2 kinderen vermist in Doorn

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door BLiS, 7 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marijke1985

    Marijke1985 Fanatiek lid

    11 jan 2006
    2.505
    1
    0
    serveerster
    Tsja... voor die vader van mij af echt geen schreintje respect! Niks krijgt ie ... Ik voel me ook zo boos erover! en verdrietig en machteloos....:(:(:(

    Rust zacht lieve Ruben & Julian... Dat jullie maar een mooi sterretje aan de hemel mogen zijn...
     
  2. sjanniee

    sjanniee Fanatiek lid

    15 aug 2012
    1.533
    0
    0
    Ik kan het eerlijk gezegd ook niet echt begrijpen, die reactie's daar.
    Er wordt op zo'n manier geschreven alsof hij het slachtoffer was.
    Natuurlijk heeft ieder zijn eigen mening, en dat mag ook.
    De ene begrijpt de vader, en de ander weer niet. Maar die reactie's op het register zijn geschreven alsof hij het slachtoffer is.
    Maar ik kan het niet opbrengen daar een reactie te plaatsen.
     
  3. jippie84

    jippie84 Bekend lid

    13 mrt 2013
    665
    0
    16
    NULL
    NULL
    ben er gewoon naar van, wat er daar allemaal geschreven wordt. Sommige schrijven gewoon dat het Iris haar verdiende loon zou zijn. Bah... dat ze die site maar snel uit de lucht halen.
     
  4. star2

    star2 Fanatiek lid

    16 jul 2010
    1.641
    1
    38
    Mama ;)
    Leiden
    Ik denk juist dat hun de oorzaak hiervan zijn van dit alles...
    Instanties en rechters weten vaak niet wat ze aanrichten bij een ouder...(vaak de vader)

    R.I.P. Julian en Ruben,
    heel veel sterkte voor familie en vrienden!
     
  5. evelien69

    evelien69 VIP lid

    16 sep 2007
    5.531
    3
    38
    verzorgende
    Ik heb de site nog niet gelzen hoor, maar condoeances zijn bedoelt voor de familie, niet de dode.... je betuigt je medeleven.... het lijkt me voor die familie ook ecth verschrikkelijk... net zoals de familie van die man ide in dat winkelcentrum iedereen neerknalde of de familie van het koninginnedagdrama in apeldoorn..... dus i n die betekenis zou ik het register wel kunnen tkenen ja......
     
  6. Marijke1985

    Marijke1985 Fanatiek lid

    11 jan 2006
    2.505
    1
    0
    serveerster
    Iris d'r verdiende loon??!! Daar kan je toch met je petje niet bij...?? Ik heb zo'n medelijden met haar... Ze is kapot gemaakt voor het leven...:(:(:(

    Maar goed, laten we vooral niet meer te veel nadenken over die %#*@zak ! Hij heeft al genoeg pijn en ellende veroorzaakt... geen energie meer aan hem bah...
     
  7. cherie

    cherie VIP lid

    18 okt 2009
    5.757
    0
    36
    Over het algemeen condoleer je een Fam. De overledene zelf niet. Je toont medeleven aan de Fam. Moeilijk wat je dan moet schrijven. Maar ik zou de dan wel condoleren ja. Net als van de broertjes. In en in triest. En echt een drama
     
  8. jippie84

    jippie84 Bekend lid

    13 mrt 2013
    665
    0
    16
    NULL
    NULL

    Ja, er schreef iemand dat ze hem niet kende, maar aan zijn foto wel kon zien dat hij tot zoiets niet in staat zou zijn ;)
     
  9. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    30 apr 2006
    1.290
    0
    0
    Spijkenisse
    Tuurlijk mag iedereen een mening hebben, maar het beangstigt mij gewoon dat iets wat heel erg krom is goed gepraat wordt door maar te hameren op het feit dat hij gek gemaakt is.
    Dat betekent dat er dus "redenen"zijn waarvoor je zoiets mag doen.
    En dan heb ik het niet over degene die erbij zeggen dat ze zijn daad niet goedkeuren, maar er staat bijvoorbeeld ook een zin van, Jeroen, hou jij nog even een oogje in het zeil, nou die ogen van hem hebben genoeg in het zeil gehouden mag ik aannemen.
    Ik begin bijna aan mezelf te twijfelen.
    Ik denk serieus dat als daar een foto van een oerlelijke, chagrijnige vent had gestaan, dat dan de meningen anders waren.

    Maar goed, laat ik het topic niet bevuilen, het is al erg genoeg voor die prachtige kinderen.

    MB2005.
     
  10. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    30 apr 2006
    1.290
    0
    0
    Spijkenisse
    Dit dus, ik snap er niks van;)
     
  11. Lov23

    Lov23 Niet meer actief

    Jeetje meen je dat nou dat er zo geschreven word daar :( wat erg!

    Laten we eerlijk zijn.....als je die kerel zag op de foto....ja een moordenaar van zijn eigen kids.... Nee ...

    Maar hoe kun je da in godsnaam zien aan een foto!! Kom zeg.....vies goor monster wat het was.... Je eigen kindjes van het leven beroven .... Jammer da hij dood is....hij zou het moeten voelen hoe zo'n beetje heel Nederland over hem dacht. Bah

    En die arm vrouw....ze kan hem niet eens aankijken en in elkaar slaan, wat je volgens mij op dat moment wilt doen.

    Zo erg......die vrouw moet hier de rest van haar leven mee om zien te gaan...eerlijk......ik zou zelf niet meer willen leven..,
     
  12. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    30 apr 2006
    1.290
    0
    0
    Spijkenisse
    Laat ze de familie condoleren dan, en niet schrijven hoe zielig hij wel niet was, en hoe erg slecht hij behandelt is waardoor hij dit gedaan heeft.
    Gewoon condoleren, die mensen hebben niks slechts gedaan, die hebben alleen maar leed waar hun o zo geliefde zoon ook niet over na gedacht heeft.
     
  13. toekomstigemam

    toekomstigemam Fanatiek lid

    7 mrt 2011
    1.792
    0
    0
    overijssel
    iemand de link van het condoleance register van de jongens en van de vadeR?
     
  14. sjanniee

    sjanniee Fanatiek lid

    15 aug 2012
    1.533
    0
    0
  15. cherie

    cherie VIP lid

    18 okt 2009
    5.757
    0
    36
    iris der verdiende loon vind ik ook wel erg laag!! dit wens je je ergste vijand nog niet toe. En dan weer ga je speculeren over wat er is gebeurd. ik geloof best dat in deze situatie meerdere schuldigen zijn. en dat iets hem hier toe gedreven heeft. maar hij heeft het uiteindelijk zelf gedaan. en niet zij. dus verdiende loon vind ik erg erg laag bij de grond. dat is gewoon nog een keer iemand een mes in de rug steken en ben je geen haar beter als je dat echt zegt.

    en dat hij zijn kop mee heeft zitten? Als ik de foto's zie vond ik het idd een leuke man om te zien. maar hij heeft een walgelijke daad verricht. mijn medeleven gaat uit naar famleden en vrienden en betrokkenen. en ja je vraagt je af wat iemand hier toe aanzet. en dat kan niks zijn dat kan van alles zijn.

    het is gewoon verschrikkelijk en echt onvoorstelbaar... je wil voor jezelf soms verklaringen vinden zodat je jezelf kan overtuigen dat het een uitzondering is en dat het nooit jouw persoonlijk treft... ik denk dat dat de reden is waarom je er over na wil denken. (ik wel iig) wat kan ik doen om zoiets te voorkomen. je hebt alleen de daden en gevoelens van een ander niet in de hand. en helaas lijkt het erop dat het steeds vaker voorkomt en het is gewoon heeeeeeel erg triest..... :(
     
  16. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

  17. Honeybeeb

    Honeybeeb Niet meer actief

    + 1
     
  18. Leliana

    Leliana Niet meer actief

    Inderdaad. De condoleances zijn voor naaste familie van de dader. Verplaats je eens in de schoenen van de grootouders .. :( Mijn hemel, wat zullen die mensen het moeilijk hebben.
    Niet alleen zijn ze hun zoon kwijt, ze zullen ook de rest van hun leven moeten leven met het feit dat hij ook hun kleinkinderen heeft afgenomen.

    Mensen die zijn daden enigszins goedpraten..tja, wat moet je daar nu over zeggen? :( Dat snap ik ook niet.

    Ik heb vannacht overigens een kijkje genomen op zijn condoleance register en er zaten behoorlijk heftige reacties bij. Het nieuws was net vers en , begrijpelijk, veel hebben hun afschuw geuit in het register. Ik zie nu ook dat die reacties allemaal verwijderd zijn..
     
  19. cherie

    cherie VIP lid

    18 okt 2009
    5.757
    0
    36
    de vraag was of we iets zouden schrijven daar niet wat we zouden schrijven? dat mensen rare reacties hebben moet niet bepalen of er wel of niet op geschreven word.
    omdat je mij quote reageer ik lees mijn volgende reactie eens want dan weet je ook wat ik van die reacties vind.
     
  20. sjanniee

    sjanniee Fanatiek lid

    15 aug 2012
    1.533
    0
    0
    13.41 Op de website van Kerckeboschschool in Zeist is een tekst geplaatst voor de broers. "Ruben en Julian, Voor de vakantie waren jullie er nog met jullie jas en jullie muts
    en jullie trommeltje met brood, jullie hadden van die coole schoenen en we wisten hoe jullie heetten, hoe jullie praatten, hoe jullie lachten, welke liedjes jullie konden zingen en nu zijn jullie zomaar dood. We begrijpen het niet dat jullie stemmen en jullie lach en de klanken van jullie lied nooit meer bij ons zullen klinken, zelfs de echo is verdwenen en jullie spullen liggen te wachten maar jullie plaats zal openblijven. Heel de klas is vol verdriet. Heel de school is vol verdriet. We missen jullie."

    :( :( :( :(
     

Deel Deze Pagina