Maart 2007 mama's - deel 6

Discussie in 'De mama's' gestart door Marian, 28 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    merci jucade, intresante site! ben benieuwd hoe kyana dit leest :)
     
  2. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Aankomende maandag nieuw gesprek met ib'er er bij.
     
  3. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Pff wat is het slapen tegenwoordig weer drama! Huilen, krijsen, janken. Weet t gewoon ff niet meer. Na dagen geduld werd ik net toch even heul boos! Overdag slapen ze niet meer (wel ff naar bed), of een uurtje. En weer zo vroeg wakker, 5.00/6.00.
     
  4. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    o jucade, dat is echt afzien he..wat kun je daar toch machteloos van worden..
    willen ze allebei niet? en die vroege ochtendjes, blegh! heb je al een lampje met tijdschakelaar geprobeerd?
    en succes maandag met het gesprek, ik ben benieuwd! ga duimen voor jullie dat er iets uitkomt waar jullie maar vooral justin baat bij heeft!

    anniek fijn dat het qua werk nu even wat rustiger is!

    miran ben je al wat wijzer geworden mbt joris? wel sneu dat ie de steun van buffie weer zo hard opzoekt..hoop dat ie zich gauw weer wat rustiger voelt.

    hier alles oke, yara ook helemaal trots want ze mag tijdens de klasse presentatie voorlezen! ik kon bijna geen vrij krijgen maar uiteindelijk gelukkig toch gelukt.
    verder wel druk met 1001 dingen, maar het gaat wel goed, sport er nog steeds lekker bij op mn zoldertje. ook met afscheid van de oudste kleuters bezig, moet ik morgen ook weer voor nr school. wel leuk.
     
  5. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    C begint nep te huilen, maar dan gaat D echt huilen! En als D echt huilt, vind C het wel zo leuk om er een schepje bovenop te doen en ook gaat mee krijsen (ja echt krijsen)! En dat een x of 3, ik heb alles al geprobeerd, maar tot nu toe helpt niks. Als d niet mee zou gaan huilen, zou ik haar wel even laten gaan. Maar dat vind ik sneu voor d. De 1 eerder naar bed werkt ook niet. En een timer is nog net ff te jong, meestal begint dat besef toch rond 3 jaar te komen?
     
  6. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    ik had niet mogen zzeggen dat mijn werk rustiger was hahaha weer crissis op het werk pff gisteren was het hal twaallf pff

    jucade brr das idd wel heel kort en weinig. ik heb weinig tips eigenlijk. misschien een roluik of heb je die? op mp staan ook vaak tweedehandsjes zag ik laatst.
     
  7. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Pfff, hier ontzettend druk! Nu slapen beide mannetjes even (Ruben en zijn neefje Liam).

    Maandag telefoon. Mijn nichtje van 12 met spoed opgenomen. Die had al sinds afgelopen donderdag pijn. Eerst aan haar sleutelbeen, dokter, ziekenhuis; gekneusd. Nog nooit van gehoord, maar prima. Ze kon alleen maar huilen van de pijn. Vrijdagavond terug naar het ziekenhuis, de pijn werd steeds heftiger. Diclofinac en paracetamol. Hoort erbij, prima. Zondag weer naar het zkh, knieën begonnen op te zwellen. Vreemd, kon geen oorzaak vinden. Maandagochtend, teen ontstoken, enkels gezwollen en nu overal pijn. Mijn nichtje kon niet meer ophouden met huilen van de pijn, ondanks de pijnmedicatie. Terug naar het ziekenhuis, arts keek even; meteen opgenomen, dit was niet goed. Zwaardere pijnmedicatie via infuus. Geen verschil. Ik 's avonds naar het ziekenhuis, nou wat een hoopje ellende. Ze wilde zelfs niet meer ademen door de pijn! Onderzoeken gestart, waarschijnlijk reuma. Ook die ontstoken teen kon erop wijzen.

    Maandag op dinsdagavond; Joris pseudokroep. Sta 's ochtends op; Ruben ook hartstikke verkouden. Belt mijn zus op; kan Liam wel komen, want hij is ontzettend verkouden. Ja natuurlijk, want dan kon zij naar haar dochter. 1 ziekenboeg.

    Joris vandaag weer naar school, hij was weer ver beter. De 2 kleine mannetjes nog wat aan het snotteren, maar het redelijk. Mijn nichtje? Haar teen werd vanochtend ineens zwart; hup naar de operatiekamer. Nu ligt ze knockout door de morfine. Eindelijk! Ze had al sinds donderdag ook amper geslapen. En dan komt nog de vader om de hoek (mijn zus is gescheiden en die verhouding loopt niet soepel, zacht uitgesproken). Toch heeft hij ook recht om erbij te zijn. Maar hij kan de vriend van mijn zus niet uitstaan. Maar de vriend van mijn zus zorgt ondertussen al 6 jaar voor haar, dus hij heeft net zoveel recht om erbij te zijn. En daarbij is hij maar 1 uurtje per dag daar. Maar dan nog vond de echte vader het nodig om dreig smsjes te gaan sturen omdat de vriend van mijn zus de hand van mijn nichtje vast had en hij dus boos was weggegaan. Hoop ellende al gewoon om de situatie met mijn nichtje en dus ook nog een hoop stress en verdriet omdat de echte papa zo moeilijk doet! Echt te erg!

    Mijn arme nichtje... En dan nu ook nog mijn zus die met zoveel verdriet zit om haar dochter en dan ook nog de boosheid die ze maar moet wegslikken omdat ze niet wilt dat mijn nichtje daar iets van meekrijgt. En dan is het zacht uitgedrukt; boosheid. Pfff! Heb het echt met ze te doen!
     
  8. Mamzie

    Mamzie VIP lid

    29 jun 2006
    7.318
    0
    0
    prov. Groningen
    jeetje Miranda wat heftig allemaal :(
    Hopelijk gaat het snel beter met je nichtje!!
    Sterkte meid!!
     
  9. sandra1979

    sandra1979 Fanatiek lid

    He miranda wat een K.. situatie.
    De zorgen om je nichtje zijn al heel moeilijk, en dan ook nog gedoe erbij.
    Hopelijk vinden ze snel wat er met je nichtje aan de hand is. Want die onzekerheid en pijn lijkt me verschrikkelijk te zien.

    Hier alles zijn gangetje.
    Indy vandaag lekker vrij, dus rustig aan.

    gr. sandra
     
  10. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Och wat sneu van je nichtje! Hoe is het nu?
     
  11. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Ze huilt het nog steeds uit van de pijn :(

    Gisteren heeft ze veel geslapen, waarschijnlijk door de moeheid en de morfine. Nu is de morfine weg (want mocht niet langer) en ze is weer terug bij af... Het is echt hartverscheurend om te zien!
     
  12. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Triest! Wat is de uitslag en plan van aanpak?
     
  13. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    o jeetje miran toch! wat is dat toch een horror verhaal!
    zo zielig voor je nichtje..en dat ze dan niks kunnen doen !?!
    hoop echt dat ze heel gauw van de pijn af is hoor, dit is wel heel erg zielig. en wat een zorgen ook, over de toekomst ineens..sterkte voor jullie allemaal!
    en wat rot dat die vader ook nog zoveel last geeft..

    san lekker dagje gehad met indy vandaag?

    hier lekker genoten van het goede weertje! en seth kreeg flip de logeerbeer mee, dus dat is helemaal super! vanmiddag gespeeld met vriendje en vriendinnetje en ik lekker met de moeder gekletst heel de middag haha, dus dat was leuk.
     
  14. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Eindelijk duidelijkheid! Heb er gewoon echt zo'n koppijn van!

    Het is een hardnekkige bacterie! Vanochtend vond de arts het wel genoeg en moest ze meteen de scan in om echt duidelijkheid te krijgen. Daar kwam dus uit dat er overal in haar lichaam deeltjes van die bacterie te zien was en dat op haar long een grote plak zat en ook pus in haar long zat!

    Gelukkig geen reuma!! Maar ze zijn haar nog steeds aan het opereren aan haar long. Deze moest echt operatief schoongemaakt worden. Zowel van binnen als die plak van buiten. Ze zagen op de scan ook pas goed hoe ziek ze was. Haar lichaam was gewoon zo hard aan het vechten ertegen! Ze heeft dus ook meteen een goede dosis pijnstilling gekregen.

    Alleen is er wel 1 groot nadeel. Ze moet vanaf vandaag nog minstens 6 weken in het ziekenhuis blijven! Ze moet nog 6 weken aan de antibiotica via een centrale lijn. Niet niks dus allemaal.

    En voor haar het ergste. Ze zit in groep 8. Het kamp kwam eraan, afscheid van de basisschool. Dat moet ze allemaal missen. Zo sneu, ze had er zo'n verdriet om.

    Maar gelukkig 'maar' 6 weken en niet haar leven lang reuma!
     
  15. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Arm meisje! Maar ik ben blij dat er nu duidelijkheid is.
     
  16. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    jeetje miran, wat een nare rotbacterie! dat die zoveel schade aan kan richten! heb t zo met je nichtje te doen, zes weken ziekenhuis is niet niks, en dan idd precies met al die speciale groep 8 dingen..zo sneu!
    gelukkig geen reuma, dat is dan wel weer fijn, maar jeetje, dit zal wel ene grote impact hebben op haar!
     
  17. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    De dag begint met mooi weer! Vanmiddag met J naar de kofferbakmarkt. Heb gister t speelgoed gesorteerd en opgeruimd wat weg kan en wat voor J te kinderachtig is heb ik achter t schot gedaan.
     
  18. lidia

    lidia Fanatiek lid

    Hoi meiden..

    Jee miranda wat heftig zeg.. Fijn dat ze weten wat het is en het nu op de goede manier kunnen behandelen. Maar wel heel erg dat ze al die belangrijke dingen moet missen.. Sterkte voor haar en jullie..

    Hier gisteren naar sprookjeswonderland geweest ..was wel koud meer heel gezellig met allemaal vriendinnen en hun kids.. Vandaag op visite bij onze.zwangere schoonzus en vanavond komen mijn ouders eten..
     
  19. Minimuisje

    Minimuisje VIP lid

    8 jul 2006
    8.361
    0
    0
    Zuid - Limboland
    Nou, gisteren was mijn dagje wel!

    De operatie vrijdagavond was geslaagd. De drain wat ze hadden aangelegd liep. Gisterenochtend deed de drain niks meer! Scan, nog steeds hetzelfde! Of beter gezegd, het was schoongemaakt, maar blijkbaar is die bacterie zo sterk dat hij zich meteen weer terug nestelde!!

    Met spoed in de ambulance naar een ander ziekenhuis. Nu lag ze in een streekziekenhuis, dus nu naar een academisch. Daar eerst een nieuwe scan en meteen weer onder het mes. Weer de long schoongemaakt, maar ook gelijk alle andere gewrichten waar zich vocht/ontsteking in zat, via een kijkoperatie schoongemaakt.

    Arm meisje zat er zo doorheen toen ze gisteravond wakker werd na de operatie! Voor een volwassenen is het al niet niks om 3 dagen achter elkaar geopereerd te worden, met spoed overgeplaatst te worden... Laat staan voor een kind van 12. Ze heeft ook nu niet het vertrouwen erin dat het goed komt. Zo zielig gewoon!

    Ze krijgt nu 3 soorten antibiotica, omdat ze nog niet weten om welke bacterie het precies gaat. Daarvan krijgen ze komende week de uitslag. 1 antibiotica krijgt ze zelfs 1,5 liter van per dag! Gelukkig allemaal via het infuus. Hoe lang dit nog gaat duren hangt er helemaal vanaf hoe snel alles aanslaat. Ze ligt momenteel nog op de IC en 2 keer per dag wordt haar bloed nagekeken.
     
  20. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Ontzettend heftig en zo sneu!

    Hier heerlijk gemarkt, gelijk voor 5 dec weer wat gescoord ;) mijn zusje leidde J dan af en kon ik het snel kopen :)
     

Deel Deze Pagina