De spruitjes, het vervolg...

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bd81, 6 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Daffiee

    Daffiee Actief lid

    21 okt 2010
    226
    0
    16
    NULL
    NULL
    Dag dames!

    @Julia, kan me voorstellen dat je moe bent hoor. Zwanger en 3 kids, das niet niks. Verder alles goed met de zwangerschap? Niet te veel last van kwaaltjes? Nieuwe babykamer al af?

    @Anke, fijn dat jullie zulke goed vorderingen maken in het nieuwe huis. Zielig dat B last heeft van eczeem en dan ook nog verkouden. Doe je een beetje rustig aan met werken? Je moet ook af en toe lekker genieten en niks doen hoor:).

    @Sucre, is het eindverslag nog gelukt? Hier geen waterpokken hoor.

    @Meid, wat leuk de musical! Jij zou wel 2 dagen per week willen werken? Zou wel fijn zijn als dat lukt en financieel haalbaar is. Kun je niet voorzichtig polsen wat de plannen van de tandarts zijn? Dat is voor jou ook belangrijk om te weten, lijkt me geen gekke vraag hoor.

    @Ien, dat klinkt als een goede overgang naar de wintertijd:). Hier eigenlijk niks speciaals gedaan, maar t ging op zich wel goed. J werd rond 7 uur wintertijd wakker, dat vond ik wel acceptabel.

    Zwaai terug naar bd

    Hier vandaag lekker thuis aan t relaxen. Leuke nieuwe spullen voor op de vensterbank gekocht en zp-en. Morgen mijn eerste werkdag bij de nieuwe baan. Ik vind het spannend, maar ik heb er ook echt zin in. Net als Anke, ook druk aan de klus geweest hier. De studeerkamer is nu eindelijk af en we hebben een kattenluikje in de achterdeur gefixed. Fijne dag allemaal!
     
  2. AnkeM

    AnkeM Fanatiek lid

    21 mei 2011
    2.278
    1
    0
    Daf, succes morgen!
    Ik volg je advies op, net nog wat gedaan in huis en nu even niksdoen envroeg naar bed.

    Zwaai!!!
     
  3. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    daffie, veel plezier vandaag bij je nieuwe job!
     
  4. julia6

    julia6 Fanatiek lid

    6 feb 2008
    3.639
    0
    0
    Gelderland
    Hello :) Ik kom ook weer even langsvliegen. Hoe gaat het hier?

    @Suc, nee hoor, geen waterpokken hier! Opdr voor school al ingeleverd? Zag je foto op FB met 2 laptops aan tafel, gezellige avonden bij jullie, haha. Hou je het allemaal een beetje vol?

    @Pina, lees jij nog mee hier? Hoe gaat het ermee en met je zw.schap?

    @Ienke, sja die leeftijd he, echt killing. Maare ik voel me nog jong, zit bijv. nog niet achter de naaimasjien zoals sommige jongere mensen.....

    @Anke, ach sip van de jeuk. Dat is idd niet leuk! Hier met tijden ook eentje met eczeem maar geen jeuk, dus kan het houden bij vaseline zalfjes die niet altijd even goed werken trouwens, maar ja. Op het CB dachten ze trouwens dat Y. het ook heeft, op zijn wangetjes. Die zijn bijna altijd rood en schraal. Ook geen jeuk. Ik kan me goed voorstellen dat je de hormoonzalf erbij pakt, en hopelijk wordt het dan direct minder en kan je het 'onderhouden' met bijv. cetomacrogol.

    Hebben jullie al enig idee wanneer de verhuizing op de planning staat?

    @Meid, jullie 10 min. gesprek vanavond? Ben benieuwd wat ze over jullie kotertje te vertellen hebben. Heeft hij het naar zijn zin op school?

    @Bd, hebben jullie het lekker in Limburg? Fijne dagen! Huisje? Park?

    @Daf, lekker zo'n relax dagje, dagje ruilen? :D Hoe was je eerste werkdag? Wel goed gepland trouwens zo'n relax dagje voor je eerste werkdag! Is het mee of tegen gevallen?

    Haha, babykamer af? Nee! En ook niet in de planning :) Dat krijg je met een vierde, dan zijn dat soort zaken ineens minder belangrijk. Nee, tis zo: de eerste maanden slaapt prul toch bij ons op de kamer. Daarna zien we verder. Gaat hij/zij naar de 'babykamer' waar Y. nu slaapt of niet, dat weten we gewoon nog niet. Bovendien heb ik het al druk genoeg en heb ik buikpijn als ik teveel hooi op mijn vork neem, dus om me nu bezig te gaan houden met interne verhuizingen etc, is gewoon niet het goede moment. Het enige waar ik mijn hub nog van moet overtuigen is dat ik echt op mijn slaapkamer (kamer op zolder) wil bevallen, omdat het plafond schuin is denkt hij dat het bed op klossen niet echt gaat passen, desnoods beval ik overdwars, haha. Moet wel op zoek naar een snel en krachtig werkend straalkacheltje aangezien onze slaapkamer geen verwarming heeft. Wetende dat een vriendin van me met bijna persweeen naar het zkh werd gestuurd omdat haar slaapkamer te koud was, wil ik daar wel goed op voorbereid zijn. Dus, mocht iemand een tip hebben? Ik heb me nog niet georienteerd trouwens, heb nog even ;)

    @Annelies, hoe is het ermee? En met poezenbeesten?

    Zeg... een brutale vraag, maar zijn er nog kinderwensen hier? :) Was ik ineens wel nieuwsgierig naar. Nu of in een later stadium. Van Ien weten we het en hoop ik dat het snel raak is, meer dan verdiend na al dat stomme en pijnlijke gezeik! :( Zijn er nog meer met een wens?

    Ik ga eens even bankhangen, zapte net al een rondje maar niks interessants, zo maar even journaal kijken. Wat een idioot programma kwam net voorbij zeg; achter gesloten deuren. Oh my. Slechte acteurs of een nog slechter programma. Man man man..... :$

    Dames, fijne avond allemaal!
     
  5. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    ha julia die even langst komt vliegen weer, haha.

    tsss hebben julie al gelezen op fb, hadden we di briefje meegekregen voor 10min gesprek voor 1nov om 20;30, komen we daar, donker en leeg in het lokaal, blijkt dat het 5nov moest zijn...op zich niet zo erg, maar vind het wel vervelend, we moeten wel oppas regelen en nu voor ma weer en dan moet hub een vergadering afzeggen. maargoed.

    oh julia, mag je bij jullie überhaupt op zolder bevallen??ik zou het even navragen als ik jou was, want volgens mij waren ze hier de vk er niet zo happy mee.

    kinderwens, nee hoor, druk zat met 2 kids. al zal ik het niet helemaal uitsluiten, maar volgens mij heeft hub het wel afgesloten.
    laatst wou ie onze maxicosi verkopen, iemand wou er 50 euro voor geven,toen hij het zei, zei ik meteen 'nee!' en best een beetje hard en direct.haha dus voor mij nog blijkbaar niet helemaal afgesloten [in mijn hart, mijn hoofd niet hoor]

    hoe was je eerste dagje daffie?
     
  6. Daffiee

    Daffiee Actief lid

    21 okt 2010
    226
    0
    16
    NULL
    NULL
    @Julia, haha geen nieuwe babykamer voor jullie dus. Slapen de 2 oudsten eigenlijk samen op een kamer of apart? Zoals meid al zegt, zou ik even controleren of je wel op zolder mag bevallen. Ik geloof dat het iig belangrijk is dat de trap breed genoeg is (mocht er iets zijn, dan moet er een brancard door kunnen dacht ik). Of zoiets, ik weet niet meer precies hoe het zat... (duidelijk verhaal:p).

    Kinderwens, ja die hebben we hier nog zeker, maar we zijn er nog niet mee bezig. Ik wil eerst in wat rustiger vaarwater zitten, maar aangezien ik nu net met mijn nieuwe baan ben begonnen... wie weet binnenkort?

    @Meid, ja ik had het gelezen op fb, pfff. Echt irri zeg, voor niks een oppas geregeld. Werkt je man ook vaak 's avonds? Haha, jullie binnenkort dus aan een derde?:p;)

    Vandaag dus eerste werkdagje gehad. Nu ben ik moeee! Was erg leuk, ze hadden gelijk mijn hele dag volgepland met allemaal kennismakingsgesprekken en ik ben rondgeleid en heb kennis gemaakt met alle werknemers. Veel mensen gesproken dus en waren allemaal erg leuk en aardig:). Ook het project waarmee ik ga beginnen inhoudelijk besproken. Tis een heel groot complex project, maar er zit (gelukkig) nog een sr boven me, dus dat komt vast goed. Toen ik thuis kwam had manlief samen met J een bloemetje gehaald en lekkere hapjes voor de avond, lief!:) Topdag gehad dus!
     
  7. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    daffie, oh wat lief van je man en dochter dat ze een bloemetje en wat lekkers hadden gehaald, leuk!

    oh de eerste weken bij een nieuwe baan zijn altijd even heftig, zoveel indrukken, alles is nieuw. maar komt goed!

    nee manlief werkt niet savonds,maar ik vind een 10min gesprek, eigenlijk wel zo leuk om met z'n 2e te doen, het gaat over het wel en wee van je kind op school, niet onbelangrijk dus.

    saai weekend hier, manlief vanavond weg voor hobby, morgen waarschijnlijk en zondag de hele dag +avond.:(

    @sucre, ik las je verhaal op fb, over de arbo arts, nou ze heeft er vast een pittige opleiding voor gehad..:p:p:pdat kan je niet zomaar zeggen natuurlijk, probeer 1avond in de week, lekker op de bank te zitten, hahah...muts.

    hoi ientje en julia, ik zie jullie onderin hangen, alles goed? jullie ook weekend?:)
     
  8. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Helleu!

    Anke, wohoeee! Oh het lijkt me zo cool om een huis zo helemaal om te gooien en het compleet naar je eigen smaak te maken! Denk dat het dan ook minder lang duurt om jezelf straks thuis te gaan voelen als je verhuisd bent.

    Meid, o sjonge zeg, lekker suf van dat gesprekkie.
    Goed idee, kaarsjes, ik wil morgenochtend naar de action dus dan ga ik inslaan :D

    Bd, al terug van weekje weg, of nog lekker aan het genieten?

    Daffie, leuke eerste dag gehad dus! Wat onwijs lief dat je man voor een bloemetje en lekkers had gezorgd!!

    Juul, tja, achter die naaimasjien kan ik misschien wel een (scheef) boxkleed voor jou maken, dus ik zou maar even lief doen tegen ien :p
    Hihi, die babykamer, ik had al zo'n vermoeden dat dat geen groot project zou gaan worden ;)
    Wat de anderen al zeggen, ik zou ook even info inwinnen of het wel mag, bevallen op zolder. Zou toch wel mega sip zijn als je ineens naar het ziekenhuis moet omdat je eigen bevalplek niet oké genoeg is! Maar ik snap wel dat je graag gewoon in je eigen bed op je eigen kamer wilt bevallen hoor :)

    Nou, die kinderwens van ons, die weet je idd al ;)
    Ben ook wel benieuwd naar de anderen, Suc, jullie nog voor een derde?
    En Anke, bij jullie waren er wel min of meer plannen toch?
    Haha, meid, met die maxi cosi, hihi het is dus nog niet helemaal uitgesloten dat jullie voor een derde gaan ;)

    Hier gaat alles prima hoor! Gisteren weer naailes gehad, en mn eerste stukkie officieel genaaid! Woehoeee! Mn naaimachinehoes is al half af en hij wordt bjoetiefoel! Mag zelfs al over een volgend projectje na gaan denken voor volgende week :) Dat wordt een leuk overslagjurkje uit een knip van nova! :)

    Ik duik vanavond lekker vroeg mn nest in, the voice kijken en dan lekker lang slapen, heerlijk!

    Fijn weekend all!
     
  9. AnkeM

    AnkeM Fanatiek lid

    21 mei 2011
    2.278
    1
    0
    Haaaai!

    Eindelijk lui op de bank na een drukke dag.

    Daf, goeie eerste dag op werk met aldie kennismakingen! Weet je alle namen nog ;). Wat schattig van je man en J, en leuk om zo thuis te komen.

    Ientje, enthousiast over je nieuwe hobby dus, leuk. Ik heb voor B ook heel wat spullen gemaakt, o.a.omslagdoeken, boxkleden, wrapper (lodger), en nog meer van dat handige spul. Allemaal vrij simpel te maken en dat maakt het wel leuk. Ook leuk voor kraamkadootjes trouwens. Heb je bij jou in de buurt trouwens leuke stoffenwinkels? Hier zit er maar een en die vind ik niet zo. Af en toe wel stoffenmarkt maar dat moet dan ook maar net weer uitkomen.
    Haha, het lijkt je cool om een huis om te gooien (niet letterlijk hoop ik)? Het is van alles en hopelijk achteraf ook cool. Ik vind het heel leuk, begrijp me niet verkeerd, maar het kost heel veel tijd, energie en dan moet je ook nog heul veul beslissingen nemen! Maar goed, het meest verloopt volgens plan en het valt mij niet tegen dus we gaan vrolijk door.

    Meid wat ontzettend suf dat ze de verkeerde datum hebben opgegeven voor het 10 minuten gesprek. Kan je maandag weer.... Hub de hort op dit weekend, vermaak jij je ook nog een beetje?

    Julia kan me voorstellen dat dat soort dingen bij nr 4 wat minder aandacht krijgt. Ben je bij Y ook thuis bevallen? Hopelijk mag het op zolder en hoef je niet alsnog de boel te verbouwen. Wens voor gezinsuitbreiding, ja hier wel degelijk aanwezig. En gezien mijn leeftijd (ja Ien, nog ouder dan Juul!) moeten we daar ook niet heel lang mee wachten.

    Sucre, oudste weer een beetje hersteld? Neem aan dat je nu rustig op de bank zit ter voorkoming van een nieuwe ziekmelding? :D

    Vandaag weer een drukke dag, mn vader kwam langs en heeft weer mooie dingen gedaan, op zolder heeft ie een vlizotrap geplaatst waardoor we nu een extra bergruimte van zo'n 16 m2 hebben, geweldig! Ben zowaar aan de voorbereidingen van het schilderen begonnen met voorstrijken en het uitzoeken van kleuren. Het gaat nu echt weer op een (bewoonbaar) huis lijken, daar wordt ik erg enthousiast van.
    Net nog even limoen-yoghurtcake gebakken, eens kijken of dat wat is.
    Fijne avond allemaal!
     
  10. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Zo dames, ik meld me ook weer eens!

    Ik lees dat er veel geklust is (en dan bedoel ik echt geklust he, niet het klussen waar de meeste dames het op dit forum over hebben ;)).

    Daffie: Nieuwe baan, hoe was je eerste dag? Goed bevallen, lees ik! Wat lief dat je man een bloemetje had gehaald voor je!

    Juul: overdwars bevallen, hahaha, komt allemaal wel goed! Een kacheltje lijkt me geen overbodige luxe idd. Hoe gaat het verder met je? Nog echo's gehad?
    Kinderwens, ik wel, maar een sluimerende kinderwens en dus echt niet op kort termijn.

    Dat programma 'achter gesloten deuren'. Heb ik ook eens voorbij zien komen, inderdaad baggerkwaliteit televisie.

    Meid: Lekker irritant, dat van die foute datum. Maar maandag weer een nieuwe kans dus.

    Ien: ben beneiuwd naar de jurk! Foto's laten zien he!

    Anke: cake gelukt? Als je eenmaal gaat schilderen lijkt het al snel wat te worden, zelf vind ik dat ook een van de leukste dingen om te doen. Het wordt dan steeds meer af!

    Hier een gekke week achter de rug. D werd woensdagochtend wakker met 39,4 graden koorts en is de hele dag zielig geweest (niet echt ziek verder, maar veel leven zat er ook even niet in). Uiteindelijk kwamen we tot de ontdekking dat meneer een kiesje rijker is. De dag erna was de koorts alweer weg, maar hij blijft toch nog wat hangerig en zeurderig.
    Vriend was vrijdag jarig en ik had voor ons een avondje weg geregeld. D bij opa en oma, en wij op stap. Was erg gezellig en lekker gegeten!

    Vandaag maar een hangdagje, vriend is ziekig en kleine jongen zit ook nog niet echt lekker in z'n vel.
     
  11. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Yup, snap ik. Doelde ook vooral op 'achteraf', dat je dan je eigen huis helemaal naar je eigen zin hebt gemaakt. Scheelt al een stuk thuisvoelen denk ik. Maar petje af hoor, jullie hebben het er maar druk mee naast jullie baan, kind, en dan tussendoor ook nog zin hebben om cake te bakken! :$ :)

    Nova, uiteraard show ik hoor, als ik hem af heb ;)
    Ach, de beide mannen in de lappenmand, sielug! Hopelijk is ie vandaag weer lekker vrolijk :)

    Hier beginnen we een klein driftkikkertje te krijgen. Hij laat zich niet zomaar meer voor de gek houden en als iets hem even niet zint... dan is het huis te klein! Het gillen is ook nog steeds niet over, het is even een pittige faaaaaassseeee ;) pff! Ben wel even blij dat ie in bed ligt ;)
     
  12. julia6

    julia6 Fanatiek lid

    6 feb 2008
    3.639
    0
    0
    Gelderland
    Helleu!


    @Nova, mannen weer een beetje opgeknapt?

    @Meid, ouderavond gehad? En, zijn ze tevreden over hem?

    @Anke, handig zeg zo'n vader die zich wel raad weet met het plaatsen van een vlizotrap e.d. Die van mij zit alleen met de neus in de boeken en laat dat soort klusjes door anderen opknappen :)

    Jup, bij Y ook thuis bevallen, bij alledrie eigenlijk. Bij de oudste bij mijn moeder thuis, toen woonden we nog in BG maar zijn we voor een paar maanden rondom de uitgerekende datum naar NL gekomen. Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht/denkt om dat klusje in BG te klaren :D

    @Bd, weer terug thuis? lekker gehad?

    @Ien, oh jee driftkikker? Dat ken ik echt niet hoor! Zullen we B en S een dagje samen laten spelen? :D
    Ook die fases gaan weer voorbij, of niet, hahaha, maar snap dat je het heeeeeerlijk vindt om 's middags een paar uurtjes freedom te hebben. Lekker van genieten! 'S avonds op tijd zijn bed in gooien en batterij opladen.

    En ook van zus in NL en neefjes en nichtjes deze dagen! Toch fijn dat ze met regelmaat deze kant op komen. Is dit voor hun herfstvakantie trouwens?

    Hier alles goed. Beetje moe, maar das niks nieuws meer. Beetje erg moe trouwens, maar ook dat is niks nieuws. Volgende week wordt mijn oudste zoon 6jr en a.s. weekend vieren we het kinderfeestje, vervolgens heb ik een lustrumfeestje op mijn werk en de dag erop familie over de vloer voor zijn verjaardag. Maandag is hij echt jarig en moet er natuurlijk getrakteerd worden op school. Man man man! Wat een voorbereidingen allemaal. Het gaat uiteindelijk leuk worden hoor, we kiezen niet de makkelijke weg van een binnenspeeltuin, maar een speurtocht, thema dino's met allerlei opdrachtjes. Beetje hulp via internet hoor, en nu zelf het e.e.a. aan het voorbereiden. Maandag kan je me opvegen maar hé! Ook dat is niks nieuws meer! :D

    Fijne avond allemaal!
     
  13. Sucre

    Sucre Fanatiek lid

    1 feb 2008
    4.877
    0
    0
    Verpleegkundige
    Gelderland
    Haaaai en baaaai.. sorry *schaam*

    Deze week even keihard leren en dan vanaf volgende week weer wat meer tijd voor mezelf (hoop ik).

    Truste allemaal!!
     
  14. SupernovA

    SupernovA Fanatiek lid

    27 nov 2010
    1.419
    0
    0
    Zuid Holland
    Ien: He balen dat S nog steeds in z'n gil-fase zit. Ik kan me er weinig bij voorstellen, maar houd het in dat hij continu gilt, of zo nu en dan wat kreten? Ik kan me wel voorstellen dat je het zat wordt.
    Hier trouwens ook een kleine driftkikker, als iets niet lukt, oh man, gillen. Soms is hij zo boos dat het lijkt alsof hij vergeet adem te halen. Volgens mijn moeder had ik dat ook als kind zijnde.;)

    Juul: meid, meid, je maakt het jezelf wel moeilijk met al die feestjes, maar het klinkt wel heel erg leuk!

    Sucre: Succes met leren!

    Meid: hoe ging de ouderavond? Goede berichten?

    Anke: Ik heb je dierenkaartjes ontvangen! Ik heb voor jou een envelopje klaarliggen, die waarschijnlijk morgen jouw kant op zal komen.

    Hier: D is alweer flink opgeknapt, af en toe nog wat hangerig en ik vind dat hij veel slaapt. Vriend-lief snottert weer/nog steeds.
    Gister heb ik van vriend een kerstboompje gekregen, eentje van ongeveer 50 cm hoog. Zo lief van hem, maar nu zit ik me dus in te houden om de kerstballen op te zoeken. Vuistregel hier is dat 6 december de kerstversiering het huis in mag, maar vriend weet het steeds maar weer voor elkaar te krijgen om het een en ander al eerder te doen. Zo hangt er ook al verlichting op het balkon :D ik kon hem echt niet meer tegen houden :$ :) :D
     
  15. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    hallo!

    gisteravond 10min-gesprek gehad, ik was erg benieuwd, wat ze na 6wk konden zeggen over mijn kind...
    ze vond het een ontzettend, leuk, lief, behulpzaam, gezellig, zacht jongentje, maar nog erg jong [???] jong???was ook meteen mijn reactie, omdat echt iedereen hem zoveel ouder schat.[hij is groot en ver in dingen zoals letters, rekenen]
    ze bedoelde ermee, dat ie nog weinig weerstand heeft, snel over hem heen laat lopen, en nog niet echt zijn grensen aan durft te geven.
    nou ja dat klopt ook wel, das echt zijn karakter, wil lief gevonden worden, en aardig, past zich wel aan en houd niet van ruzie [pff alsof ik mijzelf herken..] daar gaan ze aan werken, zodat ie beter 'nee' kan zeggen. en zijn grensen kan aangeven.
    dus ben benieuwd, het baart me ook wel een beetje zorgen eigenlijk. kinderen zijn nu al op jonge leeftijd zo pittig, dat het moeilijk is als 'bleu' kind om je recht op te houden denk ik.
    maar gelukkig, is ie ver met rekenen en dat soort dingen, hij snapt de dingen snel. dus daar was ik wel weer blij mee!

    maar genoeg over mij, hoe is het bij jullie?

    oh ik vind het zo wennen, vanmiddag in de auto om 17uur terug naar huis van mij werk, donker.

    @ientje, dus het gillen nog niet over? ja ze krijgen nu echt een eigen willetje he.

    @julia, zo jij krijgt zo ook geen rust zeg, hahaha. maar het zijn zo te horen wel allemaal leuke dingen, kan je daar een beetje energie uit putten.
    leuk zeg, een speurtocht, is hij helemaal gek van dino's?

    @sucre, schaam je niet hoor! ga maar snel keihard leren, dan horen we volgende week wel weer van je. succes!

    @hahah nova, jij al tussen de kerstversiering! nou ik nog niet hoor, veelste vroeg, meestal een week voor kerst en de dag erna alles weer op zolder.
    is vind het altijd zo'n chaos dan in huis. maar ach voor de kids is het wel leuk!

    vandaag kwam S. trouwens met een lampion thuis, zoo leuk! dus ik denk dat ik 11nov met 2kinds langst de deur ga.
    hebben jullie ook sint maarten?

    nog even tv kijken en dan vroeg mijn bed in vanavond!
     
  16. Bd81

    Bd81 Fanatiek lid

    5 jun 2007
    2.754
    1
    0
    Zo weer terug van weekje weg en even avondje iets rustiger dus ZP time

    Ien: gillen, oei. M heeft nu ook de driftbuien uitgevonden en kan dan ook zo heerlijk gillen. Zet 'm dan maar even op de ignore modus.
    Hoe is het op het naaicluppie? Complete nieuwe garderobe in elkaar geflanst?

    Julia: denk jij even aan je rust?!! Drukke mams jij.

    Sucre: Leerse, succes!

    Nova: jullie al helemaal in de kerstsfeer haha. Je kan er maar op tijd bij zijn. Wel gezellige periode altijd, alleen heavy voor de lijn. Al die lekkere dingen (pepernoten, kerstkransjes hmmmmmmmm).

    Meid: goed te horen dat gesprekje wel iets heeft opgeleverd. Ze weten in ieder geval waar ze nu aan kunnen werken; beetje haaro p zijn tanden kweken. Vind wel grappig om te zien hoe onze oudste in zijn eerste 2 maanden school best wel veranderd is.

    Hier lekker weekje in limburg verbleven. Kids lekker gespeeld in de speeltuin en gezwommen en wij heerlijk rustig aan gedaan. Nu weer volle bak aan de slag op het werk, komt een drukke periode aan, maar wel leuk.
     
  17. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    zoooo ik heb ons maar even van pagina 2 afgehaald, wat is dit meiden??
    wij staan nooooiiit op pagina 2!

    Weekend, yehh!
    zondag gaan we lekker zwemmen bij center parcs, heb er zin in.

    @bd, lekker kunnen uitrusten op de vakantie?

    vind je dat jou zoon erg verandert is sinds ie naar school gaat? ik vind van niet eigenlijk, [of heb het gewoon niet in de gaten..hihi]

    volgende week woe heeft ie zijn 1e speelafspraakje, dat vind ik wel bijzonder, zo merk je wel dat ze toch al wel 'grote' jongens zijn.

    verder eigenlijk weinig te melden, straks lekker relax tv kijken, denk de tvoh, kijken jullie daar ook naar?
     
  18. AnkeM

    AnkeM Fanatiek lid

    21 mei 2011
    2.278
    1
    0
    Het is hier inderdaad rustig zeg! Julia weer terug in de winterslaap en Ientje nog aan het uithijgen van de hardloopsessie...

    Bd, lekker weekje weggehad? Klinkt heel aantrekkelijk, even eruit :)

    Meid, je oudste doet het zo te horen goed op school. Goed dat ze zo goed kijken en er ook wat mee doen. 1e speelafspraakje, wow dat is ook al zo echt een grotejongensding!

    Sucre, studiebolletje, gaat het goed? Heel veel succes komende week!

    Ientje, pittig ventje dus, tsja het zal wel een fase zijn, zoals Julia al zegt. Bij Bd ook al genoeg karakter. Sterkte in ieder geval, en vooral ook veel geduld toegewenst.

    Hier, redelijk rustig. Stukadoor is bijna klaar, oh wat kijk ik daar naar uit. Ten eerste omdat er weer een stukje af is maar ook omdat die vent er echt een zooi van maakt (volgens mijn tante ligt dat aan het beroep). Hele huis vol met gereedschap en materiaal en dat is te begrijpen maar wat er achter blijft zijn lege zakken of vol met opgedroogd gips, emmers, lege flessen, bekertjes etc. Pfffff en wij maar opruimen. Zo langzamerhand nu wel van het puin af, volgend weekend maar eens goed vegen etc, dan gaat het stof ook langzaam weg. Sorry voor de ego, af en toe is het wel lekker om even te klagen :D
    Verf is binnen, morgen is de keuken aan de beurt.

    B heeft trouwens iets nieuws: mama nadoen. Kwam vanmiddag thuis van het klussen, trek mn trui en schoenen uit, probeerde ze dat ook te doen. Wil alleen op brood wat ik eet, etc etc. Ondertussen is het papa voor en papa na trouwens. Dus, we vermaken ons wel.
    Manlief is toezicht houden bij de scoutingdisco, zo maar es wat werk afmaken, moet maandagochtend nog wat inleveren. Kan het maar af hebben, daarna nog ff lekker bankhangen. Fijne avond allemaal!
     
  19. meid

    meid Fanatiek lid

    14 okt 2010
    1.259
    0
    0
    haha nou anke ik ben het met je tante eens hoor, bij mijn ouders is ook eens een stukadoor in huis geweest, nou dat hebben ze geweten, wat een bende, die vent stond het gewoon in de woonkamer te mengen, met zo'n mixer...
    grappig he, dat ze je na wil doen, S hier ook, maar tja die is veel aan het poetsen en stoffen, hahaha, kan je zien wat mama veel doet dus...

    mijn hub ma en di nog werken en dan heeft ie 2,5wk vakantie voor dat hij aan zijn nieuwe baan begint. dus hij gaat ook aan het klussen in huis,
    hebben alle muren nu licht en nu word de lange wand een ander kleurtje.[ik hoop dat het staat] en komt de nieuwe vloer erin en als het goed is zijn mijn gordijnen ook eind deze week klaar!

    vandaag zijn we trouwens wezen zwemmen bij centerparcs, was erg leuk. hadden een kortings bon, maar zo slim als ik ben, vergeten mee te nemen! dat was wel een beetje jammer, maar mocht de pret niet drukken.

    goed weekend gehad iedereen?
     
  20. ientje

    ientje Fanatiek lid

    7 jun 2010
    2.999
    0
    36
    Oef.... over spruitjes verwaarlozing gesproken! ;)

    Sucre, het zit erop, geloof ik! Als ik het goed las op fb dan... Hopelijk nu even rust! :)

    Nova, hij gilt niet continu hoor, maar wel regelmatig. Het lijkt wel of hij het gewoon leuk vindt om te doen.
    Maar..... volgens mij kan ik zo zachtjes aan gaan geloven dat 't minder aan het worden is! Hij gaat nu steeds meer brabbelen dus ik denk dat er binnenkort misschien wel wat woordjes gaan komen :)
    En, staat de kerstboom bij jullie intussen al? ;)

    Meid, en gisteren nog langs de deuren gegaan?
    Lekker gezwommen dus! Leuk! Tvoh, jaaaaa leuk he!! :)
    Oh, leuk zeg, de woonkamer anders! :) Fotooo van het resultaat?

    Bd, haha, nieuwe garderobe, ik heb AL 3 lessen gehad ;) En nog steeds bezig met mn hoes voor de naaimasjien, maar die wordt dan ook wel héul mooi ;)

    Anke, stukadoors, allemaal 1 pot nat ja! Hier ook, naja.. bij mn ouders dan. Toen zij hun huis gekocht hadden, moesten ongeveer alle muren eruit en alles weer opnieuw opbouwen. Wekenlang met stukadoors in huis gezeten en elke avond puin zooi opruimen, wát een troep! Maar ja.. anders komen die uurtjes er bij hun weer bij. Kun je het beter zelf opruimen ;) Maar wel rotwerk.
    B een lekker na-aperdje aan het worden, grappig :)

    Hier, het gegil wordt dus wel wat minder gelukkig! Zou tijd worden zeg, mennnnnn!
    Het is wel echt een driftkoppie, soms vliegen de bekers je om de oren!
    Verder is ie hartstikke lief hoor, haha!
     

Deel Deze Pagina