April mama's 2008 deel 3

Discussie in 'De mama's' gestart door booky, 13 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Corina

    Corina Fanatiek lid

    25 jan 2006
    4.881
    0
    0
    Booky fijn dat smurfje mooi op schema lag.
    Weet je het geslacht al of wil je het niet weten?
     
  2. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    Jeetje Booky, al weer 21+3! Wat ga je hard zeg. En wat fijn dat alles goed was met de echo.
    Weten jullie het geslacht of blijft het een verassing (weet niet meer of je het bij de mannetjes wist)
     
  3. Bri

    Bri Niet meer actief

    Fijn booky, dat je echo goed in orde was.
     
  4. sepi

    sepi Actief lid

    26 jun 2012
    146
    0
    0
    NULL
    NULL
    Meiden,.zit nauwelijks meer op zp... Wel op fb...dus als ik nog.niet in je lijst sta,.voeg je me dan gezellig toe?
    Grotebroer kleinbroertje
     
  5. booky

    booky Fanatiek lid

    26 aug 2007
    4.924
    0
    0
    docent lichamelijke opvoeding (VMBO)
    achterhoek
    Ja de tijd vliegt echt zeg. Dinsdag alweer 23 weken, pff ik schrik ervan ;). We weten het geslacht niet. Bij de jongens was het ook een verrassing. Ben dit keer wel onwijs nieuwsgierig... Heb er totaal geen gevoel bij dus ben ERG benieuwd ;).
     
  6. Bri

    Bri Niet meer actief

    wow booky, 23 weken alweer....
    Leuk he, die nieuwsgierigheid? Het mooiste is toch dat het hoe dan ook leuk en goed is. Dat een zoon leuk is heb je al ervaren, en geloof mij: een dochter doet daar niet voor onder.

    Betti gaat nu voor het eerst zonder luier de nacht in. Ze is al een aantal maanden overdag zindelijk, en heeft de laatste tijd heel vaak een droge luier 's morgens. Soms plast ze hem na het slapen vol, omdat ze te lui is om naar de wc te gaan :)
    Maar morgen gaat ze wel naar de wc, zegt ze. Ben benieuwd! (klein meisje wordt al zo groot... nog even en ik ben voorgoed van de luiers af).


    sepi, sorry, maar mij schiet even niet te binnen wie je bent...
     
  7. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Bri......en zijn jullie luierloos?

    Alles goed met iedereen?
     
  8. sepi

    sepi Actief lid

    26 jun 2012
    146
    0
    0
    NULL
    NULL
    Zeepaardje was ik, account deed het een poos niet.
     
  9. Bri

    Bri Niet meer actief

    aaaaah, nou weet ik 't. ik had je niet herkend. hoe is 't met je jongens?

    kwebbel, ja! we zijn van de luiers af. Ik heb er nog een stuk of 10 in huis die we nog wel even houden voor noodgevallen, maar mevrouw is nu al 4 nachten helemaal droog doorgekomen. Zonder ongelukjes! Ben wel heel trots op Betti, dat begrijp je. Ze wordt zo'n dametje ineens. (volgens mij gaat het voor allemaal niet snel genoeg, ze telt nu al af naar het moment dat ze naar school mag... en ze moet nog 3 worden. dat wordt nog een heeeeeeeeel lang jaar, vrees ik)

    Gisteren weer gesprek gehad op Deane z'n school. Hij gaat zo vlug in z'n ontwikkeling. En ze vinden hem ook lekker enthousiast, hij vindt eigenlijk alles leuk en doet overal graag aan mee. Heel fijn, dat het zo goed met 'm gaat daar. Hij is alleen wel echt doodmoe aan het eind van de dag, en ligt het liefst (ruim) voor 19 uur in z'n bed.
     
  10. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Bri.....tuurlijk ben je trots ;).....knappe dame hoor die Betti! En nu al naar school willen......als ze eens wist hoelang dat nog kan :D
    En dan die Deane....heerlijk he dat ze het op school goed doen. Wat worden ze dan groot he. Leuk om te lezen.

    Hier vanavond gesprek op school gehad. Tijn doet het ook super. Zijn juf vertelde dat hij heel gezellig met zijn vriendjes kan kletsen :D:D (heeft hij niet van een vreemde :)) maar dat hij voor zijn leeftijd ook veel weet. Hij maakt met gemak zijn toetsen.......zucht.......nu al toetsen ;).........en doet lekker enthousiast met alles mee.
    Dus ook hier een trotse mama. Ook de meiden gaan lekker!

    Merk zelf aan Tijn dat hij ineens veel wijzer is gaan praten. De zinsbouw is anders dan voorheen. Gelukkig blijft hij knuffelen nog leuk vinden.
     
  11. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    Bri, super dat jullie nu een luierloze familie zijn! Geweldig!

    KWebbel, heerlijk zeg dat Tijn het zo goed doet op school.

    Hier zijn we, voor degenen die het niet hebben meegekregen op FB, met Tygho naar de kinderarts geweest en doorverwezen naar de orthopedagoog ivm verdenking op ADHD/ADD. Geen ramp maar wel een behoorlijke domper.

    De kleine meid doet het onwijs goed maar zit nu midden in een sprongetje duss is iets minder gezellig ;)
     
  12. Bri

    Bri Niet meer actief

    Ik had het gezien mams. Dat lijkt me inderdaad een behoorlijke domper. Jullie zullen er vast goed mee dealen, maar 't is niet waar je op hoopt voor je schatje...

    Ik heb net een uurtje muizentrapjes zitten vouwen op Deane's school, als onderdeel van de pietenmutsen. Erg gezellig, met van die 4 en 5 jarigen die mee komen knutselen en kleuren. en nu moet ik dan toch maar aan het werk...
     
  13. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Mams.....denk dat het goed is dat ze er nu achter komen zodat je er samen naar kan handelen. Merkte jezelf ook symptomen? En las dat verzekering ook niet mee zit :(
     
  14. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    Kwebbel, wij hadden al heel lang dingetjes waarbij we dachten van "goh, wat appart" Of "Waarom doet hij dat nou?"
    Het is wel een bevestiging dat wij iig niet gek zijn geweest al die tijd.

    Nee de verzekering werkt idd niet mee. Maar we gaan via school het traject starten binnen GGNet en als hij dan straks 6 is en we moeten alsnog naar de orthopedagoog dan stappen we wel over van verzekering (als we dat niet voor die tijd al doen)
     
  15. Hoi allemaal,

    Mag ik nog weer mee komen kletsen. Ben al een tijdje niet meer actief geweest hier. Maar heb best een heftige tijd gehad. 2 sterfgevallen in een maand tijd, baan kwijt. Dat hakt er best even in zeg maar. Maar ik blijf op gelukkig op de rails, zo zeg ik het zelf, en merk dat ik dit soort emoties heel goed kan hebben in vergelijking met 2 jaar geleden, en dat ook nog zonder medicatie, dus ik ben eigenlijk best trots.

    Verder gaat heir eigenlijk alles zijn gangetje. Vanmorgen op school geweest met een jeugdarts gepraat, en ook bij Wayne vermoeden ze ADHD/ADD. Dus ook hier is het even slikken. Maar ik heb even de website bekeken die ze me meegegeven heeft, even doorgelezen, en er staan dingen op waarin het gedrag van Wayne wel herken. Niet alles, lang niet alles, maar toch ook wel dingen dat ik denk, he ja..

    Aan de ene kant vind ik het niet leuk, aan de andere kant, is het wel fijn, dat als het echt zo is, we Wayne met zijn allen kunnen helpen, dat we weten wat er is, en hoe we hem daarin kunnen helpen. Al zal het eerst nog een voorlopige diagnose zijn, maar dan hebben we wel een richtlijn.
    Geluk bij een ongeluk denk ik dat maar dat ik bij huis ben, en dat ik hem nu zelf kan opvangen en een vaste structuur kan geven.

    Verder gaat het met Wayne eigenlijk hartstikke goed, maakt ook enorme sprongen in zijn ontwikkeling, en ook groeit hij als kool. Meneer is in een paar maanden tijd gewoon door spijkerbroek maar 104 heen gegroeid. Zo zonde..

    Nou ja.. Tot zover. Lekker om "het" even ergens kwijt te kunnen. Ik wil het nog niet op Facebook hebben van Wayne, tot we meer weten.

    Groetjes!
     
  16. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Ingrid.....je krijgt het wel op je bord zeg. Goed hoe je ermee omgaat. Blijf je nu thuis of ben je wel aan het solliciteren?
     
  17. @Kwebbeltje, ja ik heb mijn portie ellende voor dit jaar wel weer gehad hoor. Baan kwijt, echt compleet onverwacht, en in totaal 4 sterfgevallen, waarvan er 3 dierbare, dus ja. Ach voor 2013 nieuwe kansen toch? Nou ik solliciteer wel naar werk, maar het is heel lastig merk ik. Dus ondertussen geniet ik van de rust die ik zelf nu heb, en geniet ik van mijn gezin. En weetje, sinds ik niet meer werk, heb ik ook geen slaapproblemen meer! Slaap als een blok, zonder hulp van medicatie. Dus we kijken hier nog wel wat voor mogelijkheden er voor mij zijn om thuis te blijven.
     
  18. Bri

    Bri Niet meer actief

    Ingrid, wat vreselijk wat je allemaal hebt moeten meemaken, maar wat geweldig dat je daar doorheen komt zonder medicatie nodig te hebben.
     
  19. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Iedereen hele fijne feestdagen.
     
  20. Bri

    Bri Niet meer actief

    Ook van ons: heel fijne feestdagen gewenst!
     

Deel Deze Pagina