De spruitjes, het vervolg...

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bd81, 6 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sucre

    Sucre Fanatiek lid

    1 feb 2008
    4.877
    0
    0
    Verpleegkundige
    Gelderland
    Supernova, wij sparen dierenkaartjes en hebben ook wat dubbelen. Ruilen?!?
     
  2. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    gefeliciteerd julia met jullie middelste zoon! 4jaar alweer, was denk ik wel een speciale dag zo op vakantie verjaardag vieren.

    heb zo'n zin in het weekend, lekker naar texel, pittig weekje zo, vandaag gewerkt, morgen en donderdag en dan vrijdagochtend hup richting de boot. morgen avond nog maar even de was in de wasmachine gooien , en donderdag avond strijken en de tas pakken.

    was net het weer op rtl4 aan het kijken en het word zowat weer zomer, zou mooi zijn, hihi.

    @ientje, zo te lezen ben je weer helemaal 'schoon' van binnen. moest je nou ook weer terug voor controle.

    en dat gillen, hahha denk je dat dat nog over gaat, jaaa, dat gaat straks over in eindeloos kletsen, kletsen, kletsen, hahaha!
    maar dat is best gezellig hoor, tis bij ons ook nooit stil in huis, of in de auto, de oudste kletst ook echt soms je oren van het hoofd af.

    @nova, dierenkaartjes????? nee ik spaar de zegels van de c1000. maar volgens mij las ik iets bij sucre op de fb over dierenkaartjes, maar ik kan het ook mis hebben hoor.

    fijne avond allemaal!
     
  3. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Sucre: Toppie, ik pb je even!
     
  4. julia6

    julia6 Fanatiek lid

    6 feb 2008
    3.639
    0
    0
    Gelderland
    @Nova, jij weer een beetje opgeknapt of een griepje te pakken?

    @Suc, werkstuk af? Veel werk zeker, respect hoor! Nog een verlate 'feli' voor je verjaardag. Ik was 1 dag te vroeg en nu een paar dagen te laat, maar wel gemeend!

    @Meid, lekker, paar dagen Texel in het vooruitzicht, beetje goed weer vh weekend? Alvast veel plezier!

    Dank jullie wel voor de felicitatiewensen van ons middelste prulleke. Helaas zijn verjaardag niet gevierd omdat hij de nacht voor zijn verjaardag al kotsend onderaan de trap stond en het is er niet beter op geworden. Hij houdt helemaal niks binnen, en het is een zielig hoopje mens geworden. Vanmorgen toch maar even de ha gebeld, ik hoopte op een gouden tip, moet vanmiddag toch even langskomen met hem. Ik kom wasmachines en wasrekjes te kort en ga me bijna orienteren op een wasdroger. Helemaal geen overbodige luxe op zulke dagen en met prul 4 erbij dadelijk ook niet. Dus....

    Hopelijk is hij vh weekend wat opgeknapt, dan vieren we zijn verjaardag. Niet heel groot, maar er komt wel wat familie deze kant op. Zondag naar Lego world in Zwolle met neefjes, nichtje en ouders, zou toch leuk voor hem zijn als hij dan beter is.

    Thats all for now, ga er een wasje uitplukken. Iemand toevallig kort geleden een nieuwe wasmachine gekocht waar die zeer tevreden over is? Staat hier nl ook nog op het wensenlijstje, binnenkort eens gaan orienteren.
     
  5. julia6

    julia6 Fanatiek lid

    6 feb 2008
    3.639
    0
    0
    Gelderland
    Inmiddels twee kotsende kinderen in huis, fijn zo'n buikgriep.....
     
  6. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Juul: Ik hang ergens tussen in, niet echt ziek, maar ook niet echt fris en fruitig.

    Awww, je arme prul ziek op z'n verjaardag!Hopelijk wordt ie snel weer beter!
    Een wasdroger is zeker geen overbodige luxe! Ik heb er niet veel verstand van, maar ik kan je wel aanraden om te investeren in een beter merk/model. Vaak wel duurder, maar dat haal je er wel weer uit. Zeker wat betreft droger, ik heb een goedkoop(er) model, en dat merk je heel goed. Absoluut niet energie zuinig en nu gaat ie langzaamaan de geest geven, dus echt drogen doet ie ook al niet.

    Oh jeetje, twee zieken in huis. Hopelijk zijn ze er weer snel vanaf!
     
  7. Bd81

    Bd81 Fanatiek lid

    5 jun 2007
    2.754
    1
    0
    Julia: och het manneke, ziek op zijn verjaardag. Hopelijk is hij het weekend opgeknapt.
    Oh nee, inmiddels twee zieken. Beterschap.

    Zondag leuke dag voor de boeg dus? Mijn mannen gaan vrijdag.

    Droger: wij hebben een Miele. Stukkie duurder, maar erg tevreden. Zou echt niet zonder dat ding kunnen.

    Meid: Lekker naar Texel, leuk! Welk dorp ga je?

    Ien: Altijd fijn die ongi (NOT!), maar dit keer dus erg heavy bij jou?! Hopelijk nu alles er uit, zodat het weer mooi schoon is voor een tweede wonder.

    Enne.... M heeft nu ook het gillen uitgevonden; bedankt S.
    Nou ja hij doet het alleen (nog maar) as hij boos is, zijn zin niet krijgt of zijn broer iets van hem afpakt.

    Hier vanochtend beetje chaos. Was snel met de kids op de fiets naar het dorp gereden voor een boodschap, zo tussen de druppels door. Bij supermarkt aangekomen wilde oudste klein wagentje. Prima, dan is hij tenminste rustig. Bijna bij de kassa aangekomen ineens hard huilen. Ik kijk om: allemaal bloed uit zijn mond. Dus ik dacht tand door zijn lip, maar nee het bloedde om het tandje heen. Bleek dat hij het wagentje achter zich aan sleepte, maar daardoor reed het karretje tegen zijn hielen aan en viel hij voorover. En ja als je armen dan nog in het karretje hangen dan vangt je gezicht toch echt de klap op..... Dus maar even langs de tandarts. Bleek gelukkig mee te vallen. Tandje zat wel een beetje los, maar gelukkig niet zo los dat het er uit moest. Ook was het tandje niet gebroken. Moeten het nu in de gaten houden dat het niet gaat verkleuren, want dan moet het er alsnog uit. Wel een bikkel hoor. Nadat we heb getroost hadden niet meer gehuild, ook bij tandarts niet. Wel heel zielig natuurlijk.... :(
     
  8. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    @bd, ohh wat sneu voor je mannetje, maar stoer hoor, helemaal niet gehuild!
    als de tand donder word heeft de zenuw het niet overleefd.
    gelukkig dat ie nog jong is en als de tand er uit zou moeten zou het niet zo'n ramp zijn, hij moest die nog wisselen. en nu maar hopen dat ie het red.

    wij gaan naar den burg. zijn al geloof ik 4keer op texel geweest en altijd erg naar onze zin gehad. enne mooi weer van het weekend dus nog even lekker met de jongens op het strand ravotten.

    @julia, balen zeg, 2 zieken in huis, hopelijk blijft het daarbij. als hier 1 van de kinderen ziek is, worden wij het vaak ook. [das het mindere deel aan kinderen hebben, haha]

    haha nee kan je niet helpen met een droger, denk dat ik de enige hier ben zonder een droger, maar ik mis hem ook helemaal niet, zomers hangt het buiten, is het zo droog en in de winter op zolder, dan is het de andere dag klaar om gestreken te worden.[als ik daar zin in heb]
    maar als je ook voor een wasmachine gaat, kan je misschien wel een deal sluiten bij de witgoed winkel! tis het proberen waard toch, haha.

    oja wat ik wel vind bij een wasmachine, ik heb een extra grote trommel, helemaal super.

    je auto trouwens kunnen verkopen????hihi!!!!!!
     
  9. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    BD: Wat een verhaal joh! Dat zal best flink schrikken zijn geweest, maar wat een bikkel! Hoe gaat het nu met hem?

    Hier ondertussen ook een zieke erbij. D is de hele nacht aan het spoken geweest, steeds huilen en maar niet stil te krijgen. Vanochtend om half 6 was hij alweer klaar wakker. :$ Maar even aankijken vandaag hoe het gaat. En veel koffie voor mij :cool:
     
  10. julia6

    julia6 Fanatiek lid

    6 feb 2008
    3.639
    0
    0
    Gelderland
    Jee, Bd, wat schrikken inderdaad! Binnen hoeveel tijd zou zo'n tandje kunnen verkleuren? Hoe ziet het er nu uit?

    @Meid, ik zou dat auto topic er eens bij moeten halen, maar iig geen pb ontvangen dus ze zal wel geen interesse hebben :) We zullen hem binnenkort eens op MP zetten, wie weet zet dat zolen aan de dijk.

    Het blijft vooralsnog bij 2 zieken in huis en dat mag zo blijven. Mijn man heeft tussen ze in geslapen vannacht (die durft!) en was er bij alledrie de kotsmomenten snel bij, zowaar geen extra was dus. Emmers doen wonderen, haha. Ze lijken nu trouwens iets opgeknapt al liggen ze nu wel even lekker te slapen.

    @Nova, D ook ziek dus? It's in the name. Beterschap voor het manneke, hopelijk knapt hij snel op en slaapt hij vanmiddag laaaaaang bij! Kan jij ook even bijtanken. Alhoewel, na liters koffie zal er voor jou vast geen sprake zijn van een middagtukkie :p

    Ik ga het er even van nemen, ze liggen alledrie op één oor, dat kan nooit lang duren dus ik zoek de bank even op :)
     
  11. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Juul: Fijn zo'n hub die het dan even overneemt EN was weet te besparen. Hopelijk knappen jouw jongens ook vlug op. En vanmiddag een lang slaapje doen zat er niet in. D lag net op bed toen de kinderen van mijn onderburen besloten om daar de tent af te breken. Harde muziek, bonken op de muren en moeders die niet onderdoet voor een ouderwetse viswijf ;). Het is weer schoolvakantie, dus dan is het altijd herrie hier beneden :x

    Gelukkig heeft D nog wel wat kunnen slapen en hij is minder snotterig en hangerig dan vanacht. Hopelijk kunnen we allebei vanacht wat bijtanken, want van slapeloze nachten wordt ik in ieder geval niet gezelliger ;)

    Genoeg geklaagd, ik ga een pot thee zetten en lekker theeleuten met de kleine jongen.

    Oh, ik vergeet het steeds te zeggen, eerder deze week was ik getuige van D's eerste losse stapjes! <3

    Laters maar weer!
     
  12. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Helleu! Ben ik ook weer even hoor!

    Nova, dank je dat je hem opstuurt! Superleuk!
    Ik kom helaas vrijwel nooit bij de appie, anders had ik meegespaard hoor!
    Vet balen dat D nou ook niet lekker is, en een paar tokkie onderburen zo te lezen? Lekker dan... ;)
    Ahhhh de eerste stapjes, cool!! Feli! :)

    Meid, heel fijn weekend! Leuk man, paar dagen naar Texel! Hopelijk een klein beetje normaal weer!

    Juul, arme jij met je ziekenboeg! Hopelijk krijgen jullie het zelf niet zeg, ben je helemaal ver van huis.
    En hopelijk zijn ze zaterdag weer beter want dan moet er wel taart gegeten worden natuurlijk!!
    Petje af trouwens voor jouw hub, die durft gewoon tussen 2 kotsende kinderen in te slapen :D Als dat geen liefde is... :)

    Bd, achhhh wat sneu voor je oudste zeg! Wat een stoere vent, haast niet gehuild! Hopelijk kan het tandje blijven zitten!

    Hier: nou was idd wel effe heftig zeg, ben al niet zo'n fan van díe tijd van de maand, maar dit keer echt een slagveld, haha ;)
    Intussen bijna over, gelukkig.
    Gisteren naar de kaakchirurg geweest, eindelijk is mijn kies getrokken!
    Viel best mee allemaal, en heb eigenlijk haast geen pijn! En het was nog een leuke dokter ook, ghehe :D

    Gistermorgen op stap geweest voor schoenen voor de kleine vent, en geslaagd! Rib uit mn lijf, maar ja. Voor het goede doel he ;)

    Vanavond voor het eerst naar naaicursus! Ben zo benieuwd, haha. Kom ik straks tussen allerlei tuttebellen terecht ;) Gelukkig ga ik samen met een vriendin, scheelt weer!

    Morgen weer werken, en dan weekend! Jeej :)
    Fijne avond!
     
  13. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Ien: Zo benieuwd hoe je naaicursus zal gaan! Ik heb ze nog niet opgestuurd, sorry. Vandaag de hele dag zeik regen en kleine man ziek, dus het was niet zo heel erg uitnodigend om naar buiten te gaan ;)
    Ook goed dat je begint over schoenen. Welke schoenen heb jij gekocht en waar heb jij voornamelijk op gelet? Er zit hier in de buurt een schoenenzaak waar ze goed advies kunnen geven en de voetjes opmeten, maar iedere keer als ik daar even binnenloop ik het gewoon enorm druk, dus het komt er steeds niet van.;)
     
  14. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    wat een hoop zieke kindjes hier, beterschap!

    @julia, hebben jullie al een andere op het oog dan?

    @nova, jeeehhhh eerste losse stapjes, super!

    @schoentjes, ik ga altijd voor schoenen naar een goede schoenenwinkel, daar meten ze zo nodig de voetjes op en kijken of de schoentjes ook wel bij de breedte van het voetje past. wat heel belangrijk is bij de eerste schoentjes is dat de zool flexibel is. en zoveel mogelijk nog op blote voeten of sokken laten lopen. ik heb schoentjes van oranje baby's ofzo volgens mij.

    @ientje, haha slagveld weer bijna voorbij. vreselijk he, ik hou er ook niet van. daarom slik ik ook vaak de pil 2mnd achter elkaar door. zit nog steeds te dubben over spiraal, dan is de kans aanwezig dat je nooit meer ongi word, lijkt me heeerlijk!!!!!!!!!!!!!
    gelukkig dat het meeviel bij de KC.
    hoe was het bij naailes?

    ik spreek jullie wel weer naar het weekend!
     
  15. Bd81

    Bd81 Fanatiek lid

    5 jun 2007
    2.754
    1
    0
    Nova: je middagdutje door je neus heen geboord dus....niet leuk.
    En de eerste stapjes yiehaaaaaa.

    Meid: fijn weekend. Als je op die boot stapt heb je meteen een vakantiegevoel, lekker! Wordt super weer, dus dat zit alvast goed.

    Ien: ja ja, je zegt dat je geen pijn hebt, maar ondertussen. Die dokter heeft een hoop goed gemaakt dus. Als mijn kiezen er uit moeten vraag ik zijn gegevens wel even aan jou ;)
    Hoe was je naaicursus?

    Vannacht weer feest: oudste leek wel een zeehond zo was hij aan het hoesten, toen onweer, toen M die ging huilen en uiteindelijk was het 4.30 dat ik ergens in slaap viel.
    Lekker weer nu dus dan knap je al snel op. Vanochtend aan de wandel geweest en M ligt nu op bed dus ik ga zo ook ff tv kijken (aan de binnenkant van mijn ogen :) )
    Oudste en hub zijn naar legoworld.

    Spiraal: ik ga er dinsdag aan geloven. Benieuwd hoe het bevalt. Eerste paar maanden kan je nog wat vloeien en dan bij de meeste vrouwen niet meer (maar ja er zijn altijd uitzonderingen natuurlijk). Inbrengen kan wel pijnlijk zijn, maar omdat ik al 2 kids heb kan het meevallen..... We zullen dinsdag wel zien, wel beetje zenuwachtig.
     
  16. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Er houdt er 1 zich wel errrrrnstig stil vandaag, durft vast en zeker haar rimpels niet te showen!
    JUUL! Feliiiiii met je 134ste verjaardag!!! :p

    Nova, maakt niet uit hoor! Ik zie ze wel een keertje verschijnen :)

    Schoenen, ik hoorde van een kennis dat ze goed was geholpen bij een bepaalde winkel. Ze nemen de tijd om je aan een goeie schoen te helpen. Ik was zelf eigenlijk op zoek naar schoentjes van het merk shoesme, maar we gingen uiteindelijk met Bardossa's naar huis :)
    Ik zou idd naar de betere schoenenzaak gaan, vooral voor die kleine voetjes is het nogal belangrijk dat ze goeie schoenen hebben!
    Omdat S nogal grote voeten heeft (maat 23! :$) , konden we maar uit 2 modellen kiezen, maar het 2e schoentje zat gelijk als gegoten en hij liep er veel beter op dan op die andere. Je merkt het gauw genoeg.

    Wat meid ook zegt, thuis zoveel mogelijk zonder schoenen laten lopen.

    Naailes: was heel leuk! Naja.. alleen maar een patroon zitten tekenen, wat een pokke karwei! Maar ik ben wel enthousiast geworden, dus vond het toch leuk! :D

    Meid, heel veel plezier! Rest: ook fijn weekend!
     
  17. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Hey, wat lees ik nou, Juul jarig! Van harte!

    Schoentjes: D loopt inderdaad alleen op sokjes, of eigenlijk blote voetjes, omdat meneer ze binnen no time uit trekt. En als we bij mijn ouders zijn heb ik slofjes met leren zool waarmee hij door de tuin kan scharrelen.
    Dan wordt het binnenkort toch weer terug naar de schoenenzaak en hopen dat ze deze keer wel tijd hebben. ;) :D

    Nou, is dat toch maf. Jullie hebben het over een spiraal en vandaag zat ik nog te overwegen om het kreng eruit te laten halen. Het bevalt mij minder goed dan gehoopt/gewenst/gedacht. Inbrengen deed niet zozeer pijn bij mij, maar was meer gevoelig. Ik heb daar wel een ruime dag last van gehad.
    Hoe dan ook ben ik er nog niet helemaal over uit, aan de ene kant is het erg gemakkelijk. Aan de andere kant heb ik er wel meerdere malen per week last van.
    Het kan voor iedereen erg verschillen hoor, dus laat je niet bang maken ;)

    Ah, wordt weer een gezellig weekend hier beneden zo te horen. ;) Ik hoor vader net woordelijk 'vuile kankerkinderen' en 'achterlijke mongolen' naar z'n kinderen roepen. Ik heb al vaker met het idee gespeeld om het meldpunt kindermishandeling te bellen, en nu denk ik dat dat helemaal geen verkeerd idee is. :$
     
  18. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Meen je niet! :$ Ik zou het doen hoor Nova! Vooral omdat je er al vaker over gedacht hebt.
    Moet gelijk aan die reclame op tv denken: het stopt nooit vanzelf !
     
  19. AnkeM

    AnkeM Fanatiek lid

    21 mei 2011
    2.278
    1
    0
    Haaaaai, ik ben weer terug van de heisessie van werk! Het was wel lang hoor, woensdagmiddag een spannende presentatie voor internationaal management en donder, vrijdag en vanochtend training. Gelukkig heb ik leuke collega's, het was erg gezellig maar ook intensief. Vanavond maar vroeg naar bed.

    Wat een zoekenboeg hier, hopelijk zijn alle mannekes weer beter aan het worden. Valt me wel op dat het vooral het "sterke" geslacht is dat ziek is...;)

    Bd wat naar zo'n valpartij. Maar wel een bikkel dus. Ik duim dat z'n tand kan blijven zitten.

    Juul, gefeliciteerd! Iedereen vindt je oud maar ik niet hoor :D

    Ientje hoe was je naailes? Ben vergeten die Knippie te sturen, zal ik van de week doen.

    Spiraaltje, hoor goede ervaringen van mensen. Hier nog even niet hoor ;). Ik was overigens heel blij met mijn nuvaring maar dat werkt natuurlijk hetzelfde als de pil maar met kleinere hoeveelheden hormonen. En je hoeft er niet elke dag aan te denken.

    Nova ik kan me heel goed voorstellen dat je een melding zou doen, niet normaal zeg....
     
  20. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Hoi!

    Anke, intensieve dagen gehad dus. Hoe vaak heb je nou zo'n sessie? Best vaak toch?

    Hier weinig nieuws onder de zon, stond vanmorgen ineens onder een kouwe douche! Iehh!
    Gelukkig had ik me niet net ingesopt, dus ben er maar onderuit gesprongen en me dan maar gewoon aangekleed. Zal wel stinken nou :p (voordat iemand anders erover begint.... ik noem geen namen ;))
    Ketel gaf een foutmelding aan, heb hem maar gereset en hij doet het weer. Hopelijk voor lang! Wil morgen wel gewoon douchen!
     

Deel Deze Pagina