Baby 7 maanden 's nachts om de 2u wakker

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Inge36, 24 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Inge36

    Inge36 Actief lid

    16 apr 2013
    181
    0
    0
    Help!!! We zijn samen met mijn ouders momenteel 3 weken op vakantie in Frankrijk. Heerlijk! Alleen de nachten zijn vreselijk! Ook thuis is de nacht nog niet wat het moet zijn. Momenteel doet ons popje 's ochtends nadat ze een uurtje wakker is, een dutje van 1 à 2 uur. In de middag doet ze vaak nog 2 dutjes van telkens een uurtje. Vanmiddag wilde ze helemaal niet dutten. Zo is ze van 13u tot 18u bezig geweest: spelen met oma en Pépé, gaan wandelen met papa in de stokke,... Om 18.15u in bad en om 18.30u in bed omdat er geen houden meer aan was. Het gekke is dat ze sinds een week telkens ze in bed ligt, na 2u en vaak na 1,5u weer wakker wordt. En dit de hele nacht lang tot ze 's morgens rond 7u opstaat met papa. Jammer genoeg krijgt papa haar tijdens de nacht niet getroost waardoor ik elke keer mijn bed uit moet om haar even aan de borst te hangen. Vaak drinkt ze maar enkele slokjes en is het eerder tutten. Ik ben echt stikkapot!!! Herkent iemand dit? Is het misschien het begin van een sprongetje? Eerst dachten we aan tandjes omdat ze al weken aan het kwijlen is, maar er is nog steeds niets te zien. Een tutje wil onze mademoiselle ook niet. Alle tips of herkenningsinfo zijn welkom!!
     
  2. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    toch denk ik tandjes. ik zag ook niets, maar erg hangerig en mama-honger. Nu heeft hij 1 tandje en wordt het beter.
    En uiteraard in een andere omgeving. Probeer zoveel mogelijk 's avonds hetzelfde te doen als thuis en verder denk ik dat je het over je heen moet laten komen. Ik heb hem uiteindelijk bij mij neergelegd 's nachts en dat ging beter en nu zijn tand er is, slaapt hij weer heerlijk in zijn eigen bedje..
     
  3. Marvb

    Marvb Fanatiek lid

    17 dec 2012
    1.518
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wij zijn een weekendje weg geweest afgelopen weekend en hier ook echt drama nachten gehad. Hij komt normaal thuis 2x (soms 1 of 3x..) maar daar echt elk uur zowat wakker en ook heel moeilijk gaan slapen. Ik denk dat het vooral prikkels zijn, andere omgeving.. en ook al een beetje verlatingsangst, wat extra is in een onbekende omgeving...

    Ik heb hem maar gewoon bij me genomen in bed en zo sliepen we beide het beste. Nu weer thuis slaapt hij weer gewoon in zijn eigen bedje en kwam vannacht 3x.. dus wel weer stuk minder als het weekend... dus hoop vannacht weer als vanouds!
     

Deel Deze Pagina