juni 2008 mama's deel 3

Discussie in 'De mama's' gestart door Moonfairy, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Veel vakantieplezier voor jullie alvast. J. moet nog even naar school maar heeft dan vakantie tot 2 september geloof ik.
    Wij gaan deze vakantie niet meer weg. We hebben onze vakantie al gehad want we zijn natuurlijk vorige maand een week naar Oostenrijk geweest. En dan gaan we in de herfstvakantie waarschijnlijk nog een midweekje naar Texel. Mijn man en ik hebben nu ook geen vakantie, we werken gewoon door. En dan op de vrije dagen lekker uitstapjes maken en leuke dingen doen.
    Waar in Nederland gaan jullie heen Sjoon?
     
  2. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    Naar de koerberg in heerde.

    Chiel en elynn gaan eerst naar mijn ouders, ik breng ze dinsdag er naar toe, dan wij nog ff werken, zaterdag de caravan ophalen en naar de camping rijden, daar opzetten en dan de kinders ophalen, of misschien dat ons pap en ons mam ze komen brengen, dat zien we nog wel.
     
  3. Firstbaby

    Firstbaby Fanatiek lid

    25 jun 2007
    1.996
    0
    0
    Sjoon: Lekker he de vakantie is begonnen. Fijne vakantie toegewenst! In Nederland kan het ook heel leuk zijn als het weer een beetje mee zit en gelukkig is dat voorlopig zo. Enjoy!

    Coco: Kids genieten ook van uitstapjes is juist heerlijk want daarna liggen ze in hun eigen bedje!

    Ik weet niet of jullie wunderland kalkar kennen? Is net over de Duitse grens. Redelijke park met leuke attracties voor kinderen rond 5 jaar! Gratis patatjes, appelsap/jus/cola etc, koffie, thee en ijs de hele dag door! Ik ken een site waarmee je er goedkoop kaartjes kunt kopen
    Wunderland Kalkar korting tot 65% | TravelBird
    Je hebt op die site ook andere kaartjes. Maar wunderland is een aanrader voor kids tot 12 jaar!

    Hier is de vakantie begonnen! D. zwemt al 3 dagen haha. Dan in het zwembad dan in de tuin. Hij vindt het geweldig..
     
  4. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    @First: Ik heb er al vaker mensen hier op het forum over gehoord. Ik zal het zeker gaan onthouden om misschien van de zomer eens te gaan doen. Ben jij toevallig ook in de (zomer)vakantie geweest? Is het dan erg druk?
    Bedankt voor de link.
    En inderdaad, uitstapjes zijn ook superleuk. De jongens komen niks tekort van de zomer hoor!
     
  5. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Hier trouwens ook een lekker badje in de tuin. De jongens vinden het schitterend. Helaas is ie van het weekend lek gegaan aan de onderkant dus het water liep eruit. Heb hem nu net zitten plakken, hopelijk is ie weer goed, anders even snel een nieuwe halen want een zomer zonder badje.....
     
  6. Firstbaby

    Firstbaby Fanatiek lid

    25 jun 2007
    1.996
    0
    0
    Coco: Als je daar rond 10:00 bent met openingstijd dan is er amper een rij. Ben vorig jaar 3 keer geweest waarvan twee keer in de zomer(Vanuit mijn ouders nog geen 45 min rijden). Herinner me dat we een dag wel 20 min in de rij hebben gestaan. Maar wij waren er toen pas rond 11:00 uur. Dus wil je niet in de rij staan dan zou ik proberen er rond 10:00 te zijn. Verder is het een aanrader, D. en de kids uit onze familie zijn er dol op. Ik vind het ook wel makkelijk met warm weer hele tijd drinken en kids halen zelf patat/ijs of drinken. Park is niet te groot dus goed te doen.. ook ballenbak enzo voor de kleinere

    Wij gaan binnenkort weer een keer als we bij mijn ouders zijn.

    Jah een zomer zonder badje stelt niets voor voor de kids! Die van mij lagen er net zoo lang in, ze wilden er niet uit! Papa heeft ze er met de tuinslang uitgejaagd..
     
  7. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Zo, we hebben een ander badje, want die andere was toch niet meer goed te plakken. Maar waar is de zon nou?

    J. morgen zn laatste schooldag. Vrijdag is ie helemaal vrij al.
    HIj had supergoede beoordelingen in zn portfolio. Ben zo trots op mijn grote man. Volgend jaar naar groep 2.

    Ennnnn.... gisteren een nest pups geboren. Met een teefje voor ons erbij. Over 8/9 weken dus weer gezinsuitbreiding. Heb er zo'n zin in.
     
  8. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    @ coco: ik zag t op FB staan. proficiat met jullie gezinsuitbreiding :)
    En ook fijne vakantie. ja, jullie zijn al wel heel laat met de vakantie. we hebben hier al 3 weken op zitten. over 3 weken begint bij ons de school alweer.

    Toch nog fijn dat je een badje hebt kunnen bemachtigen. volgens mij is t een drama om iets te kunnen vinden of viel t mee?

    Hier zijn we een week naar Duitsland geweest. we hebben kei mooi weer gehad en onwijs genoten. S wilde niet eens naar huis. volgende jaar willen we richting Frankrijk (Provence) of naar italie (Garda meer). is allebei ongeveer even ver rijden voor ons. maar dan gaan we 2 weken. ben nu al een beetje aan t orienteren.

    hier nog steeds geen werk en ben druk bezig met solliciteren, maar nog steeds afwijzing naar afwijzing. Ach... ik ben nu bezig met allerlei klusjes in huis aan t opknappen en dan rustig solliciteren (want dat moet als je een uitkering hebt). en verder ga ik rustig huismama worden. hier endaar op de koffie... :) ik kom m'n tijd wel door. S naar school brengen en J gaat 2 ochtenden in de week naar de peuterspeelzaal, want ja, ik haal hem ook van t kdv af en S van de BSO.
     
  9. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    oh ja. ben nog met onze J naar de wijk (CB) geweest. Hij is 91,5 cm. 14 kilo en hij zit met z'n ontwikkeling op 2,5 jaar. Die mevrouw vond dat hij vrij snel was in z'n ontwikkeling. en ik had zoiets van: hij doet t gewoon goed.

    Hij heeft af en toe zo'n periode dat hij z'n zin door wilt doen en dat hij gaat gillen als hij z'n zin niet krijgt, maar dat leert hij allemaal van z'n grote zus. die doet dat namelijk ook. We hebben een hele mooie gang waar ze allebei naar toe gaan, als t zover is.
    Die mevrouw van de wijk wilde bij ons gaan kijken of we niet "doorslaan" met dit soort dingen. Ik zei dat we dit wel samen op lossen. een time out plek werkt goed.
     
  10. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    @ BB: Doorslaan? De gang is toch juist een mooie plek om even tot rust te komen? Dat doen we hier ook hoor. Bij verschillende keren niet luisteren, even op de trap in de gang zitten en nadenken.

    Gardameer ben ik ook vaak geweest met mijn ouders. Echt heel mooi daar. Wil er ook nog eens naar terug, maar dan moet je inderdaad langer dan een week gaan anders is het zonde van de reistijd. Wij zijn in de plaatsen Riva, Bardolino en Malsecine verbleven.
    Ik zelf vind persoonlijk de rechterkant van het meer fijner om te verblijven. Je hebt daar meer strandjes. Aan de linkerkant is het één grote berg/rotswand. Met de auto moet je door heel veel tunnel heen en je hebt niet echt strandjes om makkelijk het water in te gaan.
     
  11. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    @ coco: thanks voor de tip. ik zal t doorgeven aan manlief. kunnen we even gaan googlen.

    Ik heb vandaag een sollicitatie de deur uit gedaan. als ik ben aangenomen, ga ik me namelijk omscholen tot verzorgenden. Ik kom dan te werken bij een verzorgingstehuis bij ons in t dorp. eerst wel 3 jaar naar school toe. en daarna ben ik opgeleid tot verzorgende niveau 3. (omdat ik een MBO achtergrond heb). ik houd jullie op de hoogte.
     
  12. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    een aantal verzorgings vacatures is niks uitgekomen. :(

    Maarrrr..... vanmiddag heb ik een sollicitatie. op kantoor voor 20 uur in de week. gaan jullie duimen voor me :)
     
  13. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    Heel veel succes BB!!
     
  14. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Hoe is het gesprek (voor je gevoel) gegaan?
    Ik hoop dat je de baan krijgt..
     
  15. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    BB hoe was het gegaan?

    Hier vanmiddag een heel blij kereltje.
    Hij was buiten tegen over ons op het schoolplein aan het spelen.

    Komt hij naar binnen gerend:
    Maaaaaahaaaaam..... Mijn tand is er uit!!

    Zijn eerste tand, die was ook als eerst door toen hij nog een beebje was.

    Wat een lekker blije kip was het.
     
  16. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    @ coco en sjoon: t gesprek ging goed. althans dat vond ik. In t begin is 16 uur, maar daaran uitbreiding naar 24 uur. Omdat t een nieuwe functie is, moet deze baan vanaf dag 1 worden opgebouwd. nu doet in t bedrijf iedereen wel, maar ze zijn daar niet voor opgeleid.
    Ik deze week of ik mag komen voor een 2e gesprek. ben heel erg benieuwd.

    @ sjoon: zo... hij is er ook op tijd bij. S heeft ook een tand er uit. deze was de hoektand. maar meestal beginnen ze met voortanden.

    @ coco: hoe gaat t met jullie nieuwe aanwinst?
     
  17. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    @ BB: We hebben haar nog niet. Maar het gaat erg goed. De eerste week van september mogen we haar op gaan halen. Volgende week, de 14de gaan we bij het nestje kijken en dan kiezen we ook welke pup het precies gaat worden.
     
  18. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    Oh sorry Coco, ik dacht dat jullie haar al hadden. zal ik ergens in september nog een keer vragen. :)
     
  19. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    whoehoehoe.... even melden :D:D:D:D:D

    mag woensdag op t 2e gesprek komen.... duimen jullie voor me
     
  20. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    Jaaah wat super!
    Heel veel succes
     

Deel Deze Pagina