Uitgerekend vanaf 15 november deel 2!

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Isis857, 23 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Oh wat fijn, we hebben dezelfde termijn!

    Zwaar voor je dit keer dus, veel extra kilo's maar eigenlijk ook weer niet gezien je zoveel afgevallen was ;)
    Wat fijn dat ze al gaan proberen wat op te roepen! En nu een zoon na 2 dochters? Gaaf!

    K geniet ook nog van de bewegingen, heerlijk gevoel.
    Verder erg benieuwd naar hem maar ook naar de bevalling...hoop dat dat meevalt, want wil ook't liefst veel kinderen ;) als't dan erg tegenvalt durf ik wellicht voorlopig niet meer :p

    Succes met afwachten!!
     
  2. Coortje

    Coortje Niet meer actief

    Hahaha ach na de bevalling ben je het al snel weer vergeten hoor. Nu had ik ook 2 super bevallingen! Eerst in precies 4 uur! 04.20 braken de vliezen toen ik naar de wc wou en om 8.20 na 20 min persen was ze er! 2e was er in 5 uurtjes maar die werd ingeleid, maar was ook een super bevalling. Toen de echte persweeen begonnen zei ik oo ja en dit wilde ik echt nog een keer?? haha maar om 16.40 was ze er en om 19.00 waren we weer thuis!!

    Dus ben zeer benieuwd hoe het dit keer zal gaan!!
     
  3. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Das wel ongeveer een garantie op een goede/vlotte bevalling dacht ik zo ;)
    Waarom was je de 2e keer ingeleid?
     
  4. Coortje

    Coortje Niet meer actief

    Ja maar helaas heb je nooit garanties!! Straks word het een 30 uur durende bevalling hihi dat valt dan wel even vies tegen denk ik! Maar ik ga er blanco in en denk er eigenlijk niet over na. Deed ik bij de vorige keren ook niet. Toen me vliezen braken had ik echt ff zoiets van Huh? nu al.

    Ik ben toen ingeleid omdat ik minder leven voelde. Ik ging gewoon heen voor extra controle had gebeld en kon gelijk langs komen. Oke doen we ff toch. Maar toen lag ik dus aan ctg en toen zeiden ze, je blijft hier en we gaan je inleiden! Ze heeft het wat minder naar haar zin! Ehh oke! Totaal niet verwacht haha! Dus toen man gebeld en ben ik naar verloskamer gebracht! Vliezen gebroken en toen man kwam een uurtje later hebben ze het infuus aangezet!
     
  5. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Wow dat was onverwacht. Wel weer het bewijs dat we altijd aan de bel moeten trekken ;)

    Ben benieuwd wanneer we bevallen :D
     
  6. Biancah

    Biancah Niet meer actief

    Hier even een update. Bijna niet geslapen. Nog wat na weeën gehad.
    De kleine man doet t super goed. Hij is heel rustig. Hij is wel erg klein ook. Maatje 50 valt gewoon te groot.
    Maar ben echt intens gelukkig.
     
  7. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Geniet ervan meis.
    Drinkt ie goed?
    Ben zo benieuwd naar m!
     
  8. Biancah

    Biancah Niet meer actief

    Ik plaats wel even foto in mn album.
    Hij drinkt super. Op 1 fles na is alles schoon op gegaan.
     
  9. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Hij geniet dus goed van z'n melk, fijn!

    En wat is ie mooi zeg, wow! Ik wil ook! :D


    Zou gestripte zonnestraal trouwens aan't bevallen zijn? Hele dag nog niet gezien. Hoop't voor haar.
     
  10. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Tijd voor'n domme vraag... zou dr haast een nieuw account voor aanmaken ;) grapje, maar... zit de baarmoedermond bij deze termijn (mogelijk) echt al bij je in/uitgang??
    Kan mezelf zo moeilijk ontcijferen hihi maar't viel me al langer op dat ik daar wat voel...enige wat ik kan bedenken is bmmond hihi.
     
  11. Biancah

    Biancah Niet meer actief

    Jaa ik ben ook vreselijk trots. En ben ook echt verliefd op hem.
    Volgens mij zit je bmm niet zo laag. Want bij mij moesten ze steeds toch wel een eind met die vingers naar binnen.
    Heb je zelf van binnen gevoeld wat je voelt? Of is t een soort gevoel wat je gewoon zo heb?
     
  12. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Oh heerlijk verliefd zijn meis! Is er al enig idee hoe lang je in't ziekenhuis moet blijven?

    Ja vanmorgen met douchen scheren etc viel 't me weer op, alsof er iets vlakbij (in) de ingang zit... vroeg me af wat't was, maar voel natuurlijk ook niet zo uitgebreid en diep omdat ik dat niet wil en't niet nodig (en niet comfortabel) is, maar toch vraag ik't me steeds weer af......
     
  13. Blub69

    Blub69 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    2.177
    0
    0
    @amona, nee hij zit nu nog niet zo laag. Als ik me niet vergis gaat hij pas omlaag als je baarmoedermond verweekt is en echt helemaal bij de 'in- uitgang' komt hij sowieso niet. Toen de gyn gister ging toucheren bij me moest ze er nog een 'eindje' in.
    Geen domme vraag trouwens, ik voel down under ook een bobbel bij de in/uitgang maar wat het eigenlijk is weet ik niet. Kan het woensdag wel eens vragen aan de gyn...
     
  14. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Hebben we in ieder geval zo'n zelfde bobbel ;)
    Richting buik gezien de opening zeg maar :)
     
  15. wiedeltje

    wiedeltje Fanatiek lid

    2 apr 2012
    1.134
    1.466
    113
    @Amona, krijg jij je daar nog geschoren? Ik zit al weken te bedenken hoe ik dat eens aan moet gaan pakken. Wilde manlief charteren, maar die bedankt ervoor.
    Enne, ik wil eigenlijk wel een november baby hoor. Ik wil ook absoluut met 41 weken ingeleid worden. Maar ik hoop gewoon dat het uit zichzelf komt in november... Alhoewel, 2-12-12 is ook best een mooie datum. Of 10-12, dat is het omgekeerde van mij (ik ben 12-10 jarig) Maar dat duuurt nog zoooolang!

    Oh, Biancah, ben net zo nieuwsgierig en ik kan het niet zien (of niet vinden). Als ie nog geen 5 pond weegt, dan zal 50 inderdaad nog wel te groot zijn. Wel leuk, dan heb je wel echt een baby! Fijn dat voor de rest wel alles goed gaat. Enne, die wee-en, je weet dat het minder wordt en stopt. Als je aan het bevallen bent, dan weet je dat het alleen nog maar erger wordt. (tot het eruit is tuuk) Maar hopelijk stopt het snel!

    Waarom stript/toucheert een verloskundige/gyneacoloog eigenlijk voor de 40 weken? Is er dan al enige activiteit te zien of doen ze het gewoon als je er om vraagt? Ik ben tuuk nog geen 38 weken, maar bij mij wordt er (nog) niet over gesproken.

    Vanmiddag heb ik samen met manlief de hele middag heel hard in de tuin gewerkt (uiteraard met handschoenen en manlief heeft het zwaarste werk gedaan). De tuin is nu op een paar dingetjes na weer helemaal netjes. Heerlijk! Maar wat een werk is dat zeg. Voel het goed in mn rug en mn voeten. Nog een paar klusjes en de baby mag echt komen! (mag nu al trouwens, ik verwacht als de bevalling begint dat ik de aller hoog nodigste dingen nog wel kan doen en de rest is meer voor mijn eigen idee)
     
  16. Sas26

    Sas26 Fanatiek lid

    14 jan 2008
    3.291
    1
    36
    @Coortje, ik hoop dat je weer een vlotte bevalling hebt! En dat het nu veel zwaarder is...Komt misschien ook omdat je er al 2 hebt rondlopen?

    @Amona, bm mond zit wel dieper hoor.. Ook tijdens de bevalling moet de vk echt mt vinger naar binnen om goed te kunnen voelen. Misschien is dat wat je voelt een spatader... Ff met een spiegeltje kijken dan kun je het beter beoordelen.
     
  17. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Wiedeltje, dat zijn ook mooie data :)
    Weet je het maakt me ook helemaal niet uit, k ben momenteel nog redelijk rustig onder het wachten dus we zien het wel. Als k dan wel een wens mag uitspreken dan hoop ik wel dat het een november baby wordt, geen reden voor, maar ben zelf een november baby geweest en het heeft gewoon wel wat haha.
    Hard in de tuin gewerkt?! Petje af!! Dat klinkt voor mij moelijker dan scheerwerk hahaha. Scheren doe ik op de tast, gewoon staand en door de hurken onder de douche. Het is dan ook geen design doos hoor, gewoon zo kaal mogelijk ;) Lukt dat niet?

    Sas, kun je daar ook al spataders krijgen :$
    Zijn die dan blauw? En een beetje IN je dus niet buiten je muts zeg maar?? Wonderlijke dingen leer ik elke dag weer bij haha. Heb vanmiddag wel met een spiegeltje gekeken, maar het zag er gewoon uit als een muts, dus kan er weinig over zeggen. Het zal wel normaal zijn, miss ook die bobbel wat meer opgezet dan normaal dat k daardoor het idee heb het al van buitenaf te kunnen voelen soms met spoelen enzo.
     
  18. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Nog altijd geen Zonnestraal, dat wordt babynieuws... ik voel het aan m'n vruchtwater (en ik kan je zeggen das behoorlijk wat ;) ).

    *positive thinking*wishful thinking*
     
  19. spijkervrouwtje

    spijkervrouwtje Fanatiek lid

    28 apr 2006
    2.084
    0
    0
    Noord Brabant
    Zo ben ik ook weer, wt is hier veel afgkletst zeg.;)
    Maar vorige week vrijdag ben ik bevallen van een prachtige dochter Janne :)

    Om 8 uur werden mijn vliezen gebroken. Ik had toen al 2 cm ontsluiting. Hierop kreeg ik wel wat harde buiken maar nog niet echt heel heftig en niet regelmatig. om 9.10 uur kreeg ik een infuus met lichte weeenopwekkers. Nou dat werkte :$ meteen weeen om de 5 min, 3 min en daarna 2 min. Om 10.15 uur gingen ze kijken hoever ik was omdat ik het behoorlijk zwaar had. 4 cm. Ik baalde flink want had twee snelle bevallingen gehad en nu dus over 2 cm een uur en ik vond het echt al heel heftig. Kwartier later had ik het zo zwaar (heftige weeen zowat om de minuut) dat ze vroegen of ik pijnstilling wilde. Ik besloot dat ik dat wel wilde dus gingen ze dat regelen. Maar eerst moet ik naar de wc zei ik want ik moet poepen:) ik herkende dat gevoel van de eerdere bevallingen maar ja ik had pas 4 cm dus ik dacht dat kan nog niks zijn. Maar de verloskundige zei, dan ga ik toch og eerst maar even voelen. En ja hoor volledie ontsluiting:$ dus van 4 naar 10 cm in een kwartier. Geen wonder dat ik het heftig vond;) dus geen pijnstilling en niet naar de wc, maar persen:D 3 persweeen en 7 min later was ze er. Bevalling in 1,5 uur dus. Tja hefig maar heb er weinig mee geleden. En ook niet gehecht wat een verademing is dat met de andere twee keer.
    Smiddags om 16 uur mochten we naar huis. Ze woog 3095 gram en 48 cm.
    Afgelopen week was echt genieten. Borstvoeding is goed op gang gekomen. Wel veel stuwing (auw) maar gelukkig weinig naweeen dit keer. Janne drinkt goed en is echt een supertevreden meisje. Heerlijk dus. Maar met nog twee meisjes die ook hun aandacht willen en manlief die afgelopen week best veel moest werken (is zelfstandig) weinig tijd voor andere dingen. Ga dan ook nu mijn bedje weer opzoeken.

    Biancah en andere mamas ook gefeliciteerd met jullie kindjes!
     
  20. Sas26

    Sas26 Fanatiek lid

    14 jan 2008
    3.291
    1
    36
    @Amona... euh ja die kun je daar ook krijgen.. Heb m op binnenste sch.lip... niet de fijnste plek.. had m de vorige zw schap ook toen was ik net zo verbaasd als jij dat dat kan hihi!
     

Deel Deze Pagina