Wat denken jullie hier van?

Discussie in 'De lounge' gestart door happyglow, 29 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Mijn man word deze ochtend gebeld door een meisje waar hij mee op school had gezeten vroeger. (hij is in de 30 nu dus das alweer een heel tijdje terug!) Heeft haar 8 jaar geleden een keer gezien en mee gebabbeld en toen kwam hij haar vorige week weer tegen in het winkelcentrum hier. Ze woont in ons dorp ook en heeft een dochter van een jaar of 10 a 12 ofzo en nu sinds 4 jaar een relatie en daar is ze nu zwanger van. Nou kijk ik niet op van het feit dat hij mensen tegenkomt. Hij komt regelmatig mensen van vroeger tegen omdat hij hier opgegroeid is en ik vind het altijd wel leuk om de verhalen te horen van wie hij waarvan kent e.d.

    Maar nu komt het dus dat hij gebeld is door dit meisje, Ze kon hem online nergens vinden en heeft toen zijn nummer achterhaald via de thuiszorg waar zij werkt en heeft hem opgebeld omdat ze heel graag met hem af wilt spreken om oude herinneringen op te halen met zn 2.

    Nu zou ik dit heel normaal en leuk voor hem vinden als hij met zo'n verhaal terug was gekomen van het winkelcentrum maar het feit dat ze zoveel moeite doet en haar baan op het spel zet om zijn nummer te achterhalen geeft me zo'n raar gevoel! Als haar werkgever erachter komt dat ze vertrouwelijke gegevens heeft gebruikt om iemands nr te achterhalen is ze haar baan kwijt dus waarom zou ze dat doen? Mijn man is de liefheid zelve en aangezien ze vroeger weinig vrienden had vind hij het geen probleem om lekker met haar bij te kletsen en ik vertrouw hem er ook rustig op dat dat verder zonder bijbedoelingen hartstikke goed gaat maar het voorval blijft me knagen. Ik kan namelijk maar 2 opties bedenken waarom iemand zo ontzettend veel moeite doet.

    1. Ze heeft (ondanks haar relatie) meer gevoelens voor mijn man dan vriendschappelijke.
    2. Ze is werkelijk zo eenzaam dat mijn man haar laatste redding is om contacten te hebben.

    Beide opties spreken me eigenlijk niet zo aan :D

    Mijn man wilt ook graag dat ik mee ga maar ik heb hier dus helemaal geen zin in. Ben hartstikke druk met de hypotheek die over een maand rond moet zijn, het huis dat we nog moeten opknappen, de baby die eraan komt, mijn bedrijfje dat ik moet opstarten. Man ben mijn huidige vriendinnen al minder aan het zien door de drukte en dan krijgen we er iemand bij die waarschijnlijk verschrikkelijk veel aandacht op zal eissen (gezien die 2 opties) Daar komt bij dat mijn man zijn huidige vrienden al weinig ziet en al veel leuke vriendschappen zijn verwaterd door alle drukte van het afgelopen jaar. Daar zal ik eerder moeite instoppen.

    Nogmaals, ik vertrouw mijn man 100% in dat alles goed gaat hoor maar ik heb hier gewoon echt helemaaaaaal geen zin in.

    Wat zou jullie gedachte hierover zijn?
     
  2. Papaver

    Papaver Niet meer actief

    Whahaha wat een maf verhaal inderdaad. Ik zou hem lekker een keer laten afspreken, maar daarna ws het contact afhouden. Als ze dikke vrienden waren geweest was het waarschijnlijk niet verwaterd toch?
     
  3. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Ik vind het raar, ze doet wel ERG veel moeite..
     
  4. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Ik zou het ook heel vreemd vinden, maar zoiets hebben van: oké, nou eh, succes, zoek het je uit. En vervolgens op de achtergrond stiekem in het geniep wantrouwend tegenover haar blijven staan en haar (en hem) als een havik in de gaten houden.

    Bij reden tot wantrouwen zou ik erop staan om de 2e keer mee te mogen. Kan ik zelf eventjes met haar praten en haar duidelijk maken dat ze met haar fikken van MIJN vent af moet blijven ;)
     
  5. Annette123

    Annette123 Niet meer actief

    Ze heeft wel heeel veeel moeite gedaan voor z'n nummer. Het kan voor de gezelligheid zijn, maar het klinkt ook wel een beetje als meer.
     
  6. beauty2012

    beauty2012 Fanatiek lid

    4 mei 2012
    3.174
    16
    38
    Ze doet idd wel erg veel moeite voor jouw man...
    Weet je ook wat voor type het is?
    Als het zo'n eenzame vrouw is, misschien weinig familie/vrienden in de buurt zou je kunnen denken dat ze gewoon graag contact wil met oude bekenden.
    Maar ik zou het ook wel heel raar vinden als ik in jouw situatie zat...
     
  7. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Ik zou zeggen, nodig haar bij jullie thuis uit met jou er bij :D
    Wil ze dat niet? Dan weet je genoeg. En als ze wel wil langs komen, weet je direct wat ze wil.
     
  8. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Nou dat was het ook, ik heb hem nog nooit over haar gehoord dus vroeg hem ook wie dit was en hij zei dat hij bij haar in de klas heeft gezeten vroeger maar weinig contact met haar had. Ze had altijd weinig vrienden en was veel alleen daarom was hij altijd wel degene die erg aardig tegen haar deed. Verder hebben ze weinig contact gehad in die tijd en hij snapt ook niet waarom ze zoveel moeite zou doen aangezien hij haar daarna 8 jaar niet gezien had, toen op een bruiloft van iemand tegen kwam en daarna ook nooit meer gezien heeft tot laatst in het winkelcentrum...

    Vind het gewoon zo raar!

    In de gaten houden hoef ik niet zo hoor als ik tegen hem zeg dat het mij geen fijn gevoel geeft dan kapt hij het zo af. Maar hij is wel iemand die het al snel "zielig" vind en er daarom maar in mee gaat.
     
  9. Metire

    Metire Niet meer actief

    Ik vind ook wel dat ze erg veel moeite doet.. maarja als je je man vertrouwd maakt het in principe niet uit wat zij voor bedoelingen heeft toch?

    Ik zou wel net zoals Joycey zegt meegaan als ze nog een 2e x af wil spreken, want dát zou ik dus een beetje too much vinden.. :D
     
  10. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Dat was zijn voorstel ook haha maar dan weet ze ons adres, en is ze bij mn kindjes en die 2 dingen spreken me ook niet zo aan :D

    Ben gewoon zo bang dat het idd een eenzaam vrouwtje is dat graag contacten wilt in de buurt. Hartstikke leuk natuurlijk maar een beetje de verkeerde manier en de verkeerde tijd gezien onze drukte.
     
  11. Metire

    Metire Niet meer actief

    ohh ja dat is een goeie!
     
  12. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Misschien probeert ze wel gewoon uit een sociaal isolement te komen ofzo en is jouw man gewoon lekker laagdrempelig en een goedzak die ze als een opstapje kan gebruiken.

    Misschien wil ze stiekem wel beste vriendinnen met jou worden :p
     
  13. MissyZuilen

    MissyZuilen VIP lid

    14 mei 2007
    9.519
    1
    36
    Vrouw
    Office Manager
    Nieuw-Engeland, Utrecht
    Ik zou haar inderdaad ook uitnodigen op de koffie thuis!
     
  14. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Misschien schaduwt ze je nu wel in de supermarkt! :$
    Ze wil gewoon bij jou zijn als persoonlijke stalker en probeert het via jouw man om bij je in de buurt te komen :cool:
     
  15. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Whahahahaha :D:D kan me best voorstellen, Ik ben ook wel ERRUG leuk hoor:cool::cool:
     
  16. happyglow

    happyglow Fanatiek lid

    18 okt 2012
    2.101
    0
    0
    Accountmanager Binnendienst
    Maarssen
    Mijn man heeft trouwens heel veel scholen gehad (en er weer vanaf getrapt) dus ze zal hooguit 1 a 2 jaar bij hem in de klas hebben kunnen zitten.
     
  17. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Ik zou maar over je schouder blijven kijken wanneer je op straat loopt :)
     
  18. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Dat heb ik ook bij bepaalde mensen hoor, die zijn zo aardig/grappig/leuk dat ze je na tien jaar nog steeds helder voor de geest staan, terwijl je ze misschien maar een half jaartje hebt meegemaakt :cool: Maar goed, ik zou stoppen bij FB-bespieden. Whahahaha.
     
  19. ashleyp

    ashleyp Niet meer actief

    Ik zou de eerste keer mee gaan, kijken hoe haar reactie op jou is. Als ze aardig en vrolijk richting jou doet dan ging het haar waarschijnlijk gewoon om het sociale contact.

    Of je man belt haar op met de mededeling dat hij de komende tijd echt niet kan afspreken vanwege de drukte maar dat ze wel anders "alvast" met elkaar kunnen mailen. Via de mail zijn mensen sowieso wat vrijer dus dan komen jullie er misschien zo al achter wat haar intentie is.
     
  20. beauty2012

    beauty2012 Fanatiek lid

    4 mei 2012
    3.174
    16
    38
    Ja dat vind ik een goeie! In een mail durft iemand vaak wel alles te zeggen. Als de mails normaal zijn en blijven is het haar alleen te doen om de gezelligheid. Als het verder gaat weet je dus dat ze meer wil van je man.
     

Deel Deze Pagina