Februari mama's 2008 deel 9

Discussie in 'De mama's' gestart door Meiske74, 28 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. debie

    debie VIP lid

    5 jun 2007
    8.533
    0
    0
    sm had het idd gezien op facebook, zo knap al die kids die al zo met schrijven bezig zijn, ilse kwam ook opeens gister alleen stond er geen woord :)
    Heel veel succes/ sterkte het weekend en wel lekker dat jullie een eigen huisje hebben. En ach ze stoppen (hopelijk) vanzelf met tussen je in liggen, hier ook 9 van de 10 keer wel een van de drie.
     
  2. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Hoi!

    Ik kom ook maar weer eens spieken:)
    Heb de laatste tijd blijkbaar ook niet zoveel puf/zin om mee te schrijven. Heb het ook drukker, zal daar ook wel aan liggen.

    Mom, wat vervelend dat je toch nog klachten hebt..! Hoop dat dat te verklaren en vooral op te lossen is.

    SM, ik zie af en toe wat langskomen van Sara op facebook. Vind het zo knap dat ze al zo goed kan schrijven en lezen!
    Succes met de bruiloft, hoop dat alles een beetje relaxed verloopt enzo voor je.

    Debie, fijn dat alles goed gaat bij jullie. En ik blijf het een raar mens vinden hoor. Hoezo, nu nog vriendschap? Rot op, zou je denken.
    En sterkte met je verdriet. Hoe 'prima' het ook is als iemand overlijdt, dat betekent niet dat je diegene niet mist of er gewoon verdrietig om kan zijn. Knuffel!

    Hier alles wel ok. Wel allemaal griep gehad. Jeroen was weer beter maar was 2 dagen later weer opnieuw ziek. Pff.. Ik vind het sneu voor hem hoor, maar ben nu ook wel een beetje klaar met zijn gehang op de bank enzo:) Neem een paracetamol, schop onder je kont en doe iets!

    Lune vindt zwemles helemaal leuk gelukkig en op school gaat het ook goed. Interesse voor letters en cijfers begint ook iets meer te komen nu. Verder vindt ze rennen, met Timme spelen (en ruzie maken), fietsen en spelletjes doen met ons een stuk leuker;) Hoop wel dat haar gezondheid nu ook wat beter gaat. Ze is de afgelopen 2 maanden 3x ziek geweest, pff. Daarvoor bijna nooit ziek.
    Timme gaat ook goed. Vindt het superleuk op de psz en begint steeds beter te praten, erg leuk.
    Hij sliep elke nacht tussen ons in en we deden daardoor geen oog dicht, hij slaapt erg onrustig. Dus de strijd aangegaan en dat ging eigenlijk direct best goed. hij heeft de afgelopen 3 nachten gewoon de hele nacht geslapen, in zijn eigen bed tot 7u!! Zo heerlijk! Een hele nacht slapen.. Wist niet eens meer hoe dat was;)

    Ik ga de kindjes even vermaken nog. Daarna met Lune naar zwemles.
     
  3. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Oja, met mij zelf gaat het ook goed:D
    Loop nog in het ziekenhuis voor allergien en heb medicijnen gekregen, voel me er beter door!
    Verder druk bezig met dat onderzoek wat ik zou gaan doen. Loopt lekker, erg leuk. Maar gaat dus best veel tijd in zitten.
     
  4. Luckymom

    Luckymom Fanatiek lid

    21 apr 2007
    3.869
    0
    0
    Groepleidster Jeugdhulpverlening
    Zwolle
    Hoi, het is niet vaak, maar ik ben dr af en toe wel hoor. SM is nu bruiloft aan het vieren en logeert in een appartementje aan het spaanse strand.. tikkeltje jaloers.

    Debie leuk he die peuterleeftijd. En tjongejongejongejonge.. on-ge-lo-fe-lijk.. die dame heeft echt een bodemloze-put-syndroom oid, die kan geestelijk ECHT niet gezond zijn! Wat ontzettend grensoverschrijdend! Mja, dat wist je natuurlijk al.

    Maja, fijn dat je je beter voelt zeg! Is het niet voor niets geweest!
    Allemaal ziek dat is balen. Hier kwakkelen we een beetje.
    Heb je nog meer details van je plannen? Ik ben er eigenlijk wel benieuwd naar!

    Hier van de week evenwichtsonderzoek gehad en over tijdje nog een gehoortest en dan weet ik of ik Meniere heb, zeer hoogst waarschijnlijk wel. Dat houdt in piepen en suizen in je oren, af en aan doofheid en duizeligheid en soms duizeligheidsaanvallen met overgeven (niet echt prettig). Mgoed.. ik heb me er eigenlijk al bij neergelegd. Het is zoals het is. Wat er uit de testen komt.. de klachten blijven hetzelfde. Enne.. ik kan er prima mee leven. Zal alleen vervelend zijn als ik vaak duizelig ben, maar dat valt te onderdrukken met medicatie.
    Verder druk met het huis verkoop klaar te maken! Wat een karwei! Maar wel leuk om te doen! Nu maar hopen dat het met en na de pasen wat warmer is en minder waait dan vandaag, want ik wil de tuin aanpakken en de buitenboel qua schilderwerk netjes maken.
    Na pasen heb ik daarvoor vrij genomen. En dan kan ie wat mij betreft in de verkoop. We hebben wel een huis op het oog (niet in Zwolle) maarre.. eerst maar eens verkopen, anders kunnen we niets.

    Hebben jullie ook uitslag van de citotoets? Ergens interesseert die hele toets mij niets. Maar toen ik hoorde dat Elena 2x A had gescoort was ik toch apetrots! Zijn er nog kids die misschien in aanmerking komen om naar groep 3 te gaan volgend seizoen? Hier denk ik geen optie.
     
  5. Luckymom

    Luckymom Fanatiek lid

    21 apr 2007
    3.869
    0
    0
    Groepleidster Jeugdhulpverlening
    Zwolle
    Debie nog gecondoleerd met je oma. Heb ook net mijn oma begraven, 99 jaar is ze geworden. En heb hetzelfde als jij, het is meer dan goed zo, maar het blijft afscheid nemen.
     
  6. ichtus

    ichtus VIP lid

    5 mrt 2007
    14.841
    1
    38
    gelderland(noord)
    Hey. .....

    Het ook een update. .. het is wat rustiger hier in huis.
    Jur is officieel hoogbegaafd en zit nu in een peergroep op school en krijgt in rekenen nu topdown onderwijs.
    Lisa krijgt dat op taalgebied en is een turntalentje...hihi..

    Marijn mag doe maar groep drie na de zomer vakantie. Had voor cito groep één en twee: twee x A
    Maar wij laten hem nu gewoon naar Gr 2 gaan na de zomer. Misschien later nog versnellen, maar hij vond school net een beetje leuk en hem nu bij vriendjes weg halen willen we niet. Wel Zit hij in een plus groepje. Dat gaat prima.

    Anna is een dondersteen. Praat honderduit en dan ook de hele dag. Duidelijk eigen willetje... lekker ding

    Met Mij gaat het goed. Klaar Met therapie en medicijnen. Het is breekbaar, maar ik voel me goed.

    Inmiddels zijn we met koor het land door aan het trekken... echt zo onwijs leuk. ...cd's worden goed verkocht. Boven verwachting.

    Ook ons huwelijk is goed.. gezondheid beter. ..

    Op Oudjaarsdag is mijn schoonvader toch plotseling overleden. Dat was een heftige tijd. Zeker Voor Ed...

    Nou dat was mijn update weer. ..
     
  7. debie

    debie VIP lid

    5 jun 2007
    8.533
    0
    0
    maja wat een hoop zieke weer bij jullie. Fijn dat Timme de peuterspeelzaal leuk vindt, was in het begin toch niet zo??? En wanneer krijg je de uitlslag van je allergie onderzoek?

    De cito en een rapport doen ze bij Ilse op school pas in groep 2. Ilse gaat absoluut nog niet naar groep drie, buiten het feit dat ze het nog niet aan zou kunnen ben ik geen voorstander van kort kleuteren, hoe "goed/ sterk" veel kleuters nu toch zijn over het algemeen zijn de zwakkere kids in mijn klas toch de kinderen die vroeg over mochten naar groep 3 ook vaan sociaal gezien. (een uitzondering daargelaten natuurlijk)

    en tja wat zal ik over miepje zeggen??? Geen idee meer eigenlijk, heb er geen woorden meer voor.
     
  8. debie

    debie VIP lid

    5 jun 2007
    8.533
    0
    0
    ichtus was fijn dat je het zo naar je zin hebt bij het koor, echt jouw ding he? En natuurlijk super dat je optredens geeft en de cd's goed verkopen.

    mom spannend huis in de verkoop enne waar willen jullie dan wel heen?
     
  9. vivi

    vivi VIP lid

    3 mrt 2007
    10.569
    0
    0
    Ook vanuit hier ff update
    Druk druk druk is korte samenvatting van mijn leven hahaha.
    We zijn druk bezig met onderzoeken voor bryan, hebben gesprek gehad met maatschappelijk medewerkster daarna is een gedagswetenschapper op school geweest en afgelopen week heeft ze thuis een intelligentie test hier thuis gedaan. Jeetje wat zijn die intensief zeg bryan was op gegeven moment gewoon concentratie kwijt en erna ook helemaal op en toen moesdt hij nog naar school pfff.
    Nu wachten op het verslag wat we daarvan krijgen en dan hebben we 9 april een advies gesprek erover daar zitten diverse mensen bij dus ben heel erg benieuwd wat daar uit gaat komen.

    Evi gaat hard, na maanden sukkelen met haar oortjes en daardoor dus ook bijna geen slaap snachts heeft ze afgelopen donderdag eindelijk buisjes gekregen hoop zo dat het nu eindelijk beter gaat, ze word ook al een echt dametje zo schattig hahahahaha.

    En ik, ik ben moe mijn weerstand is erg laag door het weinige slapen wat ik heb. Op werk is momenteel erg rustig dus zit veel thuis wat mijn humeur geen goed doet hahaha, loop nu ook ff op mijn tenen is zoveel gebeurd om me heen laatste tijd. Ook veel afscheid moeten nemen van familie sinds september helaas al 3 personen en ook nog een kennis ben er nu ook helemaal klaar mee.
    Denk dat als de zin eindelijk gaat schijnen ik me ook weer kan opkaden hahaha
     
  10. vivi

    vivi VIP lid

    3 mrt 2007
    10.569
    0
    0
    @sm knap hoor dat die dames van jou zo snel zijn mag je trots op zijn
    @Debbie nog gecondoleerd, logisch dat tranen komen al zijn ze nog zo oud je wilt ze niet missen he. Ik heb afgelopen januari heel onverwzchts ook afscheid moeten nemen van mijn oma 91 en ook al was het beter voor haar verdriet blijft er niet minder om
    @lucky succes hoop daar er uit je onderzoeken iets uitkomt
     
  11. lianda

    lianda Fanatiek lid

    6 jun 2007
    2.367
    0
    0
    werkt bij centerparcs
    noord babant
    Ook hier maar even een update.

    Hier gaat het goed! Helaas zaterdag op zondag geveld door de griep pff.
    Voel me nu iets beterder gelukkig.

    Tja de kids daar gaat alles goed mee. Giovanni wordt een hele knul. Vorige week een pre-advise gehad voor de middelbare school. Hij kan naar de mavo. Dit is maar een pre-advise dus er kan nog van alles veranderen.

    Jimmy doet het op school errug goed,doet zijn best en zit lekker op club.
    Zo heeft hij contact met de kinderen uit het dorp.

    Keano tja een echte ondeugd! Doet het op school ook erg goed.
    Wil heel graag op dansles. Ik heb daar info over gevraagd en er dansen nog heel geen jongetjes hier in het dorp. Maar als hij echt wil mag hij volgend seizoen komen dansen tussen de meisjes.


    Verder werk ik nog steeds op cp. Ondanks de zware bezuinigingen heb ik het nog steeds naar me zin.
     
  12. Boney

    Boney VIP lid

    23 dec 2006
    16.784
    0
    0
    Hoi lieverds,

    Ik kreeg een berichtje van FB. Leuk weer wat activiteit hier!
    Tja, waar zal ik beginnen? Weet eigenlijk niet eens hoe lang ik niet geweest ben hier.

    Eva is bijna 1 jaar en een heerlijke baby! Wat een geweldig grappig meisje is dag. Ik geniet enorm van haar. HEt is een heel ander kindje dan Tessa. Eva staat zo veel makkelijker in het leven. Vindt iedereen aardig en vindt het overal gezellig. Ze vraagt graag aandacht en vind het prima om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Des te leuker, want dan kun je een hele show opvoeren en al je kunstjes en trucjes en vooral gekke bekken laten zien.
    Ze deed eigenlijk tot zo'n 1.5 maand geleden niet meer dan liggen. Als we haar neer zetten bleef ze zitten, maar verder geen enkele actie. Tot 1.5 maand terug dus. Volgens mij zelfs nog korter. Opeens had ze door hoe je moest tijgeren. Toen duurde het niet lang voor ze wist hoe ze vanuit tijgerstand zelf kon gaan zitten en weer verder kon tijgeren. En nu sinds 2 weken weer een enorme sprong. Ze kan kruipen, van het ene op het andere moment en gaan staan in de box. Binnen een paar weken dus van niets naar wat ze normaal horen te kunnen op deze leeftijd. Haar bedje heb ik dan ook pas sinds 2 weken naar beneden gezet.
    Met praten is ze juist weer enorm vlug. Ik was donderdag op het CB voor haar prikken en de arts was helemaal verbaast dat ze al zoveel zei en begreep en aan kon wijzen.
    Ik geniet dus echt van mijn kleine baby. Een heerlijk kind is het. Een lekkere dikkert die nog een keer of 6 per dag lekkere vette borstvoeding krijgt.

    Met Tessa gaat het ook prima. Wat ik net al zei, die staat soms wat moeilijk in het leven. Maar verder een echte kleuter. Op school gaat het erg goed. Hier ook de beste score op de cito. Ik vind die hele cito grote onzin in een kleuter klas, maar het is toch leuk om te horen dat ze hem goed heeft gemaakt. Er is hier niet gesproken om naar groep 3 te gaan na de vakantie. Al zit ze met lezen en schrijven wel op dat nivo. Maar Tessa speelt erg graag, heeft haar werkjes in de klas altijd snel af, maar verveelt zich absoluut niet. Ze heeft een vast groepje vriendinnetjes. Op dit moment zitten ze in de piemel en poep fase. Er leuk... ;)
    Sinds kort zit ze ook op zwemles. Ook dat gaat erg goed. WAs ze eerst nog een bange schijtert, nu durft ze al een heleboel meer. Ben echt verbaasd dat ze zo snel vooruit gaat.

    Hier thuis gaat het ook goed. We hebben inmiddels onze draai goed gevonden met een baby, school, werken, slaapjes enz enz. Er is een goede balans en dat is fijn. Al is dat wel weer iets verstoord nu door 2x per week zwemles. Maar ook dat is weer redelijk opgelost. Er komt af en toe een oppas. Ze komt vandaag voor het eerst. Het is best een gesleep met Eva in het zwembad. Ze kan uiteraard nog niet op de vloer en dus draag ik haar op m'n rug terwijl ik Tessa aankleed. Lukt allemaal prima, maar optimaal is het niet. En ik kom om kwart over 5 thuis en moet om 6u beginnen met werken. Ook niet fijn dus. Nu komt op de dagen dat ik om 6u moet beginnen er dus een oppas die bij eva blijft. Dan ben ik een stuk relaxter en als ik thuiskom kan ik gelijk omkleden en weg. Ik begin dan een kwartier eerder en eet dan om half 8, koffiepauze, op m'n werk.
    Maar wat betaal ik die oppas? Het is een alleenstaande moeder van 32 met een dochter van 5 jaar die ze dan mee neemt hier naar toe. Ze hoeft verder niks te doen als op eva passen. Het gaat om bijna 2 uur per keer. Uur en 3 kwartier ongeveer.

    Verder volgens mij weinig te melden. Ik ga proberen om hier weer wat vaker te komen. Zou het erg jammer vinden als het hier helemaal over gaat.

    Fijne dag allemaal.
     
  13. sm1

    sm1 Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.858
    106
    63
    Joepie updates van heel wat dames, leuk!!!!

    Ichtus, fijn dat het met de gezondheid beter gaat. En wat een slimme kids heb je, hopelijk blijven ze voldoende uitdaging bieden op school.

    Boney. Ik zie nu je banner Eva al bijna een jaar, wat vliegt de tijd. Over de oppas: als het af en toe om losse uurtjes gaat zou ik 10 euro per uur doen. Als het vast terugkomend bijna 3 uur per week zou zijn kan het volgens mij wel een stuk minder.

    Luckymom, spannende tijd als het huis de verkoop in gaat. Rot zeg dat je nog problemen hebt met je gezondheid.

    Citotoets voor kleuters? Dat hebben we hier niet. Vind het ook wel een beetje onzin, of is het om problemen te herkennen? Ik zou natuurlijk wel ook trots zijn op de goede resultaten.

    Hier afgelopen weekend een bruiloft gehad.
    Was zoals verwacht heel vermoeiend :) Ben blij dat het achter de rug is en de komende tijd geen bruiloft in het vooruitzicht :)
    Was wel leuk om eens mee te maken hoor! De bruid was een echte prinses die maar liefst 4x van jurk heeft veranderd.
    Het feest ging door tot heeeeeeeeeeeeeel laat. Sara viel om 01:00 uur in slaap op twee bijelkaar geschoven stoelen, Nora is wakker gebleven tot dat we naar het hotel gingen en dat was om 05:00 uur s´ochtends.
     
  14. vivi

    vivi VIP lid

    3 mrt 2007
    10.569
    0
    0
    Jeetje sm heeft ze dat volgeouden tot 5.00 geloof dat bryan ergens op grond in slaap zou alleen hhhahaa
     
  15. dwazie1980

    dwazie1980 VIP lid

    16 apr 2007
    8.750
    0
    36
    meiden...

    zoals ook al op facebook gemeld ik ben aan het teruglezen... van jaren geleden... weten jullie hoe leuk dat is...

    Wat waren we lief voor elkaar, en wat hebben we elkaar goeie fijne warme adviezen gekregen..

    Mijn reden om terug te lezen is.. omdat ik mezelf wilde lezen over de tijd dat papa zo ziek was.. nou misschien niet logisch voor jullie maar voor mij wel..

    ik doe het niet als dagtaak meer zo nu en dan een paar paginas.

    zou leuk zijn als hier weer meer activiteit komt!! maar soms houden dingen ook gewoon op...
    Vind het overigens altijd leuk om te lezen over jullie hier, of op facebook... ik sta altijd even stil bij de februarikindjes...

    verder zoals ook geschreven op facebook..

    draait mijn gezinnetje weer goed...!! kan nu wel zeggen dat mijn leven weer op de rit is..
    misschien gaan dan nu echt de 7 vette jaren aanbreken.
    Na een helehoop mindere jaren vind ik dat ik dat wel een keer verdien...

    gelukkig zijn we allemaal gezond... en dat is toch echt het allerbelangrijkste...


    ik blijf het volgen hier!!!
     
  16. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Mogguh!
    Leuk om al die updates even te lezen:)
     
  17. dwazie1980

    dwazie1980 VIP lid

    16 apr 2007
    8.750
    0
    36
    MMM ik heb me voorgenomen om elke dag een stukje proberen te schrijven..
    zal natuurlijk niet elke dag lukken.

    hopelijk kan ik dan vanzelf weer wat bij lezen...

    Ik ben ontzettend verkouden geworden vannacht...ik dacht al dat er iets zat te broeden

    Al twee dagen een soort van vage hoofdpijn.

    En thank god its woensdag... dat betekend altijd kinderdag...op woensdag eten we altijd bij mijn schoonmoeder dus dat is gezellig en makkelijk...

    Gisteren natuurlijk voetbal gekeken.. en verder eigenlijk niets...

    nou ik ben volgens mij al een heel eind met mijn post..

    Oh ja wat misschien hier wel grappig is om te vertellen.. Joyce oftewel Joma komt morgen eten met Gwen..


    kuzzies... en kom op mamas.. laten we proberen het weer wat leven in te blazen
     
  18. dwazie1980

    dwazie1980 VIP lid

    16 apr 2007
    8.750
    0
    36
    ik heb ouderwets op f5 gedrukt.. helaas geen resultaat;))
     
  19. dwazie1980

    dwazie1980 VIP lid

    16 apr 2007
    8.750
    0
    36
    toch weer geprobeerd om op f5 te drukken...

    nou dames kennen jullie deze nog...

    ik ga het hekje sluiten achter me.. leg de sleutel onder de mat en hopelijk maakt er iemand een lekkere lunch voor vanmiddag...;))
     
  20. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Haha, die verwachtingen moet je enigzins bijstellen denk ik Dwaas:D
    Zo nu en dan een berichtje hier is echt heel wat tegenwoordig;)
    Balen dat je verkouden bent geworden.. Ik ken ook gewoon niemand die niet ziek is geweest afgelopen tijd..
    Jeroen is ook nog steeds niet fit, al bijna 2 weken nu. Is echt niks voor hem.

    Vandaag niet veel op de planning. Ik ben net met mijn onderzoek bezig geweest, Lune is op school (Jeroen haalt haar nu op) en Jeroen en Timme zijn naar de bieb geweest. Was een voorleesochtend ofzo. Leuk.
    Vanmiddag komt een vriendin op visite, gezellig.
    En dan ga ik nu de vaatwasser even uitruimen en de keuken opruimen. Zin in joh!
     

Deel Deze Pagina