November 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Aapie26, 23 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. trutje

    trutje Fanatiek lid

    12 apr 2006
    3.411
    0
    0
    al die korte t-shirtjes... ik heb gewoon geen kleren meer om aan te doen :D
     
  2. charissa1979

    charissa1979 Fanatiek lid

    19 dec 2005
    1.827
    0
    0
    Ziekenverzorgende
    Overijssel
    Ik heb soms ook gewoon zo'n kledingcrisis, ik weet dan gewoon niet meer wat ik aan moet.
    Ik moet gewoon nog echt kleding erbij hebben en vooral t-shirts.
    En ook lang, ik had laatst een leuke haltertop (vorig jaar nog aangehad)
    hij kwam net onder de borsten hahahaha.
    Morgen maar ff shoppen met mijn moeder ;)
     
  3. charissa1979

    charissa1979 Fanatiek lid

    19 dec 2005
    1.827
    0
    0
    Ziekenverzorgende
    Overijssel
    Sappie, je hebt een mooie buik en hele leuke foto's!!
     
  4. Jill76

    Jill76 Actief lid

    30 mrt 2006
    194
    0
    0
    Sappie: mooie foto's!!!

    Pim:heel veel plezier op vakantie

    Senseemillia: Die opmerkingen en dat getuur van anderen merk ik ook op! Haha en sommige maar denken .......is ze nou zwanger of niet?? Zag de mensen afgelopen weekend in de chinees ook denken!??!?! Misschien moet je gewoon die buikbanden dragen, dan is t zeker duidelijk! Hethet lijkt wel of mn buik ineens een groeispurt krijgt!! Ik plaats eind van de week weer een nieuwe buikfoto!

    Heb de afgelopen 2 dagen wel buikpijn en wat licht bloedverlies, zal wel van het vrijen zijn. Hebben meerderen hier last van dat je na t vrijen en de dag erna wat licht bloed( meer bruine troep) verliest? Maak me beetje zorgen, maar kijk t nog een dagje aan anders wandel ik even langs de VK. Het is allemaal wat gevoeliger ook nu vanbinnen dus het zal er wel bij horen. Maar ga me maar niet teveel zorgen maken.

    Die korte shirtjes worden ook een probleem ja, nu geef ik gymles en kan ik gelukkig dikke truien en losse broeken aan, maar die t-shirtjes eronder komen steeds uit mn broek gepiept. Irritant hoor, maar geeft wel aan dat t buikje lekker groeit en daar mogen we ook trots op zijn!

    Dames we zijn al aardig de helft van de zwangerschap aan t naderen!!

    Leanne: Wil je weten wat het wordt en konden ze dat al zien??? Ben benieuwd!!

    Liefs Jill :)
     
  5. leanne

    leanne Actief lid

    15 aug 2005
    149
    0
    0
    Hallo allemaal,

    De tweede echo was geweldig! alles was goed en compleet. Een heel kind van 8,5cm :) hahaha
    Ze zei dat ze nog niet kon zien wat het wordt, ze heeft er ook niet naar gekeken. maar eerlijk gezegd geloof ik dat niet helemaal. Ik zit ook regelmatig op een amerikaans forum en daar weten heel veel mensen al met 14 of 15 weken wat het gaat worden. maar ach... over 5 weken weer een echo, dan komen we het vast te weten.

    Naast een echo ben ik vandaag ook bij de verloskundige geweest. alles was ook daar goed. Mijn bloeddruk enzo. Ik hoefde niet op de weegschaal..... hebben jullie dat ook of worden jullie wel gewogen. ik ben in ieder geval nog niets aangekomen dat houdt ik zelf wel in de gaten.

    zaterdag gaan we weer op pad voor het kamertje heb er nu echt zin in!!

    spreek jullie snel weer!

    Leanne
     
  6. sappie

    sappie Fanatiek lid

    Wat leuk dat jullie mijn foto's leuk vinden !!! Bedankt :D
    Ik vind het ook leuk om jullie foto's te bekijken, zo krijg je toch een beetje een beeld bij iemand.

    Leanne; fijn dat de echo goed was !!! Veel plezier met babykamers kijken.

    Jacq: wat vervelend dat je nog steeds zo'n last hebt van hoofdpijn. Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat.

    Pim: hoe gaat het met je benen?? Ik had wel met je te doen toen ik je berichtje las.

    Senseemillia: Je kunt bij jou ook wel goed zien hoor dat je buik begint te groeien. Over een paar weken ken je je buik denk ik niet meer terug !!

    Femmy; leuk he mn hond, ben echt stapelgek van dat dier !! Is mn alles. En ik vind r echt SUPERMOOI !!!! Een mops is ook leuk, ook zo lekker gerimpeld en een platte snuit, toch??

    Trutje: ik herken de te korte t-shirtjes, ik heb al wat langere hemdjes gekocht bij prenatal en daar doe ik gewoon een (te)kort shirtje overheen, staat best leuk, komt mn buik er mooi onderuit.

    Charissa: Veel plezier met shoppen morgen !! Hoop dat je leuke dingen vindt !
     
  7. Ik ben zo blij. :) We hebben namelijk de meubeltjes van de kinderkamer gekocht en de kinderwagen. Misschien vinden jullie het wel snel. Maar ik vond ze zo leuk. Ze komen pas eind september, dus duurt nog wel even hoor.

    Nou nog even afwachten totdat ik het echt gaat voelen. Gisteren dacht ik dat ik het voelde. Ik voelde een beetje gerommel onder in me buik, maar duurde misscien maar 3 seconden en daarna niks meer.
     
  8. sappie

    sappie Fanatiek lid

    Hey Kelly,

    Leuk zeg dat je al spulletjes hebt gekocht. Wij hebben de kinderkamer vorige week ook al besteld. Ik weet niet of het vroeg is, maakt me ook niet zoveel uit. Ik vond het wel belangrijk, dat als de zwangerschap niet goed zou gaan, dat ze alles terugnemen en dat je je geld terugkrijgt. Maaaaaar we gaan er vanuit dat alles goed gaat !! :D

    We beginnen hier bijna allemaal de baby te voelen, de bewuste "plopjes", je moet het een paar keer gevoeld hebben om het te herkennen vond ik. De plopjes kunnen wat mij betreft niet vaak genoeg komen !! ;)
     
  9. conny

    conny Bekend lid

    11 mrt 2006
    891
    0
    0
    Directiesecretaresse
    Hoi !

    Vandaag een wat rommelige dag gehad. Rick had vannacht koorts en moest vanmorgen overgeven, zo sneu. Gelukkig werkte Werner thuis, want ik moest heel hoognodig om boodschappen, dus kon Rick lekker bij hem blijven.

    Kelly: Ik geloof dat wij de vorige keer ook met een maand of 4 de spullen besteld hebben hoor, dus niet abnormaal vroeg. Het is toch een stukje voorpret vind ik, dus lekker genieten van de folders etc.

    Leanne: Wat fijn dat de echo goed en compleet was, heerlijk genoten dus. Toch typisch dat soort verschillen tussen Nederland en Amerika, ik ken hier geen andere verhalen dan dat ze met 20 weken pas duidelijk het geslacht kunnen zien. Misschien toch andere apparatuur daar... Veel plezier zaterdag !

    Jill: Als je je zorgen maakt over het bloedverlies, gewoon de vk vragen he, niet twijfelen. Ik heb er zelf geen last van na het vrijen, maar ik heb het wel vaker gehoord. Maar je kunt je beter gerust laten stellen, dan nog een paar dagen ongerust te zijn.

    Charissa: Ach, een excuus om te shoppen is nooit verkeerd toch? :) Veel plezier morgen !

    Pim: Ai, heel vervelend die irritatie, helpt koelen met een nat koud washandje niet tegen de jeuk?

    Werken/thuis: Dat is toch iets wat iedereen voor zichzelf beslist. En ook niet iedereen heeft de mogelijkheid om te stoppen met werken, financieel gezien.

    Ik werk 24 uur en voel me hier prima bij, maar ook financieel kan ik niet stoppen met werken. Tuurlijk voel ik me wel eens rot als Rick zegt dat hij naar oma wil op de dagen dat ik thuis ben, maar dan bedenk ik maar dat hij het daar dus in elk geval goed naar zijn zin heeft. En als de dag eenmaal bezig is, geniet hij volop van de dagen thuis met mama, dus dat komt wel goed.

    Zolang je een goede oppas-oplossing hebt, scheelt het heel veel vind ik.
     
  10. trutje

    trutje Fanatiek lid

    12 apr 2006
    3.411
    0
    0
    Hey Sappie, ik wilde graag weten of je nog mee gaat naar de yoga! ;)

    Mijn verdere nieuws: waarschijnlijk blaasontsteking. Veel vies pijnlijke krampen helemaal onderin mijn buik. Morgenvroeg toch maar effe naar de dok eer ik naar mijn werk ga.
    En ik heb een bedje en commode gekocht :) Over een week of wat gaan we het afhalen.
     
  11. Hallo allemaal,

    Ik dacht echt dat ik er vroeg bij was met bestellen van de spulletjes, tenminste dat hoor ik in me omgeving, maar goed dat kan mij niet schelen wat mensen ervan denken, toch.

    Ik heb ondertussen ook 2 foto's geplaatst. Eentje van me buik en eentje van de echo. Ik heb er nog niet zoveel, maar ik ga morgen met vankantie, dus ik zal er ook eentje opzetten hoe lekker we het hebben gehad :p
     
  12. femmy

    femmy Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.061
    0
    0
    Administratie
    woaw wat een mooi buikje al Kelly! fijne vakantie! waar ga je heen?
     
  13. Bedankt. Jij heb anders ook al een mooi buikje.

    We gaan morgen voor een weekje naar Tunesie. Ik heb er echt zin in. Het zal ook de laatste vakantie zijn met zijn 2tjes, maar dat maakt niet uit.
     
  14. femmy

    femmy Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.061
    0
    0
    Administratie
    wij hebben onze laatste vakantie vorig jaar september al gehad, maar dat maakt niet uit vind het ook een mooi vooruitzicht om over een paar jaar met z'n drieeen naar Griekenland te gaan!

    lekker zeg geniet ervan en neem niet al het mooie weer mee daarnaartoe he? ;)
     
  15. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hallo meiden,

    Weer even druk gehad! Ben wel twee avonden met die sollicitatiebrief bezig geweest. Hij is perfect.

    Pim die uitslag komt dat niet gewoon van de zwangerschap? Je huid reageert volgens mij toch ook anders. Erg irritant dat je dat nu net voor vakantie hebt. Wanneer ga je ook al weer zaterdag?

    Trutje dat van de shirtjes herken ik...niks past meer. Dacht misschien hoef ik niet zoveel te kopen maar ben bang dat ik er toch aan moet geloven :oops: . Komt ook door de groei van mijn borsten....die zijn echt huge geworden...

    Jill als je het niet vertrouwt bellen hoor met de vk! Ik heb er geen ervaring mee moet ik zeggen want ons sexleven is sinds de miskraam niet zo geweldig helaas.

    Leanne ik wist niet dat het al met zoveel wekenkon, het geslacht zien. Heb wel gehoord dat ze het soms zien, maar dat het ook heel erg op elkaar kan lijken waardoor er vaker fouten worden gemaakt.

    Conny het oppasverhaal blijft altijd lastig. Kan me goed voorstellen dat het wel eens vervelend is als Rick zegt dat hij naar oma wil terwijl jij vrij bent. Ik vind de opvang vooral erg duur. Maar goed eerst maar eens zien dat we een plek krijgen hier in Utrecht.

    Ik denk dat wij nog wel even op vakantie gaan deze zomer maar dan voor een lang weekend. Praag of Barcelona ofzo. Die hele zolder moet ook nog leeg ivm de verbouwing.

    Verder voor de dames die al lang de plopjes hebben. Ik maak me een beetje zorgen. Heb al zeker twee dagen geen enkele plop gevoeld terwijl het eerst leek of er een achtbaan in mijn buik was. Nu zei de vk al dat je hem wel eens even niet meer kan voelen, maar toch voel ik me hier niet ok bij. Haal alweer de meest slechte scenario's in mijn hoofd.
    Volgende week vrijdag de 20 weken echo..laat de week maar heel snel voorbij gaan..heb geen nagels meer over.

    groetjes Senseemillia
     
  16. pim

    pim Fanatiek lid

    22 sep 2005
    3.970
    0
    36
    Nijmegen
    Vandaag bij de vk geweest. Bloeddruk was prima, de stand van de baarmoeder ook. Verder het hartje nog eens gehoord. Blijft geweldig hoor!

    Senseemillia, je hoeft je kindje nu nog niet elke dag te voelen hoor. Ik merk ook dat ik er steeds op zit te wachten, dat houd je denk ik toch. Fijn dat je soll. brief nu perfect is.

    Het is al laat, ik ga lekker slapen!

    Pim
     
  17. trutje

    trutje Fanatiek lid

    12 apr 2006
    3.411
    0
    0
    Helaas was het volgens de test van de huisarts geen blaasontsteking. Ik moet vandaag dus weer naar de dokter om te gaan kijken of ik geen schimmel heb :(
     
  18. sappie

    sappie Fanatiek lid

    senseemillia; we lopen qua zwangerschap gelijk op maar hebben geloof ik ook dezelfde angsten. Ik heb ook al 2 dagen het gevoel dat ik de baby (bijna) niet meer voel. In ieder geval niet een paar keer per dag. Gistermiddag een paar plopjes achter elkaar en tot nu toe niets meer vernomen. Ik word er ook best onzeker van, maar mijn verloskundige gaf ook aan dat dit heel goed mogelijk is en dat je de baby meestal na 20 weken steeds meer gaat voelen. Dus laten we onszelf maar niet gek gaan maken !!! Het is vast en zeker allemaal oke !! Dinsdag heb ik mn 20 weken echo, ik houd jullie op de hoogte.

    Liefs sappie
     
  19. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Hallo Damens,

    Daar ben ik ook weer eens,
    Met mij gaat het nu wel goed :) we zijn lekker
    verhuisd naar een 1gezinswoning met een grote
    achtertuin!! Echt lekker gewoon :)
    Daarbij woon ik ook nog eens naast me moeder
    en dat is nu met haar ziekte natuurlijk ideaal.
    We hebben haar uitslag gehad en het is niet verder
    uitgezaaid het zit alleen in haar borst en in haar oksel. Daar zijn we allemaal al heel blij mee want daar kan een hoop aan gedaan worden :)

    Ik heb het kindje laats ook gevoeld!!!! Ik stond buiten en ineens trapte hij/zij me! Geweldig gewoon :D
    Straks om 12.30 weer naar de verloskundige dan gaan we naar het hartje luisteren ;) Deze had ik al gehoord aangezien we zo'n doptone gehuurd hebben :D
    Ik zal van af nu weer proberen beetje mee te schrijven of het lukt geen idee hahah.

    Groetjesss!
    ps ik zet zo ff nieuwe buikfoto's er op!
     
  20. sappie

    sappie Fanatiek lid

    Hoi Channie,

    Wat fijn voor jullie dat er verder geen uitzaaiingen zijn bij je moeder !! Ik hoop dat ze haar goed kunnen behandelen. Ik kan me voorstellen dat je superblij bent met je nieuwe huis en dan ook nog eens naast je moeder. Gelukkig ook voor jou weer een beetje zonneschijn !! Gaat vast allemaal goed komen !

    Knuf sappie,


    O ja, jij hebt ook al een mooie buik hoor !!! Je wordt al mooi rond !
     

Deel Deze Pagina