bevallen door keuken middeltjes

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Fleur1, 5 jun 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Ne daarom maar die bitter lemon gaat er ook wel in hoor...... haha :)
     
  2. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    of je door sex te hebben je bevalling opwekt weet ik niet, ik vroeg het destijds aan mijn vk of het kwaad kon om nog te sexen (was toen 39,5 wk) of dat het de bevalling op zou kunnen wekken, en zij zei me dat ik daar niet bang voor hoefde te zijn (hoezo bang ;) )

    maar idd wel van verse ananas...nou moet ik vertellen dat ik toch echt toen ik eenmaal overtijd was en mijn water al gebroken was (bij de 1e) ik 2 hele ananassen (verse welteverstaan) heb opgegeten, maar niks gebeurd hoor, moest gewoon 2dgn wachten tot ik werd ingeleid, dus ja of het echt helpt?? :(

    bij mij in ieder geval niet, maar wie weet reageert een anders lichaam er wel op???? mischien een bakerpraatje wie weet?? wie zal het zeggen???

    vindt ananassen zowieso altijd al lekker dus echt een straf vondt ik het niet jammer dat het niet geholpen heeft, en sexen ook niet trouwens... ;)

    succes
     
  3. Yasmin

    Yasmin Lid

    2 jun 2006
    15
    0
    0
    AMSTERDAM
    eerste zwangerschap was ik overtijd had veel spaanse peper gegeten rauw nog ook maar werd helaas met 42 weken en 5 dagen ingeleid bij de 2de weer overtijd en toen bitter lemon geprobeerd maar de vk zei kan je beter niet doen krijg je verstopping dat klopte wel.Dus zei de vk je kan ook PORT proberen ik zei watttt is port kan je bij de slijterij halen kost niet duur zei ze port is wijn dat weet ik nu wel en nog heel zoet dronk een flinke glas voor het slapen gaan (advies van de vk)maar de tweede is ook ingeleid met 42 weken en 3 dagen.Ananas had ik niet geprobeerd mocht ik zwanger zijn wil ik het wel proberen anders keizersnede ik wil nooit meer ingeleid worden.

    Kusjes
     
  4. cindypascal

    cindypascal Actief lid

    26 sep 2005
    301
    0
    0
    bergen op zoom
    toen mijn schoonmoeder was uitgerekend van mijn vriend, bleef het ook maar duren voordat de bevalling zich aankondigde, toen heeft haar verloskundige haar een flesje wonderolie voorgeschreven, en toen ze dat leeg had gedronken was hij er heel snel zei ze.
    mijn schoonmoeder zegt dat het echt geweldig is en dat je van te voren helemaal leeg bent omdat je natuurlijk gelijk na het drinken aan de diarree staat.
    ik heb het nagevraagd en mijn verloskundige zegt dat het inderdaad best wel eens kan helpen en dat het ongevaarlijk is.

    gr. cindy
     
  5. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    sex kan mischien net het laatste duwtje zijn wat je baarmoedermond nodig heeft, maar je moet toch wel op het punt staan.
    net als bij strippen, dat kunnen ze ook proberen maar als je baarmoeder er nog niet klaar voor is dan zet dat ook niet door.
     
  6. Yasmin

    Yasmin Lid

    2 jun 2006
    15
    0
    0
    AMSTERDAM
    klopt, bij mij hebben ze ook alles gedaan strippen en met die speciale gel inbrengen iiiiiiiiiiiiiiiii was zeker niet prettig allemaal...Wat zit er dan in die wonderolie? Speciale mix van kruiden of zo?
     
  7. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0

    schijnt heel vies te zijn :oops: word je lekker beroerd van.....
     
  8. Yasmin

    Yasmin Lid

    2 jun 2006
    15
    0
    0
    AMSTERDAM
    Niet normaal je kan amper lopen door de pijn na een tijdje is het uitgewerkt
     
  9. cindypascal

    cindypascal Actief lid

    26 sep 2005
    301
    0
    0
    bergen op zoom
    ik geloof ook niet dat het erg lekker is nee haha, het blijft olie...

    ik weet verder ook niet wat erin zit

    gr. cindy
     
  10. Senna

    Senna Fanatiek lid

    8 dec 2005
    2.560
    0
    0
    Daar sluit ik mij bij aan. :)
     
  11. Niet meer actief

    Nou heb gehoord dat wonder olie erg slecht is. En volgens mij is het toch gewoon de natuur.die alles beslist.
     
  12. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    wat betreft die olie, google maar eens rond zul je zien dat het idd verder geen kwaad kan en van wat men er over zegt zal er heus wel iets van waarheid inzitten....

    Wonderolie. Een middeltje uit grootmoederstijd is wonderolie. Ze verkopen het bij de drogisterij en bij de reformwinkel. Eigenlijk werkt wonderolie op de darmen. Binnen een paar uur na het innemen gaan de darmen samentrekken. Omdat de baarmoeder zo dicht tegen de darmen aan ligt, neemt deze vaak deze samentrekkende bewegingen over. En die bewegingen worden weeën. Wonderolie kan absoluut geen kwaad. Het smaakt alleen niet zo lekker. Wat siroop erdoor verbetert de smaak.

    verder heb ik zelf ook wel het idee dat het moeder natuur is die bepaald of de kleine er klaar voor is of niet, maar ach wat geeft het als men bepaalde dingen wil proberen om ervoor te zorgen dat de kleine er "eindelijk" uitkomt....

    iedereen van wie het water al gebroken is of die overtijd is (ook wel tuurlijk ook wel vrouwen die nog niet overtijd zijn) en het zat is of wat dan ook wil bepaalde dingen wel doen om ervoor te zorgen dat de kleine zich eindelijk aandient..

    en als het verder niet schadelijk is waarom zou je het dan niet proberen??? al lijkt wonderolie mij idd nou niet echt smakelijk..
     
  13. susanne1979

    susanne1979 Fanatiek lid

    13 mei 2006
    3.799
    1
    0
    verzorgende
    Limburg
    toen ik met precies 41 wkn gestript was door de vk vertelde ze me dat ik diezelfde avond 1 glas rode wijn moest drinken, Lekker in een warm bad gaan liggen, sex en tepelstimulatie moest doen.. 2 dgn later is Lisa geboren. Het was het laatste duwtje in de goede richting..hihi (maarehh sex met zo'n dikke buik en 7dgn overtijd is niet echt een pretje hoor!)
     
  14. Miky

    Miky Bekend lid

    18 jan 2006
    604
    0
    0
    Groningen
    Euh, Sex werkt wel hoor... het komt door het hormoon prostagladine ( ofzo iets ) wat in sperma zit... dat zorgt er voor dat je baarmoedermond open gaat en je dus ontsluiting krijgt.
     
  15. Niet meer actief

    Ik heb gehoord dat het ook alleen helpt als je overtijd bent...
    Bij mezelf heeft het wel gewerkt bij de tweede toen heb ik een eetlepel wonderolie opgegeten en was toen 8 dagen overtijd en een paar uur later was de bevalling begonnen.....
     
  16. Marijke1985

    Marijke1985 Fanatiek lid

    11 jan 2006
    2.505
    1
    0
    serveerster
    Mijn moeder was het zwanger zijn van mij dus ook zat, had wonderolie gedronken, en geloof dat ik er flink snel was. Ze had een bevalling van slechts 2 uur ;)
     
  17. BlueGirl

    BlueGirl Actief lid

    21 nov 2005
    227
    0
    0
    Enkhuizen
    Hai!

    Het eten van ananas zal de bevalling niet sneller laten beginnen hoor het gaat namenlijk om het hart van de ananas, deze bevat kinine en dat zou de bevalling op gang kunnen brengen, maar dan moet je wel heel veel ervan eten hoor, hetzelfde stofje zit in bitter lemon maar ook hier geldt dat je er echt liters van moet drinken wil het misschien enig effect hebben.

    Liefs Wendy
     
  18. talia

    talia Fanatiek lid

    27 nov 2005
    2.561
    0
    0
    kapster
    belgie
    in die middeltjes geloof ik ook niet maar ik geloof er wel in dat (wordt bij ons in de falilie gezegd) wanner je tijdens de zwangerschap alles blijft doen je een makkelijke bevalling krijgt en wanneer je gaat wandelen of shoppen op de dag dat je moet bevallen je minder pijn hebt tijdens de weeën omdat je dan meestal al een groot deel ontsluiting hebt waar je niks van hebt gemerkt

    bij mij was het allebei waar

    groetjes talia
     
  19. Paula28

    Paula28 Actief lid

    10 nov 2005
    242
    1
    0
    Mama
    Wel grappig te horen wat voor wondermiddeltjes er bestaan hihi

    en idd mijn vk zei ook dat er een stofje in de sperma zit die de bevalling kan opwekken...
    Maar denk dat de natuur het zelf regelt....
     
  20. Annemarie1984

    Annemarie1984 Bekend lid

    13 feb 2006
    512
    0
    0
    Het gebruik van wonderolie kan wel zeker kwaad zo ver ik gehoord en begrepen heb van verschillende VK's en Gyn's.
    Door die wonderolie gaan idd je darmen samentrekken, wat de baarmoeder kan overnemen. Het grote risico is alleen dat het meer dan eens zorgt voor een baby die in het vruchtwater gaat poepen.
    Meer dan eens worden het ook geen weeën en ben jij hardstikke beroerd.
    Naar mijn weten, wordt het ook al een behoorlijk tijd nit meer aangeraden.

    Sex kan wel helpen om de bevalling op gang te brengen, is mij verteld, maar dan ook alleen als het lichaam er zelf ook eigenlijk al wel aan toe is. Het laatste zetje zeg maar.
     

Deel Deze Pagina