radboudziekenhuis nijmegen

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door , 21 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    hallo dames wie heeft er al ervaringen met het radboudziekenhuis en dan vooral met betrkking op de fertilitiekliniek natuurlijk. wij gaan binnenkort ook die kant op en ben wel nieuwschierig naar ervaringen van jullie.
    groetjes miss butterfly
     
  2. Aldonza

    Aldonza Fanatiek lid

    16 aug 2006
    2.330
    0
    0
    Noord-Brabant
    Ik werk er zelf (niet op die afdeling), maar ik ben op die afdeling zelf ook onder behandeling geweest. Wat wil je allemaal weten?

    Eva.
     
  3. bengel

    bengel Niet meer actief

    ik loop daar ook, en vind zelf dat ik goed behandeld wordt...alleen altijd loopt alles uit, vanmorgen moest ik om half 9, de eerste was ik dus, en kwart voor pas geholpen..grr
     
  4. Mariel77

    Mariel77 Bekend lid

    17 aug 2007
    969
    0
    0
    Brabant
    Ik ben ook onder behandeling in Het Radboud.
    Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. De mensen zijn allemaal erg lief en begripvol. Ja, natuurlijk kun je met de ene arts beter opschieten dan met de andere, maar dat hou je altijd. Ik vind het wel fijn, dat ze het zo proberen te plannen dat je vaak bij dezelfde arts terug blijft komen. Alleen de arts-assistenten wisselen om de 3 maanden. Ik heb al wat wisselingen meegemaakt. Ik heb al wel eens gehad dat ik een fijne arts had en dat er dan ineens de wisseling was. Dat viel wel tegen. Maar goed, iedereen is echt lief!
    Daarbij moet je er rekening mee houden dat het een academisch ziekenhuis is en er dus co-assistentes mee kunnen kijken. Ik heb daar wel mijn toestemming voor gegeven. Maar het is daardoor ook een heel goed ziekenhuis en een hele goede afdeling.
    En met die wachttijden, dat herken ik wel. Maar dat is echt niet altijd zo, ik ben ook vaak meteen aan de beurt.

    Heel veel succes! ;)
     
  5. Niet meer actief

    ik heb nog niet echt concrete vragen omdat ik er nog naartoe moet. ken het ziekenhuis zelf wel , ben er namelijk geboren, maar die afdeling en zo niet. hoe lang duurde het voor jullie terecht konden?
     
  6. Aldonza

    Aldonza Fanatiek lid

    16 aug 2006
    2.330
    0
    0
    Noord-Brabant
    Moest even diep graven, maar geloof dat toen we de papieren hadden opgestuurd naar de gyn dat we ongeveer een week of 4-6 later terecht konden.

    Eva.
     
  7. Niet meer actief

    oke dan bedankt dan heb ik al een beetje een idee.
     
  8. lot

    lot Actief lid

    21 feb 2006
    401
    0
    0
    grafisch ontwerper eigen bedrijf
    Brabant
    Ik ben alleen maar positief over het radbout. Ben eerst in boxmeer geweest maar dat viel behoorlijk in het niets bij nijmegen vergeleken. De afdeling is zo gericht op ons die een onvervulde kinderwens hebben. Ze leven enorm met je mee. Zijn geduldig. Ze zijn bereikbaar voor alle vragen. Hebben een enorm goed internetsysteem waar je ook nog terecht kan voor al je vragen of wanneer je gewoon even van je af wilt praten. Je krijgt een eigen stukje ruimte op internet waarin je alles kan bijhouden. Alle brieven staan daar opgeslagen en nog veel meer.
    Ik vind het echt een super team aan mensen die er alles aan doen het voor jou en je partner zo aangenaam mogelijk te maken.
    Succes!
     
  9. Aldonza

    Aldonza Fanatiek lid

    16 aug 2006
    2.330
    0
    0
    Noord-Brabant
    Vergeet niet even te vermelden dat die internet site is voor de mensen die met ivf/icsi aan de gang gaan/zijn. Niet als je daar loopt voor de onderzoeken of met IUI ofzo bezig bent. Maar idd..die digitale poli is een heel mooi initiatief en valt niet voor niets regelmatig in de prijzen.

    Eva.
     
  10. Niet meer actief

    zo dat is allemaal goed om te weten, ben wel blij dat ik allemaal positiefe verhalen hoor. had gebeld hoe lang het ongeveer nog ging duren, maar kreeg als antwoord we hebben het zo druk , dat word oktober, november? ja duuuuhhhh dus daar werd ik ook niet wijzer van
     
  11. Aldonza

    Aldonza Fanatiek lid

    16 aug 2006
    2.330
    0
    0
    Noord-Brabant
    Zou er ook zeker rekening mee houden dat het druk is daar en het toch allemaal wat langer kan duren. Ik hield er toen zelf ook rekening mee dat het langer zou duren en toen was het een verrassing toen ik bericht thuis kreeg van eerste afspraak.
    Ook zit men in dec met de winterstop. Zo rondom de feestdagen ligt de boel daar stil. Is soms wel eens frustrerend, maar daar doe je niks aan.
    Succes met wachten...enne....niet hele tijd op deurmatje liggen voor de post he ;) ?!

    Eva.
     
  12. Lindsey1981

    Lindsey1981 Actief lid

    31 jul 2007
    102
    0
    0
    Nijmegen
    Ik ben vandaag ook weer naar het Radboud ziekenhuis geweest, erg aardige mensen daar allemaal, de MMM begint nou bij mij op gang te komen.
     
  13. Niet meer actief

    lig niet bij de deurmat hoor hahaha maar wou voor mezelf gewoon een idee hebben hoe lang het kan duren
     
  14. Niet meer actief

    heb een formulier thuis gekregen , waar we onze gegevens moesten invullen en nu maar weer afwachten dus
     

Deel Deze Pagina