Mogen jullie partners in jullie fb, hotmail etc?

Discussie in 'De lounge' gestart door ALeV84, 15 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marijke1985

    Marijke1985 Fanatiek lid

    11 jan 2006
    2.505
    1
    0
    serveerster
    Van mij mag ie erin kijken hoor geen probleem. ik ook in zijn accounts maar we hebben er allebij niet echt de behoefte aan:)
     
  2. Sandana

    Sandana VIP lid

    9 jan 2012
    5.682
    5
    38
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Onder Eindhoven
    Jazeker... wij mogen bij elkaar kijken in facebook, e-mail en telefoon. We hebben niets te verbergen voor elkaar.
    Het is niet dat we bewust in de ander zijn dingen gaan neuzen, helemaal niet. Dat is ook niet nodig daardoor. En we veranderen ook niets van elkaar. En bij kadootjes zeggen we elkaar even dat de ander even weg moet blijven daar. Dan weten we al genoeg haha.

    Ik gebruik zijn dingen eigenlijk alleen maar voor bepaalde dingen. Als ik een 2e mail adres nodig heb of zo. Of als ik iets op zijn naam regel met zijn mail adres. In zijn facebook kom ik nooit, maar zijn berichtjes lees ik wel als er eentje binnenkomt. Gewoon om hem daarna te vertellen je hebt dat en dat berichtje van die en die. Of dat en dat telefoontje (ik neem niet op omdat ook zijn werkgerelateerde zaken erop komen en daar wil ik me niet in mengen. Hij zou wel graag willen dat ik op zou nemen overigens.), bel even terug. Andersom heb ik er ook geen problemen mee.
     
  3. corina83

    corina83 VIP lid

    10 sep 2009
    6.038
    0
    36
    Vrouw
    IT'er
    in een huis aan het water ;)
    We kunnen beide in de ander zn facebook en e-mail maar hebben er geen behoefte aan.
    Soms belt mn man op dat ik even in zijn mail moet kijken, prima maar daarna heb ik er geen behoefte meer extra aan om te checken.
    Maar verwijderen dat doen we zelf, ook al is het spam bij wijze van.
     
  4. Manuk

    Manuk Fanatiek lid

    19 okt 2010
    2.751
    62
    48
    Vrouw
    Groningen
    Ja hoor, ik kan in die van hem en hij in die van mij.. Facebook, hotmail, telefoon etc.
    We hebben niks te verbergen voor elkaar dus het stoort me totaal niet. Ook maken we allebei het post open, of dat nu voor mij of voor mijn man is, vaak moet er toch betaald worden en dat gaat van de gezamelijke rekening af;)
     
  5. Annemoon

    Annemoon Bekend lid

    4 apr 2013
    816
    0
    0
    Vooral heel druk met werk, mijn glaskunst, de neef
    Oost NL
    Wij kunnen ook beide overal in en doen dat alleen als de ander druk is en een belangrijk mailtje verwacht.
    Gister had ik de Ipad op tafel gelegd om drinken te pakken en zat hij hier op zp te kijken. Waarom heb je jezelf Annemoon genoemd?
    Haha, ik vond het eigenlijk wel grappig en belangstellend en echt geen seconde voelde het controlerend. Ik heb wat dingen laten zien en hij vond het vooral heel verbazingwekkend dat er zo belachelijk veel vrouwen (zijn woorden, niet de mijne) net zo gek zijn :-D
     
  6. Angel1980

    Angel1980 Niet meer actief

    Mijn man is ook echt mijn beste maatje! En ik bespreek zo goed al alles met hem. Maar..... dat betekend nog niet dat hij alles begrijpt! ;)

    En daar heb ik het dan over. "wij" vrouwen tegen de "mannen", even heel kort door de bocht gezegd. Onlangs heb ik een topic geopend over de was ( irritatiepuntje van mij). Natuurlijk bespreek ik dat ook met mijn man, maar niet op de manier waarop ik dat met vriendinnen of in dit geval met jullie doe. Het zijn dan ook niet echte geheimen, maar meer situaties die je liever met een vriendin of collega bespreekt.

    En tja, soms wil je gewoon even klagen en waar kan dat beter dan bij een vriendin, die je dan ook meteen weer helpt het te relativeren.

    Maar de basis is goed. Er zijn ( zover ik weet) geen geheimen. Ik heb niks te verbergen en als hij bepaalde dingen wil weten krijgt hij dat ook te weten. Hij kan inloggen op zp/facebook,mail etc.. en kan dan ook mijn topics/mails/berichten lezen als hij wil. Maar feit blijft dat ik soms bepaalde zaken liever met een vriending/collega bespreek.
     
  7. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Ik zou het wel een vervelend gevoel vinden als hij mij expres zou checken ja... Dat geef ik eerlijk toe. Maar mijn facebook staat gewoon ingelogd op de PC dus als hij wilt facebooken moet hij eerst de mijne uitloggen en andersom ook, hij blijft ook altijd ingelogd staan dus tsja... Boeid me ook vrij weinig hoor heb niets te verbergen voor hem en andersom ook niet hoop ik. Ik zit regelmatig eerst zn tijdlijn af te speuren voor leuke nieuwtjes omdat hij andere vrienden heeft dan ik natuurlijk en ik er een aantal wel ken maar niet op facebook heb. Maar ik kijk echt nooit in zijn berichten o.i.d. ook totaal geen behoefte aan.

    Maar nogmaals als hij me expres ging checken zou ik dat wel een vervelend gevoel vinden, ik ben open en eerlijk over alles en zou het naar vinden als ik hem dat gevoel niet geef.

    edit: hij kijkt wel eens over mn schouder mee op mn telefoon als ik aan het facebooken ofzo ben, dan zeg ik altijd wel geirriteerd "kun je het zien?!" ik vind dat gewoon irritant hahaha Is vaak gewoon nieuwsgierigheid hoor, hij checkt me nooit gelukkig. zo'n relatie hoop ik ook nooit te krijgen.
     
  8. Lovely83

    Lovely83 VIP lid

    29 mei 2008
    20.388
    3.258
    113
    Inderdaad dit bedoel ik. Alleen weet mijn man mijn wachtwoorden niet :) kan hij wel makkelijk achter komen trouwens : D. Betekend niet dat hij er niet in mag kijken, mag gerust hoor. Hij heeft er nog nooit om gevraagd.

    Ik snap ook niet wat wachtwoorden van elkaar weten te maken heeft met vertrouwen in elkaar hebben en iets te verbergen enz. Ik vertrouw mijn man zoiezo en hij mij ook, daar hoeven we elkaars wachtwoord gelukkig niet voor te hebben.
     
  9. Angel1980

    Angel1980 Niet meer actief

    En wat misschien ook wel belangrijk voor mij is, is mijn recht als individu om niet alles te hoeven delen. Gewoon, ik als mens, niet de vrouw van, niet de moeder van, vriendin van etc.. Gewoon ik! Soms voel ik me ik even bijvoorbeeld somber en dat wil ik dan niet delen. Geen zin om te praten, mijn eigen kleine 'geheimpje'. Niks ernstig, maar wel iets wat ik dan voor mezelf wil houden.

    Vergeet niet dat we in een maatschappij leven waarbij ons leven volledig op straat ligt en dat ook bijna van je wordt verwacht. Het is gewoon soms fijn om even niet te hoeven delen ;)
     
  10. WesDaan

    WesDaan Fanatiek lid

    10 sep 2009
    2.358
    6
    38
    hij mag alles bekijken, maakt mij allemaal niet uit. Maar post wissen nee dat vind ik niet kunnen. Wat hij niet belangrijk vind is niet dat ik het ook niet belangrijk vind.
     
  11. Crazycat

    Crazycat VIP lid

    21 nov 2009
    8.849
    1
    36
    belgie
    ja hoor hij weet almijn wachtwoorden
     
  12. LiLaa

    LiLaa VIP lid

    9 feb 2011
    6.120
    0
    36
    Genieten van mijn mooie gezinnetje
    Op de roze wolk :-)
    Ja hoor dat mag hij;)
     
  13. Regelmamma

    8 apr 2013
    19
    0
    0
    NULL
    NULL
    Jep. Wij weten elkaars wachtwoorden, maar hebben niet de behoefte om in te loggen of te verwijderen o.i.d. Het is meer voor het gemak bijv. dat ik hem op vakantie kan vragen om in het internetcafe ook even mijn email te bekijken of iets in mijn inbox op te zoeken ofzo.
     
  14. senta

    senta Niet meer actief

    Ik moet heel eelrijk zeggen ik moet regelmatig mijn man vragen wat mijn wachtwoorden zijn, ja we weten alles van elkaar doen, er trouwens niets mee, dat is niet nodig als je elkaar vertrouwd denk ik.
    Maar als ik onder de douche sta ofzo neemt hij mijn mobiel op, maakt een afspraak voor me als er een klant belt, maar andersom ook.
    Er is maar 1 ding waar ik slecht tegen kan dat is dat zijn ouders altijd op zijn mobiel bellen, daar krijg ik altijd een vreemd gevoel bij, van we hebben een thuis lijn we zijn thuis, wat heb je te verbergen dat je altijd mobiel belt. (maar dat is ook de verstandhouding denk ik)
     
  15. Sanny76

    Sanny76 Fanatiek lid

    4 feb 2010
    1.912
    0
    0
    Medewerker Educatie bij het Gemeentearchief in Den
    Leiden
    Ik geloof niet dat m'n vriend m'n facebookwachtwoord weet eigenlijk. Maar hij kan er wel gewoon alles op zien, omdat we fb-vriendjes zijn natuurlijk (en ik heb niks afgeschermd)

    Ik vind het trouwens echt belachelijk dat jouw man mails wist uit jouw mailbox. Dat is toch zeker niet zijn pakkie an! Doe dat lekker in je eigen mailbox! Ik ben onwijs open en makkelijk, maar dat zou ik echt niet tof vinden! Ik vraag m'n vriend wel eens om even iets te printen uit een mailtje van me, dus hij weet inmiddels m'n wachtwoord wel, maar no way dat hij erover zou piekeren iets te wissen!
     
  16. Sanny76

    Sanny76 Fanatiek lid

    4 feb 2010
    1.912
    0
    0
    Medewerker Educatie bij het Gemeentearchief in Den
    Leiden
    Dit dus!
     
  17. Linana

    Linana Niet meer actief

    We weten elkaars wachtwoorden en ik kijk soms wel op zijn facebook. Als we op elkaars facebook zitten te kijken is het omdat de ander nog ingelogd staat en we het niet doorhebben...
    Elkaars dingen wissen op facebook etc? Nee, dat vind ik echt een no go
     
  18. Debaky

    Debaky VIP lid

    22 apr 2013
    10.348
    5.392
    113
    Hier mag hij niet op mijn hotmail komen, niet omdat ik wat te verbergen heb maar ik hoef niet alles met hem te delen, ik wil ook gewoon nog wel iets voor mezelf houden. Ik kom ook niet in zijn mail. We openen trouwens elkaar post ook niet.
     
  19. dekilene

    dekilene Niet meer actief

    Mag die doen van mijn ik heb geen geheimen voor hem.
    Hij vind het ook niet nodig hij vertrouwd me en ik hem.
     
  20. Appeltjes

    Appeltjes Fanatiek lid

    2 jan 2013
    1.276
    10
    38
    ja hoor mijn man mag er zeker in en ik ook bij hem. Alleen gebeurd dit eigenlijk nooit.

    Vriendschapsverzoeken wissen, dat zou ik echt niet waarderen van mijn partner.
     

Deel Deze Pagina