Oh my god.. het word nu gewoon lachwekkend...

Discussie in 'Alleenstaande moeders' gestart door Minyaweth, 19 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Helise

    Helise Fanatiek lid

    4 mrt 2012
    1.785
    0
    36

    Och jeetje wat ontzettend zielig.. Maar wel volhouden hoor, hij komt ze vanzelf wel halen!!

    Waar betreft huis verkopen, hier ook geen optie ivm rest schuld. En als hij de hypotheek niet betaald heeft ie een probleem aangezien we in het convenant hebben laten opnemen dat hij daar blijft wonen tot hij het zelf op zijn naam kan krijgen of dat we het zonder schuld kunnen verkopen. Niet ideaal maar de beste oplossing leek ons om niet in de schulden te komen
     
  2. annetske

    annetske VIP lid

    14 sep 2007
    5.112
    1
    0
    Friesland
    Ik zou het net zo doen zolas jij het nu doet meid! Je doet al erg veel voor hem! Nu is hij zelf aan bod. dus hou vol, de aanhouder wint ;) Ik zou het net zo gaan doen. Mijn ex had een nieuw slot op de deur gezet! Moest de oude sleutel bij hem inleveren... Heb hem de sleutel aangereikt en net toen hij het wou pakken heb ik het met een boog ver de achtertuin in gegooid met de woorden: succes met zoeken! :p We woonden 1 hoog en de tuin beneden was nogal vol met bomen en struiken... Je had zijn kop moeten zien toen ;)
     
  3. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    @Debby82: ik wou de kinderen dus ook brengen. maar meneer had smoesjes: hij had geen boodschappen in huis voor de kinderen (winkel is 500 meter verder op...) en hij had andere plannen gemaakt, want hij had zich er maar bij neergelegt dat hij zijn kinderen dit weekend niet kan zien. Terwijl ik dus net van zijn oom hoor dat hij op zijn Facebook had staan dat hij niet wist hoe hij de dagen vol moest gaan krijgen???
    Ik ben zo ongelooflijk klaar met die gast! Hij bekijkt het maar lekker hoor. Ik wou nog een keer over mijn hart strijken, maar doe dat nu echt niet meer!
     
  4. Natasja84

    Natasja84 Fanatiek lid

    8 jun 2012
    2.951
    0
    36
    Veluwe
    Wat ontzettend verdrietig voor je zoontje... :(

    Dus dan zet jij je principes toch maar aan de kant voor je kids en dan is dit z'n reactie... Sjezus wat een eikel zeg...!! :x
     
  5. Vagans

    Vagans VIP lid

    13 aug 2010
    8.491
    0
    0
    Zwijndrecht
    O nee wat sneu!!!!!

    Noteren, noteren, noteren
    Mocht er in de toekomst (nog meer) gezeik komen heb jij alles verzameld kwa gebeurtenissen

    Heel veel sterkte! Dit is echt niet leuk!

    (ben je niet bang dat hij iets ''slechts'' verbergt in huis? Mijn ex was vet aan de drugs, liet huisdieren dood gaan en had vaak zn coke-snuivende ex op bezoek... geen wonder dat ik niet binnen mocht, en toen wilde hij zelfs nog dat ik mn dochter daar zou brengen... whahahaha... denk t zelf.)
     
  6. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    @Vagans: ik ben al een tijdje alles aan het noteren wat er voorvalt. Ik heb echt een shitload aan bewijs voor het geval hij moeilijk gaat doen (advocaat, rechter of weet ik veel wat)
    Ik heb echt geen flauw idee of hij wat te verbergen heeft.. heb nooit de indruk gehad dat het wel zo is. Enige dat hij kan verbergen is denk ik zijn vriendin waarbij we dus eigenlijk de afspraak hadden deze nog niet te introduceren aan de kinderen.
    Vorige week toevallig wel een huisdier dood gegaan :( Hij vond Noah, onze kater, dood in zijn kattenbak. Ik had hem 3 weken daarvoor al gezegt dat Noah er zo slecht uitzag en dat hij er mee naar de dierenarts moest. Uiteraard niet gedaan... :x

    Gisteren wou onze oudste zoon zijn vader graag bellen. Ik dus een bericht naar hem gestuurd met de vraag of dat nu even uitkwam. Heeft hij gewoon niet op gereageerd!!! :x
    Vandaag nog eens aan hem gevraagd (vanmorgen vroeg al) of de kinderen er de tweede kerstdag nog naar toe kunnen/mogen (whatever) en daar heb ik ook nog steeds geen reactie op... Erg triest dit...
     
  7. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.508
    496
    83
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Ik weet niet wat bij jullie de afspraken zijn qua contact.... maar ik vind het "raar" dat je eerst gaat sms-en om te vragen of het uitkomt dat er wordt gebeld.

    Maar inderdaad is het wel heel triest dat je ex zo met zn kinderen omgaat. Het doet me gewoon pijn zeg, zeker omdat wij met de ex van mijn partner altijd een goede verstandhouding hebben gehad en dat mn stiefdochter zelfs vaker/langer kwam dan de "afspraak". Wanneer er eens een studiedag was op school oid, dan belde stiefdochter op of we haar al op donderdag konden halen etc. (okay reisafstand was 130 km ofzo)
     
  8. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    De reden dat ik gisteren sms-te met de vraag of de oudste kon bellen was omdat wij vlak daarvoor dus een woordenwisseling hebben gehad. Op deze manier wist hij dat het onze zoon aan zou zijn die belt, en niet ik, anders neemt hij de telefoon niet op :(

    Vandaag ook te horen gekregen dat de kinderen de tweede kerstdag niet meer hoeven te komen. Meneer heeft andere plannen gemaakt... Nou serieus, als ik een klomp had was hij nu gebroken!
     
  9. MvS

    MvS VIP lid

    19 okt 2008
    5.563
    1
    36
    Wow, wat erg... Ik vind het zo ontzettend sneu voor je kinderen! Die verdienen dit toch niet...

    Ik hoop dat je ex snel zijn verstand weer terug vindt. Sterkte!
     
  10. Ons Kleintje

    Ons Kleintje Niet meer actief

    des te meer voor hem een reden om te verzwijgen wat zij daar doet ;):)
    of misschien een stagiare?
     
  11. Yelice

    Yelice Niet meer actief

    :( wat erg voor je kindjes want die zijn de dupe hier van.
    Hij probeert jou waarschijnlijk te pakken op deze manier maar lijkt te vergeten dat het zijn kinderen zijn die hij hiermee verdriet doet :(
    Hopelijk haalt hij snel die plaat voor zijn kop weg en ziet hij in dat hij op deze manier zijn kinderen kan verliezen.
     
  12. Vagans

    Vagans VIP lid

    13 aug 2010
    8.491
    0
    0
    Zwijndrecht
    Och jee wat ontzettend ziellig voor je kids!! Papa wil ze gewoon niet! Echt te triest voor woorden!

    Als het zo blijft raad ik je aan samen met je kids een gezin te zijn! Liever zonder papa dan een papa die je niet wil!!!

    Heel veel sterkte en toch nog hele fijne kerstdagen toegewenst!
     
  13. Helise

    Helise Fanatiek lid

    4 mrt 2012
    1.785
    0
    36
    Oh jeetje wat zielig voor je kindjes!! Hoe bestaat het toch dat je je kindjes zomaar aan de kant kan zetten? Hoop dat die ex van jou snel weer tot bezinning komt..
     
  14. EdelHertje

    EdelHertje Niet meer actief

    Wat ontzettend sneu voor jullie kinderen dat het allemaal zo loopt.

    Toch snap ik wel dat als hij een nieuwe vriendin heeft hij en zij niet zitten te wachten op een ex die "gezellig" over de vloer komt.
    Jij woont niet meer in het huis en dus is het zijn huis met zijn regels.
    De politie zal hierin ook weinig voor je kunnen betekenen...

    Als jij er 1,5 jaar geen probleem mee hebt gehad om de kinderen te halen en te brengen zou ik er in jullie geval nu ook geen probleem van maken, omwille van jullie kinderen.

    Succes met de hele situatie.
     
  15. one of kind

    one of kind VIP lid

    14 feb 2006
    22.139
    276
    83
    Het is te erg voor woorden dat sommige mannen zich papa mogen noemen en het niet eens zijn!
     
  16. Vagans

    Vagans VIP lid

    13 aug 2010
    8.491
    0
    0
    Zwijndrecht
    Hoe is het gegaan?
     
  17. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    Afgelopen weekend heeft hun vader ze opgehaald... met de auto van zijn zus. En hij wou zo even de jongste in de auto zetten zonder autostoeltje...Dat is volgens hem veiliger dan de fiets ;):(:$ Ongelooflijk... Hoe het daar het weekend is gegaan weet ik niet. Heeft hij nog geen woord over gerept, maar volgens de oudste was het leuk. Zoals de meeste kids, hebben die van mij nu ook 2 weken vakantie. Vroeg aan hem of hij nog wat extra's/leuks met de kids wou doen, maar een 'lekkage' (die er al jaaaaaaren zit) fixen is belangrijker... Ach ja, graag of niet he ;)
     
  18. Vagans

    Vagans VIP lid

    13 aug 2010
    8.491
    0
    0
    Zwijndrecht
    *zucht* wat een eikel!
     

Deel Deze Pagina