Uitgerekend vanaf 15 november deel 2!

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Isis857, 23 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. rensje

    rensje Fanatiek lid

    30 nov 2008
    2.079
    1
    36
    Sum is dat zo jaa dat je hem niet perce hoeft te verschonen?? ik weet wel dat wel inderdaad bij enzo na 2 maanden zoiets hadden van als hij niet gepoept heeft dan lekker laten zitten.
    K.ick heeft er ook echt een hekel aan vooral als je met die koude billendoekje aan zijn billetjes komt is het net een biggetje hahah dan gilt ie alles bij elkaar.. en dan heeft hij dus net lekker een flesje op en dan is hij dus klaar wakker. Overdag is dat natuurlijk niet erg maar snacht wel.. want maak ik hem weer wakker.
    Vandaag zijn we denk ik allemaal niet in onze hum!!
    Kick heeft last van krampjes waardoor ik hem regelmatig bij me heb, en ik zie dat enzo dan denkt jaaaaaaaaaaaaaa hee wij zouden een spelletje gaan doen.
    Dat vind ik dus erg moeilijk, ik wel hem ook niet teleurstellen. Met als gevolg dat hij alles gaat doen wat hij niet mag.

    Stitch, snap dat je er tegenop ziet volgende week. Ik zit helaas al in deze situatie en vind het best pittig moet ik zeggen. Vooral omdat ik nog niet zoveel kan en het is me snel te veel.
    En ik mis mijn man zo ontzettend. Weet niet wat het is maar na de bevalling is net alsof mijn liefde voor hem zoveel groter is geworden (was al flink hoor). Maar ik snak echt naar mijn man.
     
  2. sumshine

    sumshine Fanatiek lid

    5 jan 2011
    3.063
    0
    0
    Draagzak doet hier wonderen..Tip dus voor de mama's! helemaal bij krampjes en heb je je handen vrij voor de oudste..
    Ik heb nu die lodger shelter....TIP!

    Rensje over verschonen: als ze doorslapen verschoon je toch ook nie? hihi..Dus als er geen poep is...gewoon niet verschonen hoor! Geeft wellicht meer rust en minder prikkels voor mini!
    En herkenbaar t.a.v. de extra liefde!
     
  3. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Hier ook nog meer van m'n vent gaan houden...heel bijzonder gevoel vind ik het!!! Laat 't maar weer snel half 12 zijn..dan komt ie thuis :)
     
  4. Zonnestraal77

    Zonnestraal77 Fanatiek lid

    20 aug 2011
    4.507
    2
    38
    Verpleegkundige (ambulance)
    Noord-Holland
    Hier ook hoor! Had ik tijdens de zwangerschap al heel erg.
    En als hij wat liefs zegt...hup, dan gaan de sluizen weer open! :):):)
     
  5. Blub69

    Blub69 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    2.177
    0
    0
    Hier is het elke avond pret aan tafel. Dan besef ik me hoeveel geluk ik heb met mijn kanjers. En dan is het weer janken.... Pff hormonen ;)
     
  6. Biancah

    Biancah Niet meer actief

    Zo emotioneel als dat ik in dr zwangerschap was zo weinig als ik er nu van heb. Omgekeerde wereld :p
    Maar ook ik smelt bij t besef van t geluk en de rijkdom van liefde. Heb nog maar 1 huildag gehad. Ben benieuwd of er meer komen nog ven meiden lekker die tranenlaten lopen.
     
  7. Zonnestraal77

    Zonnestraal77 Fanatiek lid

    20 aug 2011
    4.507
    2
    38
    Verpleegkundige (ambulance)
    Noord-Holland
    Stitch, ook lekker emo hihi ;).
    Beetje late reactie, maar ik doe pcies als jij. Eerst 1 tiet en andere tiet als toetje.
    Wij mogen 's nachts de voeding overslaan. Dan komen we op 7 voedingen. Hij komt zelf na 3-3,5u dus krijgt 8 voedingen. (Slaat 's nachts dus niet over). Waarom is dat bij jou anders? (5 voedingen)
    Weet jij dat toevallig??
     
  8. rensje

    rensje Fanatiek lid

    30 nov 2008
    2.079
    1
    36
    Nou hier ook een jankbal haha... Ik had het in de zwangerschap helemaal niet, maar nu als ik al aan mijn man denk en mijn kindjes kan ik zo hard huilen!!!

    Hier zijn mijn 3 mannen net samen in bad geweest!! Erg gezellig!!! Peuter ligt heerlijk te slapen en k.ick ligt lekker te snurken op mijn borst!!! Heeeeeerlijk
     
  9. spijkervrouwtje

    spijkervrouwtje Fanatiek lid

    28 apr 2006
    2.084
    0
    0
    Noord Brabant
    Vermoeiend he dames die kleintjes :)
    Janne komt overdag en snachts om de 3 a 4 uur. Ik voed ze op verzoek en kom dan meestal uit op 7 voedingen. Ik voed in principe 1 borst waarbij ik ga verschonen als ze moe is geworden vh drinken en daarna nogmaals dezelfde borst aanbied. Als ze daarna nog hongerig is krijgt ze nog een tweede borst maar meestal wil ze die al niet meer.
    Over kolven, tja dat verloopt bij mij erg makkelijk. Ik kolfde op dag 3 al 90 cc nadat ze gedronken had :) en dat terwijl ik echt geen grote borsten heb.:( Ik probeer wel heel veel te drinken. Minimaal 1 groot glas water na elke voeding en verder veel thee.
    Snacht verschoon ik niet als ze niet gepoept heeft ( maar meestal heeft ze dat wel ;))
    Gisteren naar het inloop spreekuur bij consultatieburo geweest en ze weegt nu 3330 en is dus 235 boven haar geboortegewicht :)

    Sunshine, ja ik doe haar nu ook savonds in badje werkt goed. Alleen iedere dag in bad droogt het huidje daar niet teveel van uit? Ik doe het nu om de dag. En de lodger shelter heb ik bij onze oudse ook gehad maar ik vond ze daar zo erg krom inliggen. Was altijd bang dat ze geen lucht kreeg:)
    En bedje voorverwarmen met een kruikje natuurlijk want van een koud bedje zijn ze zo weer klaarwakker:D

    Rensje ja ik vind de combi met de andere kids voor wat verdelen vd aandacht ook wel moeilijk hoor. En erg vemoeiend vind ik dat als janne bijv om 6 uur smorgens bv krijgt en ze daarna weer lekker slaapt dat mijn wekker toch om 7 uur weer gaat omdat de twee oudste naar school moeten. Maar goed dan probeer ik overdag maar ff wat rust te nemen;)

    Minimuis en Stich wat een mooie fotos:):)

    Wiedeltje geniet nog maar ff van je buik :) moet zeggen dat ik nu mijn buik niet meer mis, had ik de vorige twee keer wel erg. Misschien omdat met Janne ons gezin echt compleet is en ik weer graag mijn oude lichaam terug wil :D
     
  10. spijkervrouwtje

    spijkervrouwtje Fanatiek lid

    28 apr 2006
    2.084
    0
    0
    Noord Brabant
    Stich 5 voedingen, jee dat is erg snel:$ dus verdag om de 4 uur en slaapt ze dan snachts al 8 uur door?
     
  11. Blub69

    Blub69 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    2.177
    0
    0
    @zonnestraal ze komt om 7:30, 13:00, 16:30, 22:30 en dan nog een keer rond 3:00 uur. Ze is erg tevreden, slaapt goed, huilt eigenlijk niet, geen krampjes en zit nu al 150 gram boven haar geboortegewicht. Dus hoef haar niet meer aan te bieden dan ze nu vraagt.


    @spijkervrouwtje, nee ze slaapt nog niet de hele nacht door, maar we mogen absoluut niet klagen. Haar voeding van 22:30 krijgt ze als wij op bed liggen, daarna kunnen we meteen slapen en hebben toch nog een heerlijke nacht. Verwacht ook niet dat het bij haar nog lang gaat duren voor ze doorslaapt. J.ari sliep de eerste week al een nacht door en na drie weken al volledig.

    @hier morgen laatste dag kraamhulp.... Ik had recht op 41 uur, maar ze is nu al 48 uur geweest. Ze heeft haar uren voor haar baas zo opgeschreven dat ze op papier toch maar 41 uur is geweest. Hoe tof is dat?!?
    Morgen komt er voor de verandering kraamvisite... Zo raar, bij J.ari liep het storm en nu is het heerlijk rustig. Vinden het wel prima zo! Verwacht dat er komend weekend nog wel wat visite komt. Zaterdagmiddag ben ik lekker alleen thuis met mijn meissie. J.ari gaat met papa naar het sinterklaasfeest van de politie.
     
  12. sumshine

    sumshine Fanatiek lid

    5 jan 2011
    3.063
    0
    0
    Spijkervrouwtje, als ik em niet in bad doe dan masser ik em. Het in bad gaan savonds als ritueel is ook maar een opstart ritueel zodat ie het ontspannen slapen )nachtritme) onder de knie krijgt.

    Hier heb ik t idee dat zoonlief snachts de voeding helemaal niet nodig heeft, maar meer waskker word omdat ie zich alleen voelt en bij ons wil liggen, we geven em wel zijn flesje want uiteindelijk gaat het huilen wel over op "ik heb zin in wat huilen"
    naja hij is nog zo klein dus het mag allemaal nog...haha
     
  13. Biancah

    Biancah Niet meer actief

    Hier nog een baby die snachts bij me wil zijn. Als ik alleen al zn handje vast hou terwijl hij naast me in de wieg ligt is dat soms al genoeg.
    Maar hij maakt nu echt een zooitje van de nachten....
    Hebben nu 2 nachten gedaan dat ie zelf moet komen om zn fles en jahoor weer om 2 en 5 uur en de hele nacht lopen spoken.
    Zegt mn man net jij ook al slecht geslapen. Uhm tja ben de hele nacht met de kleine bezig geweest. Hij heeft zelfs nog uren op mn borst gelegen waarbij ik mezelf echt wakker moest houden omdat ik bang ben dat ik anders omdraai in mn slaap. Enige wat hij moest dien was om 5 uur ff zn fles klaarmaken en.mee naar boven brengen. Wat heeft ie t ook zwaar he :p
     
  14. Zonnestraal77

    Zonnestraal77 Fanatiek lid

    20 aug 2011
    4.507
    2
    38
    Verpleegkundige (ambulance)
    Noord-Holland
    Amona, hoest nu??

    Fleur, hoe gaat het met jou? Met het moederschap? En met de verwerking van je bevalling??

    Hier gaan we ook een avondritueel doen. Savonds douchen of badje. Daarna voeden. Daarna slapen.
     
  15. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    hi dames
    kojef ongeveer 10 ml per keer..is er nog hoop dat dit toeneemt? ben namelijk erg moe.

    Goede nieuws is dat de leverwaarden van ons ventje nog goed genoeg zijn en hij geen behandeling (ziekenhuis) hoeft (hij is geel).

    en met jullie??
     
  16. spijkervrouwtje

    spijkervrouwtje Fanatiek lid

    28 apr 2006
    2.084
    0
    0
    Noord Brabant
    Biancah hier ook een man die af en toe klaagt dat de nachten zo gebroken zijn.... En dat terwijl ik de nachtvoeding helemaal alleen doe :) alleen als we bij de late voeding al in bed liggen haalt hij ze meestal uit bed en maakt soms ff een kruikje warm. Pff hoezo zwaar:(

    Anmona hoe gaat het met je ?

    Schrijf ik trouwens gisteren dat ik meestal 1 borst aanbied, wil ze ineens sinds gisterenavond telkens 2 borsten per keer :) ach alsze maar tevreden is :D


    Zonnestraal, jij schreef dat je geen kolf had,maar als je nu voor aanvang van je werk een keer wegmoet? Of doe je dat gewoon niet zonder kleine man :D
     
  17. spijkervrouwtje

    spijkervrouwtje Fanatiek lid

    28 apr 2006
    2.084
    0
    0
    Noord Brabant
    Amna, dit wordt nog wel meer hoor. En je kleintje haalt meer uit een bort dan jij kan kolven. Hoe is het met de stuwing?
     
  18. Amona

    Amona Fanatiek lid

    23 okt 2011
    3.011
    326
    83
    Haha die mannen ook!! Mijne lag vanmiddag te slapen waardoor ik devisite (1 pers) alleen had...ik dus niet kon slapen wat sowieso al weinig gebeurt met al het kolven/voeden...

    Stuwing net'n beetje omdat ik door de visite een kolfronde gemist had, zat denk bijna 4u tussen ipv 2. Is stuwing in mijn geval goed of niet haha. Wil zo graag dat't meer wordt...heb pas 120 ml verzameld sinds gisteren...

    Spijkervrouwtje doe jij alles al alleen met je 3 meiden? Respect hoor...!!!!
     
  19. Zonnestraal77

    Zonnestraal77 Fanatiek lid

    20 aug 2011
    4.507
    2
    38
    Verpleegkundige (ambulance)
    Noord-Holland
    Spijkervrouwtje, ik ga over 7 wk al afbouwen met bv ivm m'n werk. Tot die tijd ga ik overal met B.eau heen :D.
    In totaal heb ik dan 10-12wk bv gegeven. (Ligt er ff aan hoeveel verlof ik heb).
     
  20. Zonnestraal77

    Zonnestraal77 Fanatiek lid

    20 aug 2011
    4.507
    2
    38
    Verpleegkundige (ambulance)
    Noord-Holland
    Over mijn man geen klagen, die helpt enorm veel 's nachts!
    Maargoed, moet ook herstellen van de keizersnede. Dus heb echt hulp nodig. Maar hij doet dit echt met liefde! Love him!!
     

Deel Deze Pagina