April mama's 2008 deel 3

Discussie in 'De mama's' gestart door booky, 13 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Hier ben ik ook weer even.

    @Bri: gelukkig niks ernstigs qua moedervlek. Moet wel een beetje lachen om de "ouderdoms" vlek ;)

    @Mams: Ja, je kids lijken echt heel erg op elkaar. Was mij ook al opgevallen op de foto's op FB.

    @Booky: Gaat echt opschieten al he... Spannend hoor.

    Gaan jullie kids al naar zwemles? Roel heeft gisteren zn derde les gehad en vond het erg spannend.. Moest soms huilen en zo ken ik hem helemaal niet. Aan de andere kant doet hij wel alles en sprong gisteren ook van een muurtje het diepe bad in (zonder kurken of bandjes o.i.d.) Ondanks het huilen zei hij dat hij zwemles nog steeds wel erg leuk vindt en dat hij graag met papa wil oefenen.

    Verder zijn we inderdaad bezig met een rolstoeltje voor Luuk. Volgende week dinsdag hebben we een passing. Ben erg benieuwd of dit een geschikt rolstoeltje is. We hebben nu een viavia een tijdelijke, maar die is echt veeeeel te groot. Toch kan hij er aardig mee "uit de voeten" (rare uitspraak voor een kindje die niet kan lopen haha). Volgende week ook een gesprek voor een gehandicaptenparkeerkaart en deze week en volgende week weer afspraken in het WKZ (Utrecht) dus behoorlijk druk (en daarnaast ook nog logopedie, ergotherapie en fysiotherapie)
     
  2. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Booky al met verlof?
     
  3. booky

    booky Fanatiek lid

    26 aug 2007
    4.924
    0
    0
    docent lichamelijke opvoeding (VMBO)
    achterhoek
    Hihi bri een ouderdomsvlekje :D, gelukkig is het niks ernstigs.

    Mats zit hier nu ook een maandje op zwemles. Hij vindt het helemaal geweldig. Gaat er graag naar toe en doet tot nu toe alles braaf mee ;). Ze werken hier met een volgsysteem, stimuleert hem heel erg. Elke week kijk hij samen met papa of er nog een nieuwe smiley bij staat.

    Zijn drukke weken bij jullie Marleen!!

    Kwebbel, nog niet met verlof. Ik werk door tot vier weken voor de tijd moet zeggen dat het prima te doen is. Aankomende week 3 dagen werken (naja dagen, gemiddeld van 8.00 uur tot 14.30 uur). Dan is het carnavalsvakantie en daarna werk ik nog de maandag en dinsdag en dan zitten we vier weken voor de datum. Niet te geloven hoe onwijs snel het gegaan is. Ik moet zeggen dat ik er erg naar uitkijk, ben ZOO nieuwsgierig.
     
  4. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Wow, dat gaat zeker heel erg snel Booky! Verder alles helemaal klaar qua praktische zaken? (kamertje e.d.)
     
  5. kili

    kili Niet meer actief

    Hoi Allemaal,

    Typ ik een maand terug dat we met zijn drieetjes blijven.
    Het wonderlijke is gebeurd.
    Ik voelde me al een paar dagen niet fit.
    Uiteindelijk een zwangerschapstest gedaan en die was erg positief.
    Morgen moet ik naar de gynaecoloog in het ziekenhuis.
    Dus als alles goed gaat, krijgt andy in september een broertje of een zusje.
    Het voelt heel onwerkelijk. Maar ook wel weer erg leuk.

    Ik hou jullie op de hoogte.



    Liefs, Kili
     
  6. Corina

    Corina Fanatiek lid

    25 jan 2006
    4.881
    0
    0
    Wow Kili dat zou wel heel mooi zijn!!
    Een echt wondertje op komst.
    Hoop dat alles goed is bij je, het is je zo gegund!
     
  7. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Wauw, wat een nieuws Kili! Gefeliciteerd.
     
  8. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    Kili wow!!! Gefeliciteerd meid wat een prachtig nieuws!

    Hahaha de kindjes lijken inderdaad heel erg op elkaar, maar ik moet zeggen dat ik Norah steeds meer een meisje vind worden hoor.
    Ze krijgt andere vormen in haar gezicht enzo.

    Marleen, ik las dat jullie onverwachts een brief hadden gehad met uitslagen?
     
  9. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    @Mams: Ja dat klopt. We kregen een brief met genetische uitslagen. Ik had verwacht dat we dat pas op 9 april zouden krijgen. Er is weer niks uitgekomen en Luuk heeft dus geen startle ziekte, waar ze wel aan dachten gezien de symptomen, maar ook dit is het niet. Ik vind dat eigenlijk wel jammer, maar het is niet anders.. Over 8 maanden weer terug om te bespreken of er dan weer nieuwe mogelijkheden zijn qua genetisch onderzoek. Voor nu weten ze het niet meer en zijn de mogelijkheden even "op".
     
  10. booky

    booky Fanatiek lid

    26 aug 2007
    4.924
    0
    0
    docent lichamelijke opvoeding (VMBO)
    achterhoek
    Kiki, geweldig zeg!! Gefeliciteerd!!

    Marleen, de boel is redelijk klaar. Volgende week nog twee daagjes werken en dan in m'n verlof maar eens even flinke punten op de i gaan zetten ;).

    Ik las het al op fb over de uitslagen. Ergens ook wel balen idd dat het die schrikzietke niet is..
    Ook nog wat langer wachten op het rolstoeltje las ik... Ben wel heel benieuwd hoe hij het gaat beleven zijn eigen stoel.

    Hier gaat alles nog z'n gangetje. Geboortekaartje net in gang gezet, volgende week als het goed is de proefdruk. Maandag vk APK gehad en gelukkig weer helemaal goedgekeurd. Hopen dat het zo blijft tot het laatst :).
     
  11. Bri

    Bri Niet meer actief

    kili, wat ontzettend geweldig! Heb je net geaccepteerd dat Andy enig kind blijft, verrast de natuur je op deze manier. Heel erg gefeliciteerd met je zwangerschap!

    booky, fijn dat alles zo op rolletjes gaat.

    Marleen, had het ook gelezen of fb. Wat moet je er toch weer mee he, nu dus weer geen idee wat het kan zijn... Luuk blijft toch een unieke jongen, daar valt geen labeltje of diagnose op te plakken.

    Vanmorgen naar Deane's school geweest, ze hadden thema-afsluiting en hij heeft meegedaan in de dansgroep. Schattig hoor, zo'n voorstelling. Hij geniet er volgens mij ook wel van om op te treden voor publiek.
    Verder zijn we druk met de laatste voorbereidingen voor we op wintersport kunnen. Vrijdag vertrekken we, op naar Oostenrijk. Heb er heel veel zin in, en de kinderen ook.

    Ten slotte worstelen we met een rotbericht. De vrouw van een vriend van ons heeft acute leukemie. Ze is dus opgenomen voor haar eerste chemo en moet daarvoor een paar weken in het zkh blijven, omdat haar afweer daardoor op 0 komt te staan. En dat later nog een paar keer. Maar ze moet wel; als ze niks doet is ze binnen 3 maanden dood. Ze is van mijn leeftijd, 2 kinderen op de basisschool. En dan dit :(
    Haar man voelt zich totaal machteloos, en wij ook. Zijn erg op zoek naar wat we kunnen doen om ze te helpen. En ik hoop zó dat zij dit gaat verslaan.
     
  12. kili

    kili Niet meer actief

    @ all, dank voor de felicitaties.
    Gisteren bij de gynaecoloog geweest, en het was allemaal erg goed, vandaag precies 9 weken. Ik krijg een keizersnee bij 39 weken. Dus dat is ook een geruststelling.

    Bri, wat heftig zeg van de vrouw van jullie vriend.
    Er zijn in zo;n periode is al heel wat waard, en evt koken/kinderen passsen ed.
    Veel sterkte ermee !
     
  13. Bri

    Bri Niet meer actief

    We zijn weer terug van wintersport. Erg genoten!

    Deane heeft 5 keer 2 uur les gehad, en aan het eind van de week ging hij met z'n klasje een blauwe piste af. Zó ontzettend leuk om te zien! Hij was natuurlijk ook erg trots op zijn slalom-medaille en -diploma.

    Betti heeft ook een paar keer geoefend. Ze staat prachtig op haar ski's, de alpinehouding zit er helemaal in. Ze kan alleen niet in Pflug komen, ze krijgt haar benen gewoon niet in die hoek. Die moesten we dus onderaan het heuveltje opvangen ;)

    Verder was het sleeën fantastisch! Ze hadden een 14 km lange afdaling voor sleetjes, en daar zijn we een paar keer vanaf gegaan. Kind voorop, en gaan! Onderaan konden de kids dan nog zelf een stukje sleeën, vonden ze ook te gek.

    We hebben dus een goede week gehad. Vermoeiend, en een hoop gedoe (dat verkeer is geen pretje, zo rond de voorjaarsvakantie), maar het was wel leuk. Zelf ook nog lekker geskied, niet onbelangrijk.

    Zometeen weer aan het werk. Ik heb mezelf een vrije ochtend cadeau gedaan. Ik wacht even tot de was klaar is, en daarna ga ik maar eens naar kantoor.

    kili: wat fijn dat je echo in orde was! en ook fijn dat je niet weer zo lang hoeft te wachten deze keer tot je kindje geboren wordt.
     
  14. booky

    booky Fanatiek lid

    26 aug 2007
    4.924
    0
    0
    docent lichamelijke opvoeding (VMBO)
    achterhoek
    Bri, wat onwijs gaaf dat die smurfjes op de latten hebben gestaan. Kan me voorstellen dat je apetrots bent als Deane de helling af ziet komen.
    Lekker gewerkt vandaag? ;)
     

Deel Deze Pagina