Maart 2007 mama's - deel 6

Discussie in 'De mama's' gestart door Marian, 28 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    .. Maar het gaat er uiteindelijk om wat jou het beste voor Kyana lijkt toch? Ik mag toch ook mijn mening geven?
     
  2. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    het gaat er niet om dat je niet je mening mag geven hor maar je sugstie vba; kleuters moeten kleuters zijn..........
    ....in groep 3 moeten ze al genoeg..... ZUCHT..
    dat weet ik natuurlijk ook wel en lost daarmee het probleem niet op. kyanna is kwa ontwikkeling als voorbij de start van groep 3.
    maar nogmaals het word vaak niet begrepenen ja dan schiet zon 'antwoord' behoorlijk in het verkeerde keelgat!
     
  3. sandra1979

    sandra1979 Fanatiek lid

    Lieve anniek, elk kind is anders, en kyana is kyana, en is jou dochter, dus logisch dat je voor haar op komt!!!!! Je wilt altijd het beste voor je kind, dat maakt jou ook een goede moeder.

    Verder hier zijn gangetje. Gisteren naar die professor hoksbergen geweest. Over een maand ga ik nog eens terug. Ik denk dat hij me wel wat kan helpen.

    Vandaag nog een dagje therapie en dan weekend. Heerlijk, ben toe aan wat rust.

    Indy gaat allemaal wel lekker. Is al veel met haar verjaardag bezig. Wat ik allemaal het weekend maar eens ga regelen. Hier weer makkelijk hoor, gaan met kinderfeestje naar binnenspeeltuin. Heb geen puf voor alle voorbereidingen voor een kinderfeestje thuis.

    Gr. sandra
     
  4. lidia

    lidia Fanatiek lid

    Justin .. GEFELICITEERD met je verjaardag. Fijne dag vandaag..

    Jucade jullie ook gefeliciteerd met jullie grote man..

    Anniek.. Ik snap wel een beetje je frustratie .. Maar ik denk dat als je het mee maakt zoals jij dat je er achter aan gaat op school maar als je het zo mee maakt als marijke snap ik ook wel dat je wil dat er gekeken wordt naar het "gewone "(niet lullig bedoeld ) kind. Lekker spelen en op die manier leren. Maar thuis kan je altijd aanbieden wat jou goed lijkt. ..

    Marian fijn dat het niet is uitgezaaid .. Hoop dat er snel voor jou een uitslag komt.

    Hedwig.. Hoe ging de nacht met owen ?
     
  5. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    Anniek, ik snap dat je even heel boos word, dat je het gevoel hebt niet begrepen te worden. Ik denk ook dat het belangrijk is een kind niet te ondervragen als het kind bovengemiddeld intelligent is. Een kind wat graag wil leren en niets aangeboden krijgt voelt zich net als een kind waar teveel van word gevraagd doodongelukkig. En als jij dat ziet bij je meisje vind ik dat je voor haar op mag staan! Ieder kind heeft op zijn eigen manier aandacht nodig, en zoals een kindje wat een achterstand heeft wat extra hulp aangeboden krijgt, zo mag jou dochter ook extra hulp aangeboden krijgen. De kleuterklas is belangrijk, en ja, spelen is ook belangrijk, maar als je kind ongelukkig word van alleen maar spelen dan moet er iets gebeuren! Ik sta achter je zolang je Kyana ook nog af en toe aan het spelen zet... ;) Dikke knuffel voor jou, ik hoop dat de school het oppakt!
     
  6. Mamzie

    Mamzie VIP lid

    29 jun 2006
    7.318
    0
    0
    prov. Groningen
    Helemaal eens met Marian!!

    Dikke knuff voor jou Anniek! Ik begrijp je helemaal!
    En uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze kids. En we kennen zelf onze kids het beste. En de een kan gelukkig zijn als ie thuis wat extra leerwerk krijgt en de ander word juist gelukkig als ze op school extra leerwerk krijgt.
     
  7. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    san
    tnx mup! hoop dat jij van het weekend een beetje rist krijgt! ennuh dat kinderfeestje... das toch ook gewoon leuk joh

    marian
    ook jij bedankt ;) tuurlijk zet ik kyana aant spelen nu weer kleurspuk iets van topmodel gekocht zodat ze dat kan doen want dat vind zw niet o leuk normaall

    hedwig
    jij omschrijft het goed! tnxxx
     
  8. Mamzie

    Mamzie VIP lid

    29 jun 2006
    7.318
    0
    0
    prov. Groningen
    Justin : gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!



    @Sandra : fijn dat deze man je goed kan helpen!!


    @Hier
    Erik ziek. Vanacht begonnen met overgeven. Gelukkig vanmiddag na een paracetamolletje wel een stukje appel en wat drinkvoeding binnen gekregen. Nu ligt ie weer te slapen op de bank.

    Onze buurjongen is ook weer opgenomen in het ziekenhuis. Hopelijk gaan ze hem nu wel goed helpen. Hoe ze onze buurtjes en hun jongen af en toe behandelen.........daarvan ga IK zelfs bijna janken. Moet je nagaan hoe onze buuf zich moet voelen. Bah :(
     
  9. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    JUSTIN VAN HARTE PROFICIAT!
    FIjne dag vandaag!
    Later meer, ben erg druk voor yara's verjaardag.
    x voor iedereen.
     
  10. Justin, van harte gefeliciteerd met je 6de verjaardag.
     
  11. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Van harte gefeliciteerd Justin!!

    Even van me aftikken hoor, ben helemaal ontdaan. Gisteravond ineens een gegil op straat 'nee, nee, nee, mama, nee'. Lag onze lieve buurvrouw dood op de grond in haar woning. De dochter had dus gebeld in de middag, maar geen gehoor. 's avonds na het werk nog eens geprobeerd, nog niks. Ging ze kijken, keek ze bij aankomst door haar raam en zag ze dus haar moeder liggen. Mijn buurvrouw is net 59 jaar.

    Maar dat gegil. Ook toen dochter 2 erbij kwam, vreselijk! Ben er echt door ontdaan. Ze gilde zo hard, ik hoorde het tot bij mij binnen. Toen kwam de ambulance, nog gehuil wat over ging in krijsen. Dood... Voel me de hele dag al vreemd. Gewoon ontdaan door het hele gebeuren. Slecht geslapen. Mijn lieve buurvrouw :( Zo lief ook altijd met Joris, hele verhalen hadden die 2 elkaar altijd te vertellen. Al vanaf dat wij hier kwamen wonen toen Joris amper te verstaan was, deed zij zo haar best om hele gesprekken te voeren met hem. Pff. Heb het ook zo te doen met haar kinderen... Hele fitte vrouw, dagelijks op de fiets of aan de wandel om iets te gaan ondernemen. En ineens, boem, over...
     
  12. sandra1979

    sandra1979 Fanatiek lid

    Justin gefeliciteerd met je verjaardag. Ook voor je broertje, zusje, papa en mama een fijne dag.

    Miranda, oh wat vreselijk. Ik kan het me voorstellen.......ik weet dat mijn buurvrouw mijn gegil ook gehoord heeft (toen de politie kwam vertellen dat mijn broer verongelukt was), en dat ze dat zo akelig vond.
    Heeft ze een hartstilstand gehad? W.s. weten ze dat nog niet eens.
    Toevallig onze overbuurman ook gestorven van de week, maar dat was al een wat oudere man, die ziek was.
    Kan me voorstellen dat het voor joris ook heel raar is.

    Indy is ook weer veel met opa en ome bas bezig. Van de week zei ze: mama mag ik de steen er af halen, en dan het graf open graven, want ik wil hun botjes zien......pffffff blijft zo confronterend. En hoe gaat de kist dan weg? En wat gebeurd met opa's lichaampje......enz......Het enige wat ik kan doen is eerlijk antwoorden. Ze neemt het dan ook "gewoon" aan, en gaat weer over op het volgende......

    gr. sandra
     
  13. Mamzie

    Mamzie VIP lid

    29 jun 2006
    7.318
    0
    0
    prov. Groningen
    jeetje Miranda wat vreselijk :(
    Sterkte meis!!
     
  14. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    @ Sandra -> ik vind Indy wel een ontzettend sterk meisje! Ze heeft al zoveel meegemaakt maar ze lijkt het toch zo goed op te pakken (hoe moeilijk ook!). Het is niet niks allemaal, maar denkt wel heel erg over al die dingen na en vraagt om antwoorden. Waarschijnlijk haar manier van verwerken.

    @ Hedwig -> wat sneu voor je buurvrouw!! Ik duim mee dat je buurjongen goed word geholpen.

    @ Anniek -> met Kyana, heb er weinig aan toe te voegen. Ben ervan overtuigd dat je weet wat je doet en gewoon echt het beste wilt voor Kyana. Gaat vast helemaal goed komen als de juf elke week iets nieuws kan aanbieden en dat ze school weer leuker gaat vinden door nieuwe uitdagingen! Komt goed ;)

    @ Marian -> zelf gebeld vandaag? Wel fijn dat je nicht verder geen uitzaaiingen heeft. Dat is goed nieuws! Nu hopen dat ze goed behandeld kan worden tegen deze vreselijke ziekte!!

    Het lijkt erop dat Ruben een tandje krijgt. Veel kwijlen (echt heel veel), constant op de vingers/knuisjes sabbelen, slecht slapen, korte slaapjes, veel huilen. Keek ik vanochtend in zijn mondje zie ik heel duidelijk een hoektandje zitten. Zal toch niet zo zijn dat dat zijn 1e tandje wordt die doorkomt? Ook is zijn onderkaak al glad. Het randje is wel zeg maar, maar zie verder nog niks. Maar vind het vreemd dat je precies dat ene hoektandje zo duidelijk ziet zitten, arm mannetje. Plus hij is nog wel erg jong... Afwachten maar, kunnen toch niks anders doen dan lekker knuffelen en afwachten. (Of het gaat zoals bij mijn neefje, die heeft al weken last van een doorkomende tandje en die breekt maar niet door, zo sneu)
     
  15. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    MIJN mening is dat kleuters kleuters horen te zijn. Dat is geen suggestie en MIJN mening is dat ze al genoeg moeten in groep 3. Daarom gaf ik aan dat thuis 'oefenen' een goede optie is, als de juf er niks mee doet. ZUCHT :p en het NIET begrepen is onjuist, wat ik al eerder vermeldde, J. is ook voorlijk en speelt nooit alleen. ik denk er GEWOON anders over (blijkbaar).
     
  16. justin gefeliciteerd met je verjaardag man!

    niet bijgelezen, gaat hier helemaal niet goed

    knuf raksha
     
  17. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Bedankt voor de felicitaties!

    Raksha, niet leuk, wat is er allemaal niet goed?
     
  18. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    Hello!
    Zo lekker naar bed.
    Pffft wat hebben we hard gewerkt :D
    Negentig koekjes gebakken en versierd :$ want dat wilde ze zo graag. Ze is helemaal in dr nopjes, lekker lief ding is het.
    Morgen gaat d'r grote wens in vervulling, en krijgt ze het lego friends huis (van ons en stukje van oma). En dan morgenmiddag gelijk haar berenfeestje. We hebben er heel veel zin in!
    En dan zaterdagmiddag en zondagmiddag visite, alles op 1 dag is zo erg te druk eigenlijk, dus nu zo maar eens proberen. Kijken hoe het uitpakt.
    Ze worden zo groot he..ik vind 6 toch ook wel weer een mijlpaal. Kleuter af, nu gewoon een kind!
    O kzie ineens het verjaardagsjurkje dat ik nog even moet strijken..ga ik maar gauw doen.
    Sorry even geen reacties verder..ben zo moe joh!
    Wel een dikke knuffel voor de meiden waar het niet goed gaat! Denk aan jullie!
     
  19. lidia

    lidia Fanatiek lid

    goedemorgen dames..

    het was hier al om 6:15 feest.. hihi damian was helemaal hyper.. en erg blij met zijn palymobiel kado en fiets..straks naar de bso en ik werken voor een 1/2 dag en dan boodschappen doen voor een druk weekend..

    Stijn ,, gefeliciteerd met je verjaardag.. Fijne dag vandaag.
    Marijke Remco en Renske gefeliciteerd met jullie grote jongen en broer..

    Yara,, gefeliciteerd met je verjaardag.. en lekker smullen van de koekjes..
    Juut, Rol en Seth gefeliciteerd met jullie grote meid en zus..

     
  20. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Wat een drukte altijd op 1 maart hé :D

    @ Yara -> van harte gefeliciteerd lieve meid met je 6e verjaardag! En wauw, 90 koekjes gebakken en versierd!! Geniet ervan vandaag en in het weekend!!

    @ Stijn -> van harte gefeliciteerd grote knul! Al 6 jaar!! Geniet ervan vandaag!!

    @ Damian -> yeah! 6 jaar, gefeliciteerd!! Je feest begon al heel vroeg, geniet van deze dag!!

    Ook natuurlijk de felicitaties aan alle papa's, mama's, broertje, en zusjes!!
     

Deel Deze Pagina