Illuminatie.

Discussie in 'De lounge' gestart door MommyA, 9 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sarahtj3

    sarahtj3 Fanatiek lid

    8 jun 2012
    1.628
    0
    0
    almere
  2. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Nadeel van dat soort films is altijd dat ik dan nog steeds niet zeker weet of het De Waarheid is :(

    Al klinken sommige dingen natuurlijk aannemelijker dan anderen :)
     
  3. sarahtj3

    sarahtj3 Fanatiek lid

    8 jun 2012
    1.628
    0
    0
    almere
    Nou mensen...
    Ik hou dit topic voor gezien..

    Ik hou deze dingen lekker op abovetopsecret.com
    En zp, voor de zwangerschap en de wat lichter van hart onderwerpen.

    Hier blijft t een "i agree to disagree" ding.. en dwalen helemaal van het topic af.. had eigenlijk ook niet anders verwacht..
     
  4. Choco

    Choco Fanatiek lid

    30 okt 2006
    1.186
    0
    0
    Friesland
    Wat ik me dus nu afvraag: waarom maken ze zich niet duidelijk bekend? Ik wil dan wel eens weten wie de Illuminati echt is. Denk dat we daar niet achter komen. Dan kun je wel zeggen: ja maar kijk maar op het internet. Nee ik wil duidelijke gezichten zodat we dan echt weten om wie het gaat. Of vraag ik nou iets stoms?
     
  5. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    @choco: waarom zouden ze?
     
  6. Choco

    Choco Fanatiek lid

    30 okt 2006
    1.186
    0
    0
    Friesland
    Oja en waarom het allemaal met subtiele hint moet worden aangegeven in films en andere dingen dat ze dus de controle hebben en daadwerkelijk bestaan? Wees dan gewoon direct.
     
  7. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Dat dan weer wel ja...

    Maar ik geloof dan ook best dat de wereldmacht eerder in handen is van die 13 families... Dan dat ze overal hun kenmerken achter willen laten.
    Stiekem denk ik dan... "waarom?!"
    Plus dan kan je zoals vaker hier opgemerkt wel echt OVERAL wat achter gaan zoeken.

    Ik voel me vaak een zuurpruim als ik weer eens denk "tja, ze verdienen er geld aan dus waarom zouden ze het anders doen? Ten nadele van zichzelf"
    Maar ik ben wel een vrij nuchtere zuurpruim vrees ik :)
     
  8. MommyA

    MommyA Fanatiek lid

    11 okt 2010
    1.016
    0
    36
    Idd. En dat is mijn bedoeling helemaal niet met dit topic. Ik ben nieuwschierig en vraag me wat dingen af. Schijnbaar nog wat meiden samen met mij, dus gewoon een topic waar we het er over hebben. Zoals ik al zei hoeven we er helemaal niet diep in te duiken.
     
  9. ratatosk

    ratatosk VIP lid

    16 mrt 2010
    5.429
    5
    0
    Hoe betuttelend.
     
  10. mutsie79

    mutsie79 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    2.567
    221
    63
    Waarom een slotje? Dan kan je beter een verbod op heel internet gooien...;)....
    Mensen lezen dit topic omdat ze het interesseert en er met gelijkgestemden over willen praten. Sommige mensen vinden het zweverig en niet waar, het komt omdat het een taboe is voor veel mensen.
    Zo ben ik elf absoluut niet zweverig en sta met beide benen op de grond, maar ook ik vind dit wel degelijk interessante materie en heb me er ook al dusdanig in verdiept dat ik er veel van weet. Ik geloof ook echt niet alles wat ik lees of zie, maar het zet me aan het denken en mijn kijk op dingen wordt anders. Maakt dit nu dat ik zweverig ben of een sektelid ben? Tuurlijk niet!
    Zo verdiep ik mij ook in Atlantis, de nefilim, de maya's, het oude egypte, astrologie, het ascentie proces van de aarde....
    Het mooie is dat je veel verbanden kan vinden in al deze informatie wat het interessant maakt.
    Maar door de mensen die zich hier niet in verdiepen en zich er niet mee bezig houden wordt je/het dan al snel; bestempeld als ''gevaarlijk, zweverig, sekte enz''....gewoonweg omdat ze niet weten waar het over gaat en hun het niet boeiend vinden.
    Nou, prima toch, ieder zijn eigen ding.
    Als de een op dinsdagavond naar de bingo gaat of de sportschool zit ik dingen te lezen over bovengenoemde onderwerpen.
    Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn eigen interesses en hobby's. Leven en laten leven.
    Dit is nou respect hebben, dat je een ieder in zijn waarde kan laten.
    Maar vorm geen hard of onzinnig oordeel over iets of iemand waar je geen kaas van gegeten hebt. Uiteraard mag iedereen een mening hebben.
    Ik hoop dat dit topic voortgezet kan worden door de mensen die het wél interesseert en dat het niet gedomineerd wordt door mensen die er niets mee hebben en dat hier willen verkondigen.
    Laten we elkaar respecteren.
    Amen:D.
     
  11. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Ja! Illuminatie bij Koffietijd!
     
  12. MommyA

    MommyA Fanatiek lid

    11 okt 2010
    1.016
    0
    36
    Dat vraag ik me ook af, en tegelijk hoe ze zo geheimzinnig en 'undercover' kunnen blijven.
     
  13. Choco

    Choco Fanatiek lid

    30 okt 2006
    1.186
    0
    0
    Friesland
    En nou kwam ik iets tegen over een klok die zou aflopen op 9-9 maar heb nou weer gelezen dat het nu om 11-9 gaat. Wat willen ze hier mee bereiken eigenlijks. Deze Illuminati geeft mij veel vraagstukken.... te veel eigenlijks.
     
  14. mutsie79

    mutsie79 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    2.567
    221
    63
    Als jij er bang van wordt hoef je dit toch niet te lezen? En de geschiedenis verdraaien? Ken jij de hele geschiedenis dan? Er worden elke dag bij wijze nog ontdekkingen gedaan over het verleden en net zoals we de toekomst niet in zijn geheel kunnen voorspellen zijn er ook echt nog wel dingen uit het verleden die nooit het daglicht hebben gezien.
    Laat het inderdaad maar rusten, want ik denk dat je je er te gevoelig voor opstelt.
    Maar ik weet uit ervaring dat je je prima in deze materie kan verdiepen en ook nog eens met beide benen op de grond kan staan, hoe knap is dat, knap?
     
  15. MommyA

    MommyA Fanatiek lid

    11 okt 2010
    1.016
    0
    36
    Mooi gezegd Mutsie79! Ik vind het ook erg interessant, that's all.
     
  16. Sappie86

    Sappie86 Bekend lid

    28 aug 2011
    575
    0
    0
    Ik vind het ook interessant hoor!! Jammer dat sommige mensen een slotje op dit topic willen omdat ze er zelf niet 'tegen kunnen' of het er niet mee eens zijn.. Er zit rechts bovenin je beeldscherm een knopje met een kruisje.. klik daarop als je het niet aanstaat.. er zijn mensen die t WEL interessant vinden..
     
  17. stampvamp

    stampvamp Fanatiek lid

    30 jan 2007
    1.719
    0
    0
    zelfstandig ondernemer
    Idd interessant vorig jaar wat over gelezen en nu denk ik oh ja dat was allemaal wel erg boeiend.. jammer als er een slotje op zou komen want vind het interessant om te lezen..
     
  18. TempusFugit

    TempusFugit Niet meer actief

    Jammer van je topic, MommyA. Eerlijk gezegd had ik echt gehoopt dat het gewoon een fijn topic zou blijven, tussen mensen die ervaringen uitwisselen over hoe ze dingen zien. En als het al een discussie zou worden, dan een beetje op niveau (tenslotte zit iedereen om dezelfde reden op dit forum lijkt mij, waarom dan tegen elkaar keren).

    Ik snap niet dat er gewoon wordt gezegd dat we moeten worden behandeld door een psychiater omdat we een bepaald iets geloven. Dat vind ik echt te ver gaan, ieder zijn eigen ding. (zeg je dat ook tegen mensen over hun religie? En leer je je kinderen ook dat respect voor anderen niet nodig is want dan zijn sommigen hier een perféct voorbeeld.) In mijn ogen heb ik ook niets opgedrongen, maar goed.

    Ik weet niet of je Facebook hebt, maar er zijn ook heel veel FB-pagina's over Illuminati waar je door op de hoogte wordt gehouden. (Illuminati Exposed Media) Ik ben hier zelf niet lid van want ik wil dat niet iedere dag in mijn nieuwsfeed, maar ik kijk er regelmatig op. En verder de site waar sarahtj3 vaak op zit. Er zijn genoeg mensen die ervoor openstaan dus ik weet zeker dat je wel interessante informatie tegen zal komen :)
     
  19. danip

    danip Niet meer actief

    Ik vind dit dus echt zien wat je wilt zien en even lachwekkend als alle 54667768 keer dat de wereld zou vergaan. Als je wilt zien dat er over 2 jaar en 3 maanden gekke mensenziekte zou uitbreken en er 14 miljoen aan zouden overlijden dan weet ik zeker dat je dat in tekenfilms, muziek, op tv en in films kunt vinden. Want als je weet wat je zoekt kom je het overal tegen in "stille hints" en als het teken dan een vierkant en een ovaal is, zie je ook nog allemaal mensen het gebaren! Lame...
     
  20. SyrianBeauty

    SyrianBeauty Fanatiek lid

    28 nov 2007
    2.362
    0
    36
    Vrouw
    Huisvrouw/Mama Zijn!
    Omgeving Rotterdam
    +1 :)
     

Deel Deze Pagina