Bijna een jaar aan het oefenen, naar de huisarts en dan??

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Unreal, 15 jun 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Unreal

    Unreal Actief lid

    8 sep 2005
    114
    0
    0
    Ik vraag me af hoe dat gaat en wat de vervolgstappen zijn.
    We zijn nu bijna een jaartje aan het oefenen. Ze zeggen dat je dan ongeveer naar de dokter mag om te vragen of er wat loos is.

    Maar Wat kan ik dan verwachten? Gaat de dokter mij en m'n man onderzoeken of stuurt de dokter ons door, krijgen we een 'oefenschema' of iets dergerlijks? Ik heb geen flauw benul wat ons te wachten staat als we naar de dokter gaan. Zijn er standaard procedures die dan gaan volgen of is dat bij iedereen anders?

    Wie heeft ervaring en kan mij wat uitleggen?
     
  2. Lucia

    Lucia VIP lid

    6 sep 2005
    12.287
    6
    38
    Thuishulp
    Belgiƫ
    Volgens mij gaat hij/zij eerst vragen om je temperatuur enzo een paar maanden bij te houden,om op basis daarvan verder te kijken.Normaal minstens 3 maanden geloof ik.Als je daar al mee bezig bent ben je natuurlijk al een stapje voor ;)
    War er daarna komt,weet ik (nog) niet precies....
    Maar dat is dus meestal het eerste wat ze vragen.

    Grts Lucia
     
  3. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    wat net al geopperd is zul je een temperatuur lijst moeten overleggen aan de ha zodat ze een beetje zicht krijgen in jouw eisprong...van je man zullen ze op een gegeven moment zijn sperma controleren (hoeveelheid-kwaliteit) en verder ja zul jij denk ik verschillende onderzoeken met de tijd gaan krijgen...maar denk dat het over het algemeen wel bij elk stel hetzelfde is qua onderzoeken...

    heel veel succes
     
  4. Loeki2

    Loeki2 VIP lid

    3 jun 2006
    16.265
    1
    0
    Ik ben bij de ha geweest na een aantal maanden, ik moest er toch zijn en ik heb hem gevraagd wat ik kan doen. Inderdaad een aantal maanden tempen. Dus als je verwacht dat je naar de ha moet zou ik gewoon vast beginnen met tempen, dat geeft je weer een paar maanden winst. Ik moet met twee temp-kaartjes komen, maar gezien de lengte van mijn cyclus doe ik daar wel een paar maanden over. Ik ben nu bijna 9 maanden bezig en moet dus over ruim een maand (als m'n cyclus niet te lang is) naar de ha terug.
     
  5. ster

    ster Fanatiek lid

    1 nov 2005
    1.549
    0
    0
    Mijn huisarts heeft mijn bloed laten controleren en een sperma onderzoek bij mijn vriendje laten doen. Nu ga ik weer terug naar ha en horen hoe verder...
    Tevens het advies gegeven om te tempen.
    Veel sterkte!
     
  6. Unreal

    Unreal Actief lid

    8 sep 2005
    114
    0
    0
    Bedankt voor jullie reacties.

    Dan zal ik wel beginnen met temperaturen. Ik las op andere topics dat je dat het beste rectaal moet doen en elke ochtend, ik ben alleen een oorthermometer gewend, ik ga daarom maar een normale thermometer kopen. En dan maar bijhouden.

    En als je die temperatuurkaartjes inleverd, krijg je dan een onderzoek? hoe gaat dat?
     

Deel Deze Pagina