Onze oude nieuwe Clomid gebruiksters-club

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door BLiS, 24 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sas31

    sas31 Actief lid

    17 jun 2009
    424
    0
    0
    verzorgster bij de thuiszorg
    doetinchem
    Banner maken ik zou niet weten hoe ik zal het mijn mannetje eens vragen.
     
  2. mol81

    mol81 Niet meer actief

    Wow Sas! Gefeliciteerd! Ik keek bij 'zwanger' en zag een Sas die zwanger is. En dat ben jij!
     
  3. Lelymupske

    Lelymupske Bekend lid

    24 jun 2010
    932
    0
    0
    Lelystad
    Wow...goed nieuws!!!gefeliciteerd!!!! Geniet ervan.

    Nou nina...bevallen jij.. Haha...
    Mooie foto!

    Knuf voor iedereen
     
  4. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
  5. sammie26

    sammie26 Bekend lid

    4 jun 2011
    553
    1
    18
    boekhoudkundig medewerkster
    @nina heb je al een kleine? hoe was je controle die had je gehad toch?
     
  6. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
    yehh sas ! gelukt :)
     
  7. sas31

    sas31 Actief lid

    17 jun 2009
    424
    0
    0
    verzorgster bij de thuiszorg
    doetinchem
    Ja ik ga er gewoon voor :D

    Ik heb me ook al aangemeld voor moeders voor moeders en heb al een begin gemaakt met mijn 9 maanden dagboek wat ik van beide mama's heb gekregen ik moet ervan uitgaan dat alles goed gaat :)

    Ik ga zo nog 1 keer naar het huis van mijn zusje en haar vriend om voor de katten te zorgen die hebben vakantie gehad en zijn naar italie geweest ze komen vanavond thuis ik ben zo blij om haar weer te zien en deze fijne ervaring met haar te delen mag wel na al dat verdriet van onze papa en haar zwager.

    Ik ben benieuwd hoe zou het met Nina gaan?
    Ik denk aan je meid:)

    Knuf saskia
     
  8. Nina85

    Nina85 Actief lid

    21 jan 2011
    393
    0
    0
    Ha meiden..

    Hier nog geen beeb hoor.. Wel steeds voortekenen; heb steeds voorweeen maar zet niet door.. Nu weer afgezwakt.. We wachten maar af!

    Ben idd naar de gyn geweest afgelopen donderdag, wilde heeeeel graag afgelopen vrijdag, gisteren dus, al ingeleid worden maar er was helaas geen plek meer. Dus maandag komt nu ons beebje!!! :p Vind het enorm spannend maar tegelijk natuurlijk heerlijk fijn!
    Gyn heeft niet opnieuw de groei gemeten, vorige week was het 3650 gram en de week ervoor 3700 gram.. Beetje raar tuurluk maja hoofdje zat al zo diep dus kon 'ie niet goed meten zei hij.. Nu word onze beeb geschat op tussen de 8 en 9 pond.. Hoop uiteraard maar dat het beetje meevalt, en dat het dus minder is, maar we zullen zien..

    Redenen dat ik word ingeleid zijn dat ik gezegd had dat ik het echt moe was, al 2 wkn voorweeen die steeds stoppen en niet doorzetten.. Ook zag de gyn donderdag dat het vr.water al flink verminderd was; echt tijd dus.. En uiteraard vanwege de grote groei.. Mn moeder (mn eigen broertje) en mn nicht (mn achterneefje) zijn allebei bevallen van een kind met schouderdystocie.. Dat betekend dat de schouders klem zitten in het bekken; kans op Erbse Parese (zenuw kapot in arm omdat ze eraan moeten trekken! = heeft mn broertje) maar nog ernstiger is dat er kans is op zuurstoftekort omdat het hoofdje al geboren is maar de rest komt dus niet gemakkelijk.. En zuurstoftekort kan leiden tot hersenbeschadiging.. Nu bedenk ik me echt niet de ernstigste senario's maar dit kan wel gebeuren bij een groter kindje.. Vandaar dus dat ik echt blij ben dat ik niet nog eens 2 wkn overtijd hoef te lopen! We hopen maar dat met onze beeb alles goed mag gaan!

    Heb nog steeds 1cm ontsluiting, maar wel erg week, heb slijmprop al verloren en heb steeds slijmverlies (sorry..) Dit is erg fijn want hierdoor word ma-morgen eerst mn vliezen gebroken en moeten we wachten of daarop weeen komen, gyn acht de kans groot.. Dan hoef ik geen infuus ed. en is het uiteindelijk nog redelijk spontaan! Maar het kan ook dat er geen weeen/ of niet krachtig genoeg komen van het vliezen breken dan krijg ik wel infuus uiteraard.. Dus maandagmiddag/avond zullen we ons beebje in onze armen krijgen, zo fijn! Weet uiteraard niet hoe ik me erna voel maar we zullen zien of ik het nog hier kan melden en anders in de dagen erna natuurlijk!

    Lief dat jullie meedenken en zeker ook maandag; erg fijn! Thanks..

    Liefs Nina.. <3
     
  9. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
    Spannend meis!!!
     
  10. xd24

    xd24 VIP lid

    27 feb 2010
    6.406
    0
    36
    Brabant!
    Ooohhhh sas!! Proficiat!! Wat supergaaf voor jullie! Ben echt heeeeel blij. Wauw, wat een wonder! Geniet van het zwanger zijn:)

    Lydia, proficiat met Jinte. Leuke dag gehad? Wat gaan het eerste jaar snel voorbij he.

    Nina, wat een gave foto. Mooie buik! En nu maar snel gaan bevallen jij;)

    @hier, ik voel me echt al een week of 3 zo klote. Bah, heb nergens zin in. Ben chagarijnig, wil niks, geen puf, niks aan dit. Ik herken mezelf helemaal niet zo. Maar oke, we doen het er maar mee he.
     
  11. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
    Ja super! En verwend dat ze Is !!
     
  12. xd24

    xd24 VIP lid

    27 feb 2010
    6.406
    0
    36
    Brabant!
    Leuk! Veel cadeaus dus:) was bij Julan ook, heb wat dingen in de verpakking gelaten zoveel kreeg hij, mooi voor sinterklaas hihi
     
  13. Eevie

    Eevie Fanatiek lid

    7 mrt 2010
    2.491
    0
    0
    NULL
    Brabant
    Nina!! Spannende dag voor jullie vandaag!! Hopelijk gaat het vlot en heb je n goede bevalling. Hoe dan ook; jullie gaan je kindje ontmoeten!! Geniet er ook van. Oh en ruik aan je kind!! Zó lekker... Die lucht komt na t wassen nooit meer terug, oh wat lekker rook J....
    We denken aan je!!
     
  14. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
    Ja Nina succes !!
     
  15. Eevie

    Eevie Fanatiek lid

    7 mrt 2010
    2.491
    0
    0
    NULL
    Brabant
    @lydia; gefeliciteerd met jinte! 1 jaar al weer...
    @ xd; bijna op de helft! Waardoor voel je je zo?
    @sammie; wanneer had jij ook al weer t gesprek met de gyn? Ik zou ook iui gaan vragen nu hoor!
    @ de rest; hoe gaat t, ladies?!

    Hier alles goed; J is verkouden maar tevreden. Ze lacht en kletst veel en leert snel. Ze is nu t rollen van buik naar rug aan t oefenen (andersom kan ze al!) en ze kan dr tut aanpakken en in dr mond stoppen. Soms scheef, maar de poging wordt gedaan! Ze is gek op liedjes dus ik zing heel veel voor dr.
    Eevieman en ik hebben t al wel over een tweede gehad. We willen nog wel even wachten, maar ik denk dat we begin 2013 misschien weer gaan proberen... Wie weet duurt t weer zo lang, en mocht t snel gaan dan zitten ze fijn kort op elkaar en is t nog handig met m'n ouderschapsverlof ook! ;)
    Ik ga over 3 weken weer werken. Heb erg veel zin om weer met m'n collega's te werken. M'n baas daarentegen... Heb al n dikke 2 weken niets van dr gehoord en ik heb niet t idee dat onze werkrelatie goed zit. Ik moet zelfs m'n vervanging voor t kolven zelf regelen. Nou echt niet!! Dus dat wordt nog n strijd.
    En m'n nieuwe groep... Pfff hoor alleen maar vervelende verhalen en dat er ouders zijn die hun kind uit die groep willen halen. Nu gebeurt precies waar ik vorig schooljaar voor heb gewaarschuwd. Beetje jammer dat ze toen niet wilden luisteren en misbruik hebben gemaakt van t feit dat ik verlo had; er is van alles doorheen gedrukt en nu blijkt dat t niet werkt. Daar kijk ik dus niet naar uit! Maar goed, ik durf van mezelf te zeggen dat ik n goede juf ben, dus t komt vast goed. T vertrouwen van de ouders heb ik, dus dat is fijn. Maar niet cool om zo te moeten starten. Ik weet jiet eens wie mijn ouderschapsverlof in gaat vullen. Ach ja...
    Lang verhaal geworden! Ik ga me maar eens aankleden en beneden met ons mopje spelen!
    Fijne dag lieverds!
     
  16. sammie26

    sammie26 Bekend lid

    4 jun 2011
    553
    1
    18
    boekhoudkundig medewerkster
    @Eevie ja ik had een gesprek met de gyn gehad, maar heeft niets opgeleverd. Ik moet geduld hebben en ze zei letterlijk het is niet zo dat jullie roepen en zij draaien. Kon op me kop gaan staan. Ze vind het eerst van groot belang dat ik met de hormonen spuiten een eisprong krijg, en daar wil ze zich eerst op focussen en toen heb ik gezegd dan zul je wel met een hogere dosis moeten starten maar daar wou ze niets van weten, ik begin laag en kom vanzelf wel op de 112,5. Ik heb er goed last van gehad dat het op deze manier moet omdat we al zo lang bezig zijn. We hebben onze hoop nu een beetje gevestigd (klinkt raar) maar dat het semenonderzoek niet goed is. dan kunnen we een stap verder. het is net alsof je gewoon stil staat in het proces, tot vervelends aan toe.

    Maar omdat ik aan het hoogste adres ben, heb ik besloten me daar maar niet meer druk over te maken, en moet zeggen dat geeft me heel veel energie. Ik heb last van opruimaanvallen ;) probeer weer meer zelf te doen ondanks me beperkingen die ik heb maar ik ben op dit moment 2 dagen bij huis en ik kan niet van mijn man verwachten dat hij nog alles even doet naast zijn werk. en gelukkig hebben we hele leuke mensen ontmoet waar het zo mee klikt en veel overeenkomsten zijn waar we veel mee kunnen praten die in hetzelfde schuitje zitten als ons. en dat geeft me ook energie, daarnaast heb ik vorige week me eerste behandeling van acupunctuur gehad, en ben benieuwd of dat ook gaat werken. Volgende week ga ik weer heen voor een tweede behandeling. ben benieuwd. Ons geduld en wachten wordt vanzelf beloond en ik moet zeggen je wordt snel opgejut, maar helaas kun je je lichaam niet zelf bedienen. dus ik kan niet anders doen dan genoeg geduld hebben en maar afwachten.
    Het is vervelend maar is niet anders. We komen er wel.

    @nina Spannend meid, jullie gaan vandaag jullie moppie zien, geniet er zo ontzettend van met jullie allen, gaat allemaal zo snel.
     
  17. lydia1986

    lydia1986 VIP lid

    16 aug 2009
    22.737
    2
    38
    Vrouw
    pm'er kinderdagverblijf
    uden -> NB
    Hmm eevie dat is indd niet lekker beginnen .. Hopelijk krijg je het weet een beetje op
    De rit ookal is dit natuurlijk
    Niet de bedoeling op deze manier!
     
  18. xd24

    xd24 VIP lid

    27 feb 2010
    6.406
    0
    36
    Brabant!
    Eevie, nouja lekker dan:s succes iig met alles weer op orde krijgen!

    Ja waarom voel ik me zo, alles zit behoorlijk tegen. Mn vriend is een paar maand terug een nieuw bedrijf begonnen, nouja daar kunnen we nog niet van leven maar ik had ook een baan dus niks aan de hand.
    Alleen toen kreeg ik mijn ontslag, nu nemen ze me nergens aan natuurlijk omdat ik zwager ben.
    Dus ik ben maar gaan poetsen voor 5 euro per uur minder, waardoor ik nu fulltime moet werken om er nog een beetje salaris uit te halen:( het is heel zwaar werk, en helemaal doordat ik zwanger ben.
    Ik zie julan bij het naar bed brengen en uit bed halen:(
    Gewoon klote dus! Maargoed even uitzingen tot mijn verlof en dan daarna weer verder solliciteren naar wat fatsoenlijkers.
     
  19. Eevie

    Eevie Fanatiek lid

    7 mrt 2010
    2.491
    0
    0
    NULL
    Brabant
    Tja ik denk dat dit n rampzalig schooljaar wordt... Maar goed, ik heb n fijne collega in de parallelklas staan, dus is wel prettig!

    @xd: ik kan me heel goed voorstellen dat jij je zo voelt!! Bah wat n situatie zeg... Je blijft ondertussen gewoon door solliciteren? Pffff... Dit is in ieder geval geen onbezorgde tijd voor jullie! Knuffel meis... Wanneer is jouw 20-weken echo? En ben je er al uit of je wilt weten wat t is?

    @ Sammie; jammer dat t niet opschiet meid... erg frustrerend!

    Oh ik moet de hele dag al aan Nina denken!!
     
  20. xd24

    xd24 VIP lid

    27 feb 2010
    6.406
    0
    36
    Brabant!
    Ja hoe zou het met Nina zijn! Spannend!!

    Ik heb maandag de 20 weken echo:) (is voortaan met 19 weken!).
    En we willen niet weten wat we krijgen, al ben ik echt ontzettend nieuwsgierig:)
     

Deel Deze Pagina