Juli mama's 2008, deel 19!

Discussie in 'De mama's' gestart door Knuffelkonijn, 3 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ramoontje

    Ramoontje VIP lid

    28 okt 2005
    32.963
    0
    36
    Was tegen 13 uur terug (en om 9 uur al onderweg). Gelukkig kon Bas bij mijn lieve vriendinneke blijven, dus die kon in zijn normale ritme doorgaan vandaag en heeft zich prima vermaakt!
    Een uitgebreid gesprek gehad met de arts, een hoop vragen beantwoord en ern lichamelijk onderzoek bij Joost. Daarnaast moest hij nog wat kleine testjes doen, waaruit iig blijkt dat hij ook motorisch toch best achterligt. School had idd keurig de verslagen doorgestuurd, ware het niet dat dat dus allemaal gegevens en verslagen van meer dan een jaar geleden zijn en niks recents:x (daar zal ik dus nog wel iets over zeggen) Nu moeten de vervolgonderzoeken gepland gaan worden....een nieuwe intelligentietest, een onderzoek door de logopedist, een onderzoek door de kinesist, een uitgebreide spelobservatie en ern klasobservatie. En dan volgt er een afsluitend/advies gesprek. Voorlopig ben ik er dus nog wel even zoet mee.
     
  2. Ramoontje

    Ramoontje VIP lid

    28 okt 2005
    32.963
    0
    36
    Straks nog een rondje tandarts met de mannen, met ook de nodige vervolgafspraken ben ik bang, en dan is het klaar voor mij vandaag....dan zeg ik over en sluiten! (moet eigenlijk nog vergaderen vanavond maar a) ik heb knallende koppijn en b) ik heb totaal geen zin....dus ik denk dat ik maar thuisblijf....
     
  3. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    Wie van de dames kan me gerust stellen en zeggen dat het een fase is. Mika is de laatste tijd zo aan het zeuren om dingen en wordt boosalsiezijn zin niet krijgt. Ook als je eengesprekjemet hemwiltvoeren daarover praat hij er gewoon overheen. Kan me soms het bloed onder de nagels uithalen met z'n gedrag..
    Wie herkent dit?
     
  4. Ramoontje

    Ramoontje VIP lid

    28 okt 2005
    32.963
    0
    36
    Tandartsbezoek was echt k*t. Beide jongens veel gaatjes en Rick nog een afstervende kies erbij. Joost durft ze zelf niet te behandelen met verdoving dus die is doorverwezen naar het ziekenhuis zodat het onder narcose kan. Rick mag over 2 wkn terug komen en dan kijken we hoe goed het gaat en hoe ver ze komt. Joost kan op 26 april voor een eerste afspraak/controle naar de tandarts in het ziekenhuis... En ik ben nu echt even helemaal op....moe, de pijp is leeg momenteel...:(
     
  5. linnielin

    linnielin VIP lid

    2 sep 2009
    6.635
    0
    0
    NULL
    NULL
    Sann: altijd jammer he, dat geld wat je aan een auto kwijt bent. Bij ons was het alleen ongepland, dus echt een flinke tegenvaller! Beterschap ermee!!
    Daantje: heftig he, als ze altijd een weerwoord hebben. Hier ook hoor! Arinde is van zichzelf altijd al een aardige zeurkous geweest. Wat bij ons goed helpt is dat als ik het 2 of 3 keer gezegd heb dat iets bijv. niet mag of ze iets niet krijgt. Dan zeg ik duidelijk: nu praat ik er niet meer over, je weet wat ik gezegd heb dus je kan nu hier blijven en gezellig zijn. Als je toch wilt blijven zeuren/mokken doe je dat maar op je kamer. Dan is het meestal wel gelijk over. Succes ermee!
    Ramoontje: wat raar zeg dat ze van school niet iets actuelers hebben opgestuurd zeg!!! Dat vind ik echt heel slordig. Ik neem aan dat ze toch ook wel hulpplannen of observaties van Joost hebben? Die horen ze dan toch mee te geven/ op te sturen?
    Balen zeg dat ze zo'n slecht gebit hebben allebei. Sterkte ermee!!!

    Hier gisteren een megadrukke, maar wel gezellige projectavond gehad. Er was echt veel belangstelling en er is ook veel verkocht. We hebben ook nog een sponsorloop en een lege flessenactie gehouden, dus we kunnen vast een mooi bedrag overmaken naar ons doel (overstromingen in de Filipijnen). Vanmiddag nog een kijkmoment voor de (schippers)ouders die gisteravond niet konden komen. En dan is het lekker voorbij!
     
  6. Sann

    Sann VIP lid

    27 jan 2007
    16.307
    1
    38
    Brabant
    @Ramoontje: is nog een heel traject dus voor je duidelijkheid hebt. Jeetje joh allebei gaatjes, dat is niet zo mooi. Sterkte voor ze met de behandeling
    @Daantje: heb er hier nog zo eentje en Aelinn doet gezellig mee. Frustrerend maar gaat wel weer over als ze 18 zijn;):D
    @Linnielin: fijn dat jullie een mooi bedrag hebben binnen gehaald:)

    Gisteren flink geschrokken. Aelinn mocht zoals gewoonlijk het knopje van de senseo indrukken en dan wacht ik tot ze van het krukje is voor ik het kopje pak. Alleen nu besloot ze er ineens weer terug op te klimmen en stootte tegen mn arm en kreeg een plens koffie over dr zij. Gelijk gillen natuurlijk. Ik had gelukkig instinctief de reactie om het kopje in de gootsteen te pleuren en haar shirt te grijpen en van de huid af te houden. Flink gekoeld en gelukkig had dit als resultaat dat er niks meer van te zien is en ze heeft nergens meer last van. Enige wat er over is is een bergje extra grijze haren bij mij. Schrok me een ongeluk zeg.
    Vandaag was een vermoeiend dagje. Mn moeder was er, wat gezellig is maar omdat ze erg veel en hard praat ook vermoeiend. Aelinn wilde zich de hele dag als een aapje aan me vast klampen. Zelfs toen ik op de wc zat stond ze brullend voor de deur. Ivy zoekt momenteel voortdurend de grenzen op en loopt me telkens uit te dagen. Maar goed, ook dit gaat wel over. Zou alleen graag een datum weten:D
     
  7. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Maar dan heb je hopelijk wel de onderste steen boven.;)
    Het zal alleen maar verduidelijking brengen.

    Balen zeg dat je met de jongens voor de kiezen weer terug moet en met Joost zelfs naar het ziekenhuis. Zit dat in de familie "zwakke" gebitjes?:(
     
  8. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Die van mij zeuren dan niet maar hebben wel veel last van boze buien. Maar die komen weer voort uit hun autisme en dat de dingen anders gaan dan dat ze in hun hoofd hebben.
    Durf je niet te zeggen of het een fase is want heb geen vergelijkingsmateriaal.:)
    Misschien bespreekbaar maken met de juf, zij heeft tig kinderen in de klas van die leeftijd en maakt Mika ook op school aardig wat uurtjes mee.;)
     
  9. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Fijn dat er zoveel ingezameld is!:)
    Zal vast een hele organisatie geweest zijn.;)
     
  10. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Ik hoop voor jou dat het over is voor ze 18 zijn en niet als ze 18 zijn zoals je zelf schreef.:p

    Gelukkig heeft Aelinn er niks aan overgehouden!
     
  11. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Ik ben sinds vandaag weer aan het werk naar 6 weken thuiszitten.
    Gisteren is er over mij overleg geweest en ze hebben besloten dat ze mij toch gaan beëdigen.:) Ook heb ik dat zwart op wit staan en dat ik waarnemend ben op de functie van rechercheassistent tot 01-01-2014.
    Wat er in een paar dagen al niet geregeld kan worden als je op je strepen gaat staan.:p Had 4 weken geleden al geregeld kunnen zijn maar ja dat krijg je als een chef zijn afspraken niet nakomt.
    Kan ik over een tijdje ook mijn ene opleiding afmaken.
    Neemt niet weg dat mijn vertrouwen een flinke knauw heeft gekregen en dat ik een sollicitatie heb lopen omdat ik nog steeds weg wil.;)

    Dan heb ik nog ander nieuws te melden wat ik niet op FB kan doen, net als over het werk, en dat is dat mijn zus het dappere besluit genomen heeft om met het recherche team van huiselijk geweld te gaan praten en horen wat haar opties zijn. Zondag ga ik naar Den Haag toe om samen met haar bij mijn moeder het hele verhaal op papier te zetten zodat ik het weer kan mailen naar mijn contactpersoon van dat team. Ben echt trots op haar!:)
     
  12. linnielin

    linnielin VIP lid

    2 sep 2009
    6.635
    0
    0
    NULL
    NULL
    Fijn dat het goed afgelopen is met Aelinn....schrikken is dat he! Hier ging pas ook hete thee bij Arinde over haar been.
    Enne....kleuterpubers zijn ook niet mis he;)
     
  13. linnielin

    linnielin VIP lid

    2 sep 2009
    6.635
    0
    0
    NULL
    NULL
    Fijn dat je weer aan het werk bent Senn!!! Dat zal je wel voldoening geven, al is het niet helemaal gegaan zoals je wilde. Heb je een sollicitatie lopen op een andere afdeling of echt helemaal ergens anders?
    Maar wel fijn dat ze in ieder geval het een en ander in werking gaan zetten.

    Het verhaal van je zus weet ik niet, maar zo te horen is het een positieve stap. Fijn! Voor jou misschien wel weer een zorg minder??
     
  14. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Wel binnen het bedrijf maar op een hele andere afdeling.;)

    Laat ik het van mijn zus zo zeggen dat ze in een hele vervelende huiselijk geweld situatie zit, al jaren maar nu begint ze sterker te worden dat ze inziet dat het niet langer gaat.
     
  15. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    Gister een dagje met de trein geweest. Was gratis reizen met het boekenweek geschenk, we moesten alleen een railrunner kopen voor mika, finn is nog gratis :). De kids vonden het super leuk!

    Verder ben ik alweer erg verkouden. En finn ook. Zeer vermoeiend.
     
  16. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36

    Vond het aan 1 kant jammer dat ik niet thuis was, heb jullie al zo lang niet gezien. Ben wel heel blij dat ik naar mijn moeder ben geweest want het verhaal dat mijn zus mij vertelde dat wens ik echt niemand toe.
    Ik hoop dat ik snel een reactie terug krijg van de politie.;)

    Waar zijn jullie uiteindelijk beland met de trein?:D
     
  17. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    Volgende keer beter ;). Je zus is op dit moment belangrijker!

    We zijn in Utrecht beland ;). Wilde eerst richting maastricht/Valkenburg gaan, maar daar lag dus 10 cm sneeuw hoorde we op de radio dus dat maar niet gedaan. Toen zag ik dat de trein richting schiphol iets eerder vertrok en er al aankwam, en aangezien het heel erg koud was, die trein maar gepakt. In Utrecht eruit, want Leon en ik moesten nodig plassen ;). Maar omdat het zo koud was en de kids weer de trein in wilden, hebben we de trein terug maar weer gepakt en in Weert maar weer eruit de auto in :D. Maar de kids hebben het super leuk gehad. En mika heeft nog een echte piraat gezien :D. Op de terugweg zat er zo'n bikerfiguur langs ons in de 4 zits bank (wij zaten op de andere 4 zits) en Mika meteen: Heej mama kijk een piraat! Is dat een echte? Gelukkig wel in het limburgs dus weet niet of hij het meegekregen heeft. Hij keek wel erg nors ;):):p. Laterna was het toch maar gewoon een meneer die op een piraat leek :D.
     
  18. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    En voor de kinderen is het toch gelijk een leuk uitstapje geweest met de trein.:D
    Heeft hij vannacht nog over piraten gedroomd?:p
     
  19. Senninha

    Senninha VIP lid

    13 aug 2007
    62.755
    0
    36
    Ik ben hier de hele dag al rete druk met het huishouden.
    Ben gewoon zo kwaad op de vriend van mijn zus met wat hij haar allemaal aangedaan heeft dat ik het maar beter kan botvieren in het huishouden dan tegen Niels of de kinderen.
    Al is niet iedereen blij met hoe ik het aanpak want mijn rug is mij al aardig aan het terugfluiten. Nu alleen de badkamer nog en beneden stofzuigen en dan is de hele lijst klaar en kan ik me gaan opmaken voor 36 uur werken deze week.:cool:

    Voor diegene die interesse hebben in met wat voor persoon mijn zus leeft moet maar eens op deze site kijken:
    De narcist ontmaskerd - Narcisme in relaties
     
  20. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    Bah senn, wat een vreselijk iets zeg! Gelukkig wordt er nu actie ondernomen!

    Hier weer een zieke in de persoon van finn. Weer spugen en diarree. Vannacht 4 keer, en net ook weer. Ligt als een hoopje ellende op de bank.
     

Deel Deze Pagina