerder ging die baby er toch niet in. Dat klopt wel, maar AAAAAAAHHH ik wil gewoon dat die box klaarstaat!!! Haha.

    Zucht, mannen.

    En zucht, vrouwen... Klussen de mannen niet, is het niet goed. Klussen ze wel, is het weer niet goed.
     
  12. vivianbraak

    vivianbraak Niet meer actief

    Hahahaha! Ja hoor mijn man en ik zijn al erg schoon al zeg ik het zelf. Maar nu doet ie werkelijk alles elke dag hahaha! Lekker laten komt vanzelf goed!
     
  13. mau

    mau Actief lid

    2 nov 2008
    397
    0
    0
    Ooo geef mij ook zo'n man met nesteldrang! Die van mij waant zich nog steeds alle tijd te hebben, babykamer is bijna klaar met dank aan ouders en schoonouders en mezelf ntuurlijk, maar oooo af en toe kan ik er wel een peper in schieten voor een beetje tempo/inzicht/hulp!

    Zou graag een weekendje ruilen, dan komt de zoldertrap misschien ook een keer af! Zonder dat ik het aan me pa hoef te vragen! Normaal ben ik de bob de bouwer in huis maar nu ik zwanger ben kan en mag ik niet meer alles tot zeer grote frustratie aan toe! Anders had die trap allang klaar geweest! Hummmmm
     
  14. mama3boys

    mama3boys Actief lid

    23 apr 2012
    140
    0
    16
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Ik heb het zelf ook hoor alle puntjes op de i zetten, maar hij.... hij is erg heeft er al maanden last van. Alles moest op de kop nieuw kleurtje op de muur, plafond gewit alle hout werk geschilderd, trap bekleed :) slaapkamers gedaan, er is geen plekje ongeschilderd gebleven, o en douche moest ff opnieuw gekit, en babykamer was helemaal geen rem op kon absoluut niet wachten pfft lijkt wel elke zwangerschap gekker te worden, maar ben er uiteraard nu alles klaar is helemaal blij mee ;)
     
  15. Itsmemarrie

    Itsmemarrie Bekend lid

    15 jan 2012
    958
    0
    0
    NULL
    NULL
    Haha dat herken ik wel hoor... Achteraf ben ik er wel blij mee als er weer wat af is!

    Babaykamer is al een eeuwigheid af hier vandaar al die ande klusjes, zelfs de kinderstoel staat al in elkaar, daar kan de kleine toch zeker over een aantal maanden wel eens in haha...

    Ik zou graag zelf wat helpen hoor, en daar waar mogelijk ook wel gedaan maar ben nu op een punt dat t echt niet meer zo makkelijk gaat allemaal... En ik mag inmiddels nog net koken maar hij vind dat ik al genoeg doe door de baby in mn buik te hebben.. Is wel schattig!
     
  16. Pioen

    Pioen Fanatiek lid

    11 jun 2008
    1.903
    0
    0
    Oooh had ie maar nesteldrang..! Of iets wat erop lijkt:D
     
  17. mama40

    mama40 Fanatiek lid

    30 mei 2012
    1.583
    5
    38
    De papa hier is ontzettend hard aan het klussen, er moest ineens "even " een kamertje bij worden gebouwd.

    Ik heb hem a.s. woensdag een verplichte avond vrij aangezegd, we hebben een "date" gaan heerlijk pizza eten en film kijken.
    We hebben nl zo ontzettend weinig vrije tijd samen omdat wanneer hij uit het wek komt hij klust tot 2130 uur ofzo....

    Maar het moet nu eenmaal en gaat heel mooi wroden!!
     
  18. heleentje80

    heleentje80 Fanatiek lid

    30 dec 2006
    2.296
    28
    48
    Gent
    hier de anti-nesteldrang in persoon.
    Toen ik juist zwanger was van nr2 vroeg ik de babykamer te maken (gyproc zetten en verven, ijzeren gyprocstaken stonden er al).
    Nou t was klaar toen dochterlief 9maanden oud was (18 maanden ongeveer voor een paar platen, wat pleister en een lik verf) en ik heb dan nog geverfd. Hij ging wel elk weekend een hele dag naar boven om te werken. GNIF: denk dat hij daar gewoon veel liggen maffen heeft
     
  19. Babette8

    Babette8 Bekend lid

    29 nov 2011
    727
    0
    0
    Heel herkenbaar! Mn vriend heeft alles afgemaakt in weinig tijd, nu kunnen we samen lekker op de bank zitten. Maar tussendoor is hij wel wat bezig met dit en dat....
     
  20. KnuffieQ

    KnuffieQ Niet meer actief

    Wat leuk allemaal die papa's met nesteldrang..... Gelukkig die van mij heeft hier ook wel last van dus alles lekker op tijd klaar.

    Hier gelukkig wel de beste combi hij maakt tijd genoeg om samen een keer op de bank te hangen :)

    En voor alle dames met een papa die anti-nesteldrang heeft ;) succes........
     

Deel Deze Pagina